Gå til innhold
  • Bli medlem

uteturen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    233
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

uteturen vant dagen sist 2. juli 2022

uteturen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

190 Excellent

Om uteturen

Nylige profilbesøk

4 630 profilvisninger
  1. Ser på mulighetene for å gå Langsua fra øst til vest i påsken og har kikka litt på rute fra vinterparkeringa ved Synstgardseter og over til Beitostølen. Noen som har gått turen før og kan si noe om antall dager og lengde dagsetapper? Kjapp kartrek kom frem til at det er overkommelig på 4-5 dager, men det er jo mulighet for skivebom. Alternativt kan start være fra Espedalen Fjellstue, men den bakken har jeg gåttanhe nok ganger før.....
  2. Madshus hadde før en lavere bue enn flere av de andre merkene. Er noen år siden jeg var helt oppdatert, men tipper de har mye av samme lesten enda. Kan være derfor du merker det såppas godt. Nå bør du også følge rådet over og smøre kortere ved tyngre vekt. 5kg diff er mye på ei langrennski.
  3. Har brukt litt forskjellig. Sløvt bor og brøytestikker funker fint. Brukte en gang 250skruer og slagdrill. Funka greit det og.
  4. Bruker Hvor fra Kartverket. Laster ned kart gratis og fungerer offline.
  5. Aldri hatt behov siden de ikke lufter slik Gore Tex skoa gjør
  6. Har brukt telt både med og uten bunnduk, da type Tyvek. Før brukte jeg alltid enten et Mountain Equipment eller et Bergans telt på sommeren og syns da at det ble tørrere og mer behagelig klima inne i teltet når det var mye regn. Nå er det Unna som blir brukt på sommeren og jeg syns ikke at jeg hatt behov for bunnduk på det enda. Dette er sikkert som mye annet vi er borti på tur, nemlig veldig individuelt hva man oppfatter som nyttig og hva man har behov for.
  7. Hvis det ikke var mer som skulle til tror jeg at jeg hadde reklamert på den...
  8. Dette lurer jeg på også....
  9. Kjører rødsprit med toaks siphon brenner. Fungerer veldig fint på korte turer. 650ml kjele.
  10. Ja litt etter som. Flesteparten er samme i størrelse 42
  11. Jeg har flere par Lundhags til både sommer og vintertid, men ikke akkurat de du spør etter. Jeg har brukt min vanlige størrelse (42 i Nike og 42 i Lundhags. Oppfatningen til nå er at enkelte av skoene i starten har litt mer gnagsår tendenser enn andre, men dette går over etter litt bruk og har vært helt uproblematisk med doble sokker. Når mine har vært ferdig inngått har jeg fint kunnet bruke dem med 1 par vanlige sokker. Sikkert litt forskjell fra person til person. Har også satt inn alle med bivoks, da blir de myke litt fortere.
  12. Takk Johannes! Aktive produsenter er positivt både for forumet og produsentene selv. 😃
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.