Gå til innhold
 • Bli medlem

Bjørn Erik

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  131
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om Bjørn Erik

 • Bursdag 20. april 1968

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  OSLO

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Bjørn Erik

  Bjørn Erik

 2. Da var det gjort. Kasta brennern i oppvaskmaskinen. imens gikk jeg over pumpa. Pumpelæret var helt gåån. Byttet likeså da jeg hadde liggende repsett. Brennern så ikke nevneverdig renere ut etter en runde i oppvaskmaskinen. Så med det blotte øye at pakningene ikke var bra så jeg byttet alle samt dyse og nål. Morsomt å skru på den igjen. Med alle deler byttet tok jeg sjansen. Fylte med bensin og fyrte opp. Perfekt opptenning på første forsøk. Gamle kunster var tydligvis ikke glemt. Men for et bråk. Kom plutselig på hvorfor jeg sluttet å bruke den for 15-20 år siden og gikke over t
 3. worksharpen så veldig spennende ut. Har alltid hatt problemer med sliping av økser og kniver. Derfor sendes de alltid over til gamlefar. Kan man her forvente å bruke en formue i slipebånd?
 4. Har tatt en beslutning om å finne frem den gamle novabrenneren. Må vel være 15 år siden jeg brukte den sist. Tenkte i den forbindelse å spandere en full rens samt bytte alle pakninger. har sett noen videoer på you tube så service skal nok gå bra. Men, hva anbefaler dere for rengjøring/ rens av brenneren?
 5. Tok en ny fottur sist søndag. Dårlig sjakktrekk. Vassa i nysnø og lårmuskla fikk kjørt seg. Ski hadde vært en nytelse i forhold. Traff noen Fat Bike entusiaster. Syklet rundt midt i skauen i 30 cm snø. Imponerende
 6. Takk for den linken. har lett lenge etter den.
 7. Det må bli Gammel Dansk. Tronn er så fin på det at han nesten ikke vil smake.
 8. Smart. Her vil man også ungå belastning på spenner. Har opplevd at bikksja litt mer en overivrig hopper til så jeg nesten deiser i bakken og spennene nærmer seg bristepunket. Men det handler vel mer om dressur. Hvor kraftig tau bruker du?
 9. Hoftebelte kan vel på de fleste sekker justeres så det kommer litt på siden og ikke på midten. Trodde jeg hadde funnet den optimale løsningen med denne fra fjellpulken. Som festes i hoftebelte på sekken Men metallet er så tynt at bikksja dro den i filler etter første tur.
 10. Lime de sammen var et godt forslag. Har aldri prøvd det. Fellelimet tar ikke skade av det?
 11. Var en dagstur med bikksja på Lørdag. Ekstrem lite snø inne i skogen. gikk da utenfor stier og løyper. Ingen problemer med fottur der. De neste dager er det spådd opptil 30 cm da. Hvor i marka går turen. Er godt kjent i Nordmarka men etter å ha flyttet til oppegård er jeg interessert i gode turforslag her ute.
 12. Har stekt både hjortefilet og reinsdyrfilet på bål mange ganger. Denne metoden burde fungere like bra i en vedovn om ikke bedre. 3-4 lag alufolie type tykk. en god klatt med smør, krydder etter smak. pakk det godt inn og legg det på glør. størrelsen vil avgjøre hvor lenge den bør ligge.
 13. Denne har jeg hatt i flere år. Blir bare finere og svartere for hver bruk. [Hidden Content]
 14. [Hidden Content] Disse selger coleman. Vil tro de har deler også.
 15. Har akkurat samme brenner. Kjøpte av runegutt jeg også. Siden du ikke har brukt den på noen år ville jeg startet med å smøre pumpa skikkelig.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.