Timmey78

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  409
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Timmey78 last won the day on Juli 26 2012

Timmey78 had the most liked content!

Om Timmey78

 • Rang
  Bli med på tur da:)

Contact Methods

 • Website URL
  http://timmey78.zenfolio.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Ålesund
 • Interests
  Fjell, fiske og foto. Åsso hunden min da:)

Nylige profilbesøk

1 689 profilvisninger
 1. Hva med å bruke tursekken under et oppblåsbart liggeunderlag? Da er det vel bare å fylle den i "kileform" ? om du har chairkit på underlaget så bør det heller ikke være noe problem å feste det fast i sekken slik at det ikke sklir
 2. Lofoten i juni

  @Maarten K Jacobsen Om du trengte 3manns så får du en god pris her:)
 3. Nytt telt

  Nå er vel ikke jeg den eneste som har hatt dårlig erfaring med dette teltet og vind.. Bardunen holdt jo selv om den raknet litt men når teltet er iferd med å implodere når det kommer noen kulingkast så blir ikke jeg imponert. Fullt klar over dette er et lettvektstelt og man ikke kan kreve all verden men ble svært skuffet av dette. Ser ikke hvordan vi kunne satt det opp annerledes heller. Ser ut som bardunfestene er for lave slik de ikke hjelper stengene skikkelig. Kos det på vidda! Husk å ta bilder når det blåser storm:)
 4. Nytt telt

  Ja ble egentlig litt sjokka om hvordan teltet stod i vind. Vi kom opp et vann i finevær men så bygene komme nedover dalen så vi satte opp teltet på en godt brukt teltplass. Før vi hadde fått pakket utav sekkene så begynte vinden å øke på, vi ble da stående å se på hvordan teltet oppførte seg. Ett minutt var nok, vi konkluderte med at ingen av oss kom til å sove noe godt der. Selv om teltet var spent fint alle veier så lå ytterduken imot innerduken nesten hele veien der vinden kom ifra og regnbyene sto i kø oppi dalen. Litt dårlig pluggfeste i marka ved stengene har nok litt av skylden for dette ikke hele. Svikten i teltstengene (nedover!! ) er heller ikke positivt. Da vi skulle plukke ned igjen teltet så vi riften i bardunfestet:( Teltet ble da satt opp inni bjørkeskogen der det gjorde super nytte for regnet. Det skal iallfall ha skryt for god ventilasjon! Null kondens på innertelt selv med matlaging og kaffikok. Regner med Helsport bare syr dette så blir overasket om jeg får nytt. Teltet er kjøpt for et halvt år siden så tviler på de tar det som garanti. Prisen blir deretter @Maarten K Jacobsen Jeg kommer iallfall ikke til å ta full bruktpris for et reparert telt.
 5. Nytt telt

  Kjøp Pro om du skal gå for dette teltet. Bardunfestet raknet på mitt i et "moderat" vindkast. Som vestlending så kan jeg ikke anbefale Reinsfjell superlight 2 i det hele tatt.. Alt noen tør å dra med seg dette teltet over tregrensen er meg en gåte. Usikker på om Exped sine UL er noe bedre men jeg vurderer det sterkt selv. Pent brukt (3 netter) Helsport Reinsfjell SL2 til salgs om noen er keen....
 6. Flaske til rødsprit til forvarming

  Bruker en liten pipette som fulgte med noe hundemedisin.. Ikke rare forvamingsskålen på Svea123 så det skal ikke mange dråpene til. Det viktigste er å få de på rett plass.
 7. Utstyrshysteri

  Kvistbrennern er min favoritt også! Bushbuddy med sjæl
 8. Utstyrshysteri

  Skal du gi meg dårlig samvittighet no Therese? Trøsta mi er at ej har selvpålagd kjøpestopp i 2017, har innsett at det jeg har holder lenge. Men står fast på at det e greit å ha litt valgmuligheter når man skal på tur. Vi svinger imellom 1-4+2 hunder. Og utstyrsboda mi står alltid tilgjengelig for familie og venner om de trenger noe. Utstyret ej e mest glad i er forøvrig gammalt brukt eller håndlaget med enkle verktøy. Du fer jobbe på for togbane ut til mørekysten! Vi er jo på en måte fanget her ute. OG du skal ikke ha dårlig samvittighet for å kjøpe dej nytt underlag, det gamle er tross alt utslitt og fått rikeslig med turer. Og det er ikke dine flyreiser som forurenser..
 9. Varm sovepose vs kald sovepose + ytterlag

  Har den som heter Comforter med 140 bredde. Går til nøds til to den og men ikke på de kaldeste dagene
 10. Varm sovepose vs kald sovepose + ytterlag

  Er også en varm jævel når jeg sover og trives derfor dårlig nedi en sovepose. Løsningen ble derfor en lett dundyne (Cumulus Down quilt L430) og et lite Exped dun underlag.
 11. For lange stenger på Exped Chair kit

  Reiv opp chairkitn min på ene siden fordi den var for trang (brutus ja). Ga da opp prosjektet og la meg til å sove med chairkitn som trekk. Neste morgen gikk støtta i lett som bare det. Lå på ei myr så regner med det var fukt den trengte. Så mitt råd er da: prøv å fukt den litt.
 12. Monsen, Monsen og Mattis

  Når Jan har hatt en kald natt og klager på soveposen, Ligger han ikke da på en Exped Syntmat og ikke det tynne liggeunderlaget de hiver på bålet? Eller er det bare en pute?
 13. Objektiver på tur

  Syns det er helt håpløst dette med speilrefleks på tur da det alltid sitter feil objektiv på når jeg trenger det. Prøver å la telen stå på hele tiden siden landskap sjelden forsvinner men dyr gjør. På en femdager så kan jeg godt finne på å ta med to hus, fire objektiv og et kompaktkamera. 16FE, 14-28, 24-80 og 100-400mm . Kamerasekken bruker jeg som pute så det er greit der er litt inni.
 14. Ally med mangler

  Et tips er å gjøre det midt på dag, ikke på kvelden etter at mygg og knott har kommet frem..
 15. Skal, skal ikke kjøpe Arcteryx Alpha ar

  JA!!! Når man har en jakke som gjør "alt" så er det lett å pakke også. Ikke bare får du mindre vekt i kofferten neste gang du skal tre på dej et Widerøefly å besøke vestlandsfamilen du har også handlet Vestlandsbunad;)