Gå til innhold
 • Bli medlem

Freebird

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  297
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Freebird vant dagen sist 3. mars

Freebird hadde mest likt innhold!

Om Freebird

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Men så er steviolglykosid 30 til 320 ganger søtere enn sukker, så prosentmessig innhold i seg selv sier lite om hva som faktisk gir den søte smaken.
 2. Lipton sitt istepulver inneholder også søtningsmiddel.
 3. Jeg har ikke tålmodighet til å vente, så jeg bytter tilbake til iPhone. I stor grad på grunn av denne appen. Det finnes virkelig ingen over og ingen ved siden. 🙈 Jeg ønsker meg forøvrig mulighet for å laste ned komplett kart over hele Norge til offline-bruk. Vil det bli mulig nå når du har fått ny kartleverandør? Vet Statens Kartverk har hatt restriksjoner på antall karfliser man kan laste ned tidligere.
 4. Helsport Snota og Bergans Helium har begge stor åpning i front, men dette er sekker i letvekts-segmentet.
 5. Beklager at jeg ikke var mer tydelig. Poenget var at Helsport ikke er alene om å bomme på vekt. Hilleberg gjør akkurat det samme, mitt Soulo veier mer enn oppgitt vekt på Hilleberg sin nettside. Det er heller ikke unikt, jamfør denne tråden: [Hidden Content] Nå eier jeg bare ett Helsport telt og ett Hilleberg telt for øyeblikket, men i mitt tilfelle er det faktisk Hilleberg teltet som lengst unna oppgitt vekt. Jeg har hatt telt fra diverse produsenter som ikke har passet mitt bruk og derfor har blitt solgt igjen, også Helsport. Når det er sagt, så synes jeg Helsp
 6. Det er ikke riktig. Akkurat det samme gjelder Hilleberg.
 7. Ja, det var barduner lenger oppe på stangen jeg tenkte på. De fulgte ikke med mitt Scarp, noe som endte med å bli skjebnesvangert. Tror tanken med crossing pole er at teltet skal bli "selvstående" og tåle mer snø. Når det er sagt så hadde jeg vel sannsynligvis valgt et annet telt i snøvær. Jeg hadde crossing poles til Scarp også, brukte de aldri jeg heller.
 8. Jeg kjøper direkte fra Tarptent.com. 😊 Moment DW virker som et supert telt. Bare husk å montere barduner på stanglommen. Der tabbet jeg meg ut på min Scarp, noe som gjorde at jeg måtte bytte stangen etter å ha blitt overrasket av vind en morgen. 😅
 9. Jeg har vel egentlig allerede bestemt meg for at det blir Tarptent Notch. Det blir vel og merke ikke Li-varianten, prisforskjellen blir for stor for en besparelse på 200 gram. Så nå venter jeg egentlig bare på at de skal slippe 2020-versjonen, så går bestillingen av gårde. Jeg bruker ikke gåstaver, så jeg kommer også til å kjøpe karbonstenger hos Tarptent, så da bikker jeg akkurat kiloet. Jeg kommer nok også til å bytte ut pluggene med MSR Groundhogs, så det blir vel noen ekstra gram der også. Takk til alle som har bidratt med gode forslag og synspunkter.
 10. I det store og det hele er jeg greit fornøyd med det ja. Jeg er usikker på om det kommer til å bli brukt nok her hos meg. Er mulig jeg kommer til å selge det igjen, men det får tiden vise. Hvis du ønsker så kan jeg sende teltet til deg så du får sett nærmere på det før du eventuelt kjøper selv. Ved bruk av Helthjem.no f.eks så koster det 75 i porto hver vei. Eventuelt så må du bare gi en lyd hvis du vil ha bilder eller mål. Jeg kan slå det opp i hagen for en photoshoot i løpet av uken.
 11. Artig at du skulle nevne det. Jeg har faktisk det teltet. Det er et helt ålreit telt, men som nevnt tidligere i tråden så finner jeg denne typen telt vanskelig å sette opp på ujevnt underlag. Ett av hjørnene ender liksom opp med være stram i topp og bunn, men slapp på midten, noe som har en drastisk påvirkning på innerteltet. Det er derimot helt supert på flatt underlag og enkelt å få stramt som et trommeskinn. Jeg hadde en overnatting i dette for en måneds tid siden. Det fungerte flott i skogen, men jeg vet ikke hvor mye jeg hadde stolt på teltet i mye vind. Legger ved et bilde fra den turen.
 12. Jeg venter stadig på tilbakemelding fra Trekkertent. Aller helst så håper jeg på å høre noe i løpet av helgen, og gjerne at det viser seg at produksjonstiden er kort. Jeg har vel og merke mine tvil. I mellomtiden har jeg brukt tid på å sjekke ut alternativene og jeg må innrømme at jeg begynner å få varmere følelser for Tarptent Notch Li.
 13. Og denne filmen klarer kunststykket; ta et standpunkt og fremdeles være kjedelig. Jeg mener filmen absolutt er verdt å se, så lenge man evner å ha i bakhodet at ikke alt som presenteres som fakta nødvendigvis er riktig eller i det minste så svart/hvitt. Jeg mener at vi alle har godt av å bryne oss på synspunkter som står i kontrast til våre egne. Jeg er stor fan av uttrykket: "The more you learn, the less you know".
 14. At det finnes miljøforkjempere med større interesse for egen vinning enn miljøet er det ingen tvil om. Grønnvasking er et stort problem hvis vi skal ha håp om å klare å redusere CO2-utslipp globalt. Der har vi også store problemer i Norge. Argumenter som at det er bedre at vi utvinner oljen enn andre, fordi vi gjør det mye grønnere, holder ikke. Ikke er det sant heller. Vi har lignende problemer i tekstilindustrien. Noen mener at bomull er det mest miljøvennlige valget, til tross for et ekstremt areal- og vannforbruk. Noen mener polyester er mest miljøvennlig fordi det kan resirkuleres, i
 15. Jeg skal selvsagt holde dere oppdatert. Jeg har enda ikke fått noen tilbakemelding. Når det er sagt så ser at den norske kronen er så svak nå at et pund koster cirka. 13 kroner. Det gjør at det eventuelt er snakk om fryktelig mye penger. Jeg må nok gå noen runder med meg selv før jeg bestemmer meg for om det eventuelt er verdt det. :P
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.