CarlHenrik

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  85
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om CarlHenrik

 • Bursdag 29. juli 1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Skedsmokorset
 • Interests
  Fjellturer og skogsturer, Rugby League, Liverpool og Real Madrid

Nylige profilbesøk

719 profilvisninger
 1. Status quo på hjortelusflue

  Traff den forrige helg i Romeriksåsen, Den var litt slitsom, men beit meg heldigvis ikke.
 2. Solotur i oktober

  Er det noen kjentfolk som vet hvordan forholdene pleier å være i Trollheimen på den tiden? Evnt Rondane..
 3. Solotur i oktober

  Hei alle sammen I fjor gikk jeg en solotur fra Finse gjennom Aurlandsdalen og ned til Vassbygdi. Kunne tenke meg å gjøre det samme type tur i år. Håper forumet kan bidra med forslag. Ønsker at turen gjerne legges til fjell-landskap, men er ikke fremmed for lengre skogturer. Destinasjonen bør være tilgjengelig med kollektivtransport, event kunne ta kollektiv tilbake til parkert bil. Kan gjerne være i nærheten av DNT hytter, men tar med duk og tarp. Pga ganske tett program fremover kan ikke turen gjennomføres før i andre uke i oktober. Kom gjerne med forslag om idylliske leirplasser og egne erfaringer som kan komme godt med. Holder til rett nord for Oslo, så tenker at områder sør for Trondheim er aktuelle destinasjoner. Er i god fysisk form og er ganske tur vant. På forhånd, takk for svar. Carl
 4. Aksjon Søppel

  Finner støtt og stadig ting på tur. 3 vannflasker på vei ned Gaustadtoppen, og litt line (til hunden) i skogen. Flaskene brukes til gambling (pantelotteriet) og lina puttes i en egnet container ved turens ende (henges opp hvis bånd).
 5. Røverkjøp og gode tilbud

  Kan anbefale alle å titte litt på Norrønas hjemmesider. Kjøpte nylig utgåtte Narvik-serien til en slikk og ingenting. Står under outlet.
 6. Ett lite intimt spørsmål!

  tufte boxer eller breeze til Devold..
 7. Fjelltur Aurlandsdalen

  Gikk den ruten i fjor. Ble litt vaksinert på den strekningen, da jeg syns det var direkte demotiverende å gå ved siden av veien og ledningene.
 8. Fjelltur Aurlandsdalen

  Hei I anledning min 30 års markering skal jeg ta med meg gutta på en liten fjelltur ned Aurlandsdalen. Turen blir lett med fokus på naturopplevelse da majoriteten av gutta har lite fjell/frilufts-erfaring, go'biten er middag med tilbehør i Flåm. Vi skal gå som gruppe fra Østerbø ned til Vassbygdi, men noen av oss kommer dagen før for litt ekstra tid i fjellet. Er det noen her som har noen tips om hvor det er fint å vandre og et sted det kan være fint å sette opp telt ikke alt for langt unna Østerbø. Vi har bil, så kan gjerne være innen 1-2 timers kjøretur unna. Noen som vet hvordan forholdene på stien rundt bjørnestigen er? Carl
 9. Turtips valdres

  Det er ikke noe problem å komme seg forbi bommen @Phoney. Veien heter "jotunheimveien" og går fra Valdresflya/Bygdin til Skåbu i Gudbrandsdalen. Bommen passerer du ved å betale med kort. Her følger du veien innover forbi Haugseter Fjellstue og andre sine støler. Kan anbefale å følge en av de mange bekkene opp i fjellet. De fleste bommene i regionen er slik som på Jotunheimveien, mens noen fortsatt har kassa (tillitserklæring). Kan også anbefale å sjekke ut småveiene rundt øvre og nedre sjodalsvatnet. Her er det mange idylliske plasser man kan slå opp telt og kaste litt med stanga.
 10. Turtips valdres

  I området rundt Beitostølen er det mange muligheter i forskjellige høyder. Vinstrevann er et stort vann med gode muligheter for å finne et fint sted å campe. Vet at det er store ørret som lurer rundt i vannet der. Blir dere lei fisking er det mulighet for å besøke noen av stølene innover som holder geiter. Det er sikkert et godt avbrekk for guttungen.
 11. Aksjon Søppel

  Var en tur å gikk på Valdresflya her om dagen. Godt fylt med stein i en bekk var denne plasser drøye 800m fra rasteplass ved veien. Tok med den og noe mer små rask vi fant på ferden tilbake. Virka som mer jobb å plassere dekket i bekken enn å bære det bort til søppelkassene.
 12. SPOT abonnement igjen

  3.2.2 Renewal of Annual Prepaid Plans. At the end of the Initial Plan Term, the Annual Prepaid Plan will automatically renew for additional one year terms (each a “Renewal Annual Prepaid Plan Term” and together with a “Renewal Monthly Prepaid Plan Term”, a “Renewal Term”) at rates and charges that may be higher than the rates and charges during your Initial Plan Term or the prior Renewal Annual Prepaid Plan Term, provided SPOT has given you 30 days’ notice of the increased rates and charges and you have not exercised your right to terminate the Service Plan at the end of the Initial Plan Term or any Renewal Annual Prepaid Plan Term under Section 3.4. Charges for any Renewal Annual Prepaid Plan Term will be billed and paid yearly in advance.
 13. En uke i fjellet i sommer

  Jotunheimen eller Rondane er jo gode utgangspunkt. Her er du heller ikke avhengig av bil for å komme frem. Dovre er jo også et alternativ.
 14. Dagstur sekk

  Selv har jeg (som utstyrsfreak) to sekker jeg bytter på. Fjellräven Kaipak (28L) og Haglöfs Roc (35L). Hvilken av de jeg bruker avhenger av hva slags tur jeg begir meg ut på. Uansett så mener jeg (som mange andre) at det er lurt å legge noen ekstra riksdaler i en sekk du kjenner sitter som et skudd, enn å gå for det litt rimligere alternativet som går utover komfort.