Gå til innhold
 • Bli medlem

DROMEDILLA

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  371
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

DROMEDILLA vant dagen sist 10. april 2018

DROMEDILLA hadde mest likt innhold!

Om DROMEDILLA

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg så at det var gratis å levere tomme og nesten tomme gassbokser til gjenvinning i kommunen min, så jeg kjørte de 5 minuttene det tar dit og leverte de inn. Hadde også litt andre kjemikalier å levere. Når jeg så gjennom boden fant jeg mange gamle bokser som nesten ikke var brukt, men som var rustet såpass mye at jeg ikke tok sjansen på å bruke de på primusen. Hadde vært gøy å skyte på de med luftpistol, men jeg vet ikke om pistolen hadde vært kraftig nok til å punktere boksene på trygg nok avstand. Jeg bor også i en stor by med begrenset mulighet til å gjøre slike ting ute uten at andre folk
 2. Prøver å få min bedre halvdel til å bli like glad i tur og friluftsliv som meg. I sommer skal vi prøve å overnatte mest mulig i lavvo når vi er på bilferie. For å få mest mulig komfort har jeg lyst på noen stoler som er lett å pakke med seg i bilen. Kunne tenkt noe ala dette, men originalen fra Helinox er veldig dyr. Tips til rimeligere alternativ? Har fra før noen fra Eagle Products med kortere rygg som vi bruker i båten og på fottur. Kunne tenkt meg noen med lengre rygg.
 3. Finnes det liknende verktøy for slike bokser også?
 4. Co2 er giftig i stor konsentrasjon. Hvis man hadde vært innestengt i et lite lufttett rom vil man etter hvert gå tom for oksygen siden man puster inn oksygen og erstatter dette med co2. Bloggeren jeg linker til mener kanskje at man vil gå tom for luft i dette teltet. Som skogens stønn sier vil det sannsynligvis alltid være bevegelse i luften inne i teltet så jeg tror ikke at det er et problem her, med mindre noen vet noe jeg ikke vet?
 5. Det er en annen måte å skrive at du bruker opp oksygen. Han skriver imidlertid ikke om det er i forbindelse med fyring av primus eller hvis man bare oppholder seg i teltet over lengre tid uten å ha en av dørene litt åpen.
 6. Tror kanskje jeg forklarte meg litt uklart. =) Jeg mente i tilfellet man vil ta ut innerteltet for å spare vekt. For eksempel hvis man er to stykker på tur og den ene personen bærer med seg innerteltet og plugger, mens den andre tar yttertelt og stang for eksempel. Det jeg lurer på er hvor lett det er å ta av og på innerteltet, og om det er mulig å ta det av/på når teltet er slått opp. Kjekk video 😊
 7. Det må vel tas ut og settes på plass igjen før man slår opp teltet kanskje? Ser ikke for meg at det det er så lett med stangen oppe.
 8. Sitter å vurdere ulike telt til Norgesferien. Jeg syns at Wiglo LT4 virker som er spennende telt. Jeg ble imidlertid litt urolig av å lese at eneste lufting er i taket. Hvordan er dette på vinteren i høyfjellet hvis det pakker seg snø rundt? Bilder fra: [Hidden Content]
 9. Lurer på å kjøpe meg en Helsport Finnmark lavvo til årets norgesferie. Sitter innerteltet i Finnmark fast eller kan det tas ut for å spare vekt ved behov?
 10. Riktig... Helinox stolen hadde mye dårligere komfort enn E.P. stolen. Både meg og min bedre halvdel testet stolen hjemme i stuen. Stolen var ikke like stiv og flekset mer. Stolen oppleves som mer ustabil. Det var vanskeligere å komme seg ned og opp fordi den var så myk og veltet lett. Trekket strammet sånn rund baken at det var ubehagelig. Samboeren min er tynn og lett og opplevde akkurat det samme. Hun har ikke noe forkunnskap når det gjelder vekt, pris, og merke, så hun valgte helt ut i fra sine egne opplevelser. Helinox stolen vinner klart på vekt, men den har langt nær den samme komforten.
 11. Det kan godt hende. Jeg har vært å hentet Helinox Zero stolene nå. Skal pakke ut og teste senere. Litt lavere maksvekt på Helinox Zero har kanskje ikke noe å si, med mindre vekt grense også betyr at de blir fortere ødelagt. Jeg kan ikke finne noe vektgrense på Eagle Products sin stol. Helinox One sin, som er mest lik er oppgitt til 145 kilo mot Zero på 120. Jeg veier godt under begge maks vektene.
 12. Siden ikke noen hadde erfaring med Eagle Products sin stol bestilte jeg like godt et par av den og et par Helinox Zero. Jeg har ikke fått Helinox stolene ennå, men jeg har fått testet Eagle Products sine. Jeg syns de virker ganske komfortable så langt. Pluss for at det følger med truge i pakken. Håpet er at denne også passer Helinox stolene hvis jeg beholder alle sammen. Minuset med Eagle Products sine stoler i forhold til Helinox Zero er vekten. De veier nesten dobbelt så mye som Helinox Zero med sine 1150 gram på min vekt med trekk og truge, men stolene er også litt høyere. De er også laget
 13. Noen erfaring med helinox stol eller annet i Wiglo LT4?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.