Gå til innhold

Tittei

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  245
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Tittei vant dagen sist Desember 10 2019

Tittei hadde mest likt innhold!

Om Tittei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg også er det Tor Erik, men greit å vite om det er noen regler før jeg bruker fornuften siden jeg er såpass nybegynner. Dette er ikke superviktig for meg, men jeg hadde likevel lyst til å spørre. Noen ganger kommer det helt andre svar enn jeg har forventet her inne. Skulle jeg likevel funnet på å bruke plassen for å teste utstyr, så hadde jeg vært så usynlig og stille jeg kunne. Jeg antar at om jeg hadde gjort noe galt, så håper jeg grunneier eller noen andre hadde kommet bort og sagt i fra på en hyggelig måte. Da er det jo strengt tatt bare å bryte opp leir. Bål hadde nok blitt i kvistbrenner-størrelse. Jeg har igrunn ått svar på det jeg lurte på. Tusen takk.
 2. Denne tråden var mest tenkt utenfor badesesong, altså primært vinter. Jeg ville bare høre, ikke nødvendigvis gjøre. Ren nyskjerrighet bare.
 3. Men hvordan er det nå? Er det ikke moms og tollgebyr osv?
 4. Ja, har fått gode tips og er utrolig glad for det. Nå skal jeg teste om teltet er lite nok for terrassen min - ved å bruke spiker 😅. Har lært man må teste utstyret før «lange» turer 🤪. Jeg hadde ikke engang tenkt i den retningen, så dette er jo like enkelt som det er genialt. Men da jar jeg forstått det rett at jeg bør komme meg opp i ca.15cm lange spiker for at det skal holde i litt vind?
 5. Dere altså, så enkelt. Hvorfor klarer jeg ikke tenke ut slikt selv 🙈? Takk for svar.
 6. Nå lurer jeg veldig på hvordan jeg kan sette opp telt når det er slik som nå. Is og frost i bakken? Har telt både med og uten «flapper» rundt. Jeg kan jo ikke bruke «sommerplugger» for det er frost i bakken, og snø er det ikke, så kan ikke bruke det som hjelp. Da er det vel snakk om steiner eller noe, stemmer det? Men da må du vel ha store, tunge steiner? Veldig gjerne video. Dette gjelder altså telt som ikke står av seg selv uten bardunering.
 7. Takk, da fant jeg det. En ting er isete, vi har brodder. Men det må være snø nok til å dra pulk - og ikke minst, mulig å komme til startpunktet med piggfrie vinterdekk.
 8. Stemmer det at Bredli er Hedemark? Eneste som kom opp når jeg søkte på norgeskartet.
 9. Takker så masse for svar. Akkurat nå kjenner jeg at jeg ble glad for å bare kunne dra til Finnemarka. Det hørtes iaf mer lovende ut. Jeg skal spørre der inne når det nærmer seg helga. Skal ha med min sønn, så tenkte ikke gå så langt. Vi skal mest bare kose oss fra lørdag til søndag uten søsknene. Vi lå i telt i hagen i helga med de to andre, og da kom lysten fra i sommer sterkt tilbake. Veldig glad for de andre forslagene også. Jeg skal skrive de ned og håpe å få teste de ut ila året.
 10. Takker så mye for svar. Er ikke superglad i masse vind, blir så svimmel, så tror jeg heller venter, evt tar beina fatt ved Eiksetra i finnemarka om jeg får veldig behov for å komme meg ut.
 11. Takk for svar . Fatter ikke at jeg hele tiden glemmer skisporet.no 🙈
 12. Ønsker meg en tur med truger og pulk til helga. I finnemarka hører jeg de sier det er enten is eller «vår», altså vanskelig med pulk. Så hvor langt unna må jeg dra for å finne føre til pulk og truger/beina? Bor i Drammen.
 13. Haha. Ingenting, men om uhellet er der så håper jeg kun noen dråper. Alt nytt er skummelt. Nå skal jeg teste Tarp og Truger, oppdatering kommer
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.