Gå til innhold
 • Bli medlem

sverto

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  81
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om sverto

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Røros

Nylige profilbesøk

1 202 profilvisninger
 1. sverto

  Tørrmelk

  Takk skal prøve den ut om den finnes i nevnte butikker i ts?
 2. sverto

  Tørrmelk

  Takk for mange svar, kommer sikkert flere. Det er ikke til kaffe så det er sagt. Drar fredag, å jeg liker kaffen svart
 3. sverto

  Tørrmelk

  Noen som vet om dagligvaren har tørrmelk, typ kiwi, rema eller coop?
 4. [Hidden Content],11.3684853,15z/data=!4m5!3m4!1s0x466c775f6260e3ed:0xface2c4e3b3a7ce9!8m2!3d62.4340164!4d11.4151343 Knall plass dette. Ikke langt fra Røros og Bu kan leies. Finere fisk skal du lete lenge etter. Ikke det helt store området, men Galåtjønna er veldig bra. Fisker du i Nord av den tjønna med mark og søkke ca midt i tjønna så får du i hvert fall kilos fisk. Kan anbefales til nybegynnere på tur. Bratt de første 20 minuttene innover, men etter det er det greit og helt klart verdt det.
 5. XXL har venners venner rabatt og der var Norrøna Recon Syncroflex som jeg har siklet på en god stund. 3759 tror jeg det ble. Herlig!
 6. Henger meg på her, Lars P jeg har en bekjent som kun fisker med flue. Binder selv og har holdt på en del år. Han mener at lys flue ved lyst vær og mørk ved mørkt vær så er man rimelig dekt?
 7. Tråden burde ikke stenges, tema er essensielt og viktig. Jakt er livsviktig for alle som bor nord for grensen av jord som genererer mat 12 måneder i året. Veganer eller ikke.
 8. Det med levende agn er et kjempeproblem. I utlandet er det jo veldig vanlig, men Nordmenn generelt har ikke det i kulturen. Kjipt når gode vann plutselig er invadert av Mort.
 9. Liten vits i å gjøre det vanskelig. Primus ala multi/omni så går varmen opp. Bruker det på hver tur så lenge det er gass.
 10. sverto

  Valg av fluesnøre

  Her må jeg bare skuffe, det ble veldig dårlig med fiske. Vær og vind, stort sett vind, satte en fin stopper for fisket. Jeg skal oppdatere når sesongen starter på, planlegger en del lengre turer og tenker å kun ta med fluestanga :) Tenker å få filmet litt og kanskje lage en mini blogg for å oppdatere på fremdrift og aller mest lærdom som erfares med tiden.
 11. Derfor bruker du dobble. Den kommer opp, har aldri opplevd noe annet. Kanne derimot blir liggende under vannflaten om du får 3-5kilos gjedde nært feste med kanne. Vi har aldri brukt stein og har ikke erfaring med at garn blir borte uten stein ved uvær eller større/mye fisk. Vi har alltid brukt rød dobble, dette fordi om det blåser tilstrekkelig og bølgene bryter blir hvit kanne vanskelig å se igjen. Det siste har sikkert noe med trent øye eller hva man er vant til å se etter, men en hvit kanne i styggvær er verre å få øye på.
 12. Det Res sier om å ikke bruke blåse/dobble eller plastkanne er noe jeg ikke ville gjort. Garn skal være synlige, slik at andre kan se at det er der. Trenger ikke feste i land heller. Har lagt garn i årevis på femund hvor det blåser over snittet mye. Sørg for langt nok feste fra garn til markør(les:kanne/dobble/blåse) Tenk på hvordan garn legges i forhold til vind. Vi har lagt garn fra helt inn til land til ut på hvor dybde er 5-15 meter
 13. Noe strå i kulebanen tror jeg ikke noe på .Mythbusters avfeide mange myter av diverse slag med våpen, ligger sikkert på youtube. Kikketsikte fått seg en kakk? Vært på banen etterpå?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.