Gå til innhold

Sponon

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Sponon

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hilleberg Kaitum. Ikke like sterkt som Keron, men du må inngå kompromisser når lav vekt er viktig samtidig som du vil ha et vintertelt med to fortelt. Kaitum er nok den gylne middelvei. Alternativt Allak. Har det selv, men synes det blir litt for lite for to pers på vinterstid.
 2. Vi tenker en 5-7 dagers tur fra Turtagrø. Har plassert bil på Hjelle som vi ønsker å avslutte på. Turen nokså spikret, men vi ønsker å tilbringe 1-3 dager i Hurrungane område. Planlegger å legge basecamp å gå toppturer. Spørsmåler er om tanken er gjennomførbar på fots, eller om det er ønsketekning ie. Sikring - viderekomne. Forslag mottas med smil
 3. Jeg har kjørt Bushboxen (XL i titan) ganske hardt over flere timer i strekk. Minimalt med deformering på selve boxen, men grillristen (som er i stål) har en tendens til å bue ganske godt dersom den ikke er festet skikkelig. Dog ikke et problem for jeg bøyer den tilbake med hendene når den er blitt kald. Man får også en nydelig patina på bushboxen. Blå-lilla Lager ikke merke på bakken, så bra for naturen. Bruker av og til vindskjerm som fundament på ugjevn bakke. Jeg kjøpte via hjemmesiden. Husker ikke hvordan det ble med fratrekk på tysk moms. Var super keen på å få den i hus, hehe.
 4. Veldig fornøyd med denne saken fra Bushcraft Essentials. Titan, og foldbar. Gir også fra seg en god del varme
 5. Jeg har Rab Neutrino Endurance 600, og kan varmt anbefale den serien (pun intended) Ellers bruker jeg skalljakken rundt bena på soveposen. Er 185 og sover på downmat 9 LW. Har lagt inn en bestilling på Unna, så kanskje det ikke lenger er behov?
 6. Det er ingen knapp eller annen låsemekanisme. Ren friksjon.
 7. Oppdatering: Fikk svar på e-posten jeg sendte til Fjellsport. De er enig at dette er reklamasjon. Får tilsendt returseddel og har fått tilbud om lånelykt mens den blir reparert hos Lupine. Storveis Avventer svar fra Lupine.
 8. Da har jeg sendt e-post til Lupine med bilder, beskrivelse og et par spørsmål. Undres over at kontakten ikke er støpt. Den er jo det på laderen. Dette er et svakt punkt. Latskap fra Lupine sin side. En lykt i denne prisklassen skal ikke være slik. Vi får se hva de svarer. Har og startet en e-post korrespondanse med Fjellsport sin kundeservice. Dette var smartere enn å ringe. Sendt de bilder og beskrivelse av hendelsen. Klarer ikke se hva jeg kunne gjort anderledes, og stiller meg kritisk til Fjellsport sin påstand om brukerfeil. Vi får se hva som skjer. Håper de endrer mening. De ønsker uansett å få lykten i retur. Spørsmålet er om jeg kan stole på lykten igjen. Dette kan jo skje igjen dersom Lupine ikke forsterker kontakten/koblingen. Joda, man skal jo alltid ha med seg back-up når man er på en lengre tur, men mister tilliten til produktet. Ønsker primært å heve kjøpet og argumentere for at produktet ikke var ihht forventning, men vet ikke om jeg har krav til det?
 9. Hei, Mulig Lupine selger kabler med ferdigmonterte hetter som tilleggsutsyr? Evt kjøpe en forlenget kabel som de selger og kutte selv. Det er en enkel sak. Men mister vel garantirett på lyktehodet om jeg åpner det selv. Tenker det kan finnes en skjult plombering eller noe som Lupine kan identifisere og fraskrive seg ansvar? Ved f.eks flooding/fukt?
 10. Hei, Ivrig leser av forumet, men passiv bidragsyter. Etter en del research på hodelykter så falt valget på en Lupine Piko Duo som var på tilbud hos Fjellsport. Har handlet der ganske mye siste året, og vært fornøyd med utvalget og de hyppige tilbudene de har. Servicen deres har jeg aldri hatt behov for. Før nå. For under en uke siden fikk jeg levert drømmelykten; Lupine Piko Duo. For en lykt! Testkjørte den kjapt hjemme før den ble lagt vekk for helga. Igår så hadde jeg endelig anledning til å dra ut å prøve lykta. Storfornøyd! Er jo som å gå med flombelysning på hodet! Jeg kjøpte duo, denne har to stk smartcore batterier. Det ene på omtrent 3.5, det andre på 2.2 tror jeg det var. Så underveis på turen så måtte jeg ta et batteribytte. Koblingen mellom kabelen til batteriet og lyktehodet satt som bare juling. Greit nok at det er tight fit pga vanntetthet, men dette endte med at hetten på kabelen til lyktehodet løsnet fra selve støpselet og kabelen ble nappet ut. Se bilder. Endte opp med å bruke flashlight på iPhone for å komme meg trygt ned fra fjellet. Har ikke lest at dette er normalt, men har dere kjennskap til dette? Jeg velger å tro at jeg er maks uheldig. Så kommer en ny situasjon. Ringte idag inn til Fjellsport og informerte de om hendelsen. Tok det for gitt at dette er reklamasjon. Neida, de kunne fortelle meg at jeg kunne sende lykta i retur, så skulle de sende den til produsent og få den fikset på min kostnad. Hva?!? Fjellsport mener dette er en brukerfeil. Det er bare én måte å dra ut et støpsel. Legg merke til at jeg ikke holdt i selve ledningen, og jeg prøvde å lirke den ut uten hell. Til slutt ga friksjonen på gummihetten seg og dro med seg kabelen. Støpselet til lyktehodet satt fortsatt igjen i koblingen til batteriet. Måtte bruke klypetang for å få den ut. Som om den var kilt, eller at temperatur har påvirket toleransen. Var -7 grader igår. Skuffet. Mest over Fjellsport sin måte å yte service på. Har lagt igjen mye penger hos Fjellsport siste halve året. To Hilleberg telt og minst samme sum i klær og generelt utstyr.
 11. Kan anbefale Norrøna Falketind Gore-Tex. Stiv pris, men solid kvalitet. https://www.norrona.com/nb-NO/produkter/falketind/falketind-gore-tex-pants-m2/?changeCountry=NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.