Gå til innhold

Tittei

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  172
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Tittei vant dagen sist August 10 2017

Tittei hadde mest likt innhold!

Om Tittei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Finnes det noen måte å få oversikt over hvor det er bommer og gjerne også prisen? Er flere ganger jeg har støtt på bommer med betaling. Disse stod ikke på noe kart som jeg fant. Trodde dette var merket av på kart jeg, men der tok jeg feil .
 2. Har skaffet mg Sydvang skumring tunelltelt. Aldri hatt tunelltelt før. Men det fulgte med et slags «rør». Bare en liten, kort bit. Ser den er med på Helsport sine også. Men ingen videoer viser meg hva det er, så nå lurer jeg, hva er det? Noe jeg vil få bruk for?
 3. Tusen takk. Gode råd dere kommer med. Jeg tar de til meg. Har nesten bestemt meg nå, men jeg må tenke enda litt til før jeg tar det endelige valget.
 4. Jeg vet om noen youtube-kanaler, men jeg kunne tenkt meg flere. Kan dere hjelpe meg?
 5. Takker for tips og gode råd. Det var nyttig.
 6. Takk for tips, jeg skal se på det i kveld. Hva bør jeg ligge på i temperatur i nedre grense når det kalles 3sesongs? Bor og skal campe primært på østlandet.
 7. Jeg trenger 3 soveposer. Jeg trenger en varm en til vår, sommer og høst. Jeg er kald av meg. Jeg trenger til to gutter som er ganske varme av seg. Det sier seg selv at jeg ikke kan bruke mange tusen på hver sovepose. Ser på finn, men der er det jo så mange og gjerne uten comf.temp og ukjente mer for meg, så føler meg litt «lost». Trenger ikke superlight, men hadde vært fint om de ikke var så utrolig digre da planen er at barna skal bære de selv. De er i barneskolealder.
 8. Tusen takk for svar. Jeg trodde det bare var å trykke på chatt så kom det opp. Men er det ikke mulig å synkronisere topokart appen med flere enheter? Har appen på flere plattformer, men finner ikke noe sted å synke de, eller er det bare jeg som er blind?
 9. Jeg lurer på hvordan jeg kan synkronisere sporingene mine fra iphone til ipad f.eks? Og hvordan deler jeg sporinge med andre via f.eks facebook? Kommer bare opp masse tall og tegn når jeg prøver.
 10. https://www.backpacking-united.com/no/nordisk-rago-4-dusty-green-pu-aluminium?gclid=Cj0KCQjw7YblBRDFARIsAKkK-dLFBQE0pzaDCNlbWqJ7hN8vxjO3d4Q7MM-1SYJvgBDQGRX8wWMmAV4aAmchEALw_wcB
 11. Tittei

  Bred sovepose

  Takker masse for svar. Vet ikke hva de havnet på, men sendte de forslagene dere har kommet med.
 12. Erfaringer med dette teltet ønskes.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.