AK74

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  126
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

AK74 last won the day on January 7

AK74 had the most liked content!

Om AK74

 • Bursdag 29. nov. 1974

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Troms
 • Interests
  Friluftsliv, fjell og hund.

Nylige profilbesøk

1 157 profilvisninger
 1. Kanskje jeg som er litt redd for å belaste hundene for tidlig han trekker meg på ski, men det gir jo ikke så stor belastning på hunden tenker jeg.
 2. Takk takk for flere erfaringer:-) Jeg har foreløpig en hund som skal trekke, den andre er bare ni mnd , og slipper de store belastningene foreløpig. Jeg har tidligere trukket pulken selv, og latt hunden trekke framfor meg, men tenkte at de skal få trent på å trekke pulken. Jeg blir nok å kjøpe begge deler etter hvert, men kanskje lurt å begynne med et stivt hundedrag til å begynne med, og nome-forspenning når begge to kan begynne å trekke.
 3. Tusen takk for nyttig informasjon, tror dette kan passe oss. Bilde mottas med takk:-)
 4. Hvor har du vært på tur i dag?

  Tilbrakte natta i telt for å teste ut litt utstyr, og egentlig for at yngste hunden skulle få sin første teltnatt. Det gikk ikke helt om planlagt, siden den eldste hunden selvfølgelig skulle være i teltet sammen med meg..så da blir det telting i nærområdet snart igjen slik at Aluq får prøvd teltlivet neste gang. Turen gikk ikke langt, 2-300 meter fra huset, men siden vi bor landlig til, så var vi egentlig nesten ute i "villmarka" likevel;) Flotte forhold for uteliv; klart, måneskinn, nordlys, stilla og oppi -10 grader i løpet av natta. Vintersyntetpose isfjorden, jerven thermoduk, bamseunderlag og exped måtte faktisk til for å holde varmen. Det jeg faktisk mangler til lengre tur er dunfottøy til natta, og et par votter/hansker som er gode til bla teltoppsetting.
 5. Hei, jeg lurer på om noen inne på forumet har erfaringer med fjellpulkens nom-forspenning istedenfor fjellpulkens hundedrag(bøyle). Etter en samtale med ei dame på fjellet som fortalte at de brukte nom-forspenning på sine hunder til pulktrekking ble jeg litt nysgjerrig på om dette kunne vært noe for oss. Jeg har tidligere trukket pulken selv, med hund framfor til trekkhjelp, men tenker at de nå etter hvert skal trenes til å trekke pulken selv, og at jeg har en sikkerhetsline bak i pulken (de er veldig glad i rein..hare..alt som rører seg ) Hvis noen har et bilde eller kan komme med noen erfaringer hadde det vært kjempeflott. Anne
 6. Hvor har du vært på tur i dag?

  Tur i Troms på 559 moh, Torstind. Veldig lite sny, men tok trugene likevel. Vanvittig tungt oppigjenna fra begynnelse til topp, det er ganske bratt. Men fantastisk månelys. Gikk uten hodelykt oppover. Aluq var med i dag, men han som de andre malamutene mine er ikke spesielt glad i bratte fjell. Men vi kom oss opp:-)
 7. Fjellforumstøtte 2017

  Meget fortjente kroner fra meg også Et fantastisk forum som er utrolig nyttig. Får mye turinspirasjon her. Takk
 8. Dette bildet inspirerer meg - årstid vinter

  Dette bildet gjør til at jeg kjenner lengselen mot nord. Pasvik i februar i fjor.
 9. Dette bilde inspirerer meg

  På tur med turvenninna mi, Ulva. På Senja i fjor vår. Lykke. Kjenn nesten lukta av bålet, god og sliten i kroppen etter noen timers vandring:)
 10. 2017 - hva skal du ?

  Det blir vintertur til Pasvik i februar. Ellers håper jeg på en vintertur i indre Troms ei langhelg, og kanskje Ånderdalen på Senja. Utover våren og sommeren lokker de tre nordligste fylkene, flaks at jeg holder til i nord da;) På fot, men håper å få prøvd meg litt mer i kajakken som ble kjøpt i fjor.
 11. Hvor har du vært på tur i dag?

  Etter juleferie på Helgelandskysten i et heilt førr j..ver er jeg tilbake i Troms, og i dag ble den første skituren for sesongen mulig. 7-8 minus, stiv kuling og fokk og rokk på fjellet. Herlig:) Ble første tur med Aluq på 8 mnd, og han var fantastisk ivrig og flink. Tegner bra for framtidige tura:)
 12. Tur i nord

  Hadd vært artig å hatt deg med på tur:) gler meg til å komme lenger nord igjen😄
 13. Hvor har du vært på tur i dag?

  Sørgelige værforhold i nord, regn og regn. Vil ha vinter, kulde og snø! Måtte opp mot 600 moh for å få en liten følelse av vinter. Ble "lillegutt" Aluq på 8 mnd sin andre topptur:)
 14. Hva har du lest nå ?

  Jeg kan anbefale den nye boka til Randulf Valle. Den tar for seg Finnmark, som jeg synes er et eventyrområde for tur. Fantastiske bilder, og inspirasjon til turer i fylket lengst nord
 15. Monsen på villspor

  Artig å følge med på Lars Monsen i dag siden han var i mitt "område" er enig med han, det er fantastisk her oppe i nord