Gå til innhold

Timmey78

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  446
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Timmey78 vant dagen sist Juli 26 2012

Timmey78 hadde mest likt innhold!

Om Timmey78

 • Rang
  Bli med på tur da:)

Nylige profilbesøk

2 119 profilvisninger
 1. Timmey78

  Gnagsår på intime deler...

  Har prøvd en del varianter ullboxere der nede passer ikke min kropp iallfall.. Blir for varmt, klamt og tørker ikke under raskt nok. Devold og Aclima sine gnages i stykker etter et par turer. Heldigvis har Exofficio Give-N-go løst mine problemer:) Litt dyre men virkelig kvalitet som varer, tørker fort og ikke lukter. Er for flaut å si hvor mange år de har holdt men verdt kvar ei krone.
 2. Timmey78

  Solcellepanel på langtur

  blei den noke kjekke statlege tillegg på prisen på Boxeez?
 3. Timmey78

  Hilleberg Soulo vs Unna

  Har begge og har store vansker å bestemme meg for hvem som skal med på tur.. Klipsene på Soulo er bare helt fantastiske og gjør bare teltet til en fryd å sette opp i dårlig vær så ikke bekymre deg noe for det. Der er det mye verre med Unna som har veldig stort vindfang så det settes opp med langt høyere puls når det blåser.. Når teltene først er satt opp så er naturligvis Soulo det som takler mest vind men Unna holder overraskende mye det og. Ikke like trivelig inni teltet da. Bildet fra en vindfull ettermiddag på Værøy der vi var 3 inni teltet som fyra bensinprimus til real og kakao. Panoramaåpningen på Unna er helt super men med min liggepreferanse skulle jeg ønsket at glidelåsen åpnet ifra høyre til venstre slik at ikke hele duken måtte opp. I Soulo er det rett for min del men åpningen blir jo bare halvparten. Bikkja mi ligger fint ytterst i trekanten i Soulo og overalt der det passer seg i Unna. Får jeg med min bedre halvdel på tur kan vi klare oss med Unna (uten hunder). Primus går veldig greit i Soulo, litt knot med Unna men ingen problem (husk å bardunere midten på døren godt utover så hjelper det på) Blir ikke pent men vil tro du får plass til sekken i begge men bruker å tømme sekken å legge den igjen ute. .
 4. Timmey78

  Problemer med sekk og tilpassing

  Ehhhh...Er ikke det nok å bare endre farge til rosa eller lilla for å få en damekolleksjon?
 5. Timmey78

  Aclima vs Brynje ullnetting

  Aclimaen blir lett hull i men holder seg luktfri en nesten hele uka, Brynje sin lukter allerede etter første dagen men er fortsatt fri for hull. Siden jeg har elendig kondis så er det Aclimaen som blir med mest på tur. Av Devoldnetting har jeg bare longs. Ikke så varm som Aclima og den blir hullete den og.
 6. Timmey78

  McLean håv med vekt - erfaringer.

  Har en slik fast med vekt og en med teleskop som er foldbar. Den siste blir oftest med på tur siden den er lettere å pakke i sekken (men litt tyngre). Har reddet en del fisk med å ha med håv så jeg er godt fornøyd med de begge.
 7. Timmey78

  Hvilket kompakt systemkamera skal jeg velge?

  Derfor du også må ha 7-14 og 8mm:) De er litt klumpete og tunge så ikke alltid begge får være med på tur, så skal jeg pakke lett så kan det ofte bli 12-50mm og Samyang 7.5 som blir med. Zoom bruker jeg fortsatt den gamle 50-200 linsen med overgang. Fokus i mørket er noe dritt men det går greit når man kjenner linsen. Fokus zoom boksen er jo en nyttig sak. Grep er et must men da sitter det så godt i hånda at reimen ble droppet for mange år siden.
 8. Timmey78

  Hvilket kompakt systemkamera skal jeg velge?

  Grattis med et fantastisk kamera:) Her spares det til 12-100mm
 9. Timmey78

  Kamera som kan lades fra USB

  Ikke noe dritt å ha en god USB-standard på kameraet. Har bare en liten USB-6 kabel fast i kamerasekken. Om man har Iphone så må man jo uansett ha to kabler med?
 10. Timmey78

  Hvilken brenner trenger jeg?

  Husk å lufte litt når du fyrer i telt! Da husker du turen bedre og
 11. Timmey78

  pannebandAursjøen i Lesja

  Det her e gull:)
 12. Timmey78

  Solcellepanel på langtur

  Men primuser det skal folk her inne gjerne ha fra Aliexpress:) Men enig, powerbanker er ikke så dyrt i norge og handler man etter merke på Ebay så kommer det nok det samme produktet.
 13. Timmey78

  Rypejakt 2017

  I frysedisken på Meny. Lite i fjella iallfall
 14. Timmey78

  Quilt soveposer

  Noen grunn til at du vil ha norsk forhandler på en quilt? Bestilte min helt problemfritt direkte ifra Cumulus i Polen. Er du heldig så slipper du moms og toll også. Kvaliteten er det iallfall ingenting å si på. Superhappy og savner ikke soveposen i det hele tatt. http://sleepingbags-cumulus.eu/uk/categories/sleeping-systems/quilts-and-comforters
 15. Timmey78

  Erfaringer med Viking Anaconda

  Mine og har løsnet litt men ikke noen krise enda. Ville nok reklamert på dette..
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår.