Gå til innhold

Saksemann

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Saksemann

 • Bursdag 12. juni 1976

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

419 profilvisninger
 1. Denne karen fra Statskog har et smart tips for å løsne sluken når den sitter fast.(y) Noen andre som har noen forslag, utover det å vasse ut i vannet eller kutte sena ?
 2. Saksemann

  Fjelltur tips!

  Toget opp til Hjerkinn.. Dovre i vest og Rondane i sør-øst
 3. Enig med Julie_G Her selv gått turen Rondane nasjonalpark på tvers. Nord til sør. Hjerkinn - Grimsdalshytta - Storrvatnet- Haverdalen - Dørålseter - Rondvassbu/Illmanndalen - Familiehytta (Kvam nyseter) Meget fin tur. Tok natttoget fra Oslo. Gikk av på Hjerkin Stasjon kl. 05:30 i morgentåke. Kom meg oppover i høyden og over tåken. Spiste frokost med fin utsikt over Dovrefjell i det tåken lettet. Overnattet i telt 4 netter og en natt på enerom på Dørålseter Koslig hytte og betjening. Strålende vær og fin hyggetur alene. Muligheter for å dusje på turisthyttene. Som nevt over litt steinete over fjellpasset Dørålsglupen men lett overkommelig for en erfaren fjellvandrer (y) Fikk dårlig med fisk. Mye steinbitt ved Storrvatnet og bare en liten tass ved Fremre Illmanntjønne
 4. Hei. Jeg har nylig kjøpt meg en Packraft Yukon Yak. Artig sak. Har prøvd den en gang og tenker å ta noen korte shake down cruise før jeg tar en lengre tur. Tenker å ta en skikkelig tur i juli enten i Femundsmarka eller noen andre steder. Noen som har noen tips til steder man kan få godt utbytte av en packraft samt gode fiskemuligheter? Flere vann i nærheten av hverandre. Helst i sør-norge. Noen som har erfaringer med Femundsmarka i juli måned? Fare for veldig mye folk? ;) Må man kanskje lengre inn i marka? Og hvordan er det å fiske fra båten? Så Monsen og co var skeptiske i starten men det så ut som de ble varme i trøya etterhvert. :)
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.