Gå til innhold

TomWithoutVom

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  561
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

TomWithoutVom vant dagen sist Mai 19 2012

TomWithoutVom hadde mest likt innhold!

Om TomWithoutVom

 • Rang
  Færøvig
 • Bursdag 25. aug. 1961

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

2 115 profilvisninger
 1. Har brukt Astral Seawolf i noen år og er kjempefornøyd med friheten i bevegelsene den gir, men er kanskje litt "bulkete" til rulling og slike ting jeg ikke driver med?
 2. Ligger noen tidl. poster her : https://www.fjellforum.no/search/?q=sølensjøen Skal selv til Fiskevollen i August, har aldri vært der før. Blir spennende.
 3. Skal definitivt prøves
 4. Etter at Tessatroll snakket så varmt om toposesystem, har jeg prøvd det og angrer ikke Har en kilos syntetpose fra Helsport (Snota) ytterst med en kile/ekstender i og Marmot Helium inni hvis det er svinekaldt. Ikke dumt. Ikke dumt i det hele tatt.
 5. Der tror jeg du fikke en god pose til en grei pris ;-D
 6. Hei Terka. Har du tenkt noe på Marmot Helium? Har en 9 år gammel pose som har fått mange netter og liker fremdeles 4-5 kalde uten at jeg våkner (utenom flaskefylling,da). Jeg er vanligvis litt frøsen av meg natterstid, så det går sikkert an å strekke termometeret litt: Link: https://www.outdoorexperten.no/p-30184-marmot-helium.aspx?gclid=CjwKCAjwza_mBRBTEiwASDWVvsZci2e_LHZQlrG6ru6BfaB6EUMqCwHLwwhfJEHAyiXX7qqT8iAF2BoCSPgQAvD_BwE Den er jo også sånn kilospose som vi liker
 7. Jeg fisker mange timer hver sommer med denne teleskopstanga og har "lurt" kilosfisk med denne. Jeg synes det kompakte oppsettet og den relativt gode "ryggen" sammen med en følsom tupp gjør det til ei god nok stang for meg. Men, det er jo det det handler om: Hvilken stang vil trådstarter være fornøyd med? Ikke lett å gi et ensidig svar på det. Er du i overkant ihuga fisker, reiser du som regel ikke avgårde med ei stang og ei snelle. Mange bruker dette BTC- settet til backup, men , som sagt med ei snerten snelle i 1000 klassen, synes jeg det gjør jobben
 8. Formerly known as TomVom

 9. Formerly known as TomwithoutVom and TomVom

 10. Hei. Jeg er på min andre av disse: https://seatronic.no/gme-mt410-plb-med-gps Har aldri måttet aktivere den, heldigvis. Denne er med i kajakken og på fotturer i fjellet.
 11. Må opp å fylle Nalgeneflaska ei gang hver natt i telt, håkke som. I hengekøye hender det at jeg sover gjennom natta uten pause. Hakke peiling hvorfor?
 12. Alltid et aktuelt emne. Synes jakt med sunn grunnholdning må være det nermeste en kommer seg selv som menneske. Ingen motsetning mellom jakt og forkjærlighet for dyr. Største og vanligste brudd på misforstått dyrekjærlighet er vel når vi beholder dyrene mye lengre enn best førdatoen.
 13. Siden vi er inne på subjektive tolkninger av hva som er den ultimate turkniv, vil jeg gjerne slå et slag for Hultafors OK4. Den gjør alt det forventes av en turkniv i den størrelsen. Hvis den får følge av ei foldesag, øks og et fyrstål har du det toppers! Jeg er en praktiker og bryr meg lite om estetikk. I segmentet der kniven ikke skal fungere som øks er dette et kjempe alternativ. Prisen på rundt to/trehundrelappen dreper heller ikke de flestes budsjett Link til Fjellsport: https://www.fjellsport.no/hultafors-friluftskniv-ok4.html
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.