Gå til innhold
 • Bli medlem

Tor Magnus

Moderator
 • Innholdsteller

  1 815
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  18

Tor Magnus vant dagen sist 5. mai 2015

Tor Magnus hadde mest likt innhold!

Om Tor Magnus

 • Rang
  Higher, faster, longer, lighter
 • Bursdag 07. mars 1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

3 996 profilvisninger
 1. Sleng oppi en av hver av disse: [Hidden Content] [Hidden Content]
 2. Jeg tenker at for Real så kan du sikkert ta kontakt med de direkte og spørre om de kan hjelpe deg. Ville ikke overrasket meg om de gir deg en god deal. Når det er sagt så ville jeg vært ganske bekymret for 50 dager med mat fra en produsent. Jeg synes ofte at de forskjellige rettene blir veldig like i smaken. Gå for så mye variasjon du klarer å stappe inn i budsjettet.
 3. Jeg bruker en Sea 2 Summit Hydraulic. Båten i sekken, vest og årer spent på utsiden. Hvis båten er pakket skikkelig så synes jeg ikke den tar så stor plass.
 4. Jeg tror frist er innen noen få dager nå.
 5. Vi kan sikkert ta med dette i ordren, men eventuelt bytting og slikt må du nesten gjøre utenom, ellers blir det fort komplisert. Eventuelt så kan du spørre noen av de som har spesifisert Nylon åre om de vil bytte med deg og få de til å bestille en carbon åre istedet.
 6. Er på hytta nå men skal oppdatere alle interesserte om status på PM når jeg er tilbake.
 7. Ifølge kiparas egne websider ville båten du kjøpte kostet 10.580,- med frakt. Og du ville ikke fått den i blått. Hvor mye kostet den da du kjøpte fra Audac?
 8. Fordi det begrenser valget til kunden. Det er ikke rart. De gjør det selvfølgelig fordi de kan. Naturlig eller vanlig? Denne typen ekslusivitet er problematisk, ikke bare med Kipara, men med alle produsenter. (Merk; produsenter, som ikke nødvendigvis er det samme som fabrikker.) For å gjenta meg selv:
 9. Jeg tror vel først og fremst at folk er irritert over at Kipara har fjernet muligheten for folk å importere disse selv (jeg skjønner ikke hvorfor du kaller det "gråimport"), for dernest å ta et saftig påslag. Det er absolutt ikke noe ulovlig over det, men dette er en situasjon hvor dette har blitt veldig tydelig. Dette er heller ikke første gang diskusjoner rundt importørmonopol har blitt diskutert på forumet.
 10. Jeg har kontaktet produsenten, så får vi se hva de sier. Dersom de ikke ønsker å gjøre et gruppesalg så vil jeg helst høre det fra dem, ikke fra en importør som forventer å tjene penger. Dersom han kan tilby et gruppekjøp til oss med de samme betingelsene som produsenten (pris, valg av farger og ande tilvalg) fordi han har lavere transportutgifter, så er jo det flott og da aktuelt. Ellers så ser jeg ikke helt hvilken grunn vi skulle ha til å handle fra ham. Derimot, hvis han legger opp til å hindre oss i å kjøpe direkte fra produsenten fordi han vil stappe mer penger i lommene sine så er
 11. Hvis de som er interesserte kan sette opp spec i følgende format så kan jeg samle det og gjøre en forespørsel: Model: ULRB220 -> USD 339 (6-20)Colour: RedSpray deck: Ja -> USD 59 (6-20)Thigh Brace Straps: NeiAirtight Tizip: NeiInflateable floor: Nei Collapsible paddle: Carbon/Carbon -> USD 118 (Hvis tilgjengelig) Total: USD 516 Prislister: (Noen som vet om det er noen oppdaterte lister? Hvis ikke ber jeg om det når jeg kontakter de.) 2017 AUDAC SPORTS PACKRAFTS CATALOGUE & PRICELIST.pdf 4 pcs paddle prices .pdf
 12. Interesserte: @Knutmae @torgust @haugoy @RuneH @Miamaria @TorMagnus Noen fler?
 13. Kan vi enten stoppe eller separere ut diskusjonen om forhandlere? Er det noen som ønsker å ta på seg oppgaven å forhandle/administrere et nytt gruppekjøp? Jeg tar på meg oppgaven å organisere kjøp. Jeg regner med at vi kjører et greit salg/ikke salg spørsmål til Travel Light. Dette er uansett maks pris jeg er villig til å betale for en slik båt, ved høyere pris kan jeg like gjerne kjøpe en original Packraft.
 14. Jeg tenker også at hva han mener og hva som faktisk skjer kan være to forskjellige ting. Hvis alternativet er at de ikke selger båtene så er det kanskje åpning alikevel.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.