Gå til innhold

snurrehaler

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  67
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om snurrehaler

 • Rang
  Aldri uten hund
 • Bursdag 21. nov. 1987

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Stryken

Nylige profilbesøk

1 086 profilvisninger
 1. Tihi, det finnes bæregrupper ❤️ Ser jeg for meg at forsøk på å bære katten i sele her vil ende med en tur på legevakten for alle involverte (og uinvolverte som er uheldige å oppholde seg i nærheten). Etter masse googling endte jeg opp med erbobaby 360 med spebarnsinnlegg - var visst noe om at de skal sitte som små baller med bananrygg og bena opp i starten. Alt det man lærer. Du vet hvor jeg bor, så bare å komme å prøve (ingen av kattene melder seg frivillig som prøvekanin)
 2. Det viktigste er å observere og komme seg til veterinær om det er tegn på at hunden blir påkjent/får hevelse. Ved bitt i ben kan man surre en bandasje over bittstedet for å senke tempoet giften sprer seg i. Har enda til gode å få inn en hund som er bitt andre steder enn ansikt eller bein. Hørte de sa på radioen at det var eller var ganske nært rekord i antall mennesker bitt av huggorm, sikkert ikke langt unna for hunder heller.
 3. Synes dette virker helt greit. Er jo ikke sånn at masse folk vimser rundt på fjellet, de følger jo sti og går med mål og mening. Fint å ha på i bakgrunnen mens man styrer rundt hjemme
 4. Da jeg bodde i Oslo brukte jeg ta tbanen til Frognerseteren og gå ned til Sognsvann via Ullevålseter. Nydelig tur. Om man popper inn på første skogsstien til høyre så kan man følge den hele veien ned til Sognsvann. Sikkert skiltet, men så lenge man går i nedoverbakke er man på rett vei
 5. Jeg er jo et kvinnemenneske av ganske grei omkrets, så kan jo kanskje gå med på å kalle en bjønn. Multa er i alle fall spiseklar, blåbæra også (bilde fra forrige uke)
 6. Shibatisper kan godt veie åtte kg, men sjeldent under. Og de som veier åtte kg skal godt gjøre å få presset inn i et bur som passer under setet i kabinen, de blir for langbeinte. Et dyr i bur skal kunne snu seg, stå og ligge komfortabelt, så er en del raser som ryker på det selv om de er innenfor vektgrensen på fly. Jeg har flydd mer enn de fleste med mine to hunder (12 og 30kg) i lasterom og har aldri hatt noe problem med det Som familiehunder synes jeg bichoner og maltesere er kjempeflotte, små er de også. Andre hunder som kan passe er dachs, lundehunder - litt mindre enn shiba, men trur også disse blir for langbeinte til å ha med i kabinen, papillon/phalene og dvergpuddel.
 7. Legg det ut på "Hva er dette?" på Facebook, der får man så å si alltid svar på det man lurer på
 8. Her (Lunner) har brannvesenet sendt ut SMS til innbyggerne: "Totalforbud mot ild! Det er ikke på noen måte lov å gjøre opp ild i og nær skog og vegetasjon i Lunner og Gran kommuner. - Engangsgriller, bål og bålpanner? Nei. - Griller på badeplasser? Nei. Forbudet gjelder til annet gis beskjed om på kommunenes hjemmeside og facebookside." Flere butikker har også fjernet engangsgrillene fra display.
 9. Vell verdt de fire minuttene, lærte en ting eller to om fisking. Elva, her kommer jeg!
 10. Elveblest ble reparert og vi fikk noen fine turer på vannet her. Vi hadde ikke plass å gjemme han bort innendørs i vinter og han har nok ikke ligget helt flatt, så da våren kom og han dukket opp igjen fra snøen var han delt i to! Veldig trist, da alt som gjenstod var å male han spy-gul så han kunne leve opp til navnet sitt. Driver nå å prater med foreldre om å kjøpe deres sammenleggbare sak som de ikke bruker.
 11. Ser at det da det nå var ekstraordinær båndtvang grunnet mye snø ble delt en del på lokale (hunde)sider på Facebook. Problemet er jo at de man når fram til via de sidene er de som allerede er over gjennomsnittlig interessert i hund. Jeg TRUR jeg har sett oppslag om det i lokalavisa. Under den vanlige båndtvangen bruker det å henge et infoskilt «til hundeeiere» på en tavle alle må passere for å komme inn i skogen. Mye sau og ku her om sommeren, så veldig sjeldent jeg møter løse hunder her da (er vel egentlig ganske sjeldent jeg møter noen i det hele tatt). Problemet om vinteren er at det kommer toglass inn fra Oslo med folk som sannsynligvis ikke har slått opp lokale regler eller som gir seg blanke, fordi DERES hund gjør jo aldri noe galt.
 12. Ja, for de uten styrke i arma til å plukke opp dritten eller holde fast i andre enden av båndet så helt klart.
 13. Men altså. Jeg kan lage sinte poster om søndagskjørere og damer med alt for mye parfyme på stappfulle busser, men jeg skjønner jo at et forbud mot at eldre kjører på søndager og parfymebruk i byen vil ramme mange flere enn de få som er til plage. Samme er det med hundemøkk. De fleste plukker jo opp etter hunden sin, men de legger man jo ikke merke til - for det er ikke noe å se.
 14. Ja, det er helt uforståelig. Ekstra uforståelig er det når man tenker at en hundebæsj i skogen forsvinner i løpet av +/- to uker (egen erfaring). Plastikk - som de fleste bæsjeposer er laga av (de færreste gidder bruke ekstra penger på slike fancy nedbrytbare saker) blir liggende betraktelig mye lenger. Trasig er det
 15. Ble litt lettere oppgitt her i går. Vi bor like ved en av de større innfallsportene til Nordmarka om vinteren og det kommer bøttevis av folk i tog og bil. Akkurat der folk tar på seg skiene, i første oppoverbakken ligger en gedigen ruke MIDT i løypa. Jeg har en hund på 30kg, denne må ha tilhørt en som var minst dobbelt så stor. Koster ikke mange kaloriene å stoppe for å plukke opp heller, men neida. Viktigere å haste seg innover enn å sørge for at de etter kommer seg drittfritt fra STARTEN av turen.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.