Gå til innhold
 • Bli medlem

TorbjørnJ

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om TorbjørnJ

Profile Information

 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. "Man trenger ikke dra langt for å få seg et ligg" (les: i hengekøye) Ble en kort og rask tur til Østenvann denne helga, tror det er siste gang jeg drar ditt en helg. Altfor mye folk etter min smak. Men veldig fint vann som ligger halvtime sykkeltur unna for min del så stor sjanse for at det blir flere turer ditt i ukesdagene for min del.
 2. Ikke vits i å ha tilbud på noe som man uansett får solgt unna nei: (xxl oslo sentrum, tidlig Juli)
 3. Ja Hammock Gear Incubator er sikkert en superknall UQ - men kjenner jeg meg selv rett blir hengekøya maks brukt 4-5 ganger til i år så synes det blir litt vel mye å bruke på UQ. Selv om både vekt, design osv virker meget bra på den.
 4. Bruker forsvaret 'stridssekk' selv, samme type ish. Synes det fungerer veldig greit. Bare å stroppe fast sovepose, liggeunderlag osv på siden eller under alt avhengig av størrelse og hvor mye man skal ha med seg. Veldig fleksibel sekk.
 5. Ok, da står jeg mellom disse: [Hidden Content] - 1400,- -9 800g [Hidden Content] - 1650,- ukjent temp 700g [Hidden Content] - 1600,- ukjent temp 1500g [Hidden Content]- 1400,- -5 1000g Isbjørn er meget tung i forhold de andre, om det er fordi den er varmere er mulig men blir bare en vill gjettning. Sånn sett er det hekta på tur sin Falkeberg som frister mest. Men Amazonas og Eno burde det kanskje være mulig å finne noen flere anmeldelser av, det er vel litt mer internasjonale prod
 6. Synes pruting er noe man kan drive på med i syden på markeder, her hjemme orker jeg ikke drive med slik. Klarer ikke butikken å prise varen lavt nok, så får de ikke salget. Ja jeg er nok litt sær på området, synes bare hele mentaliteten om at man må spørre om å få en bedre pris ikke hører hjemme i 2020 (men vet jeg dessverre er i mindretall med denne mentaliteten ;D) Da tenker jeg på store landsdekkene kjeder, blir kanskje litt annerledes om det er Bjarnes Bakevarer og Turutstyr.
 7. Ble en kveldstur Haslumseter kapell: Tok med hengekøye, tarp, fiskestang og kaffe - men dessverre jugde YR så rett etter at dette bildet ble tatt åpnet himmelen seg. Rett hjem Jaja, ble 30km da i hvertfall.
 8. Jeg har en DD Hammock Frontline med innebygd myggnetting, hvis man vil unngå myggnettingen for å sitte eller bare legge seg ned er det ikke verre enn å bare snu køya med myggnettingen ned mot bakken. Så antar det går helt fint på den køye du vurderer og.
 9. TorbjørnJ

  TorbjørnJ

 10. Kom dere noe lenger i dette prosjektet?
 11. I norge: [Hidden Content] [Hidden Content]
 12. Kom gjerne med en oppdatering her, @Vandrefalken
 13. Har nå en DD hammock frontline som jeg i grunn er ganske fornøyd med, men er lei av å fryse når kulda kommer snikende. Ligger med et enkelt liggeunderlag under meg (som jo forsvkyver seg i løpet av natten, men det er en annen historie) men blir fremdeles kald. Tenkte først å kjøpe et liggeunderlag med høyere R-verdi, dette frister litt: [Hidden Content] Men ser at flere anbefaller å heller gå for underquilt. Problemet mitt er da at det er så vanskelig å sammenligne underquilt A og B. På soveposer og liggeunderlag har man standardiserte måter å teste temperatur men det
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.