toshiba

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  78
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om toshiba

 • Bursdag 17. mai 1964

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

503 profilvisninger
 1. Takk til Sigmann, Tronn og Mossy for en hyggelig dag og natt på finse, legger ved et bilde fra avreise camp 2. Tåke, regn og varmegrader, mens 2 dager tidligere og på andre siden av vidda var det -22*c, kontraster. Utstyret må ikke være av beste eller nyeste sort for å ha det fint på fjellet, selv om jeg må innrømme at Bjørn Erik forlangte at det må kjøpe ny trøye før neste tur. Hilsen en av "to gamle gretne gubber"
 2. Da min skulder bare blir bedre og bedre så blir jeg også med på denne turen.
 3. Trolig at fruen blir med også, så da er vi 2.
 4. Ser ut som temperaturen stiger litt utover i neste uke så dette blir bare koz. -19 til helgen og -9 på onsdag neste uke. Er det noen som har andre og mere sikre værmeldinger. Jeg tenker på en tante som kan føle det på gikta eller lignende he he..
 5. Norefjell er nært Oslo her er det mase fine løyper og muligheter til å gå utenfor opp til toppene. Kjør opp til toppen ved slalåm løypa følg så Eventyr løypa som går til Hardangervidda hvis ønskelig. Etter ca 1 time så er det nesten ikke folk utenom når du nærmer deg hytte områdene: Her er/var det mulig å gå Nord vest over og ta buss tilbake igjen.
 6. Hei Tronn Er du sikker på daton?
 7. Snøhule blir varmere en telt, hvis det blir gjort riktig.
 8. Ski-hjelp: snørekjøring med hund.

  En annen ting som er en stor fordel med den åpne kroken er at hvis hunden skulle løpe til venstre for motgående eller trær i tetta så er det fint å få frigjort hunde for dens del og motgående skigåere som kan bli veldig skadet. Så tommel opp for åpen krok.
 9. Gapahuk på østlandet?

  Sjekk med det lokale røde kors eller speidern de har ofte mye utstyr som også står ute.
 10. Ski-hjelp: snørekjøring med hund.

  Masse bra over her selv har jeg blant annet Åsnes Breidablikk som en over, bakdelen er at de er for breie i spor og koster litt. Skal du gå i løyper så har Fischer noe de kaller short cut på flere av sine modeller, det vil si at de har samme spennet som lange ski altså smøre lomme, men er kortere og lettere å bruke hvis ting skjer. God tur og lykke til med hunden.
 11. Fjellski for en med ødelagt kne?

  Jeg har også hatt mye problemer med helsa nå er det nakke, skuldre og rygg. Da jeg slet med kne så sto jeg på det skadde kne og ploget med det friske. Det gikk greit for meg de fleste gangene, men måtte sette meg ned når jeg ble usikker. Jeg har Åsnes Breidablik eller "hunde skia" de uten stål kant med BC binding, disse er breie korte og har feller så hvis du bor i Oslo område og Tronn Moderator går god for deg så kan du få låne disse og teste dem før du handler.
 12. Det er stille her er det for lang tid til? Min plan er å ta med hund hvis ikke det er noen med allergi eller annen grunn ikke ønsker det, har også tenk å bruke pulk da jeg trives best med det på vinter camp. Perfekt jule gave i år blir å bytte ut min gamle vinterpose fra 90 tallet en Genuin pose som har gjort sitt etter mer enn 300 netter.
 13. Turrapporter fra Snøheng 2015

  Dette var min første forum treff og helt klart ikke den siste. Vi kom uanmeldt og det var ikke noe problem det ble gjort plass til oss rundt bålet med en gang. Utrolig gøy å høre på de som har bra med utstyr om erfaringer og diskusjoner rundt dette, har blant annet lurt på mye angående hengekøyer og fikk masse gode svar, men det aller viktigste var folkene som var der en morsom gjeng. Håper å treffe noen av disse folka på senere treff, håper også at det går bra med hun som var så dårlig tror det var Missy.
 14. DNT Den Norske Turistforening

  Klipp fra DNT. Må prioritere nærturområder Store byer og økt urbanisering gir mindre tilgang til nærturterreng. Folkehelsemeldingen understreker at friluftsliv må prioriteres langt bedre i kommunale og regionale samfunns- og arealplaner, noe Den Norske Turistforening og Sunne kommuner ønsker å bidra til. - Å samarbeide med frivillige kan gi enorme synergieffekter. Sammen får vi flere folk ut på tur og kan lage flere turstier der folk bor. Vi samarbeider allerede med mange kommuner, nå gleder oss nå til å inngå enda flere lokale partnerskap både med kommuner og fylkeskommuner, sier Kristin Krohn Devold Hei jeg har klippet ut litt fra en DNT hele kan leses her for de som ønsker det. http://www.turistforeningen.no/nyheter/173-sammen-for-bedre-folkehelse/