AK74

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  252
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

AK74 vant dagen sist November 27

AK74 hadde mest likt innhold!

Om AK74

 • Bursdag 29. nov. 1974

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Troms
 • Interests
  Friluftsliv, fjell og hund.

Nylige profilbesøk

2 086 profilvisninger
 1. Hvor har du vært på tur i dag?

  Første skitur. Halvanna time. Tungt som fy å pløye seg løype til jeg var oppå fjellet. Resten framover flatfjellet var føyka til rein betong, så d gikk som en lek. En god kuling i mot, og medvind på returen. Ingen hund fikk være med siden jeg var usikker på snyforholdene.
 2. Feil feller eller dårlig føre?

  Takk for den filmsnutten, der lærte jeg noe nytt😁
 3. Feil feller eller dårlig føre?

  Tror du var uheldig med føret. Veldig fornøyd med både nylon og mohairfellene under varierende forhold. Men islag er vel verste sort😉
 4. Hvilken hodelykt?

  Blir den tung på hodet? Koster det mye i frakt å bestille? Skulle hatt ei hodelykt til sønnen min til toppturer på fot/truger og lurer på om det kunne vært noe
 5. Fjellreven keb bukse

  Får det om det blir en retur, eller om jeg er heldig med valget av størrelse:) Ihverfall ei bukse jeg selv liker veldig godt.
 6. Fjellreven keb bukse

  Tenker at 52 skulle bli bra, jeg går for den Takk
 7. Fjellreven keb bukse

  Hei, prøver å handle flest mulig julegaver på nett. Skal bestille en fjellreven keb bukse til min pappa, og han bruker 34 tommer i vanlige jeans. Er det noen som kan gi meg et hint hvordan str det kan tilsvare? 52, 54 eller?
 8. Et friluftsliv

  Jeg ble helt rørt jeg! Du har vært utrolig flink til å ta henne med på tur, et forbilde Jeg har ikke fått rukket så mye uteliv som jeg har ønsket med mine to gutter som nå er blitt store, men jeg håper virkelig at de turene de er blitt tatt med på bidrar til at de etter hvert finner samme gleden ved friluftslivet som det jeg har selv.
 9. Truger

  Måtte inn å se på en youtubesnutt av det festesystemet. Det er annerledes enn på mine Journey, men jeg har prøvd et anna par med noe lignende som disse.
 10. Truger

  Du har sikkert rett. De har samme trugetypen i 25, så kanskje den passer bedre. Vært greit å høre erfaringer med den flexen i enden. Ser at det skulle være et pluss nedover og på hard snø.
 11. Truger

  Hei! Jeg vurderer å kjøpe et par truger til sønnen min, som likte denne framkomstmåten. Han fikk låne mine Journey 25 truger i damevarianten, og disse funket fint. Han er lett, rundt 50 kg. Fant et par på xxl som ikke var så himla dyre, og lurer på om det er noen som har testa disse, og vet hvordan de er. De har jo en type flex bak, og lurte litt på hvordan det var i forhold til ordinære. Anne https://www.xxl.no/tubbs-flex-trk-22-w-truge/p/1128466_1_style?gclid=CNCdzajp6tcCFVNOGQodoMkCAg&gclsrc=ds&dclid=CLrN2ajp6tcCFQOLGQodUzULdQ
 12. Middagshornet via Hallehornet (Møre og Romsdal)

  Så flott område:) sparte denne rapporten til i dag. Takk for inspirasjon Virkelig et område jeg kunne tenkt meg å fått besøkt en gang:-)
 13. Kjente meg veldig igjen i det du skriver😄
 14. Hvor har du vært på tur i dag?

  Etter et brukbart snøfall her i Troms var det tid for å teste trugene for første gang denne sesongen. Sønnen ville være med, og han va heldigvis rå oppigjennom fjellsida.. så jeg fikk gå i spor😊 Veldig glad for at hundene ble hjemme, absolutt ikke forhold for dem i den dype snøen.
 15. Hvor har du vært på tur i dag?

  Masse sny på fjellet over 300m her i øyTroms.Hunden måtte lokkes med pølsebiter opp bratta i løssnøen. Bygene som lå uti havet kom sigende inn, og sikten ble sånn passelig. Ei alvorlig god treningsøkt😅 og mye artigere ned enn opp😊