Gå til innhold
  • Bli medlem

Robert Childan

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om Robert Childan

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Tipper du blir veldig fornøyd med det! Det har jeg også, og for 1000 kroner sydde Barents Outdoor et panel med 15d ripstop på døren med glidelås slik at jeg nå kan velge hvor åpent jeg vil ha det. De gjorde en utmerket jobb, så jeg anbefaler det på det varmeste om du syns det blir for trekkfullt med kun mesh. Blir ca 200 gram tyngre.
  2. Jeg er sidesover, og hjemme bruker jeg klassisk Tempurpute, så jeg tar med meg en noe nedklippet Tempur reisesovepute på tur (kjøpt på Finn for 200). Den veier litt, 530 gram ca, men det er absolutt verdt det for meg. Har vurdert å klippe den enda mindre siden det kun er en liten del av puta jeg bruker, men enn så lenge er ikke vekta noe problem.
  3. Jeg har nylig kjøpt dette liggeunderlaget (RW) og er veldig godt fornøyd. Har sovet på det vel 4 netter så langt, og har ikke sovet like godt på noe annet underlag jeg har hatt. Det er litt tungt, men verdt det synes jeg. Komfort på liggeunderlag er selvfølgelig veldig individuelt, men for meg er Comfort Plus XT bedre enn Etherlight XT, Exped Synmat 9, Thermarest Topo Luxe, Thermarest XTherm og Nemo Tensor Insulated (ja, jeg har vært på leting etter det perfekte underlaget). Jeg tror det er de to kammerne som gjør susen - det nederste kan være helt fullt og så kan man tappe litt ut av det øverste slik at underlaget former seg mer etter kroppen. Vanligvis sover jeg på siden om det har noe å si.
  4. Jeg skal ikke si 100% sikkert at det ikke går med to like underlag, men jeg testet med StS SI Comfort Plus Wide (64cm) og et Thermarest Topo Luxe (64cm ) i Niak, og det ble såpass trangt at teltet ble litt deformert. Jeg valgte heller å kjøpe et StS SI regular, og det fungerer utmerket sammen med wide-versjonen på turer med min 9 år gamle datter. Og det føles ikke trangt i det hele tatt. Det er mulig at enda et Wide hadde passet, men jeg tror ikke det.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.