Gå til innhold

Timmey78

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  465
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Timmey78 vant dagen sist Juli 26 2012

Timmey78 hadde mest likt innhold!

Om Timmey78

 • Rang
  Bli med på tur da:)

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fjell, fiske og foto. Åsso hunden min da:)
 • Sted
  Ålesund

Nylige profilbesøk

2 595 profilvisninger
 1. Enig! Viktig å tilpasse bitsa i Skeletoolen til det man ellers har i sekken:) Har hatt havari på både primus og sneller så veldig kjekt å kunne mekke det til underveis..
 2. Fann meg en Soto Muka stove med flaske til 916kr på Felleskjøpet i Ålesund. Det er vel litt delte meninger om den men som snøsmelter og vinterprimus så ser den ut til å være midt i blinken. De hadde iallfall 3 primuser igjen og 8 flasker i div størrelser. Soto har vel sluttet å produsere bensinprimuser så dette var nok siste sjansen min til å teste Soto`s finurlige reguleringsventil og slange med hurtigkobling. Siden det er såpass lokalt så poster jeg her slik at hele Norge ikke vår mailvarsel..
 3. Etter mine beregninger så vil bunnen av kjelen aldri bli noe særlig varmere enn 100 grader. Dette kan selvfølgelig bli litt høyere om du har planer om å bytte ut vann med olje;) Tig er nok det beste uansett.
 4. Stående applaus Anders! 🐟 Håpe Antaresn infridde:)
 5. har leita etter en Raid-kopi med innertelt. Dette ser ut til å bli perfekt for helgeturen oppi godvanna. Skal det blåse mye så pakker man andre telt. Mest skeptisk til mangelen på flere barduner.
 6. rett under 1800 pluss ev moms. Nb uten stenger
 7. Da er det bare å glede seg til neste sommer:)
 8. Skulle til å si at du kunne overlate gadgets til turkonene dine men så kom ej på ho eine mista teltet her om dagen:) Du har uansett SOS og 3 selvkomponerte meldinger tilgjengelig uten mobil lett tilgjengelig på Minien+ du kan skrive nye (på en tungvint måte). Men veldig greit med større skjerm! Ej konkluderte med at Inreach sin gps ikke hadde godt nok kart kontra den gamle garminen min så valgte bort explorer variantene. Ble iallfall fole dyrt om de skulle erstattes med nye.
 9. Noen grunn for du vil gå for en + og ikke en mini? Inreach anbefaler vel Earthmate appen til mobilen for kart og meldinger på begge?
 10. Neida! Seikefin stang! Denne har du til sjøørret også;) Veldig god stang, måtte kjøpe ny da hunden knakk mi første.
 11. Stangen er helt konge den men litt kjedelig å kjøre fisk under kiloen med den. Syns den kaster greit med 12g ,langt bedre med 15-18. Bruker mest Berkley Skeletor 10 2-12 på fjellfiske og da går gliset nesten helt rundt med hvert kast. Som nevnt over: Pass på slitasje på multi! Spesielt du som trenger så mange kast så kan det nok slite litt på den første metern. Seff er 0.10 ekstra følsom for dette da den er tynn. ** ta med håv..
 12. Ej og en kamerat har denne stangen i BX versjon. Ej kaste lenger med mi Stradic 1000 snelle enn han med 2500 snella si, Ej får mest fisk. Kun multisnøre her i hus men setter av og til på monofortom om det er veldig klart vann. 0,10 holder lett de pinnene du får opp av vannet:) Om ej tru der e fisk over 1.5kg så sett ej på 0.13 spolen min. God tur!
 13. Er litt kresen på kamera men har TG4 som "gå kamera". Oppstartida er grei syns no ej da men enig med at linsa godt kunne vært beskyttet på et vis. Men savner ikke de elektriske lukene som jeg har hatt på mine tidligere vanntette kamera så aksepterer å pusse linsen av og til. Som oftes bare å skylle i vann og riste det av. Slår lett et slag for Olympus EM5 med 12-50mm linsen som værtett system. Ikke den beste elektroniske søkern eller den raskeste linsen men god nok sensor og optikk til å få mange fine bilder. Den innebygde bildestabiliseringen funker knall! EM5MK2 har langt bedre søker og dobben pris. Litt bedre på de meste men ikke værre enn at ej heller beholdt EM5mk1 når ej i tillegg kjøpte EM1mk2
 14. Har førstegaven av downmat fortsatt, både 7 og 9cm. Lukter litt av begge men ingen problem med isolasjon, duna ligger der den skal.. Aldri blåst med munn, kun pumpe. Syntmatn min er langt kaldere.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.