Gå til innhold

SondreW

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om SondreW

 • Bursdag 28. mai 1993

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Kristiansand

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Så alt i alt. er dette et dårlig telt eller et bra telt? Å betale 4-7 tusen for et telt er helt uaktuelt for meg for øyeblikket.
 2. Blir dette teltet for lite i lengden for meg som er 190 ? sitter og vurderer kjøp. litt lei av og drasse med meg det tunge gamle firemanns teltet til fattern.
 3. Har vi en ny Lars Monsen på gang her? Litt annerledes program men var artig og følge med på. Håper han får flere programmer for NRK etter dette er ferdig
 4. haha åja. det ekke værre nei. Takker for svar allesammen Gikk for Torch long rz til slutt. det er nok den som passer meg best.
 5. etter og ha gått noen turer med altfor mye vekt på ryggen har jeg kommet fram til at jeg skal begynne og tenke litt mere på vekt. Kikka litt på den derre denali posen men den var jo så innmari gedigen! Jeg er heller ikke noe ski fyr så tenker heller og ta til trugene når den tid kommer. Ender nokk opp med https://www.hektapatur.no/sove-ute/mountain-hardware-lamina-z-torch som har en t limit på -15. Blir det noe kaldere der jeg skal innvisterer jeg i en lett dunsommer pose. hva er forskjellen på long rz og long lz?
 6. Må bli en 200 grams melkesjokolade og lommelerka med noe stært oppi
 7. Hadde ei lita fiskars øks med plastskaft. Det som skjedde var at det kom småkviser i mellom plastbitene som holdt økseskaftet fast. Ble dermed da en temmelig dårlig øks til kløyving, satt bare fast.
 8. Hei, som tittelen sier så skal jeg / vi på en helgetur med størst mulig villmarks følelse. De siste turene har vi både hilst på båter, diverse tog baner, Hytteområder og sett mange andre mennesker. Var noen fine turer det men! Neste turen har vi lyst til og dra helt vekk hvor det nesten ikke ferdes andre folk eller er spor av menneskeskapt natur. Det må gjerne være høyt eller lavt så lenge det er gode fiskevann i nærheten. Og maks 3.5 timer unna med bil. Noen som har peiling på en skikkelig god plass?
 9. Takker så mye for svar. Ender nok opp med den mammut denali, den så rimelig rå ut
 10. Heisann fellow friluftsfolk! Etter mangen timer søk på nettet etter en skikkelig vintersovepose har jeg kommet fram til at http://www.haglofs.com/kr/en/Sleeping-Bags/Tarius--18/p/415035.2AQ må være den som tåler mest minusgrader til en ikke så altfor dyr penge. Er det noen som har erfaring med denne posen? Finnes det ett bedre alternativ? jeg må forsåvidt ha en ganske lang pose ettersom jeg er 191. første innlegget her
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.