Jump to content

toshiba

Aktiv medlem
 • Posts

  81
 • Joined

 • Last visited

About toshiba

 • Birthday 05/17/1964

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1,470 profile views

toshiba's Achievements

 1. Norefjell er nært Oslo her er det mase fine løyper og muligheter til å gå utenfor opp til toppene. Kjør opp til toppen ved slalåm løypa følg så Eventyr løypa som går til Hardangervidda hvis ønskelig. Etter ca 1 time så er det nesten ikke folk utenom når du nærmer deg hytte områdene: Her er/var det mulig å gå Nord vest over og ta buss tilbake igjen.
 2. En annen ting som er en stor fordel med den åpne kroken er at hvis hunden skulle løpe til venstre for motgående eller trær i tetta så er det fint å få frigjort hunde for dens del og motgående skigåere som kan bli veldig skadet. Så tommel opp for åpen krok.
 3. Sjekk med det lokale røde kors eller speidern de har ofte mye utstyr som også står ute.
 4. Masse bra over her selv har jeg blant annet Åsnes Breidablikk som en over, bakdelen er at de er for breie i spor og koster litt. Skal du gå i løyper så har Fischer noe de kaller short cut på flere av sine modeller, det vil si at de har samme spennet som lange ski altså smøre lomme, men er kortere og lettere å bruke hvis ting skjer. God tur og lykke til med hunden.
 5. Jeg har også hatt mye problemer med helsa nå er det nakke, skuldre og rygg. Da jeg slet med kne så sto jeg på det skadde kne og ploget med det friske. Det gikk greit for meg de fleste gangene, men måtte sette meg ned når jeg ble usikker. Jeg har Åsnes Breidablik eller "hunde skia" de uten stål kant med BC binding, disse er breie korte og har feller så hvis du bor i Oslo område og Tronn Moderator går god for deg så kan du få låne disse og teste dem før du handler.
 6. Dette var min første forum treff og helt klart ikke den siste. Vi kom uanmeldt og det var ikke noe problem det ble gjort plass til oss rundt bålet med en gang. Utrolig gøy å høre på de som har bra med utstyr om erfaringer og diskusjoner rundt dette, har blant annet lurt på mye angående hengekøyer og fikk masse gode svar, men det aller viktigste var folkene som var der en morsom gjeng. Håper å treffe noen av disse folka på senere treff, håper også at det går bra med hun som var så dårlig tror det var Missy.
 7. Klipp fra DNT. Må prioritere nærturområder Store byer og økt urbanisering gir mindre tilgang til nærturterreng. Folkehelsemeldingen understreker at friluftsliv må prioriteres langt bedre i kommunale og regionale samfunns- og arealplaner, noe Den Norske Turistforening og Sunne kommuner ønsker å bidra til. - Å samarbeide med frivillige kan gi enorme synergieffekter. Sammen får vi flere folk ut på tur og kan lage flere turstier der folk bor. Vi samarbeider allerede med mange kommuner, nå gleder oss nå til å inngå enda flere lokale partnerskap både med kommuner og fylkeskommuner, sier Kristin Krohn Devold Hei jeg har klippet ut litt fra en DNT hele kan leses her for de som ønsker det. [Hidden Content]
 8. Jeg kjenner ikke disse teltene, men jeg har kjøpt mye billig og kun to dyre telt. Min mening er at hvis du skal vintertelte eller på høyfjellet så bør du ha dyre kvalitets telt. I skogen kan du fint klare deg med billig telt. Jeg har hatt billig telt til 200.- 1500mm vann søyle som har holdt meg tørr på ukes tur i litt regn. Har hatt flere i prisklassen 500.- som også har funka bra. Problemene har vert vekt, glidelås, stenger og duk har ikke tålt storm og kulde, stengene knakk og duken strak seg. Holder du deg på lavlandet, vår, sommer og høst så er det ikke noe problem med billig telt.
 9. Jeg klatrer ikke, men på turer utenfor merkede ruter kan vi ofte finne bålplasser eller koier hvor det er tilgjengelig utstyr som sag, øks, snø spade, fiskeutstyr, kano, presenning, ved, mat og kaffe. Bruker det som trengs, men forlater det som jeg selv ønsker å finne det igjen. Ødela sagbladet på bågasaga tok med meg bladet og kjøpte nytt 2 faktisk, dro opp igjen 3 uker senere og montert sagbladet og la igjen et extra. Maten har jeg ikke rørt for det har ikke vert nødvendig, men tenk hvor godt det hadde vert med en kopp kaffe en gang hvis man hadde gått tom. Kan ikke direkte sammenlignes, men tanken er der.
 10. Veldig bra EvenAug, skal bli gøy å følge deg på dine turer. Det var litt turbulent her en periode så mange gode skribenter ble borte, men noen faller fra og nye kommer til og det er bare sundt.
 11. Jeg har en Ally ( sammenleggbar ) og har hatt en i glassfiber. Min erfaring er att Ally kjøpes hvis plass eventuelt transport problem eller hvis du bruker å laste tungt. Jeg sliter lit når det er vind ved lett Ally dette syntes jeg var mye bedre med glassfiber kanoen. Ellers har jeg ikke noe greie på merker.
 12. Detta ser skikkelig bra ut, håper det kommer flere bilder? Håper også at det kommer flere turer? Tøft av Marihøna å bli med som eneste jente!!
 13. Gratulerer så mye, kjempe gøy kommer helt sikkert godt med og gjør kanskje at vi andre får flere turer å lese om her og i bloggen din.
 14. Og mandag så var det så å si isfritt på lutvann, bilde av øya i syd. [Hidden Content]
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy