Gå til innhold

JanneK

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  63
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om JanneK

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kun gode erfaringer med min☺️ Kjenner at det er litt kaldt mot underlaget før det får reflektert varmen, men etter noen minutter må sokkene av:-) Brukt min med litt forskjellige underlag, så lurte på er skinnene tørket? Jeg merker forskjell på butikkskinn og tørket.. Min er og brukt med suksess av ungen på to ganske så kalde netter og barn regulerer jo temperatur annerledes enn voksne, så håper erfaringene endrer seg med flere netter eller så må det vel være feilproduksjon:)
 2. Tirsdag og fortsatt snø og skiføre i Trondheimsmarka:) måtte det vare😁
 3. Både oppblåsbare av mammut, seatosummit og thermarest har klart seg helt fint her da hunden gjerne går rett til sin egne liggeplass(merker nok at d er det som er ønsket fra de tobeinte;) OG passer på at det ikke er nyklipte klør, dèt tør ikke jeg å stole på går bra😅
 4. 😂 huff ja ikke arti med blaut hund inni teltet😝 har og terrier, pelsen trekker vann, polarhund pelsen- ikke så mye😁 men har alltid noe å tørke værste på føttene av med, og innlært kommandoen rist er ✔️ Spørsmålet er om det er praktisk mulig å ha en voksen og en barn med hund i fotenden..? Fordelen med Niak er mulig sideinngang når man er alene, men kjedelig å krabbe over hverandre om en må ut:) begge er lette telt, men har sett i butikker og ikke funnet. så må handle på nett, som da gjør at jeg kun kan se for meg pakkestørrelse og i det hele tatt akkurat hvordan teltene er:)
 5. Alltid inni teltet:) ligg alltid helt rolig i større helsport superlight teltet mitt, uten tegn til slitasje. så er mest forskjell på de to modellene jeg behøver innspill på;)
 6. Behovet for ett lettvektstelt kan ikke oversees lengre😅 gått noen runder og landet på Hilleberg Niak, eller Helsport sitt Trolltind:) Tarp blir med på komfort turene mtp mangel av fortelt. Har bredt underlag, alltid polarhund med, men kan se for meg eventuelt noen få turer også sammen med nestenungdommen min(må ligge på smalere/kortere underlag enn meg 😎) Niak er lengre, men tyngre. Må vel ha utstyr utenfor uansett hvilket ser ut som. Andre forskjeller jeg bør vurdere utifra?
 7. Lundhags jaure light high😁 overvåka mira i forbindelse med fredagssalget- men kunne ikke la herremodellen str 40 være med den prisen👌🏼 Håper de passer med såle🙅🏼‍♀️
 8. Når du ser tilbake på bruken av de over lengre tid, fornøyd?
 9. Både skalljakka&isolasjonsjakka på oktoberovernatting i Sylan
 10. Hei:) har summit 600 std(ikke dame) som jeg hutra og frøys meg gjennom ei vinternatt under åpen himmel i😅 så 800 er jo bedre, med det underlaget og duk regner jeg med -5 må gå fint..må sikkert bare ta en testnatt:) jeg hadde underlag av greiner, bamse og skinn(sau vel og merke) samt en ekstra sovepose utenpå❄️ Fjellsport hadde merka den med 4-sesongs, og siden det var meldt bare -3-4 grader gikk jeg i trua det skulle gå, noe det gjorde, på ett vis..så lærte da å se på comfort temp oppgitt av soveposeleverandøren. Hadde med Naglene varmeflaske i fotenden, som hjalp litt, og heldigvis et Rørospledd, som hjalp endel, men ble uansett svært lite søvn den natta..var og en god del kaldere enn meldt. sitter igjen med erfaringen da:-) og mange gode investeringer i form av både foret jerven og helsport sin, thermarest xtrem og helsport Rago extrem:) for å sove under åpen himmel på vinteren er magisk, om man ikke skjelver av kulda:)
 11. Bygger nokså mye, så blitt med kun når det skal teltes nærme bil ja..har som nevnt tidligere en skikkelig tjukkull genser til terrieren vår, så han koste seg og slappe av først da den kom på. Lå halvveis nedi posen sin på sommerovernatting. Hadde han ikke med nå i høst, og tror kanskje han blir hjemme fram til neste sommer og gitt🙈
 12. Gikk for en ikke kledelig oransje;) da jeg overtenker litt på synet🤳🏼 til alle instajegerne der ute🤓🙈
 13. JanneK

  Kløv til Samojed

  Må nok vente til han er vokst ferdig. Valgte minste seleverkstedet anbefalte til samojed tispe, angret litt i ettertid da det ble litt liten plass i veskene..hadde da prøvd en Laika kløv som har helt annen form, og den ble for sid til henne, valgte størrelse litt utfra dette...så viktig å tenke på målene både hund og hvordan kløven er utformet.
 14. JanneK

  Kløv til Samojed

  Bruker togokløven fra seleverkstedet, og er veldig fornøyd. Samojeden her elsker å jobbe med den på. Undersøkte endel da jeg skulle investere, husker ikke detaljene men mener det var noen få alternativer fra utlandet(Sverige og USA) jeg også vurderte pga prisen. Fant ut at det var like greit å kjøpe norsk, både pga alle gode omtaler/anbefalinger og at prisen nok ble lik mtp importitgiftene. De er meget solide og vel verdt investeringen. Aldri opplevd noe plager av den(gnagsår mm) og f.eks Laika ligger vel tettere inntil kroppen, som jo ikke er fordel mtp all pelsen:) ser for meg må bli fortere varmt for de:) står i tillegg mye nyttig på nettsida til seleverkstedet om bruk av kløv. bilde av fornøyd frøken som fikk kjølt seg ned i varmen 800moh på høstferieturen vår. Unormalt varmt kan en si...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.