Gå til innhold
  • Bli medlem

vilmarkmesse lillestrøm tips om gode tilbud på fiske stang til voksen og barn


svingen

Anbefalte innlegg

Hei!

har en søn på 3 år og trenger kjøpe fiske stang til meg og junior.

Hørt att det kanskje er gode tilbud på vilmarkmessen (eller jakt og fiske messen som det ser ut som på hjemme siden),noe erfaringer og kanskje tips til hva man bør kjøpe?

har selv aldri fikset noe spesielt mye (bare når jeg var liten) blir til bruk i oslo marka primært,dvs ikke noe sjø fiske og det bør ikke ta så mye plass i sekken :?

Har ikke tenkt så veldig mye over pris (har ikke peiling på hva det her bør koste) noen som har noen tips? :)

hadde kanskje håpet att kunne fiske litt når vi er på telt tur :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hvis du regner med utgifter til reise og inngangsbiletter er det som regel like billig å kjøpe i butikk, men hvis du alikevel skal dit er det jo greit å utnytte tilbudene.

Det meste av utstyr nå fungerer helt fint så lenge du styrer unna det aller billigste. Legger du i ca en 1000-lapp for stang og snelle har du helt ok utstyr til markafiske. Langt fra topputstyr, men det funker til bruken du skisserer. Plusser du på 500 har du bra utstyr.

Et forslag:

http://skittfiske.no/Avdelinger/FISKEUTSTYR/Fiskesett/Haspelsett/BeastMaster-STC-6-7-3-14gr-Avocet-1000-Supertilbud-130980-p0000062348.aspx

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke kjøp for stiv stang. Det blir bare kjedelig. De aller fleste fiskene du får vil være relativt små, men også de føles spennende med ei lett stang. Ville gått for stang beregnet for slukvekt 2-10 gram. Hvis du og junior skal fiske med samme stang bør du ikke kjøpe den for lang (6-8 fot). Skal dere ha ei hver, så ville jeg tatt ei lengre stang (9 fot eller så).

Det er som regel noen fine tilbud på messa. Bare spør i butikkene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk får bra svar! :?

Vi skal ta oss en tur uansett så blir ikke kun få fiske utstyr inkjøp,har lyst til og se litt på andre ting og (telt og kanskje nytt koke utstyr osv).

Jeg kommer nok til og gå får 2 stenger 1 til meg og 1 til junior,siden han er kun 3 år (akuratt fylt 3 år) så blir det nok ikke mye han kommer til og klare i starten,men har lys til og kjøpe noe som varer,er rimlig lei av og kjøpe ting som "bare er til pynt",så håper att det er noe han kan bruke par år hverfall (alt får mye bruk og kaste i verden føler jeg) så kan jeg kanskje snike med ut av teltet etter han har lagt seg når vi er på telt tur og fiske litt utover kvelden :)

Er det her noe test får han eller er det bare "tull" http://skittfiske.no/Avdelinger/FISKEUTSTYR/Barneprodukter/Elias/Elias-fiskeutstyr/Elias-fiskesett-lukket-haspel-bl%C3%A5--111316-p0000042658.aspx

gleder meg til helgen blir moro og gå rundt og se inn i en ny verden (fisking) skal hverfall ikke kjøpe får stiv stang,blir nok ikke store greiene vi kommer til og få så viktig att man kjenner att man får fisk :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg henger meg på forslaget til Knutis. Kjempeutstyr for lettspinn ørretfiske, men ikke la sønnen på 3 bruke det. Kjøper du dette utstyret så bør du ikke, som mange gjør, la stanga ligge og slenge i bilen i tilfelle du skulle komme over en fiskemulighet. Jeg har samme snelle og en nesten lik stang. Dette utstyret blir du glad i!

Kjøp et nybegynnersett til sønnen. Gjerne et med lukket snelle. Det klarer han fint å betjene. Det er bare et minus med disse små settene, og det er at hvis du får en trøblete snelle så bruker du mer tid på å fikse snella for junior enn du bruker på å fiske.

Jeg hadde et slikt juniorsett til min eldste sønn. Fungerte helt glimrende til han fikk sin første haspelstang ved ca. 6 års alder.

Nestemann fikk ny stang, tilnermet lik den første. Bare problemer, men stort sett så fungerer disse små settene bra.

Sjekk ut "Otto oter"

http://www.fuglogfisk.no/otto-oter-fiskesett-p-133-c-159.aspx

Lenke til kommentar
Del på andre sider

famjsv:Gero var der ja så snakke med dem og kjøpe den her

http://www.skittfiske.no/Avdelinger/FISKEUTSTYR/Sneller/Haspelsneller/Shimano-frontbrems/Alivio/Alivio-2500-FC-Nyhet-2012-135109-p0000066480.aspx + den her http://skittfiske.no/Avdelinger/FISKEUTSTYR/Fiskesett/Haspelsett/BeastMaster-STC-6-7-3-14gr-Avocet-1000-Supertilbud-130980-p0000062348.aspx

til sønnen ble det Otto http://www.fuglogfisk.no/otto-oter-fiskesett-p-133-c-159.aspx

var rimlig morsomt att han fyren anbefalt samme fisestang som her,så da gikk jeg ut i fra han viste hva han pratet om og slo til

Fikk det får 1999kr fikk da og med snell "montert" følgte og med en fin pakke til og ha det i,må si den virket veldig stor men den beskyter sikkert bra,ulempen var att det ikke var plass til selve snellen,så får finne noe lurt og ha den i så den ikke blir ødlagt i seken 8)

Takk får tipense folkens,da blir det fisking i løp av kor tid håper jeg på

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.