Gå til innhold

CarlHenrik

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  88
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om CarlHenrik

 • Bursdag 29. juli 1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Skedsmokorset
 • Interests
  Fjellturer og skogsturer, Rugby League, Liverpool og Real Madrid

Nylige profilbesøk

771 profilvisninger
 1. Ønsker tips til sommer og høsttur

  Ja.. Da tror jeg min venn kveler meg rett etter landing
 2. Ønsker tips til sommer og høsttur

  Godt tenkt. Men propellfly kan få litt motsatt effekt av det vi ønsker å oppnå
 3. Hei Vi er to karer som skal planlegger å ta to langhelgs-turer (torsdag-søndag) dette året. Vi ønsker å legge disse til månedskifte mai/juni og august/september(oktober), utenom fellesferien. Litt av poenget med turen er at vi skal "jobbe" med flyskrekken til en av oss. Der selve belønningen er en tur i flott turområde. Så vi lurer på om noen har gode forslag til fjelltur i slutten av mai eller starten av juni der det er forholdsvist snøfritt. Vi bor rett utenfor Oslo, så utgangspunktet er OSL. Vi har sett litt på områdene rundt Bodø (Børvasstindane og Rago), men hører at mai/juni kanskje er litt tidlig i forhold til snøforhold. Noen med erfaringer her, eventuelt andre forslag? Er det noen som har erfaringer med andre områder fra f.eks Møre og Romsdal og nordover (sør for Saltfjellet)? Og hvordan er det å ta seg fra respektiv lufthavn til turens utgangspunkt. Ellers er jo selvfølgelig alle tips velkommen. Mvh Carl
 4. Status quo på hjortelusflue

  Traff den forrige helg i Romeriksåsen, Den var litt slitsom, men beit meg heldigvis ikke.
 5. Solotur i oktober

  Er det noen kjentfolk som vet hvordan forholdene pleier å være i Trollheimen på den tiden? Evnt Rondane..
 6. Solotur i oktober

  Hei alle sammen I fjor gikk jeg en solotur fra Finse gjennom Aurlandsdalen og ned til Vassbygdi. Kunne tenke meg å gjøre det samme type tur i år. Håper forumet kan bidra med forslag. Ønsker at turen gjerne legges til fjell-landskap, men er ikke fremmed for lengre skogturer. Destinasjonen bør være tilgjengelig med kollektivtransport, event kunne ta kollektiv tilbake til parkert bil. Kan gjerne være i nærheten av DNT hytter, men tar med duk og tarp. Pga ganske tett program fremover kan ikke turen gjennomføres før i andre uke i oktober. Kom gjerne med forslag om idylliske leirplasser og egne erfaringer som kan komme godt med. Holder til rett nord for Oslo, så tenker at områder sør for Trondheim er aktuelle destinasjoner. Er i god fysisk form og er ganske tur vant. På forhånd, takk for svar. Carl
 7. Aksjon Søppel

  Finner støtt og stadig ting på tur. 3 vannflasker på vei ned Gaustadtoppen, og litt line (til hunden) i skogen. Flaskene brukes til gambling (pantelotteriet) og lina puttes i en egnet container ved turens ende (henges opp hvis bånd).
 8. Røverkjøp og gode tilbud

  Kan anbefale alle å titte litt på Norrønas hjemmesider. Kjøpte nylig utgåtte Narvik-serien til en slikk og ingenting. Står under outlet.
 9. Ett lite intimt spørsmål!

  tufte boxer eller breeze til Devold..
 10. Fjelltur Aurlandsdalen

  Gikk den ruten i fjor. Ble litt vaksinert på den strekningen, da jeg syns det var direkte demotiverende å gå ved siden av veien og ledningene.
 11. Fjelltur Aurlandsdalen

  Hei I anledning min 30 års markering skal jeg ta med meg gutta på en liten fjelltur ned Aurlandsdalen. Turen blir lett med fokus på naturopplevelse da majoriteten av gutta har lite fjell/frilufts-erfaring, go'biten er middag med tilbehør i Flåm. Vi skal gå som gruppe fra Østerbø ned til Vassbygdi, men noen av oss kommer dagen før for litt ekstra tid i fjellet. Er det noen her som har noen tips om hvor det er fint å vandre og et sted det kan være fint å sette opp telt ikke alt for langt unna Østerbø. Vi har bil, så kan gjerne være innen 1-2 timers kjøretur unna. Noen som vet hvordan forholdene på stien rundt bjørnestigen er? Carl
 12. Turtips valdres

  Det er ikke noe problem å komme seg forbi bommen @Phoney. Veien heter "jotunheimveien" og går fra Valdresflya/Bygdin til Skåbu i Gudbrandsdalen. Bommen passerer du ved å betale med kort. Her følger du veien innover forbi Haugseter Fjellstue og andre sine støler. Kan anbefale å følge en av de mange bekkene opp i fjellet. De fleste bommene i regionen er slik som på Jotunheimveien, mens noen fortsatt har kassa (tillitserklæring). Kan også anbefale å sjekke ut småveiene rundt øvre og nedre sjodalsvatnet. Her er det mange idylliske plasser man kan slå opp telt og kaste litt med stanga.
 13. Turtips valdres

  I området rundt Beitostølen er det mange muligheter i forskjellige høyder. Vinstrevann er et stort vann med gode muligheter for å finne et fint sted å campe. Vet at det er store ørret som lurer rundt i vannet der. Blir dere lei fisking er det mulighet for å besøke noen av stølene innover som holder geiter. Det er sikkert et godt avbrekk for guttungen.
 14. Aksjon Søppel

  Var en tur å gikk på Valdresflya her om dagen. Godt fylt med stein i en bekk var denne plasser drøye 800m fra rasteplass ved veien. Tok med den og noe mer små rask vi fant på ferden tilbake. Virka som mer jobb å plassere dekket i bekken enn å bære det bort til søppelkassene.
×