Gå til innhold

Tittei

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  106
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Tittei vant dagen sist August 10 2017

Tittei hadde mest likt innhold!

Om Tittei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takk for info. Det var nøyaktig dette jeg var usikker på. Men ikke noe krise for min del. Jeg klarer meg fint uten primus. Det bare gjør det «lille ekstra» når det er snakk om korte turer. Det er masse annet å kose seg med, og kaffe drikker jeg ikke.
 2. Ok takk. Nå er vel det mitt ansvar uansett når på året jeg tenner bål, men uansett var det klargjørende.
 3. Å ja. Beklager, men tusen takk. Er visst ikke helt våken. Burde jo ha skjekket yr først.
 4. Nei til begge mine spørsmål?
 5. Er det fremdeles totaltforbud? Og er det generelt lov med primus før 15.sept? Jeg bor i Drammensområdet.
 6. Ok, takk. Da skal jeg se på det i morgen.
 7. Har lest masse om det her inne. Tenkte å prøve. Men er det kun å få kjøpt i nettbutikker?
 8. Har dere tips til en rundtur på 2-3 overnattinger i ca.nedre buskerud? Tenkte å gå ca.2 mil pr.dag. Det er snakk om nå i mai. Om det er skog eller fjell er ikke så viktig.
 9. Tittei

  Tunelltelt for 2-4

  Sant nok... Jeg tenker videre. Har god tid.
 10. Tittei

  Tunelltelt for 2-4

  Fant denne: https://spejdergear.dk/shop/nordisk-rago-4-3989p.html Skulle gjerne visst vekta på den når den fungerer som 2-mannstelt også. Finnes det flere som er tilsvarende løsning? Dette er jo veldig tungt å bære på.... Vurderer fremdeles 2 stk 2-mannstelt isf, men dette så jo genialt ut. Jeg ble bare usikker pga vekten Skal ikke kjøpe før til våren, så har god tid på meg til å finne det opptimale teltet. Kanskje ender jeg heller opp med to hengekøyer i tillegg til dette. Jeg vet ikke akkurat nå. Bare leter og drømmer. Det er snakk om dame og tre barn fra 5-10 år. Vil ha muligjet til å både være alle fire men også kun med et barn evt kun meg. I tankene mine vedr kjøp av telt tenker jeg at vi skal kunne ta det med oss i sekken, og turene blir max 2-3 netter.
 11. Tittei

  Tunelltelt for 2-4

  Jeg fikk tips om at det finnes tunelltelt som kan settes sammen til et. Vet noen om det? Dette var trolig kjøpt i Sverige. Hun hadde bare møtt disse på en tur i fjellet og tenkte ikke på å spørre noe mer om det da hun ikke selv bruker telt. Men for meg er dette noe jeg gjerne vil vite mer om. Det er altså snakk om to stk 2-mannstelt som kan settes sammen til et med glidelås. Teltet kan også brukes som rent 2-mannstelt.
 12. Spør for noen andre som ikke er her inne: Noen som vet om MEGET billige hytter eller andre steder man kan sove langt fra folk i noen uker i høst/vinter? Standaren kan være av ekleste sort. Finnes det evt nettsteder de kan søke? Helst ikke lenger nord enn ca. Trondheim. Telt og hengekøye er ikke aktuelt i denne runden.
 13. Tittei

  Hva heter det? (Turbegrep)

  Enig. Også blir det vel helgetur, ukestur osv? Vi har turer som varer stort sett 1 overnatting med eller uten bilen i nærheten.
 14. Nok en dumt spørsmål fra meg kommer. Sitter og lager noen lister, og 6-åringer lurte på en ting jeg ble usikker på. Vi snakket om hva base camp er. Men hva heter det når vi kun har ed oss sekken og ikke har bilen i nærheten? Jeg sa fottur eller topptur, men så begynte jeg å tenke. Finnes det en fellesbetegnelse på dette?
 15. Tittei

  Hva gjør dere på telttur?

  Denne tråden virker kanskje litt unødvemdkg på dere erfarne? Men jeg vil bare sk at for mg som er ulta nybegynner, så er den veldig, veldig nyttig. Jeg var på en tur alene og kjedet vettet av meg, noe keg egentlig aldri gjør. Nå har jeg lest og lært masse av denne tråden. Syns den er veldig lærerik, så takk til TS.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.