Gå til innhold

tusjmann

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  331
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om tusjmann

 • Bursdag 11. juli 1976

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

858 profilvisninger
 1. Hjelp til kjøp av kamera og linse for bilder i lite lys

  Støtter denne. I tillegg er det lurt å legge litt i en god linse. Kanskje droppe zoom-kit-linse og gå for en bra linse med fast brennvidde. Da har du optimalisert i forhold til mulighetene innenfor budsjettet ditt..
 2. Tidsfordriv når du er værfast?

  Har du fått noe fra de?
 3. Tidsfordriv når du er værfast?

  Du får nok en mail med fraktkostnader du må godta, etter at de har behandlet ordren. Jeg fikk til å legge ordren med samme pris nå, men regner med at fraktkost kommer på etterpå.
 4. Tidsfordriv når du er værfast?

  Jeg får en helt annen pris, 24 usd. I tillegg etterberegner de frakten. Fikk beregner 25$fra outfittersupply (samme butikken?)
 5. Tidsfordriv når du er værfast?

  @Izzyzy Hvor fikk du tak i den kortstokken? Bestilte en fra USA nå nylig, men fikk akkurat beskjed om at de ikke kunde sende den likevel :(... Mener det var en tråd med en lenke til en slik kortstokk som gavetips for ett par år siden, men finner den ikke igjen.
 6. Man er også i utgangspunktet pliktig til å rapportere inn mistet fiskeutstyr. Men om det blir fulgt opp vet jeg ikke. Men som Vidvandre sier, det er krav om bomullstråd eller tråd som forråtner f.o.m neste år, slik at de ikke blir stående som dødsslukere...
 7. 3F UL Gear tarp - 200g, 100kr

  Noen som har testet denne? Holder den samme kvalitet som dovrefjell-tarpene? For min del, så kunne jeg aldri kjøpt en dyr tarp. Vi bruker de til vindskydd rundt bålet, og de blir etterhvert ganske perforerte av glør.
 8. DIY Packraft!

  Dette er mitt oppsett. Loddebolt med ett kobberrør banket på, en dimmer regulerer varmen, mens loddebolten trekker maks 60w... Fungerer ganske bra, kunne godt vært litt bredere. Jeg lager UltraLight båt, og der blir stoffet ganske elastisk...
 9. Røverkjøp og gode tilbud

  Norrøna Fjørå til 50% er sjeldent. Må melde deg inn i Anton sport sin kundeklubb da Helegerøver Anton sport
 10. Isolasjon liggeunderlag

  Generelt, så har jeg liten tro på at folie gjør særlig nytte, uansett gvor du har den... legg bamsen oppå thermaresten...
 11. Hva har du kjøpt nå!

  Mottok akkurat min Ultralight
 12. DIY Packraft!

  Kult! Ser bra ut! Jeg avbestilte jo den første, men nå venter jeg ultralight raften i posten any day. Gleder meg
 13. Status quo på hjortelusflue

  Vi var i Sørmarka i går, fant ett par kravlende, så de er ikke borte...
 14. Hvem bruker Wood burner Stove, og hvorfor

  Så jo kul ut den bonfiresaken. Skal du selge den? Hva blir prisen? Lurer på om den blir varm under?
 15. Impregnering - ren isopropanol?

  Isopropanol er jo bare sprit, riktignok ikke av sorten man bør drikke, for den er seig å bryte ned. At den skal ha impregnerende effekt har jeg liten tru på, det må være noen andre stoffer også.
×