Gå til innhold
 • Bli medlem

kmgrime

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  37
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om kmgrime

Nylige profilbesøk

930 profilvisninger
 1. Hei, bra du har lagt enda mer tid på å finne korrekt informasjon, jeg ser at når jeg har skrevet her så er dette utifra det at jeg mente det var samme materialer som i Nordmarka serien,. Dette fordi ett Nordmarka Dome 2+ har samme vekt og stoffer ifølge Helsport. Dette er jo tydelig også feil om ikke det bare er skrudd og herja sammen noen spesifikasjoner til XXL artikkelen. Noe jeg ikke forstår i spesifikasjonene du legger frem som helt sikker stemmer og teltet i seg selv som er «Superlight», er hvor alle kiloene kommer fra. Du sier det er samme duk som i pro og x-trem i serien, dette m
 2. Uansett tråder rundt om burde dem tagges med trådstarters ønske av diskusjon. Altså er det snakk om telt skal det tagges med eks. Hilleberg eller Helsport. Gjelder tråden Primus, hva skal jeg velge, hvilken egner seg for fjell og vinter etc burde det kanskje tagges med eks. Kokesystem, Primus, Fjell, Vinter. Jeg har ikke vært på forumet lenge, å merker at det er slik jeg søker etter ting. Jeg søkte mye informasjon om telt før jeg kjøpte det, men det er vanskelig å finne uten å bare lese gjennom alt. Hadde alle trådene som trådstarter vært tagget med Merke og Produkt hadde jeg funnet alle r
 3. Støtter dette, Helsport Fjellheimen 3 er i utgangspunktet 3 sesongs men du kan fint bruke Pro serien hele året. Når du er ferdig som student kan du legge til ett vintertelt HVIS du likte vintertelting Uansett, kjøper du ett Helsport eller Hilleberg telt har du det i 20 år ved godt vedlikehold.
 4. @JanRH [Hidden Content] Jeg er 190cm å butter ikke med vinterposen (Helsport Tempelfjorden) slik at det blir fukt på posen. Uansett veldig fornøyd. Lykke til!
 5. Skissa som @JanRH la ved stemmer. Snakket kort med Helsport om teltduk på messa i Lillestrøm i helga å var såvidt innpå dette teltet. Duken som blir brukt der er en litt dårligere duk enn hva som blir brukt i Trek teltene, altså under Rainguard FR. Men den tåler regn like godt som andre duker, skal være 3000mm. Rivstyrken antakelig litt svakere enn Trek som er på 5kg, til sammenligning er Superlight 10kg (2000mm) og Pro 20kg (3000mm).
 6. Dette er korrekt, teltet heter G-sport Villmark. Pappa har også dette teltet enda i en farge av kamuflasje. 😂
 7. Ellers er det Camp Villmark 31. Mars på Lillestrøm Varemesse - kjøpe mitt første Helsport telt der for en del år siden å fikk da meget godt tilbud.
 8. Gikk en av mine første turer i Nordmarka i vinter for å bli litt bedre kjent på en helg. Vi blei litt overrasket over hvor mye stigninger og daler det faktisk er der, veldig artig. Men kan fort bli tungt om dere har tung sekk og starter på Skar. Ellers synes jeg @MountainGoat oppsummerer resten veldig bra. Ta med Kart og Kompass uansett og øv. Kjipt den dagen dere ikke har strøm på mobilen og powerbanken ikke funker pga fukt feks. Mye bra nevnt her så jeg legger bare på en av mine tips; Velg ull undertøy. Både som det du går i og som tørt skift. Pakk det tørre i en tynn vanntett pakks
 9. Som REs sier, omtrent alle vanlige bensinstasjoner har Gass til primus med skru ventil.
 10. [Hidden Content] Litt bedre stoffer blandt annet enn Normarka 3. Flammehemmende duk blandt annet i TREK teltene. Prisen er rett over 4.000,- men.
 11. Jeg bruker denne ute: Også har jeg bare Suunto Traverse hengende inne i teltet. Får man ca - holder for meg
 12. Dette er jo veldig interresant for de som er interresert i Reinsfjell 2 SL/Pro. Så om man legger på løkker på alle pluggfester, klestørken i taket og kanskje noe sterkere stenger - da er man jo nesten oppe i de 3kg ett Pro veier. Da veier kanskje ikke duken sååå mye mindre. Bare noen tanker. Jeg skal ha ett av de Reinsfjell teltene. Bare ikke helt bestemt meg for Pro eller SL. For meg kommer det ikke til å være ett rent sommertelt og jeg er ikke noen stor gramjeger. Er det noen som har noen erfaringer med Pro teltet?
 13. @Tessatroll Har du noen oppdateringer på dette?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.