Gå til innhold

snurrehaler

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  57
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om snurrehaler

 • Bursdag 21. nov. 1987

Nylige profilbesøk

757 profilvisninger
 1. snurrehaler

  Kano meg her

  Elveblest ble reparert og vi fikk noen fine turer på vannet her. Vi hadde ikke plass å gjemme han bort innendørs i vinter og han har nok ikke ligget helt flatt, så da våren kom og han dukket opp igjen fra snøen var han delt i to! Veldig trist, da alt som gjenstod var å male han spy-gul så han kunne leve opp til navnet sitt. Driver nå å prater med foreldre om å kjøpe deres sammenleggbare sak som de ikke bruker.
 2. snurrehaler

  Lite hyggelig med hundebæsj i skisporene

  Ser at det da det nå var ekstraordinær båndtvang grunnet mye snø ble delt en del på lokale (hunde)sider på Facebook. Problemet er jo at de man når fram til via de sidene er de som allerede er over gjennomsnittlig interessert i hund. Jeg TRUR jeg har sett oppslag om det i lokalavisa. Under den vanlige båndtvangen bruker det å henge et infoskilt «til hundeeiere» på en tavle alle må passere for å komme inn i skogen. Mye sau og ku her om sommeren, så veldig sjeldent jeg møter løse hunder her da (er vel egentlig ganske sjeldent jeg møter noen i det hele tatt). Problemet om vinteren er at det kommer toglass inn fra Oslo med folk som sannsynligvis ikke har slått opp lokale regler eller som gir seg blanke, fordi DERES hund gjør jo aldri noe galt.
 3. snurrehaler

  Lite hyggelig med hundebæsj i skisporene

  Ja, for de uten styrke i arma til å plukke opp dritten eller holde fast i andre enden av båndet så helt klart.
 4. snurrehaler

  Lite hyggelig med hundebæsj i skisporene

  Men altså. Jeg kan lage sinte poster om søndagskjørere og damer med alt for mye parfyme på stappfulle busser, men jeg skjønner jo at et forbud mot at eldre kjører på søndager og parfymebruk i byen vil ramme mange flere enn de få som er til plage. Samme er det med hundemøkk. De fleste plukker jo opp etter hunden sin, men de legger man jo ikke merke til - for det er ikke noe å se.
 5. snurrehaler

  Lite hyggelig med hundebæsj i skisporene

  Ja, det er helt uforståelig. Ekstra uforståelig er det når man tenker at en hundebæsj i skogen forsvinner i løpet av +/- to uker (egen erfaring). Plastikk - som de fleste bæsjeposer er laga av (de færreste gidder bruke ekstra penger på slike fancy nedbrytbare saker) blir liggende betraktelig mye lenger. Trasig er det
 6. snurrehaler

  Lite hyggelig med hundebæsj i skisporene

  Ble litt lettere oppgitt her i går. Vi bor like ved en av de større innfallsportene til Nordmarka om vinteren og det kommer bøttevis av folk i tog og bil. Akkurat der folk tar på seg skiene, i første oppoverbakken ligger en gedigen ruke MIDT i løypa. Jeg har en hund på 30kg, denne må ha tilhørt en som var minst dobbelt så stor. Koster ikke mange kaloriene å stoppe for å plukke opp heller, men neida. Viktigere å haste seg innover enn å sørge for at de etter kommer seg drittfritt fra STARTEN av turen.
 7. snurrehaler

  Lite hyggelig med hundebæsj i skisporene

  Om min driter i sporet og vi er inni skauen så tar jeg en pose, løfter opp driten og slenger den så langt jeg kan inn mellom trærne. Posen vrenges og puttes tilbake i lommen. Har prøvd litt forskjellig, bl.a. å feste posen i sekk/line, men da hender det at man ufrivillig ender opp som en av de som går under kategorien "legger igjen bæsjen i pose uti skauen", for jeg har opplevd å komme hjem uten å kunne finne bæsjeposen noe sted. Mine er alltid festet til meg i line da, så har alltid god kontroll på hvor de gjør fra seg
 8. snurrehaler

  Forminsking av ett bilde

  Det jeg bruker å gjøre er å åpne det i paint og så "lagre som", da blir bildestørrelsen mye mindre! Man kan også endre størrelse der inne om man vil krympe det enda mer.
 9. snurrehaler

  Hva har du kjøpt nå!

  Min belønning etter å ha jobbet som en helt mens alle de med barn på jobb har hatt sommerferie var en ny sovepose som ikke veier et tonn og som kan brukes på høsten: warmpeace viking 900, et trekk til å beskytte den fra hundeklør og en downmat 7lw. Ja, også 2 år som sponsor på siden her. Nå venter jeg på den vanskelige komboen fint vær og fri, så jeg får testet hvordan det er å henge hakket mer komfortabelt.
 10. snurrehaler

  Hunder i fjellet. Et problem?

  Problemet er jo ikke hunder på tur, men folk uten normal folkeskikk. Og da enkelte av disse folka uten folkeskikk nok også er hundeeiere så ser jeg at slike konflikter kan oppstå.
 11. snurrehaler

  Telt tur med hund?

  Jeg har to ulydige fillebikkjer som jeg ikke kan slippe løs, så jeg har i tillegg med en langline de kan stå i. Isbokser funker veldig fint som lette mat-/vannskåler, tar man med lokket kan man bruke de til å oppbevare maten i også Potesokker og førstehjelpssaker har jeg også med. Om vi sover ute så ligger de rett på bakken, i telt har jeg med et teppe de kan ligge på.
 12. snurrehaler

  Kano meg her

  Da har vi fjernet ødelagt glassfiber og pusset til vi ikke orket mer. Nå skal den få seg en grundig vask før vi tetter igjen hullene. Vi bruker masker da vi har fått med oss at glassfiberstøv ikke er så digg å ha i lungene, bildet er bare for å teste hva vi kan skrape hull med
 13. snurrehaler

  Hoggormer

  Ei venninne tok et bilde av en de møtte i Lier i helga (er så frekk at jeg tillater meg å dele det. Foto: Kamilla). Har også hatt inne huggormbitt allerede. Jeg liker vår/sommer altså, men kan ikke si jeg er så superbegeistra for huggormen. Nå bråker vi heldigvis en del når vi går, så har bare støtt på én så langt, de skygger som oftest banen lenge før vi kommer trampende.
 14. snurrehaler

  Kano meg her

  Ja, tenkte kanskje farge den rød, så den matcher utslettet XD Kjempemorsomt.
 15. snurrehaler

  Kano meg her

  Inspirert av tråden til @Jensemann tenkte jeg å lage en liten tråd om vår kano også. Denne saken fant vi på gårdsplassen til et hus vi overtok i fjor høst. Gammel og slitt med noen hull/sprekker som må fikses. Tanken er å få en kano vi kan kose oss med på Harestuavannet/Strykenvannet, så trenger ikke være noe supergode greier liksom. Nå skal den først få kose seg litt i sola så den blir tørr, så blir det en omgang sandpapir. Har vært på biltema i dag for å fikse greier til å tette sprekker med, så får vi se hvordan det blir. Så blir det en runde med ny, frisk grønnfarge til slutt. Vi har diskutert navn på "barnet" og kommet fram til at Elveblest passer fint. Så dette er vel mest for om noen har noen supre tips og slik at jeg om noen år kan sitte som gammel dame å trykke meg rundt inne på fjellforum og mimre over den gangen jeg trudde jeg kunne klare å fikse en kano.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår.