tusjmann

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  306
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om tusjmann

 • Bursdag 11. juli 1976

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

639 profilvisninger
 1. Travel light, rimelige packrafts

  Hei! Denne bestillingen er desverre lukket... Forøvrig bra formulering @a_aa
 2. Travel light, rimelige packrafts

  Har du konkret erfaring?
 3. Hvordan unngå kokvarmt telt?

  Har hørt om de som spenner over reflekterende "tarp", fjellduk, eller sånn 1.hjelpspakke folie. Sola rett på teltet er jo døden :D....
 4. Travel light, rimelige packrafts

  Nå er vi 5 sikre. Når en til melder seg, så sender vi bestilling prompte, så da gjelder det å være først ute :-).
 5. Travel light, rimelige packrafts

  Send meg en PM, så tar finner vi hverandre. Helt enig at det er greit å treffes
 6. Travel light, rimelige packrafts

  Har også fått en kompis som skal være med. Så det er jo håp :-).
 7. Travel light, rimelige packrafts

  Hei! Så bra! med dere to, så mangler vi vel fortsatt 1 for å oppnå minstebestilling? Litt usikker på de andre som viste tidlig interesse her. Kan de som er sikre på at de skal være med kvittere, interesse er ikke nok :-). Så kan jeg begynne å orge om vi er mange nok.
 8. Travel light, rimelige packrafts

  Jeg kan godt ta meg av koordinering og bestilling. Trenger ikke å få noe for det heller. Utfordringen er nok å samle 6 stykker? Jeg starter ferien om 2 uker. Ikke at jeg er koblet av da, men mye sjeldnere på. Thigh brace straps benyttes for å få godt feste i båten. Om du skal padle litt aktivt.
 9. Det er jo forholdsvis store sneller, så de bør kaste bra. Har du tynn multi på, så er det ikke mye motstand. Du bør i så fall ha en del monobacking, ellers blir det dyrt å snøre opp :-).
 10. Snelle og sene er også av betydning for å kaste langt.
 11. Bare å prøve. Som regel merker man at spensten i stanga blir for slapp til å kaste ut større sluker, men den knekker ikke. Altså føles det ikke spesielt bra. Kan du ikke kjøpe favorittslulen i 15gram da? Billigere det
 12. Travel light, rimelige packrafts

  @tom 42 Litt feil tråd å diskutere den NRSn men den er nevnt litt tidligere. Her vurderer vi ett felleskjøp av en angivelig sterkere båt enn NRS, til en hyggelig penge i alle fall.
 13. Travel light, rimelige packrafts

  Tizip er kult! Man kan åpne båten. Putt inn pakksekker oppblåst i båten, og du har lavt tyngdepunkt, samtidig som du har stuet bort bagasjen. I tillegg får du ekstra flyteelementer om uhellet skulle skje. Også praktisk å kunne komme til evt skader for reparasjon fra innsiden. Bakdelen er at den må vedlikeholdes med silikon, og at den selvsagt kan bli ødelagt. Ser at alle produsentene nå benytter tizip, så skulle tru at dette er relativt velprøvd. For ekstra festepunkter, så kan du kjøpe MRS sine fra Aliexpress for ett par dollar.
 14. Ally 18 montering

  Og du har sammenlignet de 2 esingene? Er vaieren som holder rørene tilstede? Ellers er bilder veldig bra for å gjengi det du mener:-). Har montert en del allyer, noe skjevhet er normalt...
 15. Travel light, rimelige packrafts

  Jeg har heller ikke vært med på det. Men det er mye forlangt å legge ut for 6 båter. Kanskje mest naturlig å betale inn kosten på båten først, før deretter å betale den siste delen når båtene ankommer norge(mva, gebyr og evt lokal frakt). Jeg bor forøvrig i Oslo. Om noen andre interesserte gjør det, så kan vi treffes. Alle må få specet opp ønskene sine til en evt bestilling.