Gå til innhold

CarlHenrik

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  95
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om CarlHenrik

 • Bursdag 29. juli 1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fjellturer og skogsturer, Rugby League, Liverpool og Real Madrid
 • Sted
  Skedsmokorset

Nylige profilbesøk

1 247 profilvisninger
 1. Det går også an å sjekke Jaktia på Jessheim (gamle Villmarksbutikken) om de har noe liggende. De kjøpte jo opp varebeholdningen til Villmarksbutikken i januar.
 2. Tæruddalen er absolut enklest. Som noen skrev over her, 100m fra sti så ligger du uforstyrret. Hengekøye og tarp holder i massevis.
 3. Jeg er enig med @Terka, det er ikke verdt det, men av erfaring så kan det være mer praktisk. Jeg har overnattet der 2 ganger en gang på campingen. Der kan du jo bruke eget telt hvis du ønsker, men de har fine rom også. Jeg har også overnattet på det ene pensjonatet på litt forbi hotellet. Av de 2 ville jeg nok valgt campingen, eller hengekøye litt opp i lia, selvom pensjonatet har middag og frokost Grunnen til at det er praktisk med Flåm eller Aurland i forhold til Østerbø er at det er stort trøkk i Flåm den perioden du skal besøke stedet. Det kan være lurt å forhåndsbestille togturen, samt rom. Det er masse turister der, hele tiden..
 4. 1: Har bodd på Fjellstova og vært raskt innom turisthytta. Turisthytta hadde god stemning på kvelden og god atmosfære. Fjellstova hadde gode rom og en fantastisk frokost. Jeg kan varmt anbefale fjellstova, men DNT er DNT, det er jo bankers. 2/3: Dalen går man ned på et sted mellom 4-7 timer, litt avhengig av rute, føre og pauser. Mitt tips er ta buss eller drosje tilbake til Østerbø og hente bilen. Ta inn på et sted enten i Aurland eller Flåm og ta et tidlig tog på søndag. Det kan være lurt å sjekke opp begge deler i god tid, dette er midt i høysesong så masse turister og trykk på brygga i Flåm. Når det kommer til Zip-linen så var det ikke mange som var der i slutten av Mai. Jeg ville sendt en epost til Vatnahalsen hotell og sjekket om man må booke eller om det er drop-in. Uansett, nyt dalen og unn dere en liten stopp på Sinjarheim.
 5. Hei. Hvis ikke innlegget passer her så må moderator gjerne flytte/slette det. Jeg lurer på hvilke erfaringer FF-medlemmene har med utleie av friluftsutstyr? Om de som har vært borti dette før har noen gode tips og triks som er kommet med erfaringene. -Carl
 6. Det var en episode. Fin podcast å lytte til på vei til jobb. Podcasten har mange spennende gjester og temaer. Har du ikke hørt enda så får den min anbefaling.
 7. Hei Har et vennepar som spurte meg om et meget dagsaktuelt spørsmål som jeg ikke har noe godt svar på. Da er det selvfølgelig helt naturlig å henvende seg videre til flere kloke hoder. Hvordan varmer dere opp mat i disse bål/ildforbud-tider som har tredd i kraft nå over store deler av (øst)landet.? Og hva ville dere eventuelt tatt med av mat til en koselig utflukt i skogen? Håper på mange gode svar 😃 Carl
 8. Hei Man må gjerne slette innlegget om det blir postet i feil tråd/gruppe, men tenkte denne var naturlig. Da har jeg fått i oppdrag å hjelpe svigermor med å tømme det gamle huset til hennes foreldre. Er det noen som er interessert i å kjøpe gamle primuser? Kanskje noen kjenner igjen modellene?
 9. Ja.. Da tror jeg min venn kveler meg rett etter landing
 10. Godt tenkt. Men propellfly kan få litt motsatt effekt av det vi ønsker å oppnå
 11. Hei Vi er to karer som skal planlegger å ta to langhelgs-turer (torsdag-søndag) dette året. Vi ønsker å legge disse til månedskifte mai/juni og august/september(oktober), utenom fellesferien. Litt av poenget med turen er at vi skal "jobbe" med flyskrekken til en av oss. Der selve belønningen er en tur i flott turområde. Så vi lurer på om noen har gode forslag til fjelltur i slutten av mai eller starten av juni der det er forholdsvist snøfritt. Vi bor rett utenfor Oslo, så utgangspunktet er OSL. Vi har sett litt på områdene rundt Bodø (Børvasstindane og Rago), men hører at mai/juni kanskje er litt tidlig i forhold til snøforhold. Noen med erfaringer her, eventuelt andre forslag? Er det noen som har erfaringer med andre områder fra f.eks Møre og Romsdal og nordover (sør for Saltfjellet)? Og hvordan er det å ta seg fra respektiv lufthavn til turens utgangspunkt. Ellers er jo selvfølgelig alle tips velkommen. Mvh Carl
 12. Traff den forrige helg i Romeriksåsen, Den var litt slitsom, men beit meg heldigvis ikke.
 13. Er det noen kjentfolk som vet hvordan forholdene pleier å være i Trollheimen på den tiden? Evnt Rondane..
 14. Hei alle sammen I fjor gikk jeg en solotur fra Finse gjennom Aurlandsdalen og ned til Vassbygdi. Kunne tenke meg å gjøre det samme type tur i år. Håper forumet kan bidra med forslag. Ønsker at turen gjerne legges til fjell-landskap, men er ikke fremmed for lengre skogturer. Destinasjonen bør være tilgjengelig med kollektivtransport, event kunne ta kollektiv tilbake til parkert bil. Kan gjerne være i nærheten av DNT hytter, men tar med duk og tarp. Pga ganske tett program fremover kan ikke turen gjennomføres før i andre uke i oktober. Kom gjerne med forslag om idylliske leirplasser og egne erfaringer som kan komme godt med. Holder til rett nord for Oslo, så tenker at områder sør for Trondheim er aktuelle destinasjoner. Er i god fysisk form og er ganske tur vant. På forhånd, takk for svar. Carl
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.