Gå til innhold
 • Bli medlem

Trine Elde Pedersen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Trine Elde Pedersen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takk! Ser at MTI winter poser og er på tilbud her og der. Kan den funke som dyne, om det nå skulle bli glovarmt på sommeren? Jeg er altså en kald sjel.
 2. Takk for svar! Ser fiskestanga inneholder mye tall i navnet sitt. Hva sier disse noe om?
 3. Jeg er en frostpist, noen med erfaringer på denne? Pengboka tillater ikke sovepose til tusenvis av kroner, og ser det er en del tilbud på denne nå. Andre forslag til gode/greie varme poser til en studentvennlig pris? Må ikke ha den letteste posen, ryggen og beina tåler og liker litt arbeid.
 4. Her er jeg helt grønn på utstyrsfronten, har fiska mye på sjø og i fjell, men da brukt utstyr som er på hytta vår/i båt. Ingen kjennskap til noe merker, vet kun om Shimano. Vil ta med stang når jeg skal på telt lufting her i Romsdal etterhvert, og jakte på ørreten. Krav er at det gjerne må være mulig å kjøpe den brukt (tilgjengelighet) , ellers under 1000 kroner. Fint om den er lett, tar liten plass, og er kjerringsikker å forstå seg på ved montering, reparasjon etc. Fyr løs 😊🌿🐡
 5. Takk for svar Synd om det stemmer det som skrives!
 6. LARS MONSEN KVIGTIND CLASSIC GAS STOVE Noen med erfaringer med denne? Stod sørgelig lite på nettsiden til produktet. Ser liten og hendig ut, prisen og. Er den noe lik sånn som Pocket rocket?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.