Gå til innhold

Timmey78

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  480
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Timmey78 vant dagen sist 26. juli 2012

Timmey78 hadde mest likt innhold!

Om Timmey78

 • Rang
  Bli med på tur da:)

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fjell, fiske og foto. Åsso hunden min da:)
 • Sted
  Ålesund

Nylige profilbesøk

3 395 profilvisninger
 1. Timmey78

  Smør i varmen?

  Etter hunden spiste opp en hel smørpakke på tur så jeg begynt å putte Bremykt`n over i en Nalgenflaske med stor åpning. Hunden har også modifisert stekespaden til ca halv bredde så den er nå perfekt til å fiske ut igjen smørret med:)
 2. Man får mange gode stenger til under 1000 lappen:) Kjøpte en tredelt Forcemaster 240L 3-14g til fruen og må si jeg ble positivt overasket over hvor lett og god den var å fiske med. Kjøpte den på tilbud til 600kr på nettet et sted. Par den med en Shimano 1000 eller 1500 snelle så kaster den så langt du trenger:)
 3. Som nevnt over så syns ikke jeg XXL fortjener noen sympati slik de håndterte Gmax sin feilprising. De visste akkurat hva de gjorde der.. Fikk forøvrig akkurat kansellering av ordren min (som ventet) der de informerte om feilprisingen og henviste til deres egne salgsbetingelser. Fikk tilbud om å kjøpe posen til 999nok som plaster på såret noe som ikke er en upris det heller.
 4. Vi får bare skrive en klage til forbrukerrådet.. Xxl viste ingen nåde mot Gmax i shoewars så spent på hva de vil gjøre her. Gmax måtte vel selge skoene til 99 kr paret og det er vel en langt mer utrolig pris enn 350kr for en sovepose?
 5. De kan vel ikke bare slette ordren uten å gi noe info tilbake??
 6. WM ligger vel på nett enda om det var den du likte å bruke? https://archive.org/search.php?query=subject%3A"Microsoft+Movie+Maker"
 7. Reagerer heldigvis ikke så ille på knotten men får kraftig kløe og hevelse av myggstikk. Da jeg er en myggmagnet så det blir en del stikk sommerhalvåret men heldigvis hjelper det med Zyrtec:)
 8. Min erfaring er at jeg mister langt mindre fisk med en god enkeltkrok enn med de små treblene som sitter på 8-12g sluker. Lettere å ha orden i slukskrinet blir det og:)
 9. Har to løp i samme kaliber med samme gjengediameter og stigning men Atecdempern min kan kun brukes på den ene. Hausken er litt mere romslig og passer på begge løpene. Om det ikke passer lett så fikser en børsemaker dette for deg. God jakt!
 10. Hvorfor heller ikke et pent brukt olympus EM5 mk2 med en værtett linse? De tøle jo alt:)
 11. Hvor varm blir tanken din når du kjører vanlig? Syns den blir fortere varm når der er lite bensin på den så prøver på å ha full tank hver gang jeg starter opp. Sjelden jeg brenner mer en 40min og tanken blir stort sett aldri varmere enn at jeg kan ta på den (ca 50-60grader). Blir den veldig varm så tar jeg det som en indikasjon på at den holder på å gå tom. Bruker kun Felleskjøpet sin mijløbensin. Har Svea 123 ikke R.
 12. Merkelige greier ja. Min var helt rett frem å sette opp! Engelsk side ja så droppet ÆØÅ. Valgte Region NO på residence og citizenship.
 13. Nei. man logger på Inreach sin side og gjør det der. Et årsgebyr på et par hundre pluss de mnd man vil abbonere. Trenger vanligvis ikkje så mange meldinger så tok et billig et. Ligger jo noen gratismeldinger der som funker fint. Garmin og Inreach er seriøse så hadde ingen problem med å lage konto med kortdetaljer der. Faktura og kvittering kom på norsk med moms. Man kan velge Norsk på Minien men jeg bruker Engelsk. Meter og grader C må uansett velges i units meny.
 14. Jepp! Veldig kjekk sak. Valgte Mini siden meldingsløsningen på Explorern ikkje gjør jobben bedre enn mobilen som uansett er med. Og i krise så kan man knote avgårde en selvkomponert melding uansett. Med forhåndsprogrammerte meldinger som dekker de fleste eventualiteter så gikk det fint. Værmelding var kjekt å få når man ikke hadde mobildekning. Freedom safety plan som vi avsluttet på høsten.
 15. Hadde et alvordsord med settern etter at hun åpnet en dør for første gang og hun har heldigvis ikkje gjort det siden, Ei heller tatt mat ifra bordet. Pusematen får ligge om ej passe på å si ifra på kvelden men glemmer jeg det så er den borte om morgon. Så passe smart vil ej si. Hun fant også tidlig ut at når den store boksern til muttern hadde leken og nektet å gi den ifra seg så var det bare å late som hun pisset et sted og da slipper han alt for å rusle bort å markere. At han går på hver gang fortsatt sier vel kanskje mer om han:) Bur har heldigvis aldri vært et problem, tror hun anser det som en ladeboks.. Fant ingen dobbelbur som passet baki bilen så da var det like greit å lage et selv.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.