Jump to content

gjerris

Aktiv medlem
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

About gjerris

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ørneredet i Råde

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gjerris's Achievements

 1. Vet noen av dere forskjellen på svea 158 og en Svea 839. De ser veldig like ut....
 2. gjerris

  Ny tursekk.

  Takk for alle tilbakemeldinger. Etter mye tenking så tror jeg nok at min gamle recon pack blir med på denne turen også. Det eneste minuset med den er at den er litt tung, men det er vel heller jeg som trenger å trene litt før jeg skal på tur:) Igjen, takk for alle svar og meninger. Blir sikkert flere spørsmål etterhvert.
 3. gjerris

  Ny tursekk.

  Har sett på recon syncroflex, hadde håpet på en sekk som var litt lettere. Har selv den gamle forsvarets, men vekt sekk + telt + primus er nesten ti kg:) Bora 95 ser jeg har vunnet villmarksliv test, den må jeg nok prøve. Men for en slik tur, hvor mange liter bør sekken minimum være? ( skal sies her at jeg ikke er voldsom god til å pakke sekken riktig.....)
 4. gjerris

  Ny tursekk.

  Hvilke butikker fører denne sekken? slik at jeg kan prøve den. Jeg føler jeg må prøve sekken før jeg kjøper:-)
 5. gjerris

  Ny tursekk.

  pris er ikke så viktig.
 6. gjerris

  Ny tursekk.

  En kammerat og jeg har tenkt padle/gå over Hardangervidda (fra Tyssedal til Rjukan), tror vi vil bruke nermere 3 uker på dette??? I den anledning trenger jeg en ny sekk til oppakning for hele turen, + Hilleberg Kaitum telt. Er det noen som kan anbefale en god sekk? jeg er 174cm høy. Jeg tenker meg en sekk som veier minst mulig men må også tåle litt juling.
 7. Har nettopp fått en Høvik Verk Standard med "stillebrenner". Jeg har fra før en lik primus bare med "bråkebrenner", men selve brenneren er ikke helt god. Så mitt spørsmål er: Kan jeg buke tanken til "bråkebrenneren" og brenneren til "stillebrenneren" sammen? Altså bytte deler omhverandre. Håper dere forstår...
 8. Kjempe fine bilder og det må vere helt topp å kunne ferdes i slik natur. Lykke til med boklanseringen.
 9. Er det noen som har noen erfaring å dele angående dette teltet. Vurderer sterkt å kjøpe det. Skal gå over Hardangervidda til neste sommer og da tenkte jeg at jeg måtte ha et skikkelig telt. ( vi er to som skal gå) Ellers vil det bli brukt til andre "fleredagers turer" både sommer og vinter. I tillegg til at jeg vil ta med familien på tur.
 10. Jeg fyller min 111 ca 3/4 full (rettere sagt det gjør jeg med alle mine "trykk-primuser"). Bare ikke fyll den helt full!
 11. Sover mye i gapahuk når jeg er på tur. Er jeg på fottur bruker jeg hodelykt, er jeg på kanotur så får petromaxen vere med
 12. gjerris

  Regntrekk

  Takk for svarene. Får prøve Helsport sitt trekk, hvis jeg ikke klarer å lage no selv.
 13. gjerris

  Regntrekk

  Hvor kan jeg få kjøpt regntrekk til min gamle Norrøna reconpack 125 liter?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy