snurrehaler

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  37
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om snurrehaler

 • Bursdag 21. nov. 1987

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Stryken

Nylige profilbesøk

472 profilvisninger
 1. Flybur

  På SAS vil du ikke få fly med bur på 70cm når du har en hund på 68cm da de mener at den skal ha klaring til taket når den står med hodet rett opp. Norwegian opererer med skulderhøyde (for helt ærlig.. hvilken hund står i avlsappa modus med hodet rett opp?) og der stod jeg å krangla med en fyr som mente buret var for liten, jeg kom med "sku nesten tru du jobba i SAS!", viste seg at han nylig hadde gjort nettopp det XD Trur ikke det er nødvendig med vann og mat, men med en slik beholder hvor du har mulighet til å fylle på vann og mat om det blir nødvendig.
 2. Hvor har du vært på tur i dag?

  I dag dro jeg på aller første skitur alene med begge bikkjene (vanligvis har vi en hver, men jeg gadd ikke vente på Herr Sovelenge). Stiv og støl etter årets første skitur dagen i forveien. Gikk bare rundt Harestuavannet, men med massevis av innlagte tissepauser, så tok det ganske så lang tid det. Litt overskyet og tåke i dag, så lite folk ute, kanskje like greit så ingen så på da jeg stod hjelpeløst bak bikkjene som dro meg fra et pilkehull til det neste for å se om det var noe spennende der... full kontroll. Virker som det hadde vært greit med fisk da, for noen av hullene måtte de kna seg skikkelig godt nedi.
 3. Lavterskel jentetur

  Nå har jeg skrevet det ned i kalenderen min, så krysser fingra for at det ikke dukker opp noe. Er egentlig ikke så fryktelig sosial av meg, men samtidig ikke tøff nok til å stikke ut på helgeturer alene.. så dette virker jo veldig fint for en tur-noob.
 4. Hvor har du vært på tur i dag?

  Vi fant en gammel spark på låven som knirker godt når man bruker den, så spørs hvor lenge den holder Fått padda den skarpe kanten foran og siden det i dag var få biler på parkeringa, så turte jeg prøve sparketur med hund. Det gikk mye fortere enn sparketur uten hund for å si det slik! Gikk fra Stryken og fulgte veien opp bak Skillingen også over isen tilbake. Over isen gikk i sneglefart, for hverken jeg eller bikkjene hadde særlig fotfeste. Er to stk. firbeinte, men den ene synes det er litt teit å jobbe for føden (bortsett fra i nedoverbakker) og fungerer som anker.
 5. Hvor har du vært på tur i dag?

  Som ventet var det TYKT av biler utenfor her i dag. Det ble fullt på stasjonen, så de parkerte langt nedover langs veien. Eneste vi så til skifolket var de par hundre meterne til vi kunne stikke ut av grusveien, inn på stien og senere ut i skogen (hærre så norsk jeg er ) I dag så jeg elg-naboen vår for første gang, så jeg er strålende fornøyd. Har tidligere bare sett spora hans. Vi fant sengene deres også og greier. Storfornøyd. Går å kvinner meg opp til å ha min første natt ute om vinteren, tenker den blir like ved så jeg kan stikke inn om jeg fryser XD
 6. Rosabloggen min

  Epic!
 7. Hvor har du vært på tur i dag?

  Jeg gikk en tur på stien og søkte skogens ro.. så fikk bikkja lukt i nesa og den ble helt koko. Gikk med ene i bånd og andre løs innover fra Stryken i Nordmarka. Første som tråkker på nysnøen Så stikker bikkja som aldri stikker av etter noen lyder inni skogen. Jeg venter i fem minutter på han, for han kommer jo alltid tilbake rimelig kjapt.. Neida. Så jeg bestemmer meg for å følge spora hans i nysnøen, med god hjelp fra den sniffemaskinen jeg har i bånd. Så vi fyker rett opp en bratt skrent og opp mot Fiskeløysåsen. Jeg er ikke så innmari stressa, for det er fine spor etter han, men etter et kvarter begynner jeg å bli rimelig sliten og irritert (og våt). Her finner vi masse spor selv om vi ikke så noen nede med stien. Elg og rådyr og whatnot, ikke rart bikkja stakk liksom. Mens han jeg har i bånd koser seg i senga til et stort dyr så får jeg en telefon fra samboer. Han lurer på hvorfor ene bikkja sitter på trappa og uler så trist.
 8. Tråd for tapt villmark

  Fy F! Men det er i år det er valg (følger ikke så mye med)? Hvem stemmer man på for å endre denne retningen da? Bare "alle andre"?
 9. 2017 - hva skal du ?

  Jeg skal lage mer bål. Og våge meg på mer enn enkeltnetter ute. Babysteps
 10. Kullos

  Sånn uten at jeg vet om dette er et tips med noe hold i (så kanskje mest tankespinn). Da jeg bodde i gass-varme land, Ungarn, så festet vi alltid gassvarsleren langs gulvet for det er der gassen havner. På samme måte vil man se at smårollinger og kjæledyr faller om først (så om du har hund med deg i teltet kan det jo være en god indikator, eventuelt du kan drasse med deg en kanarifugl). Så beste måten å få det ut av teltet på er nok kanskje ikke ventiler i taket, men heller passe på å ha en grei åpning i døra langsmed bakken.
 11. Monsen på villspor

  Første episoden jeg har klart å gjette hvor han var, veldig fornøyd med meg selv
 12. Utstyrshysteri

  Det har jeg ikke tenkt på engang! En HELT ny verden av muligheter. Vi overtok en gammel gård her i høst, og blant masse skrot fant jeg en KANO! Den trenger riktig nok å lappes, men hallo!
 13. Lavterskel jentetur

  Er gjerne med på dette om det passer med datoer (vet knapt hvor jeg er en måned fram i tid, så sommeren er umulig å si). Hvordan er synes på å ta med firbeinte?
 14. Fjellforum-folk på Instagram?

  Instagramen er stort sett kun hundebilder, @shibakitas: https://www.instagram.com/shibakitas/
 15. Hjortelusflue 2016?

  Opplevde noen i Nordmarka (Stryken-området) i høst, men ikke så mange at man blei "tullat" av det. Eller, jeg får litt fnatt av nærgående insekter, så litt tullat, men ikke mye!