Gå til innhold

Timmey78

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  478
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Timmey78 vant dagen sist Juli 26 2012

Timmey78 hadde mest likt innhold!

Om Timmey78

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fjell, fiske og foto. Åsso hunden min da:)
 • Sted
  Ålesund

Nylige profilbesøk

3 204 profilvisninger
 1. Som nevnt over så syns ikke jeg XXL fortjener noen sympati slik de håndterte Gmax sin feilprising. De visste akkurat hva de gjorde der.. Fikk forøvrig akkurat kansellering av ordren min (som ventet) der de informerte om feilprisingen og henviste til deres egne salgsbetingelser. Fikk tilbud om å kjøpe posen til 999nok som plaster på såret noe som ikke er en upris det heller.
 2. Vi får bare skrive en klage til forbrukerrådet.. Xxl viste ingen nåde mot Gmax i shoewars så spent på hva de vil gjøre her. Gmax måtte vel selge skoene til 99 kr paret og det er vel en langt mer utrolig pris enn 350kr for en sovepose?
 3. De kan vel ikke bare slette ordren uten å gi noe info tilbake??
 4. WM ligger vel på nett enda om det var den du likte å bruke? https://archive.org/search.php?query=subject%3A"Microsoft+Movie+Maker"
 5. Reagerer heldigvis ikke så ille på knotten men får kraftig kløe og hevelse av myggstikk. Da jeg er en myggmagnet så det blir en del stikk sommerhalvåret men heldigvis hjelper det med Zyrtec:)
 6. Min erfaring er at jeg mister langt mindre fisk med en god enkeltkrok enn med de små treblene som sitter på 8-12g sluker. Lettere å ha orden i slukskrinet blir det og:)
 7. Har to løp i samme kaliber med samme gjengediameter og stigning men Atecdempern min kan kun brukes på den ene. Hausken er litt mere romslig og passer på begge løpene. Om det ikke passer lett så fikser en børsemaker dette for deg. God jakt!
 8. Hvorfor heller ikke et pent brukt olympus EM5 mk2 med en værtett linse? De tøle jo alt:)
 9. Hvor varm blir tanken din når du kjører vanlig? Syns den blir fortere varm når der er lite bensin på den så prøver på å ha full tank hver gang jeg starter opp. Sjelden jeg brenner mer en 40min og tanken blir stort sett aldri varmere enn at jeg kan ta på den (ca 50-60grader). Blir den veldig varm så tar jeg det som en indikasjon på at den holder på å gå tom. Bruker kun Felleskjøpet sin mijløbensin. Har Svea 123 ikke R.
 10. Merkelige greier ja. Min var helt rett frem å sette opp! Engelsk side ja så droppet ÆØÅ. Valgte Region NO på residence og citizenship.
 11. Nei. man logger på Inreach sin side og gjør det der. Et årsgebyr på et par hundre pluss de mnd man vil abbonere. Trenger vanligvis ikkje så mange meldinger så tok et billig et. Ligger jo noen gratismeldinger der som funker fint. Garmin og Inreach er seriøse så hadde ingen problem med å lage konto med kortdetaljer der. Faktura og kvittering kom på norsk med moms. Man kan velge Norsk på Minien men jeg bruker Engelsk. Meter og grader C må uansett velges i units meny.
 12. Jepp! Veldig kjekk sak. Valgte Mini siden meldingsløsningen på Explorern ikkje gjør jobben bedre enn mobilen som uansett er med. Og i krise så kan man knote avgårde en selvkomponert melding uansett. Med forhåndsprogrammerte meldinger som dekker de fleste eventualiteter så gikk det fint. Værmelding var kjekt å få når man ikke hadde mobildekning. Freedom safety plan som vi avsluttet på høsten.
 13. Hadde et alvordsord med settern etter at hun åpnet en dør for første gang og hun har heldigvis ikkje gjort det siden, Ei heller tatt mat ifra bordet. Pusematen får ligge om ej passe på å si ifra på kvelden men glemmer jeg det så er den borte om morgon. Så passe smart vil ej si. Hun fant også tidlig ut at når den store boksern til muttern hadde leken og nektet å gi den ifra seg så var det bare å late som hun pisset et sted og da slipper han alt for å rusle bort å markere. At han går på hver gang fortsatt sier vel kanskje mer om han:) Bur har heldigvis aldri vært et problem, tror hun anser det som en ladeboks.. Fant ingen dobbelbur som passet baki bilen så da var det like greit å lage et selv.
 14. Enig! Viktig å tilpasse bitsa i Skeletoolen til det man ellers har i sekken:) Har hatt havari på både primus og sneller så veldig kjekt å kunne mekke det til underveis..
 15. Fann meg en Soto Muka stove med flaske til 916kr på Felleskjøpet i Ålesund. Det er vel litt delte meninger om den men som snøsmelter og vinterprimus så ser den ut til å være midt i blinken. De hadde iallfall 3 primuser igjen og 8 flasker i div størrelser. Soto har vel sluttet å produsere bensinprimuser så dette var nok siste sjansen min til å teste Soto`s finurlige reguleringsventil og slange med hurtigkobling. Siden det er såpass lokalt så poster jeg her slik at hele Norge ikke vår mailvarsel..
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.