Gå til innhold
 • Bli medlem

uteturen

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  179
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om uteturen

Nylige profilbesøk

3 415 profilvisninger
 1. Løsning er enten å bruke talkum eller vaselin. Bruker vaselin selv siden det ikke trengs å påføres sa ofte som jeg opplever talkum må.
 2. Optimus Crux Weekend HE. Første "kompaktsystemet" jeg kjøpte og det er det som blir med ut på tur i sommerhalvåret gang etter gang uansett hvor mange kjeler og brennere jeg har kjøpt siden. Har tålt massiv juling gjennom tiden selv om fluxringen har fått seg en liten skramme. Usikker på hva som skal til for at jeg tar med annet system på langtur. Prøvde et år å bytte ut kjelen med en titankjel, med ditto økning i drivstofforbruk som resultat.
 3. Siden det til har gått i mobiltelefon er jo type bilde og tema ganske varierende, men det er naturbildene med diverse motiver og kanskje noen flere knips av familien på tur som var den utløsende faktoren. Hvis type bilder blir det samme fremover, så kan dere se på Instagram. Uteturen der også og lenken er til bildet jeg er mest fornøyd med fra fjoråret. Capture Clip står høyt på lista. Til nå har en flaskeholder holdt mobilen fremme på reima. Ellers er jeg i besittelse av monopod, tripod (små og store), håndgrep og enkelt filmstativ. Så her er jeg godt dekka i starten tror jeg.
 4. Hola! Har endt opp med et A6100 og lurer litt på hva jeg trenger av utstyr? Hvilke og hvilke linser trenger jeg? (Jada, vet jeg burde kjøpt noe annet og sikkert noe dyrere og noe vanntett, men fikk det billig så da ble det slik).
 5. Lundhags har vel sagt at expedition utgave skal brukes med 2 par tykke sokker inni og det stemte akkurat hos meg. Kjøpte guide expedition BC og de sitter som støpt i min "vanlige" størrelse. Skare som er nevnt over er litt mindre i den får jeg en vanlig sokk og en trykk sokk, men den var merkbart smalere i starten. Nå etter en måneds bruk er det utvidet såppas at jeg ikke merker det. Bruker dem så og si daglig.
 6. Her tar dere feil rett og slett. Glider SKAL avkjøles før den fjernes.
 7. på mine har jeg små karabinkroker, samme type som AMOK har på sine.
 8. Hva skjer med Helsport? Legger de ned serviceavdelingen også nå?? Prøvde å komme i kontakt med dem før jul, men lite svar å få.......
 9. Hvis dette blir for mye, så kjøp heller flytende voks det finnes det masse av i butikkene nå.
 10. Nei den sier bare ifra om det skulle blir skummelt. Gått bra til nå.
 11. Har samme brenner. Digger den forsåvidt, men siden jeg ikke har funnet noen målinger på det du spør om, så har tvilen vært til stede her også. Gikk til innkjøp av varsler nå i romjula, så den blir med ut på tur hos meg hvertfall.
 12. Dette er riktig fremgangsmåte ja! Ikke glider i "smørelomma". Da får smurning mindre heft. Rubb smøresone med sandpapir Grønt eller blå ekstra varmes inn (evt en grunnvalle). Smør etter forholdene God tur
 13. har noen eldre Nanok dunsokker som jeg har brukt i forsvarets fotposer. har som whistler brukt liggeunderlag i bunn av fotposen for ekstra isolasjon. funker fjell. Bruker dem også i bunn av soveposen dersom det er veldig kaldt.
 14. Jøss. Har skare mid og er superhappy! Ingen problem med kartanken der.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.