Gå til innhold
  • Bli medlem

Ferskis

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Ferskis

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Men hvordan husker du sekundærstabiliteten å være på denne? Ifølge hjemmesiden skal den være 7/10, mens primærstabiliteten skal være på 8/10. Samsvarer dette med din opplevelse?
  2. Ok. Neida, jeg satser på å få henge den i gangen i bakgården der jeg bor, under tak.
  3. Takk for mange gode tips! Kjekt å få litt innføring i grunnleggende prinsipper innen havkajakker og ikke minst begrunnelser for hvorfor den ene typen kajakk kan være bedre for utviklingen for en som padler, sammenlignet med en annen. Selvsagt som sagt er det og smak og behag inn i bildet... Som flere har påpekt er det nok klokt å bruke litt tid på å teste ulike kajakker, da det er flere viktige faktorer som skal klaffe. Man blir jo gjerne fristet til å kjøpe "det første og beste" da man er motivert til å komme i gang. Men om man kjøper "feil" og må begynne å selge igjen, er ikke det noe særlig. Jeg bor i Trondheim, og det er flere butikker som selger kajakker her, dessuten padleklubb som kan være lurt å oppsøke for testing..
  4. Heisann. Jeg har padlet litt nå og da tidligere, men har nå lyst på en egen. Den kommer primært til å brukes på kortere turer i rolig sjø, men gjerne også noen lengre overnattigsturer. Selv om det er et pluss at den fungerer fint i mer sjø, er hovedprioriteten for meg en komfortabel tur-kajakk og til kortere treningsturer. Jeg vurderer følgende modeller som alle ligger på omkring 5000,-: Tahe Marine Reval Midi PE NorthZone Supreme Expedition-modellene fra Seabird R Scott MV fra Seabird Inntrykket mitt er at man til alle disse kajakkene får en bra deal mtp den lave prisen. Jeg har så langt kun funnet tester av NZ Supreme, der den får en god omtale på padlesiden.no. Seabird sier at Expedition-modellen ble kåret best i test i 71 grader nord, men jeg finner ikke denne testen, om noen vet om noen tester så tips gjerne med en link. Et annet valg jeg har i forhold til noen av modellene er hvilken størrelse jeg skal gå for. Jeg veier omkring 80-85kg, er 176cm høy. Så jeg ligger kanskje litt utenfor "idealvekten" på modellene kan det virke som. Hvilke fordeler ulemper vil en ha med å velge en liten eller stor modell? Om noen har erfaringer fra en eller flere av disse modellene, gode og dårlige, så del gjerne
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.