Jump to content

Tittei

Aktiv medlem
 • Posts

  321
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Tittei last won the day on December 10 2019

Tittei had the most liked content!

About Tittei

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tittei's Achievements

 1. Tusen takk. Her var der mange jeg ikke hadde hørt om før. Skal virkelig teste de ut.
 2. Tusen takk. Jeg har også android i tillegg til ipad, så dette er supert.
 3. Kunnskapene mine er svekket. Jeg lurer på hvilke apper som er best til tur der vi kan lære om ulike trær, dyr, fugler, blomster osv. Har prøvd litt forskjellig, men er ikke veldig imponert frem til nå. Gøy å kunne svare barna på hva ting er eller finne ut av det «as vi go». Å ta med turbøker er uaktuelt.
 4. Ik’e 3 men 2 og 4 manns. Et billigtelt jeg har mye glede av. Har aldri brukt den 3.stanga. Men dette er jo et billigtelt, sp mulig jeg er på villspor, da beklager jeg det [Hidden Content]
 5. Noe ræl fra Jula. Fikk slipt den opp, men jeg har nok ødelagt den med mine forsøk på å slipe.
 6. Tusen takk. Det blir nok morakniv. Den jeg har nå er totalt ubrukelig. Eneste den kan brukes til er nok som smørkniv. Jeg burde spurt her inne før jeg kjøpte, men jeg lærer mens jeg lever og nå har jeg lært.
 7. Tusen takk for masse gode råd og tips. Jeg skal titte meg rundt å se. Denne gruppa er gull verd 😀
 8. Jeg trenger begge deler. Kjøpte meg noe billig ræl som knapt kan brukes. Fikk en nabo til å slipe det opp, men selv det hjalp ikke. Noen som kan tipse om noe som fremdeles er ganske billig, men som i det minste det går an å hugge ved med? Mulig jeg bare er for svak og livredd for å ta kraftig i i frykt for å skade meg, men det er en annen historie. Begge deler skal være med på tur med sekk, så vekt og volum har endel å si selvom jeg ikke er noen gramjeger på noen som helst måte.
 9. Hvordan er det med snøsmelting på Hardangervidda øst nå? Er det greie forhold å ferdes til fots og med telt?
 10. Tusen takk for hjelpa. Jeg må som sagt ha rundtur, der start og stopp er med min egen bil, ellers brukes beina våre. Jeg har nok ikke vært tydelig nok mht Rauhellern. Det var bare et forslag. Jeg begynner å nærme meg en rute nå. Forslaget til @Grimner var fristende, så det tar jeg med meg i planleggingen. Vi bruker telt ja, og her skal vi bare kose oss. Jeg korter enkelt ned turen om jeg ser det blir for langt. Bare godt å ha en rute i hodet, så tilpasser jeg den underveis Vi tar nok flyvraket en annen tur eller kanskje finner et annet flyvrak.
 11. Det var akkurat noe slikt jeg tenkte meg. 7 mil blir i overkant. Men tuller jeg nå? Mente bestemt det var mulig å leie båt og se på dyr på Mårbu, men nå finner jeg det ikke igjen. Kanskje det var en annen hytte jeg så på?
 12. Tips til rundturer Hardangervidda? Vi bruker den tiden det tar. Men jeg ønsker meg følgende (ingenting er skrevet i stein) * Barna er lite turvante, men har stor gåvilje, og er mellom 8 og 13 år. Har også med en liten hund * Vi skal ligge i telt * Jeg tenker at rundturen kan være på 2-4 mil, men ingen absolutt her * Det eneste som er skrevet i stein er at det MÅ være rundtur, bruker bil * Tenker at Solheimstulen eller Rauhellern eller noe er fornuftig utgangspunkt da vi også skal opp på flyvraket på Imingfjellet før eller etter, men igjen, jeg kan godt ta to urer i sommer, så er ikke låst til dette * Helt ok å gå utenfor merkede stier, ønsker ikke gå i kø, men er ikke folkesky * Det er snakk om fra nå i sommerferien
 13. Jeg ser det er mulig å lage egne ruter, men uansett hva jeg trykker på, så får jeg ikke frem noen måte å gjøre det på. Jeg er logget inn og adresse er bekreftet.
 14. Tusen takk, det hjalp veldig.
 15. Jeg skal til Imingfjell i sommer. Trolig siste del av juli/første del av august. Jeg har lyst til å kombinere det med en tur til H.vidda, men da med utg.p rundt Imingfjell. Hvordan blir det med folk da tenker dere? Jeg har aldri vært på H.vidda før og gidder ikke gå i kø eller campe med masse folk. Er ikke folkesky, men trenger ikke få følelsen av å ligge på en «campingplass». Skal bo i telt. Må være rundtur. Det jeg lurer mest på er ikke turtips men om jeg heller bør vente til neste år når folk i større grad har reist utenlands.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy