Gå til innhold
  • Bli medlem

DROMEDILLA

Aktiv medlem
  • Innlegg

    433
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

DROMEDILLA vant dagen sist 25. mai 2022

DROMEDILLA hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

115 Excellent

Om DROMEDILLA

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Syns de så meget bra ut. 10/10 . Spent på å høre erfaringer.
  2. Jeg føler parafin er litt tryggere enn bensin. De gamle brennere mine går i hovedsak på parafin også. Hvor kaldt er den laget for? Er vant til det på andre brennere. Da skal jeg prøve det.
  3. Jeg er mest vant til å bruke gamle brennere som Optimus 111. De veier en del, men det er få deler som kan gå i stykker eller som kan forsvinne. På skitur i helgen hadde jeg med meg en MSR XKG EX. Brenneren fungerer bra, uten om at man må drive å bytte fra vanlig til "vinterpumpe" når det er veldig kaldt. Det er uvant for meg. Avbildet her med standard pumpen på. Spørsmålet er hva folk gjør med pumpen på tur? Setter dere den i flasken og lar den stå der til man bytter flaske igjen? Jeg har pleid å gjøre det med andre multifuel brennere, men ble litt usikker siden den her har to pumper. Jeg tok i hvert fall ut pumpen og lå den i en pose på vei hjem. Når jeg var kommet hjem var det kliss vått med parafin i posen til pumpen. Det var også kliss vått i pakk posen til brenneren. Hadde tydeligvis rent ut rest parafin fra brenneren også. Noen tips til hva jeg kan gjøre? Hva gjør folk for å unngå grising med fuel?
  4. Leser at det er to typer dyser – ny og gammel. Hvordan vet jeg hva som er riktig? Min er kjøpt brukt, så vet ikke alderen på den.
  5. Hvor får man kjøpt ekstra dyser til MSR EX?
  6. Takk for svar. Kommer ikke til å sende så mye meldinger med den men greit å vite at man ikke blir ruinert.
  7. Hei, nei. Kjøpte det ikke. Syns det var litt dyrt også har jeg mer enn nok brennere. 😅
  8. Har lyst på en Inreach mini 2 til lengre turer i fjellet og på sjøen. Jeg tenker toeren siden den er oppgradert. Jeg lurer på noen ting. Jeg ser at for eksempel at det er 10 meldinger inkludert i billigste abonnementet. Går det an å sende flerer, og blir man da fakturert pr melding? Samme med sporings intervaller?
  9. I min krets er det mange som bare har positive erfaringer med Bergans og deres kundeservice. Som «Ellefjell» er inne på kan man også være uheldig å møte på feile personer. Likevel er hovedinntrykket at Bergans yter god service. De får også bra score i kundeundersøkelser.
  10. Jeg har ikke sjekket hvor mye teltet veier. Det oppleves ganske lett. Jeg får se en dag når jeg er hjemme om jeg kan veie det. Det oppleves i hvert fall mye lettere enn et vanlig tomanns tunelltelt. Det kan godt hende det går an å bruke vandrestaver i stedet for teltstenger. De to originale stengene har en tapp i enden som du skal henge innertelte på og stramme opp teltet med en bardun. Du plassere så ytteerteltet over innertelte og trer tappen på teltstenger gjennom to hull i ytterduken. Se bildet. Piggene på en vandrestav kan kanskje bli for kort eller tykk i forhold til hullene i duken, men kanskje det går.
  11. Jeg vil bare skryte litt av Bergans. Jeg har vært trofast kunde hos de i noen år nå. Jeg har nesten aldri opplevd problemer med tøy eller tur-utstyr. De få gangene det har skjedd noe har de ordnet opp. En gang vasket jeg en dunjakke. Den ble så stygg etter vask. Fikk ny. Nå sist leverte jeg inn jakken min som jeg har brukt nesten hver dag de siste to-tre årene fordi den har begynt å lekke litt i heftig regn. Fikk ny... Andre produsenter har jeg opplevd mye mer tull med, og der får jeg ofte beskjed om at garantien er gått ut, det er slitasje, feilbruk, at jeg ikke kan regne med at det skal holde tett hvis det regner for mye osv. God service gjør at man får lyst til å handle der igjen. Tips er å kontakte Bergans direkte hvis det er noe problemer. Enkelte butikker kan være vanskelig å komme noen vei med. Så lenge man har kvittering kan du sende varen direkte til Bergans når du har kontaktet kundeservice. Den fikser også turutstyr og klær rimelig hvis man har vært uheldig eller noe er slitt.
  12. Ok, er mulig det kommer til andre butikker snart også.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.