Gå til innhold
 • Bli medlem

DROMEDILLA

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  361
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

DROMEDILLA vant dagen sist 10. april 2018

DROMEDILLA hadde mest likt innhold!

Om DROMEDILLA

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Riktig... Helinox stolen hadde mye dårligere komfort enn E.P. stolen. Både meg og min bedre halvdel testet stolen hjemme i stuen. Stolen var ikke like stiv og flekset mer. Stolen oppleves som mer ustabil. Det var vanskeligere å komme seg ned og opp fordi den var så myk og veltet lett. Trekket strammet sånn rund baken at det var ubehagelig. Samboeren min er tynn og lett og opplevde akkurat det samme. Hun har ikke noe forkunnskap når det gjelder vekt, pris, og merke, så hun valgte helt ut i fra sine egne opplevelser. Helinox stolen vinner klart på vekt, men den har langt nær den samme komforten.
 2. Det kan godt hende. Jeg har vært å hentet Helinox Zero stolene nå. Skal pakke ut og teste senere. Litt lavere maksvekt på Helinox Zero har kanskje ikke noe å si, med mindre vekt grense også betyr at de blir fortere ødelagt. Jeg kan ikke finne noe vektgrense på Eagle Products sin stol. Helinox One sin, som er mest lik er oppgitt til 145 kilo mot Zero på 120. Jeg veier godt under begge maks vektene.
 3. Siden ikke noen hadde erfaring med Eagle Products sin stol bestilte jeg like godt et par av den og et par Helinox Zero. Jeg har ikke fått Helinox stolene ennå, men jeg har fått testet Eagle Products sine. Jeg syns de virker ganske komfortable så langt. Pluss for at det følger med truge i pakken. Håpet er at denne også passer Helinox stolene hvis jeg beholder alle sammen. Minuset med Eagle Products sine stoler i forhold til Helinox Zero er vekten. De veier nesten dobbelt så mye som Helinox Zero med sine 1150 gram på min vekt med trekk og truge, men stolene er også litt høyere. De er også laget
 4. Noen erfaring med helinox stol eller annet i Wiglo LT4?
 5. Jeg prøvde noen billige stoler på Jysk. Syns ryggen var litt rar. Er det slik på de andre også?
 6. Planlegger bilferie i sommer med overnatting i Lavvo. Siden min bedre halvdel skal være med ønsker hun litt større "glamping faktor". Tenkte derfor å kjøpe noen turstoler som vi kan sitte i og et campingbord. Har sett litt på de her: [Hidden Content] De minner veldig om Helinox stolene, bare til mye lavere pris. Jeg finner imidlertid ikke noe omtale av de. Noen som har erfaring med aktuelle stoler eller har andre tips til rimelig og kompakt utstyr som kan gi litt mer komfort på camping turen? Helinox type stoler passer vel ikke rundt et campingbord?
 7. Noen som har Dagbladet og vet resultatet av denne testen? [Hidden Content]
 8. Jeg har pratet litt med min bedre halvdel og hun var ikke like giret på taktelt som meg. Jeg får prøve å overbevise henne. Største problemet et egentlig at det er en utfordring med å få det av og på. Det er og en utfordring med lagring. Vi kommer ikke inn i garasjen med det på taket, og vi ha ikke lov til å parkere i gaten i nærheten. Vi kan eventuelt ta det av før vi skal i garasjen, men mangler fortsatt plass til lagring. Tror derfor et vanlig telt blir lettere til vi eventuelt flytter en ny plass. Gir ikke opp
 9. Hva tror dere om de her? Står det er en kombi sko som skal passe til klassisk og litt skøyting. [Hidden Content]
 10. Denne ser ut til å ha ganske god støtte? Fungerer den på bildet som en tursko eller vil det bli kaldt? Går i hovedsak på ski med sekk og pleier å finne oss et fint sted å raste.
 11. Jeg har begynt å gå mer på tur i vanlige skiløyper i det siste. Jeg har derfor begynt å bruke mine gamle langrennsski igjen i stedet for fjellskiene mine. Jeg måtte også kjøpe meg nye støvler, og valget falt på de her [Hidden Content]. Nå vet ikke jeg om jeg begynner å bli rusten når det gjelder å gå i preparerte løyper, eller om jeg har valgt feile sko. Problemet er imidlertid at jeg føler skoene gir liten respons og det er vanskelig å kontrollere skiene. Hadde det hatt noe for seg å gått for noen stivere skisko? For eksempel mer mosjonist/racing støvler?
 12. Gode tips. Takk. Skal prøves.
 13. Hva gjør folk for å hindre at kvisbrenneren smelter ned i snøen når det ikke er mulig å finne fast underlag? Jeg pleier å bruke en plate til primusen men hva kan jeg bruke til denne som er større?
 14. Hadde dere teltet på hele tiden ellers tok dere det av? Har 100 kilo på taket.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.