Jump to content

Timmey78

+Sponsor
 • Posts

  484
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Timmey78

 1. Brukte tråd med 5% sølv som jeg dyppet i flusspulver. Acetylen/oksygenbrenner med lite bend gjør jobben mye lettere enn å prøve å varme med en liten gassbrenner. De fleste rørleggere har dette så om du har en kompis eller noe så stopp innom der i fem minutt. Skru av hodet og puss godt rent så er det veldig mye lettere. Loddetinn til elektro eller vannrør ville ej ha styrt unna til brennerhodet. Smelter for lett...
 2. Hadde samme lekkasje på min for noen år tilbake. Pusset rent og hardloddet det. Ser ut til å holde greit. Blir ikke så varm under der som på toppen. Skal sies at primusen kun har blitt brukt 5-6 ganger siden.
 3. Har hatt min Brunton lander som er omtrent samme saken bare med annet navn. Funker godt og veldig god å lage mat med. Hatt et par små bensinlekkasjer på pumpehuset ute på tur men det lot seg fikse lett med et multiverktøy. Min er 9 år gammel no. Brukes mest på bensin da det helt klart er gøyest men funker veldig godt på gass. Ser ut som den brenner rent på begge men kjenner man må lufte mer i teltet når man fyrer bensin. Har kjøpt ekstra pumpe til den dagen den feiler for jeg ser ikke helt hvilken andre primuser jeg skulle ha gått for.
 4. Etter hunden spiste opp en hel smørpakke på tur så jeg begynt å putte Bremykt`n over i en Nalgenflaske med stor åpning. Hunden har også modifisert stekespaden til ca halv bredde så den er nå perfekt til å fiske ut igjen smørret med:)
 5. Man får mange gode stenger til under 1000 lappen:) Kjøpte en tredelt Forcemaster 240L 3-14g til fruen og må si jeg ble positivt overasket over hvor lett og god den var å fiske med. Kjøpte den på tilbud til 600kr på nettet et sted. Par den med en Shimano 1000 eller 1500 snelle så kaster den så langt du trenger:)
 6. Som nevnt over så syns ikke jeg XXL fortjener noen sympati slik de håndterte Gmax sin feilprising. De visste akkurat hva de gjorde der.. Fikk forøvrig akkurat kansellering av ordren min (som ventet) der de informerte om feilprisingen og henviste til deres egne salgsbetingelser. Fikk tilbud om å kjøpe posen til 999nok som plaster på såret noe som ikke er en upris det heller.
 7. Vi får bare skrive en klage til forbrukerrådet.. Xxl viste ingen nåde mot Gmax i shoewars så spent på hva de vil gjøre her. Gmax måtte vel selge skoene til 99 kr paret og det er vel en langt mer utrolig pris enn 350kr for en sovepose?
 8. De kan vel ikke bare slette ordren uten å gi noe info tilbake??
 9. WM ligger vel på nett enda om det var den du likte å bruke? [Hidden Content]"
 10. Timmey78

  Reagerer på stikk

  Reagerer heldigvis ikke så ille på knotten men får kraftig kløe og hevelse av myggstikk. Da jeg er en myggmagnet så det blir en del stikk sommerhalvåret men heldigvis hjelper det med Zyrtec:)
 11. Min erfaring er at jeg mister langt mindre fisk med en god enkeltkrok enn med de små treblene som sitter på 8-12g sluker. Lettere å ha orden i slukskrinet blir det og:)
 12. Har to løp i samme kaliber med samme gjengediameter og stigning men Atecdempern min kan kun brukes på den ene. Hausken er litt mere romslig og passer på begge løpene. Om det ikke passer lett så fikser en børsemaker dette for deg. God jakt!
 13. Hvorfor heller ikke et pent brukt olympus EM5 mk2 med en værtett linse? De tøle jo alt:)
 14. Hvor varm blir tanken din når du kjører vanlig? Syns den blir fortere varm når der er lite bensin på den så prøver på å ha full tank hver gang jeg starter opp. Sjelden jeg brenner mer en 40min og tanken blir stort sett aldri varmere enn at jeg kan ta på den (ca 50-60grader). Blir den veldig varm så tar jeg det som en indikasjon på at den holder på å gå tom. Bruker kun Felleskjøpet sin mijløbensin. Har Svea 123 ikke R.
 15. Merkelige greier ja. Min var helt rett frem å sette opp! Engelsk side ja så droppet ÆØÅ. Valgte Region NO på residence og citizenship.
 16. Nei. man logger på Inreach sin side og gjør det der. Et årsgebyr på et par hundre pluss de mnd man vil abbonere. Trenger vanligvis ikkje så mange meldinger så tok et billig et. Ligger jo noen gratismeldinger der som funker fint. Garmin og Inreach er seriøse så hadde ingen problem med å lage konto med kortdetaljer der. Faktura og kvittering kom på norsk med moms. Man kan velge Norsk på Minien men jeg bruker Engelsk. Meter og grader C må uansett velges i units meny.
 17. Jepp! Veldig kjekk sak. Valgte Mini siden meldingsløsningen på Explorern ikkje gjør jobben bedre enn mobilen som uansett er med. Og i krise så kan man knote avgårde en selvkomponert melding uansett. Med forhåndsprogrammerte meldinger som dekker de fleste eventualiteter så gikk det fint. Værmelding var kjekt å få når man ikke hadde mobildekning. Freedom safety plan som vi avsluttet på høsten.
 18. Hadde et alvordsord med settern etter at hun åpnet en dør for første gang og hun har heldigvis ikkje gjort det siden, Ei heller tatt mat ifra bordet. Pusematen får ligge om ej passe på å si ifra på kvelden men glemmer jeg det så er den borte om morgon. Så passe smart vil ej si. Hun fant også tidlig ut at når den store boksern til muttern hadde leken og nektet å gi den ifra seg så var det bare å late som hun pisset et sted og da slipper han alt for å rusle bort å markere. At han går på hver gang fortsatt sier vel kanskje mer om han:) Bur har heldigvis aldri vært et problem, tror hun anser det som en ladeboks.. Fant ingen dobbelbur som passet baki bilen så da var det like greit å lage et selv.
 19. Enig! Viktig å tilpasse bitsa i Skeletoolen til det man ellers har i sekken:) Har hatt havari på både primus og sneller så veldig kjekt å kunne mekke det til underveis..
 20. Fann meg en Soto Muka stove med flaske til 916kr på Felleskjøpet i Ålesund. Det er vel litt delte meninger om den men som snøsmelter og vinterprimus så ser den ut til å være midt i blinken. De hadde iallfall 3 primuser igjen og 8 flasker i div størrelser. Soto har vel sluttet å produsere bensinprimuser så dette var nok siste sjansen min til å teste Soto`s finurlige reguleringsventil og slange med hurtigkobling. Siden det er såpass lokalt så poster jeg her slik at hele Norge ikke vår mailvarsel..
 21. Etter mine beregninger så vil bunnen av kjelen aldri bli noe særlig varmere enn 100 grader. Dette kan selvfølgelig bli litt høyere om du har planer om å bytte ut vann med olje;) Tig er nok det beste uansett.
 22. Stående applaus Anders! 🐟 Håpe Antaresn infridde:)
 23. har leita etter en Raid-kopi med innertelt. Dette ser ut til å bli perfekt for helgeturen oppi godvanna. Skal det blåse mye så pakker man andre telt. Mest skeptisk til mangelen på flere barduner.
 24. rett under 1800 pluss ev moms. Nb uten stenger
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy