CarlHenrik

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  67
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om CarlHenrik

 • Bursdag 29. juli 1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Nittedal
 • Interests
  Fjellturer og skogsturer, Rugby League, Liverpool og Real Madrid
 1. Nordmarka - is og snøforhold

  Hvis dere har instagram så er #(ØnsketSted) ofte en fin måte å få oppdateringer på ønsket tur-destinasjon.
 2. Ukestur ved Gjendesheim

  Det gå jo an å ha Bygdin som utgangspunkt å gå derfra eller ta båten til Eidsbugarden/Torfinnsbu og derfra ta deg rundt i indrefileten,
 3. Forslag til tur i Bolivia/Peru

  Lima er et godt utgangspunkt fra Europa og herfra går det masse busser i alle retninger. Hvis du velger å ta turen innom Peru er MP et must. Her kan du gå ruta fra Cusco eller deler av ruta. Når jeg var der for noen år siden så la jeg merke til at det var en del selskaper som leide ut utstyr for å gå Inka Trail. Greit å merke seg at det er høst/tidlig vinter i Sør Amerika på den tiden hvis du eventuelt vurderer å dra lenger sør. Hvis du drar sørover, så bør du besøke San Pedre de Atacama. Liten by på grensen til Bolivia. Dette er et glimrende utgangspunkt for litt utforskning i fjellet, bade i varme kilder, se saltslettene i Uyuni eller bestige en 5000m vulkan. Høydesyke løses ved å drikke coca te/tygge coca blader, få kjøpt overalt i høylandet Peru. Jeg så også at de solgte oksygen på boks om man ønsker det.
 4. Hva har du i lommelerka?

  Kan anbefale Vianvang dram til alle.. Det smaker natur
 5. Nybegynner - overnatting i skog - hva trenger vi?

  Telt kan jo også byttes mot tarp. I skogen er det man ikke like utsatt for vær som på fjellet. Se igjennom alle kloke tråder om mat og drikke, men kan anbefale å ha energibarer og en pose nøtter på lur. Det er alltid greit å ha med en liten premie til man når camp (les lommelerke). Brukt tid på å bli kjent med sekkene og hvordan disse pakkes best mulig for den mest behagelige opplevelsen. Ha skift i vanntette poser og pass på at beina deres har det bra gjennom turen.
 6. Tursko til vidde terreng

  Selv har jeg scarpa rebel lite gtx. Bruker alltid sko med god støtte når jeg er i fjellet, bena har fått mye juling gjennom årene og trenger litt ekstra. Fra før har jeg hatt Aku som jeg også har vært strålende fornøyd med. Tipset er godt støtte når du beveger deg utenom sti.
 7. Aurlandsdalen midtvinters?

  Nå har jeg bare gått den sommerstid, men det ville jeg tro kanskje blir en litt vel spennende tur enkelte steder.. Kanskje sjekke med lokale turlaget eller kontakte Østerbø fjellstue å spørre om de har noen tips/erfaring.
 8. 2017 - hva skal du ?

  Flere turer ute. Utforske nye ukjente områder, men også ta vare på de "gamle". Tvinge med meg samboer og venner i større grad enn det jeg gjør nå.
 9. Kanskje ikke ny lærdom, men må være flinkere på det. På vei hjem fra tur eller på vei gjennom turområder, plukk med haikere. Turen blir som regel mer underholdende, man kan lære noe nytt og få vennskap. Haikere med tursekker er som regel meget hyggelige og likesinnede folk.
 10. Bra sekk, har den selv.. Meget fornøyd =)
 11. Aksjon Søppel

  Jeg har nettopp kommet hjem fra en liten tur i marka. Deilig å bare la tankene fare. Som vanlig er det et irritasjonsmoment når man er ute og vandrer slik. Tok med restene fra festen hjem, ihvertfall det som gikk an å få med seg.
 12. Teltplasser Gjevilvassdalen

  Hei.. Hender at jeg er i området du var på tur, og tenkte meg inn i Trollheimen til sommeren.. Fant du noen dugelige plasser? Har du event. laget en turrapport? Carl
 13. Rimelig skalljakke

  Hvis du skulle befinne deg i området rundt Ålesund kan jeg anbefale å ta en tur til outleten på Langevåg. Her er det godt utvalg og fine priser. Et annet bra tips er er den ene suvenirsjappa som ligger i Kongens gate. I andre etasje har de en egen avdeling med restvarer på billigsalg. Her finner du alt fra Bergans, Norrøna, Dale, Devold til hyggelige priser.
 14. Valg av skallbukse

  Selv har jeg en Norrøna Falketind. Har 2 andre bukser også, fellesnevneren for de er at luftemulighetene er ivaretatt. Liker å ha glidelås ned langs beinet så jeg kan justere selv. På sommeren liker jeg å brette opp buksa til shorts hvis været er skiftende,
 15. Erfaringer med fjellsport.no ?

  Bestilte fra fjellsport for en stund siden. Ryddig og rask levering, helt til jeg så at ordrebekreftelsen til en annen kunde var kommet med i sendingen min.