TomWithoutVom

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  403
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

TomWithoutVom last won the day on May 19 2012

TomWithoutVom had the most liked content!

Om TomWithoutVom

 • Bursdag 25. aug. 1961

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Tidsfordriv når du er værfast?

  Ja, du behøver ikke bli værfast engang
 2. Helsport snøplugg, 30 eller 50cm?

  Ja, da er det bare å fylle frysen med Horngjel ☺️
 3. Erfaringer med nettstedet Trekkinn.com

  Kjøpte ei Bergans Microlight fra Trekkinn. Jakka kom fra Nederland med de forventede 1/3 + og sparte allikavel en god del. Helt greit.
 4. Primus 1L brenselflaske med omnifuel

  Fjernet dette drivstoffilteret og variasjonen på flammen opphørte for min del(uavhengig av trykk) Takk for tipset! Håper også det hjelper de første i tråden her.
 5. Min erfaring med Norrøna-service på sekk

  Ja, en filleting kanskje, men også fra Norrøna: Mailet om hvor jeg kunne få tak i slike Zipper puller til glidelåsene mine på Finnskogenbuksa mi ? Svaret fra Nina var som følger :Hvilken farge/størrele og antall trenger du? Gi meg fullt navn og adresse så sender jeg dem til deg. To dager senere var de i postkassa mi
 6. Primus 1L brenselflaske med omnifuel

  Har opplevd at styrken stiger og synker litt hvis den er overpumpet. Ikke problemer hvis jeg gir den 15 - 20 pump og heller pumper på litt når det trengs. Har brukt både liters og originalflaske. Vet ikke om dette var relevant, men tenkte jeg skulle nevne det.
 7. Hvordan fiske sjøørret

  Ei kort stang med lukket haspelsnelle, samt kort håv funker greit for meg. Da slipper en den gnaginga av bøylen mot skjørtet Enig med Lompa over her: Torsk er alltid godt hvis den er tilstrekkelig saltet! "Reine gåtteriane" som vi sier her nede i sør. Har også prøvd med litt for mange kroker etter makrell. Det er bare kjekt for alle de andre.😆
 8. Ulvang og co - Nordvestpassasjen

  De nye Transporterne fra Fjellpulken har ikke slike jevne riller over hele bæreflata. Link: http://www.fjellpulken.no/products/fjellpulken-transporter-155-mdragfester-og-oversnoring
 9. Vann på tur

  Hvis det er grumset som skal bort, kan jo ei tesil i metall være noe. Den kan vel doble som varmespreder på primusen Link til Biltema tesil: http://www.biltema.no/no/Hjem/Kjokken/Husholdningsartikler/Tesil-2000037954/ Basseluskene fjernes ikke men de smaker toppers!
 10. Hvilken "dings" er alltid med på tur?

  PLB`en er alltid med. Ikke overgøy kanskje, men den gir meg en fin rekkevidde å jobbe med når jeg turer alene.
 11. Hva fikk du til jul? :)

  En Hennessy Explorer Asym Zip fra kona. Den gleder jeg meg til å prøve!
 12. Har jeg virkelig forandret meg?

  Herlige bilder! Vi er i stadig forandring, men gleden med friluftslivet ser uforandret ut
 13. Seabird kajakk valg på lavbudsjett

  Synes du skal styre mot den Scott MVen. Du som har padlet elv, vil fort "kjede" deg i en expedition. Jeg padler "slagskip" i klasse med expedition ( Venture Easky17) og trives med det. Expedition-kajakker er jo ment til å reise langt under forskjellige forhold med mye oppakning. Skal du leke litt i bølgene er ihvertfall Scotten og Discoveryen gøyere enn Expedition. Scott kommer med skeg og de som har prøvd det skryter mye. Men, det er klart: du er jo vant til korte båter hvis du har padlet elv Med lengden til Scott, får du jo en greiere gange under transport på hav i bølger. He-he.. ja det er mange meninger om akkurat dette med skeg og ror. Der har jeg ingen kjepphest. Det viktigste er at du får den opplevelsen du ønsker deg der ute!
 14. Trekke pulk og spare krefter? Prøv polering...

  Den skal ikke være uprøvd
 15. Hodelykt til barn

  Vi kjøpte ei Petzl Tikkina til barnebarnet på 5 under Black Friday på XXL til 79,- , men den ledlenseren til Gemajohn er et skikkelig godt kjøp!