Gå til innhold
 • Bli medlem

DROMEDILLA

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  338
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

DROMEDILLA vant dagen sist 10. april 2018

DROMEDILLA hadde mest likt innhold!

Om DROMEDILLA

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg har et par Optimus 111 og en Optimus 8. Jeg har tanklokk med et hakk som ser ut som det passer med et flatt skrujern, men man må bruke verktøyet fra Optimus 8 for å ikke ødelegge tappen i midten. Jeg skrudde opp det ene tanklokket fordi tappen som stikker ut hadde gått lengre inn. Spørsmålet er hvor jeg kan få tak i nye deler for å fikse det? Jeg hadde et reserve tanklokk hvor tappen stikker ut slik den skal. Det ser ut som det er en liten pakning i enden av tappen som har smuldret opp litt.
 2. Kom over denne siden hvor noen har laget adapter slik at man kan bruke optimus 111 i et trangia stormkjøkken. Noen som har erfaring med dette? Får man kjøpt liknende deler andre steder? Hadde klart meg med bare det messing adapteret egentlig. [Hidden Content]
 3. Hvis noen har lyst til å finne fram vinkelkutter å sjekke 😅. Her er en som har sammenlignet en vanlig og arctic Cobra.
 4. Heter ikke stillebrenneren med spindel på "feil side" også Cobra, og der av navnet 111 C? Men hvis røret går i en bue heter den Arctic Cobra?
 5. Min har regulatoren på vanlig side. Da er nok ikke kassen levert originalt med denne brenneren.
 6. Jeg kjøpte en Optimus 111 som jeg skulle bruke som dele primus. Kassen er i god stand fra 1950 tallet, og primusen hadde en stille brenner. Jeg trodde derfor at noen på et eller annet tidspunkt hadde byttet brenner. Når jeg tok av vindskjermen så jeg at det var en arctic Cobra brenner. Spørsmålet er om optimusen min er original eller om det er noen som har satt inn brenneren i etterkant? Kom arctic kobra på midten eller slutten av 50 tallet?
 7. Jeg har lett over alt selv men er ikke noen butikker som har. Jeg fant også rykter om oppgradert triangel på vei og forsinkelser pga Korona.
 8. Er det enkelt å få ut den gamle pakningen? På min 111 var det helt forferdelig.
 9. Fikk denne saken på døren i dag. Virker fint uten å gjøre noe. Jeg ser at pakningen rundt tanklokket er gammel så kan tenke meg å bytte denne etter hvert slik at det blir skikkelig tett. Hvor får jeg tak i ny? Kan jeg eventuelt bare klippe til en selv?
 10. Jeg vet ikke om man kan bruke fett for å få den til å gå lettere på plass?
 11. Det er ikke bare at teksten har smuldret bort over tid? På dette bildet ser det ut som deler av teksten holder på å forsvinne også.
 12. Følger ikke denne personen. Jeg oppdaget den her inne.
 13. Hvor kan jeg få tak i en Trangia Triangle? Ser ikke ut som noen som selger.
 14. Jeg ser at Optimus 111 som selges bruk, av og til leveres med tinnflasker. De som selges uten flaske har vel på et tidspunkt blitt fjernet. Noen er helt røde, andre har optimus trykk på flasken. Noen som vet mer om de ulike flaskene? Bildet er lånt fra Google av en rød tinnflaske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.