Gå til innhold

AK74

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  328
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

AK74 vant dagen sist November 27 2017

AK74 hadde mest likt innhold!

1 følger

Om AK74

 • Bursdag 29. nov. 1974

Nylige profilbesøk

4 253 profilvisninger
 1. AK74

  Hvor har du vært på tur i dag - 2019!

  En kjapp tur opp på lokalt fjell i øyTroms. Herlige kjøreforhold, men kunne gjerne vært litt mer sny😊
 2. AK74

  Hvor har du vært på tur i dag - 2019!

  Første tur med nedoverski denne sesongen. Fantastiske forhold, med tanke på føre og omgivelser. Siden det ble litt utpå dagen måtte hodelykta på nedover. Øy i Troms😊
 3. AK74

  Hvor har du vært på tur i dag - 2019!

  En tur til den lokale fjelltoppen som sørger for å holde kroppen og hodet vedlike. En mnd siden siste bratte tur, så det kjentes! Avblåst og hard sny, men supre trugeforhold i nord.
 4. AK74

  Slettnes fyr til Lakselv

  Takk for en flott rapport😊 Fristende område som det hadde vært flott å kunne få oppleve👍🏻😊
 5. AK74

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Tur i Dividalen i Troms, fra torsdag til lørdag. Lite sny, men akkurat nok til å få et par treningsturer med hundene. Varierende temperatur, fra -6 til +3. Et område som en bare blir enda mer glad i.
 6. AK74

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Tur opp Rostadalen i Troms. Ei natt på Rostatunet, og ei i statsskogs hytte ved Moska. Fantastiske forhold midt i november. Håper på tur med ski og pulk i samme område når snyen kommer.
 7. Fungerer fint med bedding av største variant på 144 pulk. Drar den bare godt oppå draget slik at den slipper å ta nedi bak.
 8. AK74

  Ønsker tips til sovepose

  Veldig fornøyd med viking 600 posen, har hatt den et par år😊 Lyst på den over, 900:) til de kaldere dagene. Men får være fornuftig,,og gå for varmeflaske og dunjakka oppå enda ei stund, hvis ikke kontoen plutselig skulle bli overfylt! Tror du blir fornøyd😊
 9. AK74

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Toppturtur på Senja med sønnen. Fantastiske værforhold, nærmere 30 varmegrader😅 Turen gikk til Kvænan, Senjas 3 høyeste fjell på 964 moh. Rolig tur opp pga varmen, men fikk heldigvis en bris et stykke opp. Dagen etter fikk sønnen velge fjell, så da ble det Segla.
 10. AK74

  Telt fjellheimen 2, pro?

  Takk for tips, må kikke litt nærmere på disse👍🏻😊
 11. AK74

  Telt fjellheimen 2, pro?

  Må tenke litt pris, hvis ikke er det jo mange gode alternativ til fjellheimen😉 Skal sjekke ut linkene, takk😊
 12. AK74

  Telt fjellheimen 2, pro?

  Takk for svar😊 Leter på Finn, satser at det dukker opp noe. Har exped orion extreme som jeg liker veldig godt, men erfarte i meget sterk vind at d antakelig blir litt for mye vindfang:)
 13. AK74

  Telt fjellheimen 2, pro?

  Hei, noen som vet om helsports fjellheimen 2 mannstelt finnes i en ikke superlight versjon? Eller blir det lofotenvarianten kanskje en må gå for hvis en vil ha fortelt. Har ringstind superlight 1-2, men savner litt plass når en hund på 50 kg vil inn, og når vinden blir frisk på høyfjellet. Hvis noen har et aktuelt dem vil kvitte seg med til en ok pris så send gjerne en pm. Anne
 14. AK74

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Ble en kveldstur på favoritten av de 7 søstre på Helgeland, Kvasstind 1010 i går kveld. Vi gikk opp 16 åringen og jeg kl 19.30, 22-23 g enda og stilla. Måtte kjøle oss ned i bekkene på tur opp, hett😎 vakre vakre fjell❤️
 15. Tror jeg ender opp med å prøve en slik kvistbrenner😊 Takk for inspirasjon😄
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.