Gå til innhold
  • Bli medlem

Philip Lauritzen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om Philip Lauritzen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Da ble det orden på sakene etter en tur innom hos de hyggelige damene hos Bergans! Berghans hogna havnet jeg på. Large passet midt i blinken, riktignok med bukseseler. Den virker god i passformen, og kort i skrittet. Slik som vanlige turbukser vil jeg påstå. Fin å gå oppover med. Takker for alle inspill!
  2. Noe frustrert da jeg skrev overskriften, men etter en dag med shopping blir jeg bare mer og mer forbanna. Hvorfor er det slik at ALLE buksene jeg kjøper for et slikk og ingenting fra revolutionrace sitter som et skudd? men med en gang man drar frem visakortet og er klar til å blåse litt kroner på noe som det står gore-tex på og som er til jakt, så ønsker på død og liv produsentene at man skal dra buksene deres så langt opp på magan at man ser metalt utfordret ut? Det jeg egentlig skal frem til er at jeg ønsker med en ny bykse til jakt, og da spesielt reinsdyrjakt. Jeg har noen få, men gode krav: Vanntett/membran/gore-tex Vindtett mulighet til å stramme inn livet med knapp/velcro eller lignende (liker ikke belter) og sist men ikke minst. Kort i "skrittet". Dvs at om jeg fester buksen i livet slik en jeans sitter på en mann med ølmage (på hofta altså) så skal ikke skrittet på buksa henge langt nedpå knærene. Trenger ikke være foret, men selvsagt en fordel om den er litt "stille i stoffet" på utsiden, samt tåler en trynings eller to på vidda Til en mann på 184cm og 93 kilo. Bygd som mannfolk flest. Forslag? Har Prøvd flere typer fra Alaska, Dovrefjell jegeren, Harkila Mountain hunter, Norrøna finnskogen osv.... ingen sitter slik at jeg komfortabelt kan gå oppover i ei steinur. Widforss sin Alaska bukse er et godt eksempel på hva jeg IKKE er ute etter. 40cm skritt.....
  3. Etter mange år med dårlig comfort på mine årlige turer (ca 10 dager i telt i året) har jeg sett meg lei. Jeg har et monster av en syntestisk vinterpose. som verken er varm eller lett i 10-15 minus. Også har jeg hatt en passe flat sommerpose fra mammut som jeg til slutt reiv glidlåsen etter at tålmodigheten gikk tom (denne er minst 15 år gammel) Så kjøpte jeg meg en ny Mammut på magasinet. den kom jeg ikke nedi engang. 7cm smalere ved skulderene en spesifisert. All kudos til Magasinet for å ordne kjapt opp. Nå vil jeg ha noe som funker. Er en mann på 184cm og 95 kilo. Glad i god mat, et glass rødvin og setter pris på litt ekstra plass i posen. Noen konvensjonell sovepose ønsker jeg ikke. Har et Marmot Limelight 2P telt jeg er strålende fornøyd med. En Osprey Zenith 105 liter sekk, og en Exped 9LW dowmmat. Bruken til soveposen bli 70%sommerbruk og 30% høstbruk (jakt på vidda i august/september. sjeldent minusgrader) Skal posen brukes i mange minus drar jeg med meg jervenduken hunter. Jeg trooor jeg har funnet den perfekte match: https://www.magasinet.no/zenbivy-bed-down-large-4-c-green-teal i enten large eller xl. (Har testet large, og den var rikelig stor nok, men man kan aldri få for mye plass osv osv. Hva tror ekspertisen? Er Zenbivy bra saker? Er det lett nok til å gå 1-2 mil på vidda med storsekken? Vil dun fungere 3-5 dager på rad? blir XL versjonen muligens kaldere grunnet "lite" person til å fylle den? Eventuelt andre Forslag på hva romslig som kan passe meg?
  4. Jeg kjøpte denne posen her i god tro om at den skulle dekke mine behov i sommerhalvåret. https://www.magasinet.no/mammut-perform-fiber-l-men-7-c-sovepose-titanium Smarte løsninger, godt design, og god isolasjon til mitt bruksområde. Men etter første tur kjente jeg at den var alt for trang. Klarer jo snøtt å verken lukke eller snu armene inni den. Det er en størrelse large, og jeg har ikke hatt dette problemet tidligere. Jeg er mann på 95 kilo og 184cm. Jeg fikk heldighvis returnert posen til Magasinet som alltid leverer knall kundeservice! Jeg målte den. Og den er virkelig smalere en oppgitt. Nå har jeg jo funnet ut at jeg setter pris på god plass i bredden på sommer/høst-posen min og lurer derfor på om noen har noen forslag? Comfort temp på noen få minus, romslig og brei samt helst synterisk og under 2000kr. Forslag?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.