Gå til innhold

jakro

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  502
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

jakro vant dagen sist Oktober 12 2012

jakro hadde mest likt innhold!

Om jakro

 • Bursdag 13. feb. 1986

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oppdal/Nannestad
 • Interests
  Friluftsliv særskilt høstingsbasert, naturbruk og utmarksbruk, landskap, trening, fjellredning. Kart, orientering og geomatikk.

Nylige profilbesøk

4 021 profilvisninger
 1. Vurderer å selge en ett år gammel Lupine Wilma. Pent brukt. Kommer med 11,8 Ah smartcore batteri, blåtann fjernkontroll, 120 cm skjøteledning, brukermanual, lader og oppbevaringseske. Kan også legge med et 2,5 Ah batteri som ikke har smartcore, men er veldig greit som reservebatteri. Lykten har 3200 lumens og yter 28 watt på maks. Kan styres med fjernkontroll og programmeres med tilhørende Lupine app. Prisantydning 3000,- eller hbo.
 2. Selger en ny Lupine Blika RX4 hodelykt. Medfølger fjernkontroll, 3,3 Ah smartcorebatteri og ekstra lykt- og batterifeste som kan festes på hjelm eller slede. Kr 3400? Mer info her https://www.vpg.no/lupine/238286/lupine-blika-rx4-sc-2100-lumen-3-3ah-250gram
 3. Piko har samme lader som Betty. Du kjøper en slik http://www.dsgshop.no/forside/Batterilader/Lupine/USB-Charger-Lupine-2017103292-p0000008180 så kan du fint lade den fra batteribank og solcelle. Kan forøvrig anbefale Piko på det varmeste.
 4. Info om spor på garmin gps 64s

  Jepp. Jeg lagrer ofte tidligere spor, og nullstiller alltid tripteller og sporlogg når jeg starter en ny tur.
 5. Info om spor på garmin gps 64s

  Info om selve turen finner du på trippteller. Den bør derfor resettes samtidig som du sletter/lagrer sporet. Dersom du skal ha ut informasjon direkte fra sporet må du gå via pc. Finn gjeldende spor og trykk på sporet så skal du få opp trackback som lar deg navigere tilbake.
 6. Ble anholdt av nysgjerrigper i utmark

  Alle oppsynsmenn med begrenset politimyndighet skal være utstyrt med id-kort som skal legitimereres ved kontakt med folk når man utøver bp.
 7. Telttur med barn på Dovre

  Den veien kan du kjøre, og den anbefales. Mange fine utgangspunkt der. Ellers kan man gå ut fra E6, og ønsker man et område med mindre folk kan man kjøre Einunndalsvegen inn til Bekkelægeret og gå ut derfra.
 8. http://www.adressa.no/nyheter/sortrondelag/2017/03/05/Strømløs-telefon-utløste-leteaksjon-14392112.ece
 9. Leie av nødpeilesender/nødkommunikasjon

  St-utleie.no har utleie, endog noe stiv pris. Jeg kan leie ut en Iridium 9575 privat om det er aktuelt, send meg en PM om dette er interessant.
 10. Kan man registrere PLB selv?

  Jo, man får hjelp. Men slik jeg har forstått det er det ditt land som er ansvarlig for registrering, og gi din enhet en unik ID (min har LC4649). Om jeg fyrer av denne i Antarktis vil den gå til redningssentral med ansvar for området, og disse vil ha et register, eventuelt kontakte hovedredningssentralen i Norge. Om du leser her http://www.nkom.no/teknisk/ekomutstyr/personlig-nødpeilesender/tillatelse-til-bruk-av-personlig-nødpeilesender ser du at du kan programmere selv, men du må dokumentere til NKOM at programmeringen er korrekt utført.
 11. Kan man registrere PLB selv?

  God tanke, men enheten skal programmeres med kallesignal/ID du får tildelt av NKOM, så da er du nok avhengig av programmeringsutstyr.
 12. Feste sykkellykt på hjelm uten feste

  Bruk industriborrelås av typen 3M, det fungerer. Billigst på ebay.
 13. Hva med gode skolisser/egnet tau i metersvare?
 14. Skibriller til flatt lys

  Bruker hodelykta jeg. Funker fint.
 15. Hvilken bæremeis er best?

  Poco premium har avtakbar dagstursekk. Kan ettermonteres på pluss.
×