Gå til innhold

Blackbrrd

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  719
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Blackbrrd vant dagen sist Juli 11 2016

Blackbrrd hadde mest likt innhold!

Om Blackbrrd

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Blackbrrd

  Eiriksbu-Sigridsbu

  Har ikke gått den strekningen, men det er lett terreng på Blefjell. Går nok ok å gå i ca 4km/t hvis du gir på. Så kan du regne ut fra det.
 2. For et vær! Var i Jotunheimen i 15-18 juli 2017 og det vekslet mellom sol, vind, tåke, regn og sludd på en-to-tre. Jeg må si jeg ble veeeeeldig keen på å dra tilbake etter å ha sett bilder fra denne turen. :p
 3. Blackbrrd

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Fra Væråsen på Blefjell mellom Strutåsen og Krøkla. Flexet noen timer på tirsdag, vel verdt det!
 4. Blackbrrd

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Fin tur fra Mylla til Tverrsjøstallen og tilbake
 5. Blackbrrd

  Kjempebomtur til Finse -Første gangen jeg har snudd

  Noen ganger er det best å snu. Snudde på en kort topptur i Jotunheimen i sommer. Det hadde vært helt trygt å fortsette, men så ikke poenget med topptur i regnvær og frisk bris. Det endte med at vi tok en dags pause fra gåingen og drev med litt sightseeing i stedet.
 6. Blackbrrd

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Sørover bra Ballangrudkollen nord i Nordmarka Østover fra Ballangrudkollen, tror det er Høgfjell eller Vikerfjell i bakgrunnen. Kan være Norefjell. Tok tre bilder av dama på vei nedover, så satte dem like gjerne sammen til ett bilde. Bra løyper, men med -10 grader og nysnø, så ble det litt trått. Kjempefint vær hele turen. :)
 7. Blackbrrd

  Pudder og nordlys i Smørstabbtindane

  Kunne du gjort noe for å unngå frostskadene?
 8. Blackbrrd

  Nordmarka/Østmarka i januar

  Hvis du skal starte fra Grua så er det nesten kriminelt å ikke ta turen oppom Bislingen og Blslingflaka. Du går da i myrer som ligger nesten oppe på 700 m.o.h. Jeg fikk ihvertfall skikkelig fjellfølelse når jeg var der på ski sist vinter i det solen var i ferd med å gå ned. Gikk da opp fra Mylla, til Ålsjøsætra, Venehaugaene, Bislingflaka og ned veien fra Bislingen tilbake til parkeringsplassen. På den turen møtte jeg en kar en vanlig mandag. Det er ganske magisk hvor alene det går an å føle seg bare noen kilometer hjemmefra. På kartet nedenfor har jeg markert (i blått) enkleste måte å komme seg fra Grua stasjon til Bislingflaka. Det er rimelig tjukk granskau her, og rimelig bratt og kronglete til tider, så jeg hadde brukt løypene, ihvertfall til du er i nærheten av Bislingflaka. Der oppe så er det mer åpent over myrene. Det er forresten bra skiforhold nå. Hvis dere kjenner til uttrykket "I svarteste granskaugen", så stemmer det veldig bra for mye av terrenget her oppe. Løypene som går i terrenget og blir kjørt opp med snøscooter er ofte mer enn ville nok. For tiden er det anbefalt å ta av seg skiene i de verste utforkjøringene i den løypa jeg har markert opp til Grønntjernet. Ref: https://www.skiforeningen.no/utimarka/foremelding/nordmarka-nord/ Noen bilder fra Formoløypa, som er den løypa jeg gikk opp illustrerer poenget mitt med tjukk granskaug før du kommer opp på myrene: http://www.xn--mylla-lypeforening-m4b.no/galleriet/formoløypa-2008#top og hvorfor scootersporene kan være grei utfordring. Bildet nedenfor viser hvor flott det kan være oppe på Bislingflaka
 9. Blackbrrd

  Middagshornet via Hallehornet (Møre og Romsdal)

  Flott turrapport og gode bilder!
 10. Blackbrrd

  Steindalsbreen

  Kjenner meg godt igjen når det kommer til å dra på tur med feil sko. Endte opp med å gå en 6 timer lang tur i Adidas mesh-joggesko. Støvlene stod igjen i gangen hjemme. Ca halvparten av turen gikk i myrlendt terreng, så ble bra våt på beina og med null mønster under, så gikk jeg skikkelig på trynet en gang også. Flotte bilder!
 11. Blackbrrd

  Høsttur i strålende vær

  Ser ut som en flott tur, veldig bra høstbilder!
 12. Blackbrrd

  Vintertur uten skalljakke?

  Jeg har tre jakker: en bergans microlight, en skikkelig anorakk og en goretexjakke. Hvis jeg skulle på flere dagers tur så hadde jeg tatt med førstnevnte og sistnevnte. Førstnevnte er helt klart mest behagelig, sistnevnte redder livet når det sludder vannrett. De få grammene ekstra du drar på ved å ta med to jakker får du igjen i komfort. Personlig synes jeg det er noe dritt å gå i goretex. Det er altfor klamt. Hvis du synes det er helt ok, så har du svaret der.
 13. Blackbrrd

  Lette fjellsko til kortere/enklere turer

  Har ikke hatt noe problem med Addidas-støvlene, de er veldig bra på alt av jord/grus/fjell. Har ikke prøvd dem så mye på vått fjell/is, men tviler på at de er noe særlig dårligere enn andre støvler.
 14. Blackbrrd

  Lette fjellsko til kortere/enklere turer

  Burde kanskje nevnt at de ikke akkurat er lette å få kjøpt i butikk, jeg har kjøpt alle mine på nett. De er konsekvent litt små i størrelsen.
 15. Blackbrrd

  Lette fjellsko til kortere/enklere turer

  Kan anbefale denne: adidas Performance TERREX SWIFT R GTX https://www.zalando.no/adidas-performance-terrex-swift-r-gtx-turstovler-core-blue-core-black-chalk-white-ad542a2au-k11.html Har to andre terrex joggesko med gtx som jeg bruker på veldig mange av turene mine. Det eldste parret er 2 år gamle og har sikkert vært med på 100 turer. GTX-membranen er fortsatt like fin. Godt grep, og behagelige å gå med i terrenget, om ikke på asfalt.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.