Gå til innhold

svingen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  751
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

svingen vant dagen sist 26. november 2015

svingen hadde mest likt innhold!

Om svingen

 • Bursdag 30. juni 1984

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Må være bedre og ha med lit mere bensin og tørke i telte, tar på meg tørre klær i soveposen og. Tar jo ikke mye plass får ekstra sokker og ull eller
 2. Ser flere her hvertfall https://www.hygglo.no/b95-garmin-inreach-mini
 3. Vurderte og kjøpe kun det som gjør om jerven duken til et telt men pga mangel på myggnetting så droppa jeg det,blir jo og fuktig med mangel på telt bunn?
 4. Har et 3 mans tunneltelt og barna har sitti i tshorte inne og -10 på utsiden... nøkkelen er nok størrelsen på telte og stormatter.ligner på fjellheimen 3. Kjøpt nytt telt nå pga "3 mans" som egentlig er 2 mans og grabbe inn i telt og dårlig natt søvn er kjedelig.... men er varmt når man fyrer
 5. Nå vet jeg ikke om du fryser når du går med ski,eller om problemet er når du stopper,har med de her hvis jeg skal på tur hvor de blir mye stille staing https://www.fjellsport.no/neos-navigator-5-plus-grey.html?nosto=nosto-page-category1 slik som snø hule tur etc fungere gull men tar litt plass.
 6. Kommer Ann hva du skal,fungere jo og skru av tlf og bruke den når du skal og ha med et vanlig kamera...eller ha en dum tlf som varer i 2 uker. På sykkel tur så har jeg ladet på bensinstasjoner osv med hurtiglading så får man mye strøm på 1 times tid mens man spiser og tar en pause. 1 ukes tur og powerbank og forsiktig bruk av mobil fungere jo og og treffer du på strøm 3 timer kan du gå "offline 1 uke til.
 7. @rigotta genialt tips att jeg ikke tenkte på det,Har jo mange slike poser
 8. Har alltid bare rulla telte på toppen av beddingen (Piteraq Arctic Bedding Hd) men tenkte og kjøpe en pose til mitt nye Spitsbergen X-trem 3 får og kanskje ha de litt lengre Har en Fjellpulken Transporter 155. https://www.fjellpulken.no/products/fjellpulken-teltpose-150-gronn -> virker jo bra men for kort? Stengene på telte er 330cm kjekt med fest ordnning så kan feste de i ting (elsker karabin kroker så ting ikke blåser bort) Hilleberg helsport ser rimelig like ut. https://www.fjellsport.no/hilleberg-pulkpose-for-a-transportpakke-telt-i-pulk-eller-kano.html?channable=e80712.MTEzMjk1&gclid=CjwKCAiA27LvBRB0EiwAPc8XWX29nrB8_R6QtTPMtooAZhGo1XngAerKs7fWAf7LkaeWEnH5jrQHdhoCRF8QAvD_BwE https://www.fjellsport.no/helsport-sled-bag-for-tent.html?channable=e80712.MTA5LTMwMzE&gclid=CjwKCAiA27LvBRB0EiwAPc8XWfWdnl3CNEdNIbqNc01PANxyNEXot5zJ02YqumL0KlMR5zlXv7pg7BoCbcsQAvD_BwE Hva velger man?
 9. Takk for tips blir nok Helsport Spitsbergen 3 til 7 697 på xxl var det en fin pris
 10. Sett litt på det telte her til vinterbruk,brukt tunnel tet 7 år men lit lei av og krype overalt (og duken og stengene røyk sist vinter,) blir til 2 barn ( 7 og 10) og 1 voksen...ser supert ut med 2 innganger. Og prisen er og hyggelig (ca 2200 kr) men er det får liten plass til bensin brenner på vinteren? https://www.huskyeu.eu/falcon-2-green
 11. kanskje greit og få sydd på storm matter ved fotenden da? hadde stormater på det gammle telt og syns det var veldig kjekt (tok bare og spadde snø på teltet så det sto støtt og ikke kom noe "under"
 12. Heisan, har reist på vinter tur før med 3 mans tunnel telt (gmax tunnel telt med ) men det er nå slitt ut etter 10 år. (stanga knak og har fått hard medfart) Jeg har en Nallo 4gt som vi har brukt mye på sommer turer (2 voksen og 2 barn) men hvordan er det og ta pulken og reise på tur over flere dager med det på vinteren? vil det tåle vind på finse osv? Vurdere og kjøpe HELSPORT SPITSBERGEN X-TREM 3 CAMP men starter og bli mye telt og blir ikke så mange turer så lurer på om Nallo 4gt vil fungere helt greit det blir 2 barn (8 og 11) og 1 voksen så blir hverfall god nok plass i Nallo 4gt
 13. svingen

  Utleie

  Har leid ut pulk flere ganger 0 stress,Men ville vært litt skeptisk til og leie ut ultralight tur utstyr
 14. Har bunduk på min Ringstind 1-2 men det er pga jeg bruker den og som regn punsho hvis det skulle komme en skur og man sitter og spiser. Perfekt til 1 voksen og barn og de ville jeg hatt med uansett (jerven duken ligger igjen )
 15. Prøver og finne noen rolige steder så kan padle (Har packraft,)med barn og samtidig få litt hjelp på veien Padlet i flåm sist sommer og det var perfekt mef tanke på "vansklighet". Har bil (blir kjørt) så fleksibel noen anbefalinger?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.