Gå til innhold

AK74

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  334
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

AK74 vant dagen sist November 27 2017

AK74 hadde mest likt innhold!

1 følger

Om AK74

 • Bursdag 29. nov. 1974

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Friluftsliv, fjell og hund.
 • Sted
  Troms

Nylige profilbesøk

4 602 profilvisninger
 1. Det ble en liten tur på fjellet i indre Troms. Moskanjarvi og litt rundt i området. Nydelig vær og skiføre. Fisket hold seg stabilt for min del😉 Men du verden så vakkert fjellområde😊
 2. Fin link, tusen takk😊
 3. Tusen takk:) skal sjekke disse alternativene:) Tenkte en tur til uka hvis værforholdene blir bra😊
 4. Hei:) Skulle høre om noen her inne kan komme med tips angående en topptur eller flere på Senja. Har gått Kvænan sommerstid, og kunne tenkt meg den. Men vet at det er utallige alternativ. Det trenger ikke være de mest eksponerte toppene, men turer som er rimelig trygge både opp og ned:)
 5. Nyter snøen i Troms, enda masse av den😊 Fantastiske skiforhold på øyas høyeste topp Vanntind (1031).
 6. Er vel en artic bedding:) Veldig glad i min, rommer alt av soveutstyr+++😊
 7. En kjapp tur opp på lokalt fjell i øyTroms. Herlige kjøreforhold, men kunne gjerne vært litt mer sny😊
 8. Første tur med nedoverski denne sesongen. Fantastiske forhold, med tanke på føre og omgivelser. Siden det ble litt utpå dagen måtte hodelykta på nedover. Øy i Troms😊
 9. En tur til den lokale fjelltoppen som sørger for å holde kroppen og hodet vedlike. En mnd siden siste bratte tur, så det kjentes! Avblåst og hard sny, men supre trugeforhold i nord.
 10. Takk for en flott rapport😊 Fristende område som det hadde vært flott å kunne få oppleve👍🏻😊
 11. Tur i Dividalen i Troms, fra torsdag til lørdag. Lite sny, men akkurat nok til å få et par treningsturer med hundene. Varierende temperatur, fra -6 til +3. Et område som en bare blir enda mer glad i.
 12. Tur opp Rostadalen i Troms. Ei natt på Rostatunet, og ei i statsskogs hytte ved Moska. Fantastiske forhold midt i november. Håper på tur med ski og pulk i samme område når snyen kommer.
 13. Fungerer fint med bedding av største variant på 144 pulk. Drar den bare godt oppå draget slik at den slipper å ta nedi bak.
 14. Veldig fornøyd med viking 600 posen, har hatt den et par år😊 Lyst på den over, 900:) til de kaldere dagene. Men får være fornuftig,,og gå for varmeflaske og dunjakka oppå enda ei stund, hvis ikke kontoen plutselig skulle bli overfylt! Tror du blir fornøyd😊
 15. Toppturtur på Senja med sønnen. Fantastiske værforhold, nærmere 30 varmegrader😅 Turen gikk til Kvænan, Senjas 3 høyeste fjell på 964 moh. Rolig tur opp pga varmen, men fikk heldigvis en bris et stykke opp. Dagen etter fikk sønnen velge fjell, så da ble det Segla.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.