Jump to content

Tor Magnus

Moderators
 • Posts

  1,820
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Tor Magnus last won the day on May 5 2015

Tor Magnus had the most liked content!

About Tor Magnus

 • Birthday 03/07/1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

4,497 profile views

Tor Magnus's Achievements

 1. Jeg har hatt stor suksess med flere av oppskriftene til Babelfish5: [Hidden Content] Bare viktig å huske at amerikansk chili pulver ikke er særlig sterkt...
 2. Jeg tok meg friheten til å endre første post @Lindap, så det ikke blir så mye forvirring.
 3. Jeg vil si styr unna Tactical Foods. Vi har testet et par her i familien og de er blant de kjipeste jeg har smakt. Litt fritt fra hukommelsen plasserer jeg de sammen med Adventure Food. Jeg vil påstå at Real fremdeles er blant de beste med frysetørret mat på markedet, kun slått av Fuizion Foods som dessverre gikk under og Packit Gourmet for de med dype lommer og kontakter i junaiten.
 4. Har en Firepot på lageret som må testes. Setter forventningene lavt...
 5. Jeg har en slik for packrafting: [Hidden Content], da blir alt så mye enklere.
 6. Sleng oppi en av hver av disse: [Hidden Content] [Hidden Content]
 7. Jeg tenker at for Real så kan du sikkert ta kontakt med de direkte og spørre om de kan hjelpe deg. Ville ikke overrasket meg om de gir deg en god deal. Når det er sagt så ville jeg vært ganske bekymret for 50 dager med mat fra en produsent. Jeg synes ofte at de forskjellige rettene blir veldig like i smaken. Gå for så mye variasjon du klarer å stappe inn i budsjettet.
 8. Jeg bruker en Sea 2 Summit Hydraulic. Båten i sekken, vest og årer spent på utsiden. Hvis båten er pakket skikkelig så synes jeg ikke den tar så stor plass.
 9. Vi kan sikkert ta med dette i ordren, men eventuelt bytting og slikt må du nesten gjøre utenom, ellers blir det fort komplisert. Eventuelt så kan du spørre noen av de som har spesifisert Nylon åre om de vil bytte med deg og få de til å bestille en carbon åre istedet.
 10. Er på hytta nå men skal oppdatere alle interesserte om status på PM når jeg er tilbake.
 11. Ifølge kiparas egne websider ville båten du kjøpte kostet 10.580,- med frakt. Og du ville ikke fått den i blått. Hvor mye kostet den da du kjøpte fra Audac?
 12. Fordi det begrenser valget til kunden. Det er ikke rart. De gjør det selvfølgelig fordi de kan. Naturlig eller vanlig? Denne typen ekslusivitet er problematisk, ikke bare med Kipara, men med alle produsenter. (Merk; produsenter, som ikke nødvendigvis er det samme som fabrikker.) For å gjenta meg selv:
 13. Jeg tror vel først og fremst at folk er irritert over at Kipara har fjernet muligheten for folk å importere disse selv (jeg skjønner ikke hvorfor du kaller det "gråimport"), for dernest å ta et saftig påslag. Det er absolutt ikke noe ulovlig over det, men dette er en situasjon hvor dette har blitt veldig tydelig. Dette er heller ikke første gang diskusjoner rundt importørmonopol har blitt diskutert på forumet.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy