Gå til innhold
 • Bli medlem

paron78

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om paron78

Nylige profilbesøk

773 profilvisninger
 1. Jeg leser om flere aktuelle modeller her i tråden, men sliter med å finne gode forhandler med varer på lager, kan du (eller noen) nevne aktuelle forhandlere? F.eks. Bushcraft LF?
 2. Hvilken forhandler selger Solo Stove Titan med 1,8 liter kjele til en god pris? Er utenlandske nettbutikker aktuelt her?
 3. Åsnes Falketind virker som en veldig allsidig ski. Spennende med en ski som kan kombinere klassisk fjellbruk med aktiv kjøring. Hva slags bindinger bruker du? Er det noe ved denne skien som ikke appellerer, eller annet som jeg bør være klar over før et eventuelt kjøp?
 4. Bra, da antar jeg at Primus har utbedret korkene siden jeg kjøpte mine flasker for 5-6 år siden. Er i dag nødt til å la pumpa være montert i flaske hele tiden pga en originalkork som lekker.
 5. Min Primus brenselflaske med originalkork lekker som en sil. Er det noen som vet om Primus sine nye modeller av brenselflasker/korker holder tett i dag, noen år etter trådstart? Hvis ikke, kan dere anbefale en flaske fra annen produsent som er kompatibel med Primus Omnifuel pumpe - og som er tett?
 6. Jeg glemte å skrive det, men endene på stengene er ikke av typen som lar seg ta av for å nå strikken. Det sitter en slags metalltupp i endene, og jeg vet altså ikke hvordan selve strikken er festet inne i stanga.
 7. Hi
  Our Company is the producer of stoves for cooking and heating in tents,small camping stove was designed to easily cooking in camp,small village and fields area.

  burç_soba_1.jpg

  burç_soba_2.jpg

 8. Jeg forsøkte det samme som du beskriver, uten hell. Klarte ikke å "gjemme" strikken inne i teltstengene. Bildet viser overskuddsstrikken, og denne lot seg ikke manipulere tilstrekkelig. Ble skeptisk ift dette, det er virkelig ikke bra nok så lenge det er et vintertelt og dermed kritisk at en ikke må styre med oppvarming av stenger/strikk før montering i vinternatta. Venter på tilbakemelding fra Bergans.
 9. Jeg har et Bergans Helium Dome som er ca 1år gammelt. Alt ved teltet har fungert utmerket frem til nå. Vi var på fjellet og skulle montere opp teltet i normal vinterkulde, når vi oppdager at strikken i teltstengene ikke trekker seg sammen. Dette blir et kjempeproblem, da "overskuddsstrikk" gjøre det umulig å montere stengene sammen. Jeg ville ikke kappe strikken pga følgeproblemer med montering/demontering. Vi avbrøt turen.. Vi så nærmere på teltstengene innendørs og trakk strikken seg sammen umiddelbart. Det er jo faktisk et problem når strikken mister elastitet i kulde. Har noen på
 10. Fint, takk for tips alle sammen! Da tenker jeg at forkjellen ikke er stor på posene, men at litt mindre vekt ++ går til fordel for Storfjorden. Satser på den!
 11. Jeg ser heller ikke de helt store forskjellene, bortsett fra noe vekt til fordel Storfjorden. Ellers minner posene om hverandre hva gjelder fysisk størrelse og klassifisering av temperatur. Det kan se ut til at begge vil tåle noe fukt uten at de mister isolasjonsevnen, selv Storfjorden da det lille dunet som finnes i posen er plassert inn mot kroppen. Jeg vil anta at plassbehovet i pakksekk er omtrent likt, så det blir vel stor sekk eller pulk ved begge alternativer. Kanskje spiller det ingen rolle i praksis hvilken pose som velges av disse to..
 12. Jeg har to valg akkurat nå, Helsport Isfjorden XT eller Helsport Storfjorden XT, begge til omtrent samme pris. Jeg trenger hjelp til å gjøre rett valg. Soveposen vil bli brukt under vinterhalvåret, både i og utenfor telt. Er det noen som har erfaringer med disse posene, og som kan mene noe om hvem av soveposene som rett og slett er det beste valget? Helsport Isfjorden XT: [Hidden Content] Helsport Storfjorden XT: [Hidden Content] Håper på gode tips så vinternettene blir vellykket på fjellet
 13. Jeg har ikke brukt originalkorken til primusflaska noe særlig, da jeg hittil har oppbevart og transportert pumpa montert i primusflaske. Har tenkt at dette er smart fordi flaska antagelig virker beskyttende på selve pumpa. Spørsmålet er om drivstoffet i flaska vil virke forringende på pumpemekanikken over tid (ved lagring osv), eller om dette er problemfritt? For, en bør jo ha en eller annen form for beskyttelse rundt pumpa, demontert eller ei? Kan ikke skjønne annet enn at ei demontert pumpe fort vil bli bøyd/ødelagt om den transporteres løst?
 14. Ok, da bør jeg kanskje endre praksis for ikke å risikere løse partikler i flaska. I utgangspunktet så opplevde jeg det som praktisk å ha pumpa montert i flaska, da flaska fungerer som en slags beskyttelse for pumpa, samtidig som at drivstoffrestene blir der til neste gang det skal fyres. Takk for svar!
 15. Jeg bruker en Primus Omnifuel med tilhørende drivstofflaske og pumpe (ErgoPump?). Spørsmålet er hva en bør gjøre med drivstofflaska og pumpa etter bruk, altså når det skal gå noe tid til neste gang en tar utstyret i bruk? Skal/må/bør pumpa skrus av flaska og oppbevares separat, eller er det ok om den sitter montert på flaska, uten trykk? Jeg tenker på om det er noen fare for at deler "setter seg" eller annet, hvis jeg lar utstyret være "permanent" montert? Hvordan gjør dere det ift eventuell demontering og oppbevaring etter bruk?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.