Jump to content

Freebird

Aktiv medlem
 • Posts

  326
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Freebird last won the day on March 3 2020

Freebird had the most liked content!

Reputation

421 Excellent

About Freebird

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Thermarest Compressible Pillow er den eneste turputen jeg har testet som jeg synes er komfortabel. Problemet er pakkvolumet. Den tar større plass i sekken enn soveposen min. Jeg har også en Nemo Fillo Elite, men den blir akkurat like ukomfortabel som alle andre oppblåsbare puter etter en stund. Følger spent med her for den optimale løsningen.
 2. De sender til Norge, jeg har handlet der flere ganger, men enkelte merker får de ikke lov til å sende til Norge. Thermarest er ett av dem. Jeg antar det skyldes agenturer el.
 3. Anbefaler ultralightoutdoorgear.co.uk. De veier alle varer før de blir lagt ut i nettbutikken.
 4. https://apps.apple.com/no/app/collins-bird-guide/id868827305
 5. Kan også tipse om at Janus i Bergen selger ull som metervare:https://janus.no/main.aspx?page=ULLPAARULL
 6. Freebird

  Lettvektstelt?

  Fyren er vel i dette tilfellet meg. Som du sier så skyldes dette som nevnt brukerfeil, men jeg vil gjerne også påpeke at når jeg kjøpte mitt Scarp så var ikke bardunene på stangkanalene hverken montert eller medfølgende. Det burde de vært. Jeg har forstått det sånn at Tarptent har ryddet opp i dette i ettertid og at det nå følger barduner med teltet. Bra! Jeg vil også si at til tross for at Scarp ikke endte opp med å passe mitt bruksområde perfekt og derfor ble solgt, så er det helt klart et glimrende telt. Det er benyttet betydelig sterkere materialer enn i Helsport sin SL-serie og vekten er forholdsvis lav. Scarp 2 er også brukbart som tomannstelt, ikke bare 1,5 som veldig mange andre "tomannstelt". Forøvrig så ville jeg droppet de kryssende stengene. Jeg brukte aldri mine og synes de virker knotete. Til slutt legger jeg ved et bilde fra en nydelig tur hvor mitt Scarp 2 ikke måtte bryne seg på vind.
 7. Ull og silke i kombinasjon er min favoritt og da spesifikt Northern Playground. Av rimeligere alternativer ville jeg sett på Janus eller Dovrefjell fra Magasinet. Bambus er etter mitt skjønn svindel. Realiteten er at produktet har lite med bambus å gjøre i det hele tatt, hvis du vil lese deg opp så kan du putte "rayon" inn i Google.
 8. De publiserte selv nylig et bilde på Instagram av et kuppeltelt med tydelig Norrøna-logo.
 9. Dette er en image-fil. Plateavbildningsfilen skal ikke pakkes ut, den skal direkte inn på minnekortet på GPS-enheten.
 10. Det stemmer nok. Trekkertent er dessverre kjent for lang leveringstid, og også kjent for å ikke klare å overholde oppgitt produksjonstid.
 11. Pack size 38cm x 11cm Jeg hadde nok kjøpt dette når jeg kjøpte Tarptent Notch hvis det ikke hadde vært for lang produksjonstid.
 12. http://www.trekkertent.com/home/home/55-saor-dcf.html
 13. Jeg gjorde akkurat samme erfaring etter å ha bestilt samme teltet bare i Compact-utgave i stedet. Jeg endte opp med Tarptent Notch og er godt fornøyd med det.
 14. Først og fremst så vil jeg bare si at jeg ikke har Spot selv og har heller ingen erfaring med Spot, men jeg tok meg tid til å lese gjennom abonnementsvilkårene deres. Jeg tror du misforstår det som står der. De tilbyr to forskjellige abonnement, «Basic» og «Flex basic». Sistnevnte kan settes på pause uten å måtte betale ny aktiveringsavgift, men det finnes en årlig avgift som de kaller «Flex charge», denne må betales uavhengig av om abonnementet står på pause eller er aktivt, men da bare en gang pr. år. Se sitat nedenfor: «Enrollment in any Flex Plan is subject to a $24.95 Annual Flex Charge that is payable upon activation and then each year at renewal, even if the device is suspended at that time. This Flex Charge allows the customer to suspend service anytime during the year without activation fee recurrence when turning service on again throughout the year.»
 15. Samme opplevelse som andre over her. Falketind tar inn vann etter bruk av ryggsekk, taping av membran har gitt seg på begge håndledd og borrelåsene på begge håndleddene har fått løse tråder. Min jakke er ikke spesielt hardt brukt. Jeg ønsker ikke å reklamere av den enkle grunn at jeg ikke ønsker å bidra til mer unødvendig forbruk og velger derfor å heller bruke min jakke helt opp før jeg velger en annen produsent neste gang.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy