Gå til innhold
  • Bli medlem

Tittei

Aktiv medlem
  • Innlegg

    332
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Tittei vant dagen sist 10. desember 2019

Tittei hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

169 Excellent

Om Tittei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Tusen takk for tips. Hunden og ungene blir sikkert glad for litt baksing, så bare det ikke er snakk om hele turen, så går det greit. Skal følge med på senorge før vi drar så klart, men greit å ha noen tips til steder å følge med på.
  2. Ønsker å gå på beina siste halvdel av påsken. Forslag? Jeg bor i Drammen og hadde håpet på Blefjell, men innser at det blir vanskelig å gå med sekk på den tiden. Oslomarka føler jeg blir for mye trafikk. Jeg tåler å se folk, men gidder ikke gå i kø. Vi skal telte og har med oss hund. Tenker at 2 timers kjøring en vei er max av hva vi gidder å kjøre.
  3. Takk for svar og gode tips. Jeg skal se på det nærmere i helga.
  4. Hei. Orker ikke lese hele tråden. Har en kvistbrenner. Noe billig ræl som snart går i søpla. Den ramler sammen bare vi puster hardt på den (føles det som). Aner ikke hva det er slags merke. Orker ikke huske hvor jeg kjøpt den. Likevel elsker vi kvistbrenner og vil gjerne skaffe en som er bedre. Kan noen anbefalle en de er fornøyd med? Må kunne flatpakkes på noe vis, så de runde utgår.
  5. Hvordan gjør jeg det? Holder den høyere med hendene Takk. Jeg syns liksom «alle» klarer å lage kanelsnurrer uten problem, mens jeg bare får brente eller ugjennomstekte 😢
  6. Og da gjør jeg hva? Røra er jo i stor grad flytende hvis vi snakker om kake/sveler
  7. Har en utfordring. Jeg prøver å lage kaker, sånne poser med pulver som du tilsetter med smør og vann. Problemet er at jeg alltid brenner det jeg lager uansett hvor lav varme jeg har på primusen. Hva gjør dere? Har samme problem med kanelsnurrer også. Endten blir de ikke gjennomstekte eller så blir de brent. Noen gode råd?
  8. Spennende med svarene. Jeg se der de videre til de som som spurte. Jeg for min del har nærmest utelukket høsten pga hjortelusflua. Den er virkelig ekkel spør du meg. Men ja, senhøst er kanskje aller best.
  9. Fikk spørsmål fra noen som ikke er friluftsfolk, og tenkte ta med meg spørsmålet inn hit. Spm jeg fikk var følgende: Hvilken årstid er det best å ferdes i skogen/fjellet? Er det noen tid på året der det er lite/ingen mygg, knott eller hjortelusflue og som de ikke trenger ski/truger? Kjente jeg kom til kort der. Det stoppet opp når vinteren utgikk. 😅 Jeg sa at det tror jeg faktisk ikke. Hva tenker dere? Det er snakk om hele Norge
  10. Enig. Både barna og jeg likte han godt. Vi ser fremdeles på videoene hans, men har ikke fått med meg at han var på insta. Jeg likte balansen mellom barn på tur og alene. Han er norsk og han pratet akkurat passe. Men da skal jeg søke han opp på insta og håpe det komme4 forslag til andre der.
  11. Noen som vet hvor friluftsamatørene forsvant? Eller er de flyttet til andre kanaler som jeg ikke har fått med meg? og er de borte, kan noen gi meg tips om andre som er i samme gate med barn og litt småsnakk?
  12. Tusen takk. Her var der mange jeg ikke hadde hørt om før. Skal virkelig teste de ut.
  13. Tusen takk. Jeg har også android i tillegg til ipad, så dette er supert.
  14. Kunnskapene mine er svekket. Jeg lurer på hvilke apper som er best til tur der vi kan lære om ulike trær, dyr, fugler, blomster osv. Har prøvd litt forskjellig, men er ikke veldig imponert frem til nå. Gøy å kunne svare barna på hva ting er eller finne ut av det «as vi go». Å ta med turbøker er uaktuelt.
  15. Ik’e 3 men 2 og 4 manns. Et billigtelt jeg har mye glede av. Har aldri brukt den 3.stanga. Men dette er jo et billigtelt, sp mulig jeg er på villspor, da beklager jeg det https://www.biltema.no/fritid/friluftsliv-og-camping/telt/kuppeltelt-2000041290
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.