Gå til innhold

Tittei

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  249
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Tittei vant dagen sist 10. desember 2019

Tittei hadde mest likt innhold!

Om Tittei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg har fått gode svar på det jeg direkte lurte på, og nå fikk jeg også gode betraktninger rundt begrepet. Jeg liker alle svarene, for det er jo nettopp det å kunne fundere litt over tema som jeg var ute etter. Samtidig var jeg ute etter konkret. Jeg har fått i «pose og sekk» og det er jeg glad for. Lompa: Akkurat i denne sammenhengen jeg skrev innlegget i, hadde det en betydning, men jeg er enig i at i et annet perspektiv så spiller det ingen rolle. Takker så masse for svar alle sammen.
 2. Så enig som jeg kan få blitt.
 3. Spennende å lese. Jeg er ganske enig dere andre. Hytte, cv ect er ikke utenatt for meg, men jeg teller netter også utenfor huset. F.eks om ungene ønsker å sove på terrassen eller i hagen, så teller vi det. F.eks skulle vi teste et telt her, og da ville ungene like gjerne sove der. De er veldig opptatt av å bli «skrevet inn» i listen 😅. Har de sovet ute med venner uten meg, så teller det også. Men nå skal vi snart på hyttetur, og jeg ble litt usikker hvordan det skulle telles. Foroll ga meg en tanke som jeg uhemmet kopierer. Likte «turnetter» bedre enn utenetter, så får vi heller se hvordan dette utvikler seg etterhvert.
 4. Denne er kanskje mest rettet mot «Utejentene», men jeg spør alle sammen. Hvis du skulle skrevet en oversikt over utenetter du har hatt, hvordan ville du definert det? Er telt utenatt, er å sove i hytte utenatt, hva med campingvogn/bobil, gapahuk type «hytte» i tre, hengekøye osv. Jeg kan jo vente litt med mitt eget svar
 5. Jeg også er det Tor Erik, men greit å vite om det er noen regler før jeg bruker fornuften siden jeg er såpass nybegynner. Dette er ikke superviktig for meg, men jeg hadde likevel lyst til å spørre. Noen ganger kommer det helt andre svar enn jeg har forventet her inne. Skulle jeg likevel funnet på å bruke plassen for å teste utstyr, så hadde jeg vært så usynlig og stille jeg kunne. Jeg antar at om jeg hadde gjort noe galt, så håper jeg grunneier eller noen andre hadde kommet bort og sagt i fra på en hyggelig måte. Da er det jo strengt tatt bare å bryte opp leir. Bål hadde nok blitt i kvistbrenner-størrelse. Jeg har igrunn ått svar på det jeg lurte på. Tusen takk.
 6. Denne tråden var mest tenkt utenfor badesesong, altså primært vinter. Jeg ville bare høre, ikke nødvendigvis gjøre. Ren nyskjerrighet bare.
 7. Men hvordan er det nå? Er det ikke moms og tollgebyr osv?
 8. Ja, har fått gode tips og er utrolig glad for det. Nå skal jeg teste om teltet er lite nok for terrassen min - ved å bruke spiker 😅. Har lært man må teste utstyret før «lange» turer 🤪. Jeg hadde ikke engang tenkt i den retningen, så dette er jo like enkelt som det er genialt. Men da jar jeg forstått det rett at jeg bør komme meg opp i ca.15cm lange spiker for at det skal holde i litt vind?
 9. Dere altså, så enkelt. Hvorfor klarer jeg ikke tenke ut slikt selv 🙈? Takk for svar.
 10. Nå lurer jeg veldig på hvordan jeg kan sette opp telt når det er slik som nå. Is og frost i bakken? Har telt både med og uten «flapper» rundt. Jeg kan jo ikke bruke «sommerplugger» for det er frost i bakken, og snø er det ikke, så kan ikke bruke det som hjelp. Da er det vel snakk om steiner eller noe, stemmer det? Men da må du vel ha store, tunge steiner? Veldig gjerne video. Dette gjelder altså telt som ikke står av seg selv uten bardunering.
 11. Takk, da fant jeg det. En ting er isete, vi har brodder. Men det må være snø nok til å dra pulk - og ikke minst, mulig å komme til startpunktet med piggfrie vinterdekk.
 12. Stemmer det at Bredli er Hedemark? Eneste som kom opp når jeg søkte på norgeskartet.
 13. Takker så masse for svar. Akkurat nå kjenner jeg at jeg ble glad for å bare kunne dra til Finnemarka. Det hørtes iaf mer lovende ut. Jeg skal spørre der inne når det nærmer seg helga. Skal ha med min sønn, så tenkte ikke gå så langt. Vi skal mest bare kose oss fra lørdag til søndag uten søsknene. Vi lå i telt i hagen i helga med de to andre, og da kom lysten fra i sommer sterkt tilbake. Veldig glad for de andre forslagene også. Jeg skal skrive de ned og håpe å få teste de ut ila året.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.