Gå til innhold
 • Bli medlem

ubernoob

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  109
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ubernoob

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hvis du går bort ifra brøytestikker som du allerede har laget og over til trelister kan jeg spare meg for bryet med å lage de. Jeg har jo masse avkapp i garasjen som jeg kan bruke. Jeg har også snøplugger fra aliexpress, men har ikke brukt de og var redd de var for korte. Men da prøver jeg samme oppsett. Plugger inntil teltet og lister til bardunene. Teltet er forøvrig et Bergans wiglo lt4.
 2. Det gikk akkurat opp for meg at det må være deg med nytt brukernavn! 😅
 3. Takk for tipset! Kona hadde jo masse i sysakene sine 🤣
 4. Tanken er å lage de tilsvarende Mareng sine Marius 2.0 og bytte ut tauet han har til s-kroken med 4mm gummiline. Vet ikke om det er for langt. Om det ikke er noen fordel så sparer jeg penger på å bruke vanlig tau. Men tanken på å slippe å etterstramme er lett verd den hundrelappen.
 5. Finner bare 4mm pp biltema, men mulig jeg kan gå for en rull og bruke samme til brøytestikker. Får se hva de svarer i den andre tråden. 😁
 6. Noen som har brukt gummiline? [Hidden Content] Tenkte på 4 mm. Da kan det hende teltet holder seg stramt og man slipper å etterstramme så mye? Og er det dumt å ikke dele brøytestikkene i to først som sist? Tenker at det går fortere å lageog mindre å pusse for å fjerne skarpe kanter.
 7. De har litt skarpe kanter. Får vurdere gummiline.
 8. Jeg opplever at stripene ryker oftere på vinterstid på primusplaten. De tror jeg er laget av nylon. Blir de sprøere på vinterstid? Jeg vurderer også å bruke plastkroker ([Hidden Content]) sammen med brøytestikker for snøplugger, men er redd de knekker de og? Har Googlet litt om nylon, og skal i utgangspunktet holde til minus 20. Noe erfaring?
 9. Jeg har sendt mitt telt til Helsport etter at det ble musespist i høst og var over meg av begeistring av jobben de gjorde. Det har også vært grunnen til at øverst på listen står helsport-telt om jeg skal kjøpe nytt telt for ekstremvær for vinteren. Ny eier var jeg ikke klar over, men det ser ut at var i 2018 og lenge før jeg sendte teltet til service. Har det skjedd noe siden da?
 10. Det der var kjempesmart! Må prøve på noe lignende. Min (generelle) erfaring er at små hjul blir spist opp av grov asfalt når man har litt tyngde over dem. De er laget for jevne betonggulv. Tror eneste løsningen er å gå opp i dimensjon. Hva med å feste planken med de store hjulene med vingemutter så den enkelt kan demonteres? Risikoen er selvfølgelig at de løsner ved vibrasjonene av asfalten. Vet ikke om de kommer med gummipakning tilsvarende låsemutter. Evt bruke låsemutter og Leatherman som du sannsynligvis har med uansett.
 11. Fikk min Sydvang idag og den ser vanntett ut i stoffet. Det er klaff over glidlåsen som ikke er vanntette, så blir klaffen liggende riktig tar den unna vann. Glidlåsene ser store og gode ut å håndtere med votter og det er bra. Men jeg tenker at man må pakke vanntett i denne uansett. Beddingen er det verre med om ikke er vanntett, men snu den opp ned er en god ide. Og evt feste noen stropper under så man får løftet den så den ikke subber i bakken og sliter på trekket. Enn så lenge venter jeg med å kjøpe bedding siden turene blir forholdsvis korte og ikke så krevende.
 12. Bedding har jeg ventet med. Men det hindrer jo mye vann/våt snø på pulkbagen. Men beddingen har jo identisk stoff som pulkbagen, så om den trekker vann gjør vel beddingen det og? Våt sovepose.. . 😱
 13. Ser ut som det er marginale forskjeller på størrelse og hvor vanntette de er. Tror nok at med slitasje så må man belage seg på vanntette pakkposer. Heldigvis er snø ofte så kald at det ikke blir så stort problem. Fjellpulken sine har solide håndtak for å løfte bagen (og veier derfor mer). Sydvang har flere reimer, mens pitreaq har lite sånt og veier minst. Vet ikke om man egentlig kan løfte i noen av dem uten å risikere å ødelegge bagen. Pitreaq har kanskje ikke ripstop? Og på den er ihvertfall ikke sømmene tapet. Det er det sansynligvis ikke på de andre heller. Min Sydvang kommer i posten om
 14. Stilig! Ser de også har brukt litt av håret til Trump fra hans yngre dager! Det burde mindre smarte fisk bite på uten å nøle!
 15. Oi, har bare sett de gjennomsiktige. Det går faktisk to sånne i pulken og er et godt og billig alternativ. Selv om de ikke er helt vantette. Kommer nok til å kjøper to sånne når jeg skal frakte utstyr, ved eller annet røft materiale. Rakk akkurat å bestille pulkbagen, så akkurat for seint ute
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.