CarlHenrik

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  79
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om CarlHenrik

 • Bursdag 29. juli 1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Skedsmokorset
 • Interests
  Fjellturer og skogsturer, Rugby League, Liverpool og Real Madrid

Nylige profilbesøk

593 profilvisninger
 1. Ett lite intimt spørsmål!

  tufte boxer eller breeze til Devold..
 2. Fjelltur Aurlandsdalen

  Gikk den ruten i fjor. Ble litt vaksinert på den strekningen, da jeg syns det var direkte demotiverende å gå ved siden av veien og ledningene.
 3. Fjelltur Aurlandsdalen

  Hei I anledning min 30 års markering skal jeg ta med meg gutta på en liten fjelltur ned Aurlandsdalen. Turen blir lett med fokus på naturopplevelse da majoriteten av gutta har lite fjell/frilufts-erfaring, go'biten er middag med tilbehør i Flåm. Vi skal gå som gruppe fra Østerbø ned til Vassbygdi, men noen av oss kommer dagen før for litt ekstra tid i fjellet. Er det noen her som har noen tips om hvor det er fint å vandre og et sted det kan være fint å sette opp telt ikke alt for langt unna Østerbø. Vi har bil, så kan gjerne være innen 1-2 timers kjøretur unna. Noen som vet hvordan forholdene på stien rundt bjørnestigen er? Carl
 4. Turtips valdres

  Det er ikke noe problem å komme seg forbi bommen @Phoney. Veien heter "jotunheimveien" og går fra Valdresflya/Bygdin til Skåbu i Gudbrandsdalen. Bommen passerer du ved å betale med kort. Her følger du veien innover forbi Haugseter Fjellstue og andre sine støler. Kan anbefale å følge en av de mange bekkene opp i fjellet. De fleste bommene i regionen er slik som på Jotunheimveien, mens noen fortsatt har kassa (tillitserklæring). Kan også anbefale å sjekke ut småveiene rundt øvre og nedre sjodalsvatnet. Her er det mange idylliske plasser man kan slå opp telt og kaste litt med stanga.
 5. Turtips valdres

  I området rundt Beitostølen er det mange muligheter i forskjellige høyder. Vinstrevann er et stort vann med gode muligheter for å finne et fint sted å campe. Vet at det er store ørret som lurer rundt i vannet der. Blir dere lei fisking er det mulighet for å besøke noen av stølene innover som holder geiter. Det er sikkert et godt avbrekk for guttungen.
 6. Aksjon Søppel

  Var en tur å gikk på Valdresflya her om dagen. Godt fylt med stein i en bekk var denne plasser drøye 800m fra rasteplass ved veien. Tok med den og noe mer små rask vi fant på ferden tilbake. Virka som mer jobb å plassere dekket i bekken enn å bære det bort til søppelkassene.
 7. SPOT abonnement igjen

  3.2.2 Renewal of Annual Prepaid Plans. At the end of the Initial Plan Term, the Annual Prepaid Plan will automatically renew for additional one year terms (each a “Renewal Annual Prepaid Plan Term” and together with a “Renewal Monthly Prepaid Plan Term”, a “Renewal Term”) at rates and charges that may be higher than the rates and charges during your Initial Plan Term or the prior Renewal Annual Prepaid Plan Term, provided SPOT has given you 30 days’ notice of the increased rates and charges and you have not exercised your right to terminate the Service Plan at the end of the Initial Plan Term or any Renewal Annual Prepaid Plan Term under Section 3.4. Charges for any Renewal Annual Prepaid Plan Term will be billed and paid yearly in advance.
 8. En uke i fjellet i sommer

  Jotunheimen eller Rondane er jo gode utgangspunkt. Her er du heller ikke avhengig av bil for å komme frem. Dovre er jo også et alternativ.
 9. Dagstur sekk

  Selv har jeg (som utstyrsfreak) to sekker jeg bytter på. Fjellräven Kaipak (28L) og Haglöfs Roc (35L). Hvilken av de jeg bruker avhenger av hva slags tur jeg begir meg ut på. Uansett så mener jeg (som mange andre) at det er lurt å legge noen ekstra riksdaler i en sekk du kjenner sitter som et skudd, enn å gå for det litt rimligere alternativet som går utover komfort.
 10. Topp- og telttur på Beitostølen

  Både Bitihorn og Mugnetind er to overkommelige dagsturer (bomvei inn til Mugnetind), flott og tilnærmet lik utsikt fra begge topper. Man kan jo selvfølgelig kombinere topptur og vandring. Det er fint å følge Bygdin frem til Eidsbugarden og over til Gjende. Her er det masse muligheter for vandring med topptur. Legg merke til at i gitt tidsperiode er det både Vinjerock (Eidsbugarden) og Trollrock (Beitostølen), så det kan være litt folksomt i fjellet. Alternativt kan dere ta bussen over Valdresflye til Gjendesheim og gå: Gjendesheim - Glitreheim - Spiterstulen - Gjendebu og avslutte med båten tilbake til Gjendesheim.
 11. Snøforhold i Jotunheimen

  Et lite tips hvis du har har instagram er å Hashtagge stedene du er nysgjerrig på f.eks #jotunheimen
 12. Nordmarka - is og snøforhold

  Hvis dere har instagram så er #(ØnsketSted) ofte en fin måte å få oppdateringer på ønsket tur-destinasjon.
 13. Ukestur ved Gjendesheim

  Det gå jo an å ha Bygdin som utgangspunkt å gå derfra eller ta båten til Eidsbugarden/Torfinnsbu og derfra ta deg rundt i indrefileten,
 14. Forslag til tur i Bolivia/Peru

  Lima er et godt utgangspunkt fra Europa og herfra går det masse busser i alle retninger. Hvis du velger å ta turen innom Peru er MP et must. Her kan du gå ruta fra Cusco eller deler av ruta. Når jeg var der for noen år siden så la jeg merke til at det var en del selskaper som leide ut utstyr for å gå Inka Trail. Greit å merke seg at det er høst/tidlig vinter i Sør Amerika på den tiden hvis du eventuelt vurderer å dra lenger sør. Hvis du drar sørover, så bør du besøke San Pedre de Atacama. Liten by på grensen til Bolivia. Dette er et glimrende utgangspunkt for litt utforskning i fjellet, bade i varme kilder, se saltslettene i Uyuni eller bestige en 5000m vulkan. Høydesyke løses ved å drikke coca te/tygge coca blader, få kjøpt overalt i høylandet Peru. Jeg så også at de solgte oksygen på boks om man ønsker det.
 15. Hva har du i lommelerka?

  Kan anbefale Vianvang dram til alle.. Det smaker natur