Gå til innhold

JanneK

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  74
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om JanneK

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Står faktisk i akkurat samme situasjon her nå! Kjøpte guide expedition 75mm i str 41 på nett da har Jaure(herrestøvel) i str 41 for å kunne ha godt med ullsokker i, finner at foten nærmest svømte i 41... nå står jeg i valget mellom str 39 i guide expedition eller guide(fritt mellom BC eller 75 da jeg velger binding etter riktig sko) eventuelt Lundhags nord BC i str 40, noe jeg kom fram til da jeg tenker de kan se smalere/mindre ut i formen og ikke medfølger ull lest.
 2. Tusen takk for info, vurderer sterkt den modellen da den ligner veldig på jaure som jeg er så fornøyd med! Blir nok BC etter hva jeg har funnet ut av fram til nå:)
 3. Spennende! Vet du ka middel det tilsvare i dag?
 4. Tusen takk! Kjenner til heltre bpl både fra jobb&hjem så litt samme, der det anbefales å varme olje i vannbad til ca 38grader så trenger det lengre nedi og metter mer, så med denne beskrivelsen fikk jeg bra tips! da var det å finne løsning på blåselampe/brenner😄
 5. Tusen takk for info, skal søke treski/pulk(har lest litt på forhånd men må få samlet trådene før jeg setter igang☺️
 6. Siden dette er upløyd mark, setter jeg pris på all den erfaring jeg kan lære av😊 om det er nettsider og egne erfaringer og meninger folk har gjort seg.
 7. Ja ønsker de skal bevares, lest litt forskjellig og grep/gli uten behandling og trefiberets egenskaper. Gledes til å prøve de ut da det er årevis siden jeg gikk på treski! Skal høre med far her og om råd, og har forøvrig sendt forespørsel om råd til produsenten☺️
 8. Blir nok bare én hund på meg😅 kan du si noe om hardt underlag for det meste slakt og ikke så mye opp&ned? Om nevnte kraftoverføringen gir fordel uansett terreng? Blir nok mest sannsynlig BC binding, og Stetind er i skinn, som jeg jo foretrekker. Ble bare usikker da jeg prøvde de på, var vel høye og stive.. har Lundhags turstøvler, mulig jeg vurderer alternativ fra de før jeg tar endelig valg☺️
 9. Noen der ute med erfaring når det gjelder behandling og vedlikehold av treski? Kan man ta i bruk nye ski uten forarbeid?
 10. Akkurat gjort ett røverkjøp på Rønning fjellski🥳 har brukt litt tid på å finne ut hvilke sko og bindinger jeg skal investere i. Bruk ser jeg for meg litt oppkjørt og litt fritt etter innfall, da nok ikke topper. Nevner det blir med polarhund og pulk med taugdrag. Fordeler 75mm? Prøvd crispi stetind(tunge/stive men skinn) og crispi Nordland som var mye lettere og føltes bedre på foten, men de var syntetiske... Usikkerheten gjør seg gjeldende da dette har jeg ikke greie på. Skrekken er bomkjøp med grusomme gnagsår...Hører veldig gjerne på råd fra erfarne turfolk der ute!
 11. Ser ut som helt standard pakkeliste her, ville valgt mellom stolen og bamse, enten eller.. Ulvang genseren er stor, men så utrolig varm og god nå på denne tida av året:-) glemte jakken oktober i fjor, skulle til Sylan, Ulvang Rav redda den turen gitt:)
 12. Kun gode erfaringer med min☺️ Kjenner at det er litt kaldt mot underlaget før det får reflektert varmen, men etter noen minutter må sokkene av:-) Brukt min med litt forskjellige underlag, så lurte på er skinnene tørket? Jeg merker forskjell på butikkskinn og tørket.. Min er og brukt med suksess av ungen på to ganske så kalde netter og barn regulerer jo temperatur annerledes enn voksne, så håper erfaringene endrer seg med flere netter eller så må det vel være feilproduksjon:)
 13. Tirsdag og fortsatt snø og skiføre i Trondheimsmarka:) måtte det vare😁
 14. Både oppblåsbare av mammut, seatosummit og thermarest har klart seg helt fint her da hunden gjerne går rett til sin egne liggeplass(merker nok at d er det som er ønsket fra de tobeinte;) OG passer på at det ikke er nyklipte klør, dèt tør ikke jeg å stole på går bra😅
 15. 😂 huff ja ikke arti med blaut hund inni teltet😝 har og terrier, pelsen trekker vann, polarhund pelsen- ikke så mye😁 men har alltid noe å tørke værste på føttene av med, og innlært kommandoen rist er ✔️ Spørsmålet er om det er praktisk mulig å ha en voksen og en barn med hund i fotenden..? Fordelen med Niak er mulig sideinngang når man er alene, men kjedelig å krabbe over hverandre om en må ut:) begge er lette telt, men har sett i butikker og ikke funnet. så må handle på nett, som da gjør at jeg kun kan se for meg pakkestørrelse og i det hele tatt akkurat hvordan teltene er:)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.