Gå til innhold
 • Bli medlem

TorbjørnJ

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om TorbjørnJ

Profile Information

 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Helt sant! (Her avbildet med Helsport Vindsekk for 2, veldig fin sak. Har ikke noe å sammenligne med men fungerte topp)
 2. Tror nok poenget har kommet greit fram nå. Er du proff så er ikke prisforskjellen mellom Enerloop pro og ikea ladda noe å tenke over, for oss dødelige så er ikea ladda veldig god deal, eller value for money som vi sier på norsk.
 3. Det mest kritiske mine Ladda blir brukt til er vel i kaffevekta.. så ikke like kritisk som en fotograf Men har brukt mine i flere år her og, med meget godt resultat. Har gått helt over på oppladbare til alt av AA og AAA, liker det veldig godt!
 4. Første jeg tenker er: Hvem er det som er tiltenkt å være publikum? Er det vanlige mannen og dama i gata, så høres både snøhule og kantgrop litt overdrevent ut. Det høres også ut som noe man faktisk må trene på, skal man få noe ut av det når dritten treffer takvifta (;D). Øverst på lista hos meg er kanskje "hvordan utføre en vinterovernatting enklest/billigst mulig" - kjæresten min er allergisk mot å fryse så jeg sliter veldig med få henne med på overnattingstur fra nå og til +10 som laveste temp ila natten igjen. Trenger ikke være avansert eller lang tur, bare at man viser at det e
 5. 2 x 4 pack med AA + 2 x 4 pack med AAA hos ikea koster 200,- De batteriene er veldig bra, bruker de selv hjemme til det meste. Lader har ikea fra 70,- til 200,- hvis man ikke allerede har. At den pakka skal ha kostet 830,- har jeg mine tvil til.
 6. Ser noen har nevnt saft over, det er jo veldig konsentrert og man slipper så mye søppel. Eller så får man mange "sodastream essenser": [Hidden Content] Da kan man velge og vrake i ganske mange smaker. Bruker det selv hjemme en del om dagen på gjemmekontoret, mye enklere for meg å få i seg nok vann da.
 7. Kom over denne og kom på tråden, så poster den her i tilfelle det er noe for trådstarter: [Hidden Content]
 8. Kan du utdype hva du mener med bulk her? Tok et par minutter, så skjønte jeg at med bulk så mener du stort volum og vekt
 9. "Man trenger ikke dra langt for å få seg et ligg" (les: i hengekøye) Ble en kort og rask tur til Østenvann denne helga, tror det er siste gang jeg drar ditt en helg. Altfor mye folk etter min smak. Men veldig fint vann som ligger halvtime sykkeltur unna for min del så stor sjanse for at det blir flere turer ditt i ukesdagene for min del.
 10. Ikke vits i å ha tilbud på noe som man uansett får solgt unna nei: (xxl oslo sentrum, tidlig Juli)
 11. Ja Hammock Gear Incubator er sikkert en superknall UQ - men kjenner jeg meg selv rett blir hengekøya maks brukt 4-5 ganger til i år så synes det blir litt vel mye å bruke på UQ. Selv om både vekt, design osv virker meget bra på den.
 12. Bruker forsvaret 'stridssekk' selv, samme type ish. Synes det fungerer veldig greit. Bare å stroppe fast sovepose, liggeunderlag osv på siden eller under alt avhengig av størrelse og hvor mye man skal ha med seg. Veldig fleksibel sekk.
 13. Ok, da står jeg mellom disse: [Hidden Content] - 1400,- -9 800g [Hidden Content] - 1650,- ukjent temp 700g [Hidden Content] - 1600,- ukjent temp 1500g [Hidden Content]- 1400,- -5 1000g Isbjørn er meget tung i forhold de andre, om det er fordi den er varmere er mulig men blir bare en vill gjettning. Sånn sett er det hekta på tur sin Falkeberg som frister mest. Men Amazonas og Eno burde det kanskje være mulig å finne noen flere anmeldelser av, det er vel litt mer internasjonale prod
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.