Gå til innhold

Timmey78

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  456
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Timmey78 vant dagen sist Juli 26 2012

Timmey78 hadde mest likt innhold!

Om Timmey78

 • Rang
  Bli med på tur da:)

Nylige profilbesøk

2 222 profilvisninger
 1. Timmey78

  Et nerde-dilemma for en fjellfisker

  Neida! Seikefin stang! Denne har du til sjøørret også;) Veldig god stang, måtte kjøpe ny da hunden knakk mi første.
 2. Timmey78

  Et nerde-dilemma for en fjellfisker

  Stangen er helt konge den men litt kjedelig å kjøre fisk under kiloen med den. Syns den kaster greit med 12g ,langt bedre med 15-18. Bruker mest Berkley Skeletor 10 2-12 på fjellfiske og da går gliset nesten helt rundt med hvert kast. Som nevnt over: Pass på slitasje på multi! Spesielt du som trenger så mange kast så kan det nok slite litt på den første metern. Seff er 0.10 ekstra følsom for dette da den er tynn. ** ta med håv..
 3. Timmey78

  Et nerde-dilemma for en fjellfisker

  Ej og en kamerat har denne stangen i BX versjon. Ej kaste lenger med mi Stradic 1000 snelle enn han med 2500 snella si, Ej får mest fisk. Kun multisnøre her i hus men setter av og til på monofortom om det er veldig klart vann. 0,10 holder lett de pinnene du får opp av vannet:) Om ej tru der e fisk over 1.5kg så sett ej på 0.13 spolen min. God tur!
 4. Timmey78

  pannebandJulituren - Reinheimen nasjonalpark

  Ingen problem med bilda her. Chrome
 5. Timmey78

  Kompakt kamera for turbruk

  Er litt kresen på kamera men har TG4 som "gå kamera". Oppstartida er grei syns no ej da men enig med at linsa godt kunne vært beskyttet på et vis. Men savner ikke de elektriske lukene som jeg har hatt på mine tidligere vanntette kamera så aksepterer å pusse linsen av og til. Som oftes bare å skylle i vann og riste det av. Slår lett et slag for Olympus EM5 med 12-50mm linsen som værtett system. Ikke den beste elektroniske søkern eller den raskeste linsen men god nok sensor og optikk til å få mange fine bilder. Den innebygde bildestabiliseringen funker knall! EM5MK2 har langt bedre søker og dobben pris. Litt bedre på de meste men ikke værre enn at ej heller beholdt EM5mk1 når ej i tillegg kjøpte EM1mk2
 6. Timmey78

  Fukt i exped downmat

  Har førstegaven av downmat fortsatt, både 7 og 9cm. Lukter litt av begge men ingen problem med isolasjon, duna ligger der den skal.. Aldri blåst med munn, kun pumpe. Syntmatn min er langt kaldere.
 7. Fann du øreproppene dine @Anders Eriksen ?
 8. Timmey78

  Stekenjokkvegen i Sverige er nå brøytet - åpnet?

  De hadde bare satt opp noen steiner så var ikke noe stort inngrep . På returen så sleit vi med å finne tilbake til merkingen så vi var vel en knapp km ifra bilen når vi endelig var på rett spor.
 9. Siden ingen ikke vet hvor rumpa mi slutter og ryggen begynner så går det meste av vekten på skuldrene. Strammes hoftebeltet for mye så ender det med konstant buksesig så har bare moderat hjelp ifra hoftebeltet:(
 10. Timmey78

  Garmin Inreach mini - ny modell

  Noen som har testet? Ikke nødanropet alså men selve dingsen;)
 11. Timmey78

  Gnagsår på intime deler...

  Har prøvd en del varianter ullboxere der nede passer ikke min kropp iallfall.. Blir for varmt, klamt og tørker ikke under raskt nok. Devold og Aclima sine gnages i stykker etter et par turer. Heldigvis har Exofficio Give-N-go løst mine problemer:) Litt dyre men virkelig kvalitet som varer, tørker fort og ikke lukter. Er for flaut å si hvor mange år de har holdt men verdt kvar ei krone.
 12. Timmey78

  Solcellepanel på langtur

  blei den noke kjekke statlege tillegg på prisen på Boxeez?
 13. Timmey78

  Hilleberg Soulo vs Unna

  Har begge og har store vansker å bestemme meg for hvem som skal med på tur.. Klipsene på Soulo er bare helt fantastiske og gjør bare teltet til en fryd å sette opp i dårlig vær så ikke bekymre deg noe for det. Der er det mye verre med Unna som har veldig stort vindfang så det settes opp med langt høyere puls når det blåser.. Når teltene først er satt opp så er naturligvis Soulo det som takler mest vind men Unna holder overraskende mye det og. Ikke like trivelig inni teltet da. Bildet fra en vindfull ettermiddag på Værøy der vi var 3 inni teltet som fyra bensinprimus til real og kakao. Panoramaåpningen på Unna er helt super men med min liggepreferanse skulle jeg ønsket at glidelåsen åpnet ifra høyre til venstre slik at ikke hele duken måtte opp. I Soulo er det rett for min del men åpningen blir jo bare halvparten. Bikkja mi ligger fint ytterst i trekanten i Soulo og overalt der det passer seg i Unna. Får jeg med min bedre halvdel på tur kan vi klare oss med Unna (uten hunder). Primus går veldig greit i Soulo, litt knot med Unna men ingen problem (husk å bardunere midten på døren godt utover så hjelper det på) Blir ikke pent men vil tro du får plass til sekken i begge men bruker å tømme sekken å legge den igjen ute. .
 14. Timmey78

  Problemer med sekk og tilpassing

  Ehhhh...Er ikke det nok å bare endre farge til rosa eller lilla for å få en damekolleksjon?
 15. Timmey78

  Aclima vs Brynje ullnetting

  Aclimaen blir lett hull i men holder seg luktfri en nesten hele uka, Brynje sin lukter allerede etter første dagen men er fortsatt fri for hull. Siden jeg har elendig kondis så er det Aclimaen som blir med mest på tur. Av Devoldnetting har jeg bare longs. Ikke så varm som Aclima og den blir hullete den og.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.