Gå til innhold

TomWithoutVom

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  576
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

TomWithoutVom vant dagen sist Mai 19 2012

TomWithoutVom hadde mest likt innhold!

Om TomWithoutVom

 • Rang
  Færøvig
 • Bursdag 25. aug. 1961

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

2 358 profilvisninger
 1. TomWithoutVom

  turbukse

  Her var forklaringen på Traverse buksa: Christoffer Bundesen (Brav) 6. sep., 15:21 CEST Hei Thomas. Takk for din henvendelse. Traverse er nå erstattet av Traverse II. Denne modellen er ekskusiv for XXL-kjeden, og du kan finne den på deres nettsider her: https://www.xxl.no/lundhags-traverse-2-pant-turbukse-herre-svart/p/1141343_3_style Ønsker deg en fin dag og en god helg! Med vennlig hilsen / Best regards, Christoffer Bundesen BRAV NORWAY AS Blåswixvegen 5, N-2624 Lillehammer, Norway // P.O. Box 814, N-2626 Lillehammer, Norway. Tlf: (+47) 61 22 21 00 www.brav.com
 2. TomWithoutVom

  turbukse

  Ser de har Traverse hos Outnorth: https://www.outnorth.no/lundhags/traverse-pant Kan det tenkes at nyere modeller har fått nye navn?
 3. TomWithoutVom

  turbukse

  Tror det kommer litt an på hvordan du er bygd. Min kropp passer bedre i Traverse VS Avhu da sistnevnte er noe smalere i snittet. Jeg har 2 traverse og er kjempefornøyd. Vidda pro har jeg nix peiling på.
 4. Du glemte å advare mot at det er avhengighetsskapende Flott formidling av godfølelsen!
 5. Denne var smart, Marius! Lavkost, enkel og praktisk.
 6. Ikke dumt. Glir den greit på bardunen ved evnt. stramming ?
 7. I et knipetak har jeg klart meg med ullvott eller ullue som har vært søkkvåt for å håndtere virkelig varme ting. Kanskje det hadde funket?
 8. Kunne noe slikt være av interesse? https://www.stormberg.com/no/mariner-regnkape-dame-gronn?nosto=nosto-page-category1-fallback-nosto-1 (Edit: markedsføres som vanntett PU, men ser siden at de opererer med 8000mm vannsøyle i specs.)
 9. Er kjempefornøyd både med Osprey Talon 22 og Osprey Kestrel 38. Sistnevnte kunne jo være i "nedslagsfeltet" ditt? Men, jøsses; det er jo mye å velge blant i den størrelsen. Smart å få prøve flest mulig.
 10. Takk for at du tar meg med på tur jeg ikke har forutsetning for å gjennomføre, men kan nyte allikavel
 11. Det lover godt for fremtida, Miamaria!
 12. Gikk fra rorkajakk og euroåre til skeg og grønlandsåre. Ble en ny Boreal Baffin P2 med Eastpole Nanook åre. Det var som å komme hjem
 13. Minner meg om djevlene vi ble overfalt av i Femundsmarka på slutten av 70-tallet. Stemmer med størrelsen samt at de hadde tynn hvit stripe på kroppen. Den gang hovnet en i turfølge så kraftig opp i fjeset at han ble kalt Quasimodo Tror det er en av de 15 knottartene som er påvist her til lands. Har vært borti den på hytta i Birkenes også, men ikke veldig plagsomme der. Da er det værre med den lille som på død og liv må inn i nese, øyne og ører.
 14. Har en 9cm Downmat large til vinterkos, men det oppsettet jeg bruker mest er Thermarest z-lite i bunn og Thermarest Prolite oppå. Da får jeg utnyttet "eggekartongstrukturen" på Z-liten bra. Har periodevis råtten rygg, men ligger som en konge på dette. Jeg ligger mest på siden og hofter og skuldre klager ikke Z-lite: https://www.thermarest.com/z-lite Prolite: https://www.thermarest.com/prolite Edit: Kan tenkes at jeg overså prisaspektet her (Hmm)
 15. Kunne noe sånt være interessant ? Link: https://www.finn.no/gallery.html?finnkode=45068344#image0
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.