Gå til innhold

Navigatøren

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Navigatøren

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg er redd for at dette er et skritt i retning av samme type som Norrøna. Det blir så kommersialisert at de mister noe av edgen sin. De har sluttet å lage produkter for forskjellige behov. Alt av store tursekker er borte, bortsett fra de eldgamle rangersekkene som er "utviklet med spesialstyrkene". Dog har jeg ikke sett noe bilder av spesialsoldater med den nye syncroflexsekken på ryggen. Mye av sjarmen til den forsvant når den brukbare ramma ble designet om. Tidligere hadde de bedre anatomiske sekker i 100L klassen. Sekker med smarte løsninger laget for friluftsfolk, ikke spesialsoldater. Nå selger de derimot kun teknisk tøy og 40L sekker.
 2. jeg er knallfornøyd med primus easyfuel. Topp til å kokkelere med. Har hatt MSR Windpro også. Fin flamme, men litt kort slange og litt ustødig synes jeg.
 3. medfølger stropper for å gjøre denali sitt topplokk til en liten ryggsekk Ikke den mest ergonomiske, men den funker.
 4. Hei! jeg og har hatt Lawson Explorer G3. Brakk tuppen på første fisketur når jeg skulle sveive inn en spinner. Fikk ny tupp og denne brakk på nytt like etter. Denne gangen når stanga bøyde seg minimalt. Jeg valgte å hive på litt mer gryn og kjøpte heller Shimano. Har fungert som ei kule siden. Lawsonstanga kasta jeg selv om de tilbydde meg enda en ny tupp.
 5. Er det noen her som har erfaring med å bruke titankjeler til annet enn å koke vann? Jeg vurderer å skaffe meg en som ikke har noe nonstick, og lurer på om det er mulig å bruke den til supper, grøt osv? Eller brenner alt seg fast?
 6. Jeg så på det samme, men Sherpa 50 har kun 5000mah og et batteri til Mavic 2 er på 3950mah. Sånn sett kan man kanskje like godt bare ta med et ekstra batteri om man ikke har med solcellepanel.
 7. Takk for tips! løpte innom OBS Bygg og sikra meg 6 flasker til den nette summen av 100,-
 8. Jeg tenkte det var gøy å se hva folk bruker på primusen sin om vinteren.
 9. Jeg prøvde den nye alpinisten ei stund, men fikk vondt i ribbein og hofter. Hoftebeltet er gigantisk og hardt. Skulderstroppene er alt for tykke, så de legger press på feil plass på min kropp.
 10. Den brenner, men lukter litt rart selv ved forbrenning.
 11. Det var ikke så dumt. Jeg har prøvd å se på sikkerhetsdatabladene, virker som om aspen har andre komponenter i seg enn f.eks. den til Biltema. Dog, jeg er ingen kjemiekspert, og kan hende de inneholder det samme men at de har forskjellige betegnelser. Aspen inneholder: Alkylat, Isomerat, n-Butan, Isopentan. Biltema sin: n-hexan, nafta (petroleum), full-range alkylat, butanholdig, Hydrokarboner, C≥5, C5-6-rike.
 12. Ja, det stemmer. Var den Blå fra Aspen som er 4 takts.
 13. Hei. jeg kjøpte meg nettopp alkylatbensin til primusen fra Aspen. Når jeg åpna dunken så lukta det ganske surt og spist. Er det vanlig? Jeg har ikke brukt noe særlig annet enn colemanfuel fra før. Har jeg vært uheldig, eller er det noen andre merker som er bedre? Jeg ser Jula selger 5L til 169,- nå. Det er jo ganske billig.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.