Gå til innhold
 • Bli medlem

Klang

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Klang

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takk for innspill! Nå var det slik at mens jeg satt og trykket - så forsvant det ene teltet etter det andre her 😕 Så i panikken kjøpte jeg et Marmot Limelight 3p - Mulig jeg satser på at det er greit nok...litt tyngre enn ønskelig...og at jeg stikker innom XXL og ser litt nærmere på Nemo dagger...hvis de har det fysisk noe sted.. Nemo er det teltet som jeg i utgp kjenner minst til/ har hørt minst om...
 2. Hei, er på jakt etter nytt 3 p telt, og dette er en jungel!, vil ha kuppel, relativt lett. Brukes av meg alene eller 2 pluss hund. Sommer, høstbruk...ikke i storm på vidda, men teltplassene kan ligge litt utsatt til ved et fiskevann. Nemo og BA selges rundt/under 6000, mens MSR nå ligger på 7000+. Noen av disse jeg burde helle mot? Eller ta det billigste der og da? ...eller er Marmot Limelight 3p (eller Exped Lyra eller...eller..🙄🙄) mer enn godt nok?? Tenkte meg på tur neste helg, så jeg må trykke på kjøp ganske snart🙄😀
 3. Hei igjen, takk for innspill! Jeg tror jeg skal prøve meg på dette konseptet, må bare ta et par runder med meg selv ( og lommeboka), det kan potensielt sett bli veldig mye penger saltet ned i en skitur hvis dette ikke funker
 4. Godtfolk, For et par år siden ødela jeg kneet ganske ettertrykkelig i en skiulykke. Resultatet er at jeg har liten stabilitet i kneet sideveis - noe som påvirker evnen til eks.vis å ploge, selv med kneskinne. Jeg har ikke stått på ski etter ulykken, men tenker å gjøre et forsøk i år opp til hytta. Det vil si frisk stigning og nedfart i scooterløyper- Jeg må ha kontroll i nedoverbakkene. Jeg tenker at eks.vis lette fjellski med feller burde være en mulighet - hensikten for meg er jo nettopp å IKKE ha særlig glid nedover Noen tips mht ski/ løsninger jeg bør se etter?
 5. Jeg har den burgunderrøde - en bra sekk syns jeg. Jeg har litt problemer med å justere skulderstroppene når jeg bruker den på skiturer - men det kan være helt individuelt for meg, og er kun noe jeg merker på ski. Vel verdt pengene.
 6. Hei, jeg mener å ha sett at det var noen her inne som har denne: [Hidden Content] Ser ut som et ok konsept!? Noen erfaringer med denne ev. andre lignende løsninger?
 7. Veier 950 gram på kjøkkenvekta. Trekket er ikke akkurat komprimert på bildet, bare rullet sammen.
 8. Den fungerte bra syns jeg, men jeg er ingen kravstor bruker. Hovedtanken bak kjøpet er at den skal erstatte et gammelt Fjällreventrekk som jeg og andre i familien har brukt på seinvinteren på ymse turer - herunder speiderturer ute. Det gamle var som en plastsekk= kondensmaskin som ikke var noe særlig ut over at det beskyttet soveposen litt.
 9. En sen kveld i høst kom jeg over en auksjon på Ebay på US Gore-tex bivy cover, som vist her: [Hidden Content] Det endte på $33 pluss frakt - og virker å være ubrukt. Har hatt en natt ute i VM-løypa med denne - og det virker så langt til å være vel verdt 400 kroner Eneste som var uvant var at man vel egentlig skal ha overdelen over ansiktet i ruskevær. Noen som har gode tips for å løfte duken litt opp fra soveposen i ansiktshøyde?
 10. Det er vel to utfordringer med PMR radio - det ene er effekten (0,5 w) og at de fleste har en antenne med lite gain. Hvis du finner en pmr radio med utskiftbar antenne kan du få litt hjelp ved å bytte til en lengre antenne - antenner finner du f.eks. på 409shop.com. Hvis det er jaktbruk - så er vel jaktradio på 140 mhz en mulighet?
 11. Hvis jeg forstår dette riktig så burde den være relativt likt i bruksområde som en Tyin Winter mht temperatur. Med en fjellduk burde den holde greit en vanlig vinternatt. Finner ingen tester eller omtaler av denne posen - den er kanskje en ganske ny modell...
 12. Hei, Jeg har ei speiderjente på 11 som planlegger å bli med på et par uteliggerturer denne vinteren. Hun har nå en Ajungilak kompakt 3-sesong, og den blir nok litt i kaldeste laget. Jeg har mulighet til å overta en Ajungilak Lahar Winter 180 L for under 2000,- Er dette en Ok pose? Ajungilak sine sider er nede for tiden, så jeg finner ikke så mye info... Alternativet er vel en Tyin Winter, men den er vel over kiloen tyngre (noe som utgjør mye for en 11-åring... Innspill??
 13. Jeg har bestilt 14 cm utgaven - den er sendt, så den er vel (forhåpentligvis) like rundt hjørnet...
 14. Jeg har bestilt en slik fra Ray Mears: [Hidden Content]
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.