Gå til innhold
 • Bli medlem

Sponon

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Sponon

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei, Har gått til anskaffelse av mine første par med fjellski. Valget falt på Gamme 54 og BC binding. Men av en eller annen grunn har jeg valgt magnum bindingen. Den er 67mm i bredden vs 54 på skien. Får ikke returnert skiene da bindingene ble montert på skiene av forhandler. Er det bare å kjøre på, file ned platen eller worst case bytte binding? Tenker helst på nedkjøring om bindingen er for utsatt?
 2. Hilleberg Kaitum. Ikke like sterkt som Keron, men du må inngå kompromisser når lav vekt er viktig samtidig som du vil ha et vintertelt med to fortelt. Kaitum er nok den gylne middelvei. Alternativt Allak. Har det selv, men synes det blir litt for lite for to pers på vinterstid.
 3. Vi tenker en 5-7 dagers tur fra Turtagrø. Har plassert bil på Hjelle som vi ønsker å avslutte på. Turen nokså spikret, men vi ønsker å tilbringe 1-3 dager i Hurrungane område. Planlegger å legge basecamp å gå toppturer. Spørsmåler er om tanken er gjennomførbar på fots, eller om det er ønsketekning ie. Sikring - viderekomne. Forslag mottas med smil
 4. Jeg har kjørt Bushboxen (XL i titan) ganske hardt over flere timer i strekk. Minimalt med deformering på selve boxen, men grillristen (som er i stål) har en tendens til å bue ganske godt dersom den ikke er festet skikkelig. Dog ikke et problem for jeg bøyer den tilbake med hendene når den er blitt kald. Man får også en nydelig patina på bushboxen. Blå-lilla Lager ikke merke på bakken, så bra for naturen. Bruker av og til vindskjerm som fundament på ugjevn bakke. Jeg kjøpte via hjemmesiden. Husker ikke hvordan det ble med fratrekk på tysk moms. Var super keen på å få den i hus, heh
 5. Veldig fornøyd med denne saken fra Bushcraft Essentials. Titan, og foldbar. Gir også fra seg en god del varme
 6. Jeg har Rab Neutrino Endurance 600, og kan varmt anbefale den serien (pun intended) Ellers bruker jeg skalljakken rundt bena på soveposen. Er 185 og sover på downmat 9 LW. Har lagt inn en bestilling på Unna, så kanskje det ikke lenger er behov?
 7. Det er ingen knapp eller annen låsemekanisme. Ren friksjon.
 8. Oppdatering: Fikk svar på e-posten jeg sendte til Fjellsport. De er enig at dette er reklamasjon. Får tilsendt returseddel og har fått tilbud om lånelykt mens den blir reparert hos Lupine. Storveis Avventer svar fra Lupine.
 9. Da har jeg sendt e-post til Lupine med bilder, beskrivelse og et par spørsmål. Undres over at kontakten ikke er støpt. Den er jo det på laderen. Dette er et svakt punkt. Latskap fra Lupine sin side. En lykt i denne prisklassen skal ikke være slik. Vi får se hva de svarer. Har og startet en e-post korrespondanse med Fjellsport sin kundeservice. Dette var smartere enn å ringe. Sendt de bilder og beskrivelse av hendelsen. Klarer ikke se hva jeg kunne gjort anderledes, og stiller meg kritisk til Fjellsport sin påstand om brukerfeil. Vi får se hva som skjer. Håper de endrer mening. De ø
 10. Hei, Mulig Lupine selger kabler med ferdigmonterte hetter som tilleggsutsyr? Evt kjøpe en forlenget kabel som de selger og kutte selv. Det er en enkel sak. Men mister vel garantirett på lyktehodet om jeg åpner det selv. Tenker det kan finnes en skjult plombering eller noe som Lupine kan identifisere og fraskrive seg ansvar? Ved f.eks flooding/fukt?
 11. Hei, Ivrig leser av forumet, men passiv bidragsyter. Etter en del research på hodelykter så falt valget på en Lupine Piko Duo som var på tilbud hos Fjellsport. Har handlet der ganske mye siste året, og vært fornøyd med utvalget og de hyppige tilbudene de har. Servicen deres har jeg aldri hatt behov for. Før nå. For under en uke siden fikk jeg levert drømmelykten; Lupine Piko Duo. For en lykt! Testkjørte den kjapt hjemme før den ble lagt vekk for helga. Igår så hadde jeg endelig anledning til å dra ut å prøve lykta. Storfornøyd! Er jo som å gå med flombelysning på hodet!
 12. Kan anbefale Norrøna Falketind Gore-Tex. Stiv pris, men solid kvalitet. [Hidden Content]
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.