Timmey78

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  435
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Timmey78 vant dagen sist Juli 26 2012

Timmey78 hadde mest likt innhold!

Om Timmey78

 • Rang
  Bli med på tur da:)

Contact Methods

 • Website URL
  http://timmey78.zenfolio.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Ålesund
 • Interests
  Fjell, fiske og foto. Åsso hunden min da:)

Nylige profilbesøk

1 842 profilvisninger
 1. Hilleberg Akto vurderes solg

  Men man selger jo ikke Hillebergteltene sine! Og siden du er rik på opplevelser så trenger du ikke pengene heller.. Moderator er varslet siden jeg finner denne posten svææært støtende😃
 2. Kamera som kan lades fra USB

  Ikke noe dritt å ha en god USB-standard på kameraet. Har bare en liten USB-6 kabel fast i kamerasekken. Om man har Iphone så må man jo uansett ha to kabler med?
 3. Hvilken brenner trenger jeg?

  Husk å lufte litt når du fyrer i telt! Da husker du turen bedre og
 4. pannebandAursjøen i Lesja

  Det her e gull:)
 5. Solcellepanel på langtur

  Men primuser det skal folk her inne gjerne ha fra Aliexpress:) Men enig, powerbanker er ikke så dyrt i norge og handler man etter merke på Ebay så kommer det nok det samme produktet.
 6. Rypejakt 2017

  I frysedisken på Meny. Lite i fjella iallfall
 7. Quilt soveposer

  Noen grunn til at du vil ha norsk forhandler på en quilt? Bestilte min helt problemfritt direkte ifra Cumulus i Polen. Er du heldig så slipper du moms og toll også. Kvaliteten er det iallfall ingenting å si på. Superhappy og savner ikke soveposen i det hele tatt. http://sleepingbags-cumulus.eu/uk/categories/sleeping-systems/quilts-and-comforters
 8. Erfaringer med Viking Anaconda

  Mine og har løsnet litt men ikke noen krise enda. Ville nok reklamert på dette..
 9. Footprint til Hilleberg Soulo, nødvendig?

  Viktig med en skikkelig primusstein ja! vart en gang så nøgd med steinen ej tok den med heim🙈
 10. Valg av telt: Orion eller Reinsfjell?

  Faen Jan! Har du satt fyr på teltet ditt???
 11. Valg av telt: Orion eller Reinsfjell?

  Ja det er nok min feil hele greia. Har ikke nok erfaring fra friluftslivet, metall eller bardunering. Har også meget spisse knær.. Har ikke ødelagt stengene alså! Ble bare lett hakk i skjøtene og det var bare uvant i forhold til de fire andre teltene mine med DAC. Ser Featherlight skal ha 20% høyere styrke i endene men det kan nok også bety at de er mykere og ikke så sprø.. Men ja, vi er nok en gjeng med ignorante knøler med ti tommeltotter som er heldige å ikke bli hentet hjem med helikopter hver gang vi er ute i frisk luft. @Bjarne H.S. er tydeligvis den største brutusen av oss alle😂
 12. Valg av telt: Orion eller Reinsfjell?

  Akkurat slike kommentarer jeg blir litt provosert av. "i denne tråden er det mye rart"... Så du mener det vi har opplevd bare er noe vi innbiller oss?? Jo visst er teltet brukbart men når det ikke er mer holdbart enn et biltematelt så er det ikke noe jeg vil drasse med på en ukestur, helg heller for den saks skyld. Teltet skal ver safehouse der man skal få søke ly, hvile og tørke klær. Greit dere er fornøyd med teltet deres men ikke piss på andres oppfatning av det.
 13. Valg av telt: Orion eller Reinsfjell?

  Enig! Elsker "barkgrunn" BTW Tre turer med vår SL var nok til at vi bestemte oss for at vi ikke kunne leve med kompromissene. Vi skal slappe av på telttur og det kunne ikke vi i samme grad i Reinsfjell SL som i den gamle Nalloen. Har nå solgt teltet og hadde egentlig tenkt å komme med en kraftig utblåsning, men det får holde med en liten.. SL eller ikke så er det her noen punkt jeg forventer av et telt: At bardunfestene ikke blåser av i "moderat" vind, at jeg ikke blir våt når jeg står på knærne på den såpeglatte bunnduken inni teltet, at teltstengene er lette å tre i når teltet et tørt(måtte ofte gå rundt teltet å rette duken) og at teltstengene var mer motstanddyktige mot hakk( trodde DAC hadde en standard??). Når man på toppen leser om gnissing imellom teltstengene, barnåler, og ustabilt i vind (har sett video..) så blir man lettere provosert når dette blir avfeid som vrøvl av "mafian". Greit nok at det kan funke fint for dere men respekter at ikke alle er like.. Blir bare litt irritert når dette teltet blir anbefalt helt blindt til alt og alle uansett behov når det helt klart har sine begrensninger. At Helsport har en fantastisk kundeservice hjelper meg lite når bardunfestet ryker første dag på fjellturen, Å skylde på høy etterspørsel hjelper meg heller ikke.. Men det er faktisk det eneste positive jeg sitter igjen med etter min første SL flørt, Helsport Service er både flinke og hyggelige. Gleder meg til å se hvilken erfaringer folk gjør med Exped sitt forsøk på SL..
 14. Kamerautstyr på tur

  Jeg er høgrehendt men holder kamerahuset og den "nye" linsen med venstre. Høyra gjør da all jobben (om det er lov å si..). På de minste linsene har jeg limt sammen endebeskyttelsene slik de blir doble. Da låses to små objektiv sammen i sekken og det er lettere å skifte. Støv har jeg ikke hatt noe problem med men er flittig å støvsuge sekken og bruker hodet når jeg skifter.
 15. Hvilket kompakt systemkamera skal jeg velge?

  Olympus Em5mkII er støv og sprutsikkert selv med kit-objektiv. Dyrt om du skal ha en rask tele og sprutsikker tele da det finnes alternativer uten. Selv bruker jeg 50-200mm ifra gamle 43 standarden med en overgang.