Gå til innhold
  • Bli medlem

tusjmann

Aktiv medlem
  • Innlegg

    381
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

161 Excellent

Om tusjmann

  • Bursdag 11. juli 1976

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sted
    Oslo

Nylige profilbesøk

4 631 profilvisninger
  1. Dette tilbudet er i alle fall verdt å vurdere https://www.xxl.no/haglofs-spire-gtx-jacket-w-skijakke-dame-mork-bla/p/1196702_1_Style
  2. Dun kan være så mangt, enorme forskjeller innenfor dun også.
  3. 70% på dette teltet på Intersport i Oslo sentrum er røverkjøp. Romslig telt, 3,3 kg. Under 1500...
  4. Når disse underlagene blir gamle, så lekker de luft i lamineringen. Da blir det en mengde bittesmå hull rundt kantene, gjerne der det er synlig en "brett". Får å se det, så må man ligge på underlaget for å lage nok trykk til at det lekker, når man smører med såpevann. Lekkasjene er ofte flere og små om underlaget er gammelt nok.
  5. Whiteout er ett underbruk av Norrøna. Ikke en ukjent produsent.
  6. Kjenner ikke den. Men etter tips om Whiteout salget, så hvorfor ikke vurdere denne også: https://www.whiteout.com/products/the-warm-down-jacket-ms/?color=7700&outlet=true Bra rabatt på en allerede god pris. Dessverre er ikke vekt og dun fyll spec'et, men det er åpenbart bra dun og en varm/camp jakke. Jeg bestilte GoreTex jakka derfra etter noen andres tips, og den kom ikke mange dagene etterpå. Kvalitet!
  7. Angående raske vannoppkok. Jeg erfarer at Bernien trenger lenger forvarming ved bruk av bensin på Omnifuel. Så man ofrer noe effektivitet for å få ned lydnivået. Varmespredningen er vel omtrent det samme.
  8. Jeg vill gått for 9 fot, og en 1000 snelle, det bør kaste greit i flere situasjoner. Eller så kommer det litt an på hva, hvor og hvordan du er ute etter å fiske. 3-14 grams er for ganske lette oppsett, for litt mindre sluker (spinnere osv), ganske følsomt. Med 5-21 så kan du kaste litt større og tyngre ting litt lenger (kanskje gå opp i snellestørrelse også?), kan dekke litt større vann med større aksjon.
  9. Hehe, vi kommer nok til å gå bort dit uansett ja. 3 fine vann underveis, som de minste kan fiske i. Takk for forklaringen 👍
  10. Vi har tenkt oss på familietur til Hardangervidda. Vi tar Fjellvåken fra Skinnarbu til Liset. Deretter tenkte vi oss opp til Torstjønni for en "Basecamp" der. Så fisker vi oss litt rundt i området noen dager (med mindre noen nå kommer med noen bedre tips :)).... Men litt lenger vest, nordøst for tjønndalstjønnan, så ligger tjønndalslægret. Er det en åpen bu, verdt å besøke? Alltid morsomt med noen spennende mål når man trasker med barn, og det ser ut til at det er i grei avstand. Barna er for ordens skyld rundt 10 år. Alle tips til området der er velkomment forøvrig :). Takk!
  11. Så lenge du bare koker vann, så kan godset være tynt.
  12. Kanoen fungerer tilnærmet 100% uten den avstiveren. Når det er sagt, så tippper jeg bergans håndterer en reklamasjon på en go måte. Alternativt koster de heller ikke stort.
  13. Kajakkåre! Definitivt mye mer effektivt. Hyppigere touch med vannet, mindre kraft pr tak, og større presisjon. Det er min erfaring. Man bør riktignok ha en ganske lang åre, siden man sitter forholdsvis høyt.
  14. Kudos til deg som har giddet å bla igjennom alle de 2000 artiklene de har lagt ut :-)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.