Gå til innhold

ubernoob

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  60
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ubernoob

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det er bilde av denne komprimert her:
 2. Nye trekk fra ali express anbefales! Her ser du størrelsen sammenlignet med originaltrekk! Tok 4 mnd før jeg fikk dem pga corona, men de kom fram!
 3. Du gikk akkurat glipp av det. De har byttet det ut med DNB mastercard kampanje hvor alle med DNB-kort får 25%. Var for et par uker siden og neste bli til høsten. Grunnen til at det er utplukket har jeg skjønt at skyldes midlertidig bestillingsstopp pga høy dollar.
 4. Det var en sommer jeg sov i telt med kone og barn på campingplass i nærheten av dyreparken i Kristiansand. Ville ikke slå opp og ned teltet, så lot både telt, liggeunderlag og soveposer bli igjen, men tok vekk alt av pakkposer så det hadde blitt knotete å stjele. Var ingen tegn til at noen hadde åpnet teltet, så det var jo et godt tegn ihvertfall. Da jeg kom hjem begynte jeg å tenke på verdiene jeg hadde lagt igjen og om forsikringen ville dekket det, så jeg ringte IF og de bekreftet at de hadde dekket evt tyverier fra teltet. Men lett å stjele og har høy verdi blir ofte fristelsen for stor. Da skal du ikke se bort ifra at det vil skje fra tid til annen. Så jeg ville tatt med pakkposer og det dyreste med i dagstursekken.
 5. Det var jo selvfølgelig det den gjorde! Landet på bunnen av duken jeg hadde sydd til forteltet og lagde et perfekt rundt hull! Heldigvis ingen brann eller stor skade og lett å fikse. Metallringen på OmniLite Ti Silencer er sikkert satt der for å forhindre dette problemet med omnidawg, men fra en vurdering på fjellsport: "Jeg brukte OmTi i utekjøkken morgen og kveld nær hele sommern for ikke å tilføre varme inne. Denne vedvarende bruk resulterte i at flammesprederen sank sammen i høyden og este ut på midten. Som en 70 åring på vei mot solnedgangen "
 6. Kanskje for mye vekt for gramjegerne? 🤔
 7. Kjettingen ble for varm og ble ødelagt. Tesilen holder fortsatt, men tør ikke å trykke hardt på den i tilfelle du har rett.
 8. Enkel forskning viser at den er svært effektiv! Med primusen i forteltet kjenner jeg at ansiktet blir godt og varmt når jeg ligger med en avstand på ca 50 cm. Uten silen kjenner jeg ingen ting. Det at den også kan sile rusk fra snøen gjør at denne blir med på turer framover. Edit: største ulempen er at man har en delvis/helt løs, rødglødende gjenstand man må passe på, noe som øker risikoen for at noe går galt i teltet.
 9. I en annen tråd var det en som testet det. Lurer på om det var den uendelige lange primustråden. Der klarte han ikke å registrere noe endring i CO. Teorien er at den vil fungere som en etterbrenner, men jeg vet ikke. Greit å være på vakt uansett. Skal testes i telt imorgen kveld.
 10. Ja, det er basert på denne at jeg tenkte å prøve det ut. Og ja, man klarer seg nok helt greit uten 😅
 11. Noen som bruker en tesil som varmespreder i teltet? Erfaring? Jeg fikk min i posten nå som er litt større enn vanlig. Blir spennende å teste ut i teltet, men det er betydelig kaldere over flammene, så jeg håper den gir mer strålevarme. Satte på kjettingene som fulgte med så den ikke skal rulle av i teltet. Da holder den seg ihvertfall på primusplaten. I tillegg er det fint med en sil for å fjerne barnåler fra snøen. Diameter på 7 og 9 cm. Den minste tror jeg kommer litt tett på? https://a.aliexpress.com/_dYK8Aho
 12. Jeg har funnet to bukser jeg vurderer, og eneste forskjellen er at den ene har glidlås hele veien ned, mens den andre har en kortere glidlås for ventilasjon. Er det noe poeng med en lang glidlås? Jeg har ikke savnet det før, men jeg har kanskje gått glipp av noe? Den korte glidlåsen har vel tilstrekkelig ventilasjon og den lange er vel bare mer risikoutsatt for vanninntrengning? https://www.xxl.no/bergans-romsdal-3l-pant-skallbukse-herre-svart/p/1155814_2_style https://www.xxl.no/bergans-romsdal-3l-longzip-pant-skallbukse-herre-svart/p/1147109_1_style Glidlås som vist på bildene under: Bakgrunn: Jeg har fram til nå hatt en turbukse som ikke er vanntett (syntetisk), og ekstra regnbukse i sekken. Det har fungert fint, men vil bytte de to ut for å spare vekt med en allround-bukse som tar unna alt regnvann, men også ikke blir for klam når det er opphold. Den skal ikke brukes på vinterstid. Min erfaring er at softshell slipper for mye vann gjennom om det regner mye, så jeg vil ha en skallbukse. Bergans romsdal ser ut til å være gunstig med tanke på pris og kvalitet. gore-tex ser ut til å være mye dyrere.
 13. Breheimen er vel en soft shell? Jeg ser selv på Bergans Romsdal som ikke er shoftshell. Kanskje den kan være noe? jeg har ikke bestemt meg for om jeg vil ha lang eller kort glidelås.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.