Jump to content

Freebird

Aktiv medlem
 • Posts

  322
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Freebird last won the day on March 3 2020

Freebird had the most liked content!

About Freebird

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Freebird's Achievements

 1. Kan også tipse om at Janus i Bergen selger ull som metervare:https://janus.no/main.aspx?page=ULLPAARULL
 2. Freebird

  Lettvektstelt?

  Fyren er vel i dette tilfellet meg. Som du sier så skyldes dette som nevnt brukerfeil, men jeg vil gjerne også påpeke at når jeg kjøpte mitt Scarp så var ikke bardunene på stangkanalene hverken montert eller medfølgende. Det burde de vært. Jeg har forstått det sånn at Tarptent har ryddet opp i dette i ettertid og at det nå følger barduner med teltet. Bra! Jeg vil også si at til tross for at Scarp ikke endte opp med å passe mitt bruksområde perfekt og derfor ble solgt, så er det helt klart et glimrende telt. Det er benyttet betydelig sterkere materialer enn i Helsport sin SL-serie og vekten er forholdsvis lav. Scarp 2 er også brukbart som tomannstelt, ikke bare 1,5 som veldig mange andre "tomannstelt". Forøvrig så ville jeg droppet de kryssende stengene. Jeg brukte aldri mine og synes de virker knotete. Til slutt legger jeg ved et bilde fra en nydelig tur hvor mitt Scarp 2 ikke måtte bryne seg på vind.
 3. Ull og silke i kombinasjon er min favoritt og da spesifikt Northern Playground. Av rimeligere alternativer ville jeg sett på Janus eller Dovrefjell fra Magasinet. Bambus er etter mitt skjønn svindel. Realiteten er at produktet har lite med bambus å gjøre i det hele tatt, hvis du vil lese deg opp så kan du putte "rayon" inn i Google.
 4. De publiserte selv nylig et bilde på Instagram av et kuppeltelt med tydelig Norrøna-logo.
 5. Dette er en image-fil. Plateavbildningsfilen skal ikke pakkes ut, den skal direkte inn på minnekortet på GPS-enheten.
 6. Det stemmer nok. Trekkertent er dessverre kjent for lang leveringstid, og også kjent for å ikke klare å overholde oppgitt produksjonstid.
 7. Pack size 38cm x 11cm Jeg hadde nok kjøpt dette når jeg kjøpte Tarptent Notch hvis det ikke hadde vært for lang produksjonstid.
 8. http://www.trekkertent.com/home/home/55-saor-dcf.html
 9. Jeg gjorde akkurat samme erfaring etter å ha bestilt samme teltet bare i Compact-utgave i stedet. Jeg endte opp med Tarptent Notch og er godt fornøyd med det.
 10. Først og fremst så vil jeg bare si at jeg ikke har Spot selv og har heller ingen erfaring med Spot, men jeg tok meg tid til å lese gjennom abonnementsvilkårene deres. Jeg tror du misforstår det som står der. De tilbyr to forskjellige abonnement, «Basic» og «Flex basic». Sistnevnte kan settes på pause uten å måtte betale ny aktiveringsavgift, men det finnes en årlig avgift som de kaller «Flex charge», denne må betales uavhengig av om abonnementet står på pause eller er aktivt, men da bare en gang pr. år. Se sitat nedenfor: «Enrollment in any Flex Plan is subject to a $24.95 Annual Flex Charge that is payable upon activation and then each year at renewal, even if the device is suspended at that time. This Flex Charge allows the customer to suspend service anytime during the year without activation fee recurrence when turning service on again throughout the year.»
 11. Samme opplevelse som andre over her. Falketind tar inn vann etter bruk av ryggsekk, taping av membran har gitt seg på begge håndledd og borrelåsene på begge håndleddene har fått løse tråder. Min jakke er ikke spesielt hardt brukt. Jeg ønsker ikke å reklamere av den enkle grunn at jeg ikke ønsker å bidra til mer unødvendig forbruk og velger derfor å heller bruke min jakke helt opp før jeg velger en annen produsent neste gang.
 12. Nå har jeg vel og merke bare ett skallplagg fra Norrøna, men jeg er på ingen måte imponert over holdbarheten på min Falketind GTX-jakke. Ikke er den skikkelig vanntett lenger etter bruk av sekk og sømmene på begge borrelåsene på håndleddene løsner. Jeg er enig i at Norrøna har god kundeservice, og jeg kan sikkert få ny jakke hvis jeg klager, men det ønsker jeg ikke. Jeg vil mye heller at de skal produsere plagg jeg kan ha i 10 år fremfor å fremme bruk og kast mentalitet.
 13. Extremtextil.de selger EtaProof som vel er lignende Ventile.
 14. Jeg har ingen erfaring med fyring av bensinbrenner i forteltet på Soulo vinterstid, men kaffekoking på gassbrenner fra soveposen fungerer helt strålende. (Jeg vet jeg ligger "feil" vei, men liker å kunne ligge og se ut når været er bra).
 15. Nå er det en stund siden jeg har tatt i dette selv, men du kan ikke endre tekst på bakgrunnskartet. Du kan endre tekst på lag som ligger oppå bakgrunnslaget.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy