Gå til innhold
 • Bli medlem

DannyRS

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om DannyRS

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. På siden til Marmot finner jeg dette: Bag Temperature Fahrenheit: -20° F Bag Temperature Celcius: -29° C Så det stemmer vel. Ikke alle poser er testet iht EN/ISO. Spesielt de for svært kalde omgivelser er ofte kun oppgitt med produsentens tall. Posen er oppgitt til å inneholde ca 1200 gram gåsedun med 800 FP. Det er jo også en pekepinn, dette er en varm pose. 🙂
 2. Har du prøvd å lage deg barnålte? Trenger bare vann og barnåler fra gran, furu eller einer.
 3. Har utvidet Osprey-utvalget med en Xenith 105. Liker den veldig godt etter litt testing hjemme. Har et par detaljer som jeg har savnet på Atmos AG.
 4. Har utgaven i anodisert aluminium. Rustfritt var utsolgt en stund så dermed ble det denne. Den fungerer bra, også på bål. Får lett en 100g gassboks og toppmontert brenner nedi. Tror jeg får kovea moonwalker nedi sammen med gassboks også. Lokket sitter etter litt bruk ikke så tight på, men har ikke mista det.. Følger ikke med pakkpose. Det er greit å ha for å skjerme resten av bagasjen for sot 😉
 5. Jeg la inn en bestilling hos addnature på søndag. Ble sendt i går, og ser ut til å være fremme på post-i-butikk i dag tirsdag. Det er meget bra. Ser ut som de er ute av hengemyra.
 6. Sjekk også Lundhags sin Makke pro. Den har vanntett stoff med bittelitt stretch der vanlig Makke har ren stretch, litt mer robust bomullsblanding og er romsligere i snittet. Sammenlignet Keb liker jeg mesh i ventilasjonsåpningene. Jeg bruker størrelse 50 i begge. Keb mest på sommer og Makke pro vinter.
 7. Temperaturene oppgitt iht til test er gjort med ett base lag med klær, så litt avhengig av hvor varm du er blir det kanskje et litt langt strekk for lakenpose å gi grei komfort ned til - 2 celsius? Jeg valgte selv mythic 400, comfort temp -1 celsius. Har ikke fått testa den så kaldt enda dessverre. Litt uvant med halv lengde på glidelås kontra min neutrino 800. Pakkpose krever også litt mer brutal stapping, men veldig fornøyd med pakket volum. Angående vekt så veier myhtic 400 ca 660 gram. I ettertid har jo myhtic ultra 360 kommet som drar av enda noen gram.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.