Gå til innhold
 • Bli medlem

Navigatøren

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  36
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Navigatøren

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg kjøpte den selv og er kjempefornøyd! genialt med to spoler så man kan bruke forskjellige sener.
 2. Jeg trengte de gitte kriteriene og gikk for primus easyfuel. God simmer og stor flamme. Topp stemning!
 3. Jeg har GT og bruker det både alene og med samboer. Angrer ikke et sekund på at jeg valgte GT. Suverent å kunne dra hele pulken inni teltet ved behov og latterlig god plass. Personlig hadde jeg syntes den vanlige inngangen ville blitt for liten til å kokkelere og måtte hatt primus inni innerteltet for å være sikker under forvarming.
 4. Jeg snakka med Klattermusen for litt siden og de har slutta å produsere Tor i 80 og 100L. Det var litt synd, så ut som gode sekker.
 5. Jeg har Inreach og er av inntrykket at det er tryggere enn spot fordi man kan faktisk kommunisere med SAR-sentralen i USA. Man kan definere omfanget av utrykningen og hastegrad. Spot var hvertfall bare et nødsignal og ingen mulighet for å bekrefte falsk alarm etc. Uansett synes jeg Inreach er kurant fordi man kan sende melding hjem om det er noe.
 6. Inreach kan anbefales som en trygghet for deg og dine der hjemme. Det er gull å kunne kommunisere så man slipper å utløse seaking ved forsinkelser i turen osv. Jeg har sett folk på finn leie ut inreach om man ikke ønsker å kjøpe. Men jeg kan anbefale å kjøpe. Jeg kjøpte den første de laget før Garmin kjøpte opp selskapet Delorme. Den er 4-5 år gammel og fungerer flott ennå. Har hatt mye gleder av den og sånn sett ble det en god investering. Og dunjakke er vel alltids fint 😄 Den er rask å ta på seg hvis man skal ta en rast.
 7. Er det noen her som har erfaring med Åsnes staver? jeg vurderer å gå for enten Åsnes Fram eller Ingstad. Eneste forskjellen jeg kan se er lengden på håndtaket?
 8. Magasinet har en 3x3 til 299 og den jeg linket på 4x3. Vektforskjellen er ikke så stor på de. Når det kommer til bardunene så har de holdt godt for min del i hardt vær. Men de strammelåsene har jeg fjerna da de ikke klarer å holde låsingen i sterk vind. Jeg ville gått for 3x4 om dere er flere.
 9. Jeg har denne fra magasinet til 399,- og er fornøyd. Har hatt 3x3 versjonen i 4 år og den er like fin(dog noe gnisthull fra bål som er selvforskyldt). Som han over sier, jeg kjøper heller billige tarper som man er villig til å bruke uten å bli redd. I mitt tilfelle får man mer enn 7 slike tarper for prisen av Monsen sin. Vet ikke om den monsen lager er 7 ganger bedre. I tillegg er jeg ikke så gira på den tres-is fargen tarpen.
 10. Er det noen her som har erfaring med kovea booster? Er det mulig å kokkelere med den? Og hvordan er den på gass? den er vel en av de brennerne som man skal slippe dyseskift?
 11. Jeg har vært plaget med at enheten fryser når jeg leter rundt på kart. det fører til at jeg må ta ut batteriene for å starte på nytt. Fikk sendt inn enheten på service nå.
 12. Min erfaring er at norrønasekkene har blitt litt tynne i godset sammenlignet med før. Jeg rev at en stropp på første tur, som var dårlig festet. Jeg trodde dette var reklamasjon, men fikk beskjed om at jeg måtte levere den inn på service i 4 uker midt i sommerferien. Helt uaktuelt for min del. Jeg benyttet 100% fornøyd på xxl og leverte den i retur. Kjøpte en gregorysekk. Blir nok en stund til jeg tørr å kjøpe en norrønasekk igjen. Man tenker at det er fint å handle norsk for å få god og rask service, men det var ikke tilfelle, på en sekk til 5000,-.
 13. Har selv Keron 3GT og Soulo, men på vinter så blir det alltid Keron selv om jeg er alene. Deilig med den ekstra plassen. I tillegg hvis du finner på å ta med deg en ekstra person så er det fortsatt god plass.
 14. Jeg hadde windpro II men bytta til Primus easyfuel. angrer ikke! Windpro er laget for å kunne snu boksen opp ned, men kun med vanlig 230g gassboks ifølge manualen, og det synes jeg stemmer godt. Slangen er også litt i det korteste laget om man bruker 450g gassbokser. Min windpro veltet en gang når jeg brukte større boks. Jeg fant ut at easyfuel hadde alle samme kvalifikasjoner, men lengre slange som gjorde bruk av 450g gassboks mulig. I tillegg er den stødigere. Har ikke merka forskjell på hverken "simmerkontroll" eller på flammebildet på easyfuel og har stekt maaaange pannekaker.
 15. Jeg vet det har vært en del tråder om snømatter eller ikke. Jeg kjøpte meg et Keron 3GT og vurderer å få sydd på snømatter. Er det noen her som har erfaring med dette? er det verdt det? og måtte dere sende teltet inn til Hilleberg? Hva kostet det?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.