Jump to content

Tor Magnus

Moderators
 • Posts

  1,815
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Everything posted by Tor Magnus

 1. Sleng oppi en av hver av disse: [Hidden Content] [Hidden Content]
 2. Jeg tenker at for Real så kan du sikkert ta kontakt med de direkte og spørre om de kan hjelpe deg. Ville ikke overrasket meg om de gir deg en god deal. Når det er sagt så ville jeg vært ganske bekymret for 50 dager med mat fra en produsent. Jeg synes ofte at de forskjellige rettene blir veldig like i smaken. Gå for så mye variasjon du klarer å stappe inn i budsjettet.
 3. Jeg bruker en Sea 2 Summit Hydraulic. Båten i sekken, vest og årer spent på utsiden. Hvis båten er pakket skikkelig så synes jeg ikke den tar så stor plass.
 4. Vi kan sikkert ta med dette i ordren, men eventuelt bytting og slikt må du nesten gjøre utenom, ellers blir det fort komplisert. Eventuelt så kan du spørre noen av de som har spesifisert Nylon åre om de vil bytte med deg og få de til å bestille en carbon åre istedet.
 5. Er på hytta nå men skal oppdatere alle interesserte om status på PM når jeg er tilbake.
 6. Ifølge kiparas egne websider ville båten du kjøpte kostet 10.580,- med frakt. Og du ville ikke fått den i blått. Hvor mye kostet den da du kjøpte fra Audac?
 7. Fordi det begrenser valget til kunden. Det er ikke rart. De gjør det selvfølgelig fordi de kan. Naturlig eller vanlig? Denne typen ekslusivitet er problematisk, ikke bare med Kipara, men med alle produsenter. (Merk; produsenter, som ikke nødvendigvis er det samme som fabrikker.) For å gjenta meg selv:
 8. Jeg tror vel først og fremst at folk er irritert over at Kipara har fjernet muligheten for folk å importere disse selv (jeg skjønner ikke hvorfor du kaller det "gråimport"), for dernest å ta et saftig påslag. Det er absolutt ikke noe ulovlig over det, men dette er en situasjon hvor dette har blitt veldig tydelig. Dette er heller ikke første gang diskusjoner rundt importørmonopol har blitt diskutert på forumet.
 9. Jeg har kontaktet produsenten, så får vi se hva de sier. Dersom de ikke ønsker å gjøre et gruppesalg så vil jeg helst høre det fra dem, ikke fra en importør som forventer å tjene penger. Dersom han kan tilby et gruppekjøp til oss med de samme betingelsene som produsenten (pris, valg av farger og ande tilvalg) fordi han har lavere transportutgifter, så er jo det flott og da aktuelt. Ellers så ser jeg ikke helt hvilken grunn vi skulle ha til å handle fra ham. Derimot, hvis han legger opp til å hindre oss i å kjøpe direkte fra produsenten fordi han vil stappe mer penger i lommene sine så er det rimelig klart at jeg ikke kommer til å handle fra ham. Jeg vurderer også å høre om det er noen fra jobben som er interessert i å være med på et kjøp, jeg tenker at jo flere vi er som handler jo sterkere står vi.
 10. Hvis de som er interesserte kan sette opp spec i følgende format så kan jeg samle det og gjøre en forespørsel: Model: ULRB220 -> USD 339 (6-20)Colour: RedSpray deck: Ja -> USD 59 (6-20)Thigh Brace Straps: NeiAirtight Tizip: NeiInflateable floor: Nei Collapsible paddle: Carbon/Carbon -> USD 118 (Hvis tilgjengelig) Total: USD 516 Prislister: (Noen som vet om det er noen oppdaterte lister? Hvis ikke ber jeg om det når jeg kontakter de.) 2017 AUDAC SPORTS PACKRAFTS CATALOGUE & PRICELIST.pdf 4 pcs paddle prices .pdf
 11. Interesserte: @Knutmae @torgust @haugoy @RuneH @Miamaria @TorMagnus Noen fler?
 12. Kan vi enten stoppe eller separere ut diskusjonen om forhandlere? Er det noen som ønsker å ta på seg oppgaven å forhandle/administrere et nytt gruppekjøp? Jeg tar på meg oppgaven å organisere kjøp. Jeg regner med at vi kjører et greit salg/ikke salg spørsmål til Travel Light. Dette er uansett maks pris jeg er villig til å betale for en slik båt, ved høyere pris kan jeg like gjerne kjøpe en original Packraft.
 13. Jeg tenker også at hva han mener og hva som faktisk skjer kan være to forskjellige ting. Hvis alternativet er at de ikke selger båtene så er det kanskje åpning alikevel.
 14. Kan vi forvente en review med sammenligning mot originalen når båtene ankommer?
 15. Spiste Real som gikk ut i februar forrige helg. Smakte helt fint den. Spiste også et par Packit Gourmet som gikk ut forrige sommer. Nydelig. Er ikke så lett når man ikke kommer seg ut så mye som man hadde planlagt.
 16. Forresten, ikke glem å be om ytterligere rabatt. De har nok god profitt på disse så det er god mulighet for å få det. Og hvis man ikke spør så får man det ihvertfall ikke. Vent til de har gitt fullstendig pris inkludert frakt før du ber om rabatten. Eventuelt (siden dette er fra Kina) så kan du be om gratis frakt.
 17. Dette var absolutt interessant. Jeg skal sjekke med kona om vi er interessert i en båt til henne og/eller dattera. Sannsynligvis blir det seende ut noe slikt som dette: Model: ULRB220 -> USD 339 (6-20)Colour: RedSpray deck: Ja -> USD 59 (6-20)Thigh Brace Straps: NeiAirtight Tizip: NeiInflateable floor: Nei Collapsible paddle: Carbon/Carbon -> USD 118 (Hvis tilgjengelig) Total: USD 516 Ser ingen pris på "New triangle seat". Er dette nå standarden? Er det noe prisoverslag på frakt?
 18. Har du vurdert en ULA Ohm 2.0? [Hidden Content] De er populære fordi de er særdeles komfortable, men likevel lettere enn de fleste (selv om ikke lettest). Jeg har selv en ULA Circuit som jeg er veldig fornøyd med, og jeg mener @tronn har en Ohm 2.0.
 19. Det burde også nevnes at jeg ikke kan tenke meg at noen kommer til å kjøpe Burn Zero mango crush på grunn av smaken...
 20. Ikke video av meg som tømmer kremboksen i kjeften altså?
 21. Ok, da har jeg vært på butikken igjen og plukket opp noen flere burker. Målinger gjort med skyvelær er følgende: Innvendig omkrets: Gourmet Gold kattematboks: 6.0cm Utvendig omkrets: Eldorado Tomatpuré (140g): 5.25cm Red Bull smal drikkeboks (250ml): 5.3cm Krem på boks (250ml): 5.75cm Burn Zero mango crush (355ml): 5.8cm Jeg tror både krem på boks og burn zero boksene er perfekte for 3mm karbonfilt og dobbelt lag med glassfiberduk. Jeg mistenker at krem på boks har tykkere vegger og kanskje er mer robust mens burn zero boksen er lettere og sannsynligvis sterk nok med bunnen i behold og forsiktig bruk. Burn Zero mango crush boksen er ikke standard bredde så kan forsvinne hvis det kun er en midlertidig stunt.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy