Gå til innhold

Tittei

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  158
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Tittei vant dagen sist August 10 2017

Tittei hadde mest likt innhold!

Om Tittei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tittei

  Bred sovepose

  Tusen takk
 2. Tittei

  Bred sovepose

  Tusen takk for raske svar. Da skal jeg videreformidle det.
 3. Tittei

  Bred sovepose

  Spør for noen kjente som ikke er her inne. Kan dere anbefalle en varm sovepose som er bred? De er ganske store i kroppsform, så vanlig sovepose oppleves som «pølseskinn». Ønsker tips til både tre sesongs og vinterpose.
 4. Tittei

  Telting nær Eidsvoll sentrum?

  Tusen takk. Skal se på det.
 5. Tittei

  Telting nær Eidsvoll sentrum?

  Sorry, fikk ikke varsel av en eller annen grunn. I nærheten som med bil. Skal teste ut tipset ditt. Takk.
 6. Tittei

  Telting nær Eidsvoll sentrum?

  Er det noen ok steder å telte nær Eidsvoll sentrum? Ikke campingplass.
 7. Tittei

  Femte gang noen «stjeler» bildet mitt.

  Å, jeg visste ikke engang om de sidene. Men jeg er elendig på dette, så jeg har lært masse nytt i denne tråden og generelt på forumet her. Greit å sitere meg, jeg bare ble litt forundret for trodde jeg hadde endret det også kom det opp likevel. Men nå er det natta her.
 8. Tittei

  Femte gang noen «stjeler» bildet mitt.

  Men nå skal jeg slutte å diskutere. Ville ikke lage bråk, bare spørre, for jeg må innrømme at jeg ikke vet så mye om dette. For meg er det logisk å ikke dele personer uten lov, men et telt eller en kake, eller en blomst eller hva vet jeg... ok, jeg sajeg skulle slutte å diskutere, da får jeg gjøre det.
 9. Tittei

  Femte gang noen «stjeler» bildet mitt.

  Helt greit for meg. Jeg gidder ta opp mobilen, men jeg regner med jeg har gjort den feilen selv. Men jeg deler fra pinterest, på min lukkede fb side. Utover det deler jeg ikke mye. Så lite at jeg ikke kan huske sist. Eller jo, det var tråden med merking på trærne, der gjorde jeg det. Se, det er fort gjort å gjøre det uten å mene noe med det, og er du da sitert, så er det lite du får gjort med det (slik som det skjedde over her nå). Skal jeg nå gå til kilden, bekjenne mine synder og håpe jeg får et hyggelig svar og ikke regning? Jeg kunne så klart gått ut i skogen og tatt bilde selv, men det gjorde jeg altså ikke. Men for all del, jeg skal ikke bryte loven mer. Det har jeg lært av denne tråden. Jeg lurer fremdeles på dette med pinterest.... Er det lov å dele innad i pinterest men ikke utenfor?
 10. Tittei

  Femte gang noen «stjeler» bildet mitt.

  Jeg husker i kassettens tid at den samme problematikken kom. Det var strengt tatt ikke lov å tape over og kopiere, men rekk opp en hånd de som aldri gjorde det. Jeg gjorde det mye, men tror ikke jeg var noe unntak akkurat. Forskjellen nå er vel at alt er mye mer synlig og tilgjengelig. Og alt skal gå raskt.
 11. Tittei

  Femte gang noen «stjeler» bildet mitt.

  Jeg spør i ren uvitenhet: Hva da med f.eks pinterest? Der deles det jo over en lav sko, det er jo poenget med hele siden. ...og jeg finner heller intet alternativ til dette med om bilde er lov å dele eller ikke på min safari (bruker nettbrett). Jeg mener å huske at jeg kom over en side en gang der folk la ut bilder det var lov å bruke, men nå finner jeg ikke siden igjen.
 12. Tittei

  Femte gang noen «stjeler» bildet mitt.

  ...og på denne måten har vel strengt tatt du også brutt loven ved å ta skjermdump og brukt mange sine bilder uten å spørre om lov...
 13. Tittei

  Gule merker på trærne, DNT merking?

  Takk for svar. Det er akkurat lik merking som de blå, slik som bilde til høyre viser, bare at de altså er gule. Akkurat dette var ved Knabben i Nedre Eiker/Buskerud, men har sett det flere steder i nærmiljøet. Da er det nok lokalt slik jeg trodde. Er likevel nyskjerrig på disse rutene, så får prøve spørre noe lokalt her (om ingen her inne vet mer nøyaktig)
 14. Tittei

  Gule merker på trærne, DNT merking?

  Beklager, havnet i feil forum. Kan noen flytte den?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.