Jump to content

Navigatøren

Aktiv medlem
 • Posts

  94
 • Joined

 • Last visited

About Navigatøren

Recent Profile Visitors

1,208 profile views

Navigatøren's Achievements

 1. Jeg har dette fra Urberg som nå koster 999,-. Det har 28W og to utganger i tillegg til et amperemeter så man kan justere vinkelen på panelet for å få mest mulig umph! Jeg bytta fra et mindre Goal zero panel og er knallfornøyd. Jeg bruker det sammen med en Andersson 20.000mah. [Hidden Content]
 2. Hvor lenge forvarmet du den? Tror det problemet kan oppstå om man ikke forvarmer skikkelig.
 3. Har vurdert den samme og har samme spørsmål. Begynte å tenke på det når primus skrev spesifikt at toasteren de selger skal kun brukes på gassbrennere.
 4. Den versjonen øverst er en enda gamlere modell. Ligner også på den som het Himalaya, men den der har to ventiler. Den gamle versjonen hadde et rammeverk som ligner litt på dagens Easyfuel, men med "bensinsklokke".
 5. Mitt triks er at vi har en kjellerbod hvor jeg har pulken stående. De dagene jeg føler meg energisk tar jeg med meg en eller to øl og går ned i boden. Setter på en podcast og pakker pulken så den er good to go. Da kan du bruke masse tid uten å stresse, fordi man ikke skal ut samme dag uansett. Eneste som mangler er bare matposen før avreise og jeg kan "scrambles" til tur når lysten skulle melde seg.
 6. Jeg endte opp med denne fra Urberg på 28W da jeg ikke fikk tak i Anker sin. Jeg er veldig fornøyd! Man har flere ladeutganger og man har en indikatorskjerm som sier hvor mange ampere man lader med. Slik kan man vinkle solcellen slik at den treffer vinkelen mot sola best mulig. Eneste jeg savner er en innebygd lomme til å oppbevare powerbank i. Men det er ikke krise. [Hidden Content]
 7. Jeg hadde et lignende problem en gang og fikk ny pumpe av msr. Gjengene «forsvant» når jeg skrudde inn control valven. Må ha vært en svakhet på pumpa.
 8. I værste fall kan tuppene på teltstengene stikke ut av enden på skiposen. det er ikke noe problem.
 9. Ville bare si ifra her hvis folk ikke har fått det med seg. Primus har nå en kampanje hvor de sender deg reservedeler gratis i posten. Jeg får nå ny piezotenner til min Easyfuel. Genialt! Det gjelder til 31. Mars. [Hidden Content]
 10. Jeg så i fjor at Helsport skrøyt på instagram om 70 års erfaring. "70 years of history. Men de har vel sparket mesteparten av den erfaringen? Blir som om jeg kjøper skoene til Messi på auksjon. Jeg blir ikke noe bedre til å spille fotball. Selv om de har jo rettighetene til lage de gamle teltene de kjøpte opp, så er det vel ikke gitt at de klarer å lage bra produkter framover.
 11. 3 Like stenger. Toppers! Det mislikte jeg på Helsport Fjellheimen jeg hadde før. Foretrekker å kunne sette opp teltet i blinde(Selv om ja, man kan bruke hodelykt. feste tape på stanga osv).
 12. Hilleberg Keron 3 GT. Har satt det opp alene i mye vind uten problem. Står stødig i drittvær vinterstid og bruker ikke snømatter. Har rette vegger og ikke noe skråtak som gjør at duken klistrer seg til soveposen og gjør den våt. Fortelt er stort og man får pulken inni om man vil. Eneste negative jeg har å si er evt. vekt og at man må ha ei mikroflystripe for å sett det opp. Servicen er topp.
 13. Jeg har et Sydvang Utoset som er designet slik med kun to stenger. Teltet er definert som tomanns, men det er 155cm i bredden, så det får være opp til brukeren å avgjøre. Til sammenligning er Hilleberg Keron 3, 160cm i bredden. I tillegg er tørkeloftet helt fantastisk på teltet og store deler av innterteltet er mesh(genialt i myggfesten om sommeren). [Hidden Content]
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy