Gå til innhold

sverto

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  66
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om sverto

Nylige profilbesøk

559 profilvisninger
 1. sverto

  Valg av fluesnøre

  Takk for innspill. Er vel som med mye annet at prøving og feiling gir lærdom. Blir gøy å starte på nå i hvert fall 😀
 2. sverto

  Valg av fluesnøre

  Endte med å kjøpe Orvis access wf float trout. https://www.fjellsport.no/orvis-access-wf-float-line-fluesnore-lysgronn.html?___store=fjellsport_no_nb&nosto=nosto-page-category1 Blir sikkert knall eller fall 😂 Får sette meg inn i det forskjellige med fluefisket. Hvor lang klumplengde bruker du sånn ca om du fisker i elv med middels frihet?
 3. sverto

  Valg av fluesnøre

  Takk for innspill tklami! Har fisket litt med den før og det har gått helt greit, men jeg har ikke noe grunnlag for å si om den er god til min bruk.
 4. sverto

  Valg av fluesnøre

  Heisann, tenker jeg skal ta opp igjen fluefiske og satser på at tålmodigheten har vokst i takt med alderen 😂 Er ganske så grønn på hva jeg burde velge av snøre, så om noen kan hjelpe, setter jeg veldig stor pris på det. Har ei guideline 7-8 9,3" stang. Fisker høyt i fjellet i og rundt Røros og her blåser det jo en del. Tørrflue som er tingen. Fisker både i kronglete elver og i åpne landskap. Noen som kan anbefale et snøre jeg burde kjøpe?
 5. Halvortjønna er bunnspekt vinterstid mener jeg.
 6. sverto

  sverto

 7. sverto

  Links hagle Beretta 686 eller Sabatti Jakt

  Ta med at førstegangs hagla gjerne blir med på en velt eller to. Har du ikke bært våpen før ser jeg ikke poenget med ei meget dyr hagle. Sabattien vil du bli fornøyd med så lenge den tilpasses.
 8. sverto

  Klekking 2016

  Det er jo "tjuvslipp" selv om du KANSKJE ikke ødelegger noe. At du skriver her inne at du slipper nå og ikke venter til 21 august sier litt om dine holdninger. Uansett så ser jeg at den største statsalmenningen i Norge har hatt tellinger og at det er en liten oppgang, men ikke det helt store med tanke på de restriksjonene som var der i fjor. Det må jaktes mer på predatorer, men det er vel ikke like "poppis" som fuglejakta er blitt
 9. sverto

  Snøforhold i Femundsmarka

  Prøvde å komme inn til Flesnsjøen på fredag, men vi måtte snu. Hadde vi hatt fjellsko hadde vi kanskje kommet frem. Snøen er råtten og det har vært varmt i helga, går fint å gå til helgen, men det er nok lengre til det er noe særlig fiske. Opp till 700 meter er det snøfritt, det kan nok bli bløtt i marka med store bekker til helga.
 10. sverto

  Snøforhold i Femundsmarka

  Spørs litt hvor høyt du skal da, jeg skal til flensjøen i morgen og kommer tilbake søndag. Kan lever en førerapport søndag/mandag.
 11. sverto

  Snøforhold i Femundsmarka

  1 uke eller 1 1/2 så kan du dra på fottur.
 12. sverto

  Basis for turmat og privat import av matvarer.

  Missforsto ikke. Det var 139 og ikke 39 i differanse ser jeg, men uansett så vil fersk ris og en fet saus gjøre susen for å få samme kalorinivå. Det vil uansett bli mye billigere da jeg ser REAL middager nå koster 89 kroner, noe som nærmer seg et ran.
 13. sverto

  Basis for turmat og privat import av matvarer.

  Om du har med fersk ris ved siden av så vil du jo knuse REAL på kalorier. Om en lar risen stå etter den er kokt til dagen derpå f.eks så halverer en kalori-innholdet, tar du en runde til tror jeg det bare er igjen 20% eller noe slikt.
 14. sverto

  Norrøna kvalitet?

  Innrømmer jo selv her at kvaliteten er under det en kan vente på varene til prisen. Dette er godt tegn og viser at de tar kritiken på alvor. Finnes det en egen Bergans tråd?
 15. sverto

  En uke i femundsmarka med telt og kano

  Primært mobil som skal lades, mulig hodelykt også. Tror kapasiteten blir litt lite, selv om den så hendig ut. Muligheter for å få pluss på klimakarma for den, for de som tror på det :P. Hvordan virker den i desember, mtp lite lys, får jeg ladet den opp 2X i løpet av 7 timer?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.