Gå til innhold
 • Bli medlem

Tittei

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  310
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Tittei vant dagen sist 10. desember 2019

Tittei hadde mest likt innhold!

Om Tittei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tips til rundturer Hardangervidda? Vi bruker den tiden det tar. Men jeg ønsker meg følgende (ingenting er skrevet i stein) * Barna er lite turvante, men har stor gåvilje, og er mellom 8 og 13 år. Har også med en liten hund * Vi skal ligge i telt * Jeg tenker at rundturen kan være på 2-4 mil, men ingen absolutt her * Det eneste som er skrevet i stein er at det MÅ være rundtur, bruker bil * Tenker at Solheimstulen eller Rauhellern eller noe er fornuftig utgangspunkt da vi også skal opp på flyvraket på Imingfjellet før eller etter, men igjen, jeg kan godt ta to urer i so
 2. Jeg ser det er mulig å lage egne ruter, men uansett hva jeg trykker på, så får jeg ikke frem noen måte å gjøre det på. Jeg er logget inn og adresse er bekreftet.
 3. Tusen takk, det hjalp veldig.
 4. Jeg skal til Imingfjell i sommer. Trolig siste del av juli/første del av august. Jeg har lyst til å kombinere det med en tur til H.vidda, men da med utg.p rundt Imingfjell. Hvordan blir det med folk da tenker dere? Jeg har aldri vært på H.vidda før og gidder ikke gå i kø eller campe med masse folk. Er ikke folkesky, men trenger ikke få følelsen av å ligge på en «campingplass». Skal bo i telt. Må være rundtur. Det jeg lurer mest på er ikke turtips men om jeg heller bør vente til neste år når folk i større grad har reist utenlands.
 5. Når barna spør om jeg kan lage posjonspakker så de kan plukke det de selv vil til tur, da blir mor glad. Så i dag hadde jeg mye ledig tid og kunne kose meg med dette. Skal gjøre dette med mye forskjellig i ledige stunder. Vi skal ikke på noen langtur, men ideen var så hyggelig at jeg tok utfordringen tvert. Måleenhetene er med ting vi alltid har med oss slik som f.eks spork og kopp, derfor disse litt rare enhetene. Kanskje det var et lite sommertips til andre også.
 6. Godt poeng. Jeg har snakket og lest enda litt mer. Kanskje jeg skal prøve meg på kun tlf og heller innvistere i en større og bedre powerbank. Jeg har HUAWIE P20 lite og ipad siste generasjon. Er 20000 et eller annet bra nok da? Tracker alle turene, pluss litt podcast og musikk som er lastet ned på forhånd. Snakker om max 7 dagers tur. (For lat til å regne ut selv, sorry)
 7. Takk. Greit jeg er dårlig på kart, men et sted går grensen selv for meg 😂
 8. Hadde håpet på det svaret, men hva om det ikke er dekning på fjellet? Jeg føler meg liksom ikke trygg nok, men mulig jeg bare er litt overdreven engstelig siden det blir første gang i fjellet 🙈. Jeg bruker primært norgeskart friluftsliv. Og jeg merker at jeg enn så lenge ikke er sterk nok på kart. Hva om det liksom blir tett tåke eller noe? Jeg skal ikke langt ute på «viddene» sånn med det første, men planen er jo det etterhvert.
 9. Hva er hovedforskjellen på disse to siden det er litt prisforskjell? Garmin eTrex 10 (Worldwide) og Garmin eTrex 10 Jeg skal kun være i Norge og jeg vil gjerne kunne legge inn geocacher på den.
 10. Tusen takk for svar. Da tar jeg sjansen og bestiller. For meg handler det mest om å fargekode så jeg vet hva jeg har hvor. Jeg putter uansett alt i en søplesekk oppe i sekken om det er meldt dårlig vær.
 11. Kan noen gi meg et hint om hvilke posestørrelse som passer til hva? Liter sier meg egentlig ikke så mye… også lurer jeg på om hvor dyrt det nå blir om jeg bestiller fra eBay eller wish eller disse sidene etter at 350kr grensen forsvant? Har ikke orket å sette meg inn i det. Trenger bare en enkel forklaring, ikke masse linker og greier.
 12. Jeg beklager så mye. I en alter av snart 50 kan jeg tydeligvis ikke forskjell på høyre og venstre 🙈. Godt det var noen som forstod meg. Ja, dt krysset er norgeskart sitt og viser bare hvor «musepekeren» er, så den er ikke noe spennende med.
 13. Tusen takk for mange svar. Jeg på min side tenkte det kunne være markering for innhengning av dyr eller noe siden det ser ut som en gård/seter like ved. Så feil kan jeg ta 😅. Da lærte jeg noe nytt i dag også
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.