Jump to content

Tor Magnus

Moderators
 • Posts

  1,828
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Tor Magnus last won the day on April 20 2023

Tor Magnus had the most liked content!

Reputation

1,149 Excellent

About Tor Magnus

 • Birthday 03/07/1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

6,047 profile views
 1. Dessverre sender de ikke til Norge, har sendt spørsmål om de kan legge oss til.
 2. Vel, kroppen min veier vel det samme, men sekken min har lagt på seg. Litt inspirert av tråden til @LightDan må jeg innrømme at jeg nok ikke lenger jager slanking av sekken, tvert imot, etter å ha blitt speiderleder i 2020 så har vekten heller vokst år for år. Selv om jeg fremdeles pakker sekken så lett jeg kan en gang i blant så får jeg ikke lenger like mange lette turer når jeg må ta hensyn til at jeg skal være en del av sikkerheten til en skokk med 10-16 åringer. Bare førstehjelpspakken min har nok sikkert lagt på seg mer enn et halvkilo! Når dette er sagt så opplever jeg også at erfaring fra lettpakking stadig vekk kommer godt til nytte i møte med speiderne. Ettersom de fleste av de ikke har så mye erfaring fra friluftsliv og kanskje spesielt fordi kjøpekraften varierer en del så er det fort gjort at de små kroppene bærer alt for tunge sekker. Da er det fint å kunne hjelpe de med å lette sekken, forklare de hvilket utstyr de må ha og hva de kan og bør legge igjen hjemme. Og så er det jo morsomt når man en gang i blant på sommerturer dra frem ultralett utstyret og demonstrere for dem hvor lett en tur faktisk kan være. 😆 Så selv om lettpakkeutstyret ikke er pensjonert, så ser det nok ikke like mye dagslys som det brukte å gjøre, men til gjengjeld får jeg jo gleden av å motivere en ny generasjon av potensielle lettpakkere. ❤️
 3. Slik har det vært hvert år, så det blir det nok fremover også så lenge speiderne får eget område på messa.
 4. Det jeg har fått beskjed om er at "Alle besøkende som har på speiderskjerf kommer gratis inn på messa." 😁
 5. Husk også at speidere med skjerf har gratis inngang og at det er en stor seksjon med speideraktiviteter for de som har lyst til å la barna få prøve seg litt.
 6. Jeg har hatt stor suksess med flere av oppskriftene til Babelfish5: https://www.youtube.com/user/MrBabelfish5/videos Bare viktig å huske at amerikansk chili pulver ikke er særlig sterkt...
 7. Jeg tok meg friheten til å endre første post @Lindap, så det ikke blir så mye forvirring.
 8. Jeg vil si styr unna Tactical Foods. Vi har testet et par her i familien og de er blant de kjipeste jeg har smakt. Litt fritt fra hukommelsen plasserer jeg de sammen med Adventure Food. Jeg vil påstå at Real fremdeles er blant de beste med frysetørret mat på markedet, kun slått av Fuizion Foods som dessverre gikk under og Packit Gourmet for de med dype lommer og kontakter i junaiten.
 9. Har en Firepot på lageret som må testes. Setter forventningene lavt...
 10. Jeg har en slik for packrafting: https://www.addnature.no/sea-to-summit-hydraulic-drypack-with-harness-90l-M507579.html, da blir alt så mye enklere.
 11. Sleng oppi en av hver av disse: https://www.amazon.com/s?k=oxygen+absorbers+for+food+storage https://www.amazon.com/s?k=moisture+absorbers+for+food+storage
 12. Jeg tenker at for Real så kan du sikkert ta kontakt med de direkte og spørre om de kan hjelpe deg. Ville ikke overrasket meg om de gir deg en god deal. Når det er sagt så ville jeg vært ganske bekymret for 50 dager med mat fra en produsent. Jeg synes ofte at de forskjellige rettene blir veldig like i smaken. Gå for så mye variasjon du klarer å stappe inn i budsjettet.
 13. Jeg bruker en Sea 2 Summit Hydraulic. Båten i sekken, vest og årer spent på utsiden. Hvis båten er pakket skikkelig så synes jeg ikke den tar så stor plass.
 14. Vi kan sikkert ta med dette i ordren, men eventuelt bytting og slikt må du nesten gjøre utenom, ellers blir det fort komplisert. Eventuelt så kan du spørre noen av de som har spesifisert Nylon åre om de vil bytte med deg og få de til å bestille en carbon åre istedet.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy