Gå til innhold
 • Bli medlem

Timmey78

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  484
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Timmey78 vant dagen sist 26. juli 2012

Timmey78 hadde mest likt innhold!

Om Timmey78

 • Rang
  Bli med på tur da:)

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fjell, fiske og foto. Åsso hunden min da:)
 • Sted
  Ålesund

Nylige profilbesøk

4 032 profilvisninger
 1. Brukte tråd med 5% sølv som jeg dyppet i flusspulver. Acetylen/oksygenbrenner med lite bend gjør jobben mye lettere enn å prøve å varme med en liten gassbrenner. De fleste rørleggere har dette så om du har en kompis eller noe så stopp innom der i fem minutt. Skru av hodet og puss godt rent så er det veldig mye lettere. Loddetinn til elektro eller vannrør ville ej ha styrt unna til brennerhodet. Smelter for lett...
 2. Hadde samme lekkasje på min for noen år tilbake. Pusset rent og hardloddet det. Ser ut til å holde greit. Blir ikke så varm under der som på toppen. Skal sies at primusen kun har blitt brukt 5-6 ganger siden.
 3. Dæven den der var nice! Kjøpt i norge?
 4. Har hatt min Brunton lander som er omtrent samme saken bare med annet navn. Funker godt og veldig god å lage mat med. Hatt et par små bensinlekkasjer på pumpehuset ute på tur men det lot seg fikse lett med et multiverktøy. Min er 9 år gammel no. Brukes mest på bensin da det helt klart er gøyest men funker veldig godt på gass. Ser ut som den brenner rent på begge men kjenner man må lufte mer i teltet når man fyrer bensin. Har kjøpt ekstra pumpe til den dagen den feiler for jeg ser ikke helt hvilken andre primuser jeg skulle ha gått for.
 5. Timmey78

  Smør i varmen?

  Etter hunden spiste opp en hel smørpakke på tur så jeg begynt å putte Bremykt`n over i en Nalgenflaske med stor åpning. Hunden har også modifisert stekespaden til ca halv bredde så den er nå perfekt til å fiske ut igjen smørret med:)
 6. Man får mange gode stenger til under 1000 lappen:) Kjøpte en tredelt Forcemaster 240L 3-14g til fruen og må si jeg ble positivt overasket over hvor lett og god den var å fiske med. Kjøpte den på tilbud til 600kr på nettet et sted. Par den med en Shimano 1000 eller 1500 snelle så kaster den så langt du trenger:)
 7. Som nevnt over så syns ikke jeg XXL fortjener noen sympati slik de håndterte Gmax sin feilprising. De visste akkurat hva de gjorde der.. Fikk forøvrig akkurat kansellering av ordren min (som ventet) der de informerte om feilprisingen og henviste til deres egne salgsbetingelser. Fikk tilbud om å kjøpe posen til 999nok som plaster på såret noe som ikke er en upris det heller.
 8. Vi får bare skrive en klage til forbrukerrådet.. Xxl viste ingen nåde mot Gmax i shoewars så spent på hva de vil gjøre her. Gmax måtte vel selge skoene til 99 kr paret og det er vel en langt mer utrolig pris enn 350kr for en sovepose?
 9. De kan vel ikke bare slette ordren uten å gi noe info tilbake??
 10. WM ligger vel på nett enda om det var den du likte å bruke? [Hidden Content]"
 11. Reagerer heldigvis ikke så ille på knotten men får kraftig kløe og hevelse av myggstikk. Da jeg er en myggmagnet så det blir en del stikk sommerhalvåret men heldigvis hjelper det med Zyrtec:)
 12. Min erfaring er at jeg mister langt mindre fisk med en god enkeltkrok enn med de små treblene som sitter på 8-12g sluker. Lettere å ha orden i slukskrinet blir det og:)
 13. Har to løp i samme kaliber med samme gjengediameter og stigning men Atecdempern min kan kun brukes på den ene. Hausken er litt mere romslig og passer på begge løpene. Om det ikke passer lett så fikser en børsemaker dette for deg. God jakt!
 14. Hvorfor heller ikke et pent brukt olympus EM5 mk2 med en værtett linse? De tøle jo alt:)
 15. Hvor varm blir tanken din når du kjører vanlig? Syns den blir fortere varm når der er lite bensin på den så prøver på å ha full tank hver gang jeg starter opp. Sjelden jeg brenner mer en 40min og tanken blir stort sett aldri varmere enn at jeg kan ta på den (ca 50-60grader). Blir den veldig varm så tar jeg det som en indikasjon på at den holder på å gå tom. Bruker kun Felleskjøpet sin mijløbensin. Har Svea 123 ikke R.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.