Gå til innhold
 • Bli medlem

Freebird

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  313
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Freebird vant dagen sist 3. mars 2020

Freebird hadde mest likt innhold!

Om Freebird

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Først og fremst så vil jeg bare si at jeg ikke har Spot selv og har heller ingen erfaring med Spot, men jeg tok meg tid til å lese gjennom abonnementsvilkårene deres. Jeg tror du misforstår det som står der. De tilbyr to forskjellige abonnement, «Basic» og «Flex basic». Sistnevnte kan settes på pause uten å måtte betale ny aktiveringsavgift, men det finnes en årlig avgift som de kaller «Flex charge», denne må betales uavhengig av om abonnementet står på pause eller er aktivt, men da bare en gang pr. år. Se sitat nedenfor: «Enrollment in any Flex Plan is subject to a $24.95 Annual Flex Cha
 2. Samme opplevelse som andre over her. Falketind tar inn vann etter bruk av ryggsekk, taping av membran har gitt seg på begge håndledd og borrelåsene på begge håndleddene har fått løse tråder. Min jakke er ikke spesielt hardt brukt. Jeg ønsker ikke å reklamere av den enkle grunn at jeg ikke ønsker å bidra til mer unødvendig forbruk og velger derfor å heller bruke min jakke helt opp før jeg velger en annen produsent neste gang.
 3. Nå har jeg vel og merke bare ett skallplagg fra Norrøna, men jeg er på ingen måte imponert over holdbarheten på min Falketind GTX-jakke. Ikke er den skikkelig vanntett lenger etter bruk av sekk og sømmene på begge borrelåsene på håndleddene løsner. Jeg er enig i at Norrøna har god kundeservice, og jeg kan sikkert få ny jakke hvis jeg klager, men det ønsker jeg ikke. Jeg vil mye heller at de skal produsere plagg jeg kan ha i 10 år fremfor å fremme bruk og kast mentalitet.
 4. Extremtextil.de selger EtaProof som vel er lignende Ventile.
 5. Jeg har ingen erfaring med fyring av bensinbrenner i forteltet på Soulo vinterstid, men kaffekoking på gassbrenner fra soveposen fungerer helt strålende. (Jeg vet jeg ligger "feil" vei, men liker å kunne ligge og se ut når været er bra).
 6. Nå er det en stund siden jeg har tatt i dette selv, men du kan ikke endre tekst på bakgrunnskartet. Du kan endre tekst på lag som ligger oppå bakgrunnslaget.
 7. Ja. Det er mulig, men spørsmålet er jo hva du ønsker å gjøre? Det er også verdt å huske på at kartene fra Statens Kartverk har maks oppløsning på 300 dpi så vidt jeg husker, så det er litt begrenset hvor stort utbytte du har av vektor.
 8. Det var vel et Hilleberg Enan.
 9. Hvis du er litt nevenyttig og kan svinge en loddebolt så er det jo en mulighet å bytte kontakt på både batteri og lykt. I det minste en bedre løsning enn å la lykten ligge ubrukt?
 10. Takk så mye for tilbakemelding. Når du nevner at jeg ikke bør velge for lange ski, tenker du at jeg bør krype nedover mot 10 cm under høyde? Altså 175 cm? Bindinger er jeg også usikker på, men tenkte at Alpinist var en forholdsvis lett binding, har du eventuelt andre konkrete forslag? 😊
 11. Jeg må innrømme at jeg bare skummet gjennom tråden og egentlig svarte på det opprinnelige spørsmålet til trådstarter, før jeg innså at tråden var gammel og at ditt spørsmål var i en annen retning. 😊
 12. Noe sånt?: [Hidden Content] Edit: ser nå at dette er en gammel tråd som har blitt gjenopplivet. 🙈
 13. Hei folkens. Jeg planlegger å gå til innkjøp av mine første topptur/randonee-ski. Aller helst kunne jeg tenkt meg å kjøpe brukt, men det finnes lite i de dimensjonene jeg ønsker. Jeg har aldri tidligere stått på alpint og knapt nok stått på langrenn. Jeg ønsker ikke først og fremst å kjøpe toppturutstyr for å stå på ski, men derimot for å komme meg på fjellet vinterstid. Jeg ønsker først og fremst å komme meg trygt opp og ned igjen og er ikke så veldig opptatt av underholdningsfaktoren på vei ned. Jeg holder til i Bergen og kommer nok i hovedsak til å holde meg i de områdene jeg ha
 14. Nå er jeg på veldig gyngende grunn ettersom at jeg har liten til ingen kjemisk kunnskap, men kan tipse om at produkter som gjerne kalles "lavaromatisk white spirit" inneholder lite aromater, ofte < 1 % samtidig som de gjerne har lettere fraksjoner, C9-C11, f.eks.
 15. Jeg er godt fornøyd med min Marmot PreCip. Den svikter kanskje litt på passform ettersom at den kan være litt posete, dersom du er slank. Prisen er i det minste bra. Fås med og uten glidelås langs buksebeina. Jeg har med.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.