Gå til innhold

snurrehaler

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  65
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om snurrehaler

 • Rang
  Aldri uten hund
 • Bursdag 21. nov. 1987

Nylige profilbesøk

833 profilvisninger
 1. snurrehaler

  snurrehaler

 2. snurrehaler

  Monsen på tur, minutt for minutt

  Synes dette virker helt greit. Er jo ikke sånn at masse folk vimser rundt på fjellet, de følger jo sti og går med mål og mening. Fint å ha på i bakgrunnen mens man styrer rundt hjemme
 3. Da jeg bodde i Oslo brukte jeg ta tbanen til Frognerseteren og gå ned til Sognsvann via Ullevålseter. Nydelig tur. Om man popper inn på første skogsstien til høyre så kan man følge den hele veien ned til Sognsvann. Sikkert skiltet, men så lenge man går i nedoverbakke er man på rett vei
 4. snurrehaler

  Rykter om Multebjønn

  Jeg er jo et kvinnemenneske av ganske grei omkrets, så kan jo kanskje gå med på å kalle en bjønn. Multa er i alle fall spiseklar, blåbæra også (bilde fra forrige uke)
 5. snurrehaler

  Med liten hund på tur

  Shibatisper kan godt veie åtte kg, men sjeldent under. Og de som veier åtte kg skal godt gjøre å få presset inn i et bur som passer under setet i kabinen, de blir for langbeinte. Et dyr i bur skal kunne snu seg, stå og ligge komfortabelt, så er en del raser som ryker på det selv om de er innenfor vektgrensen på fly. Jeg har flydd mer enn de fleste med mine to hunder (12 og 30kg) i lasterom og har aldri hatt noe problem med det Som familiehunder synes jeg bichoner og maltesere er kjempeflotte, små er de også. Andre hunder som kan passe er dachs, lundehunder - litt mindre enn shiba, men trur også disse blir for langbeinte til å ha med i kabinen, papillon/phalene og dvergpuddel.
 6. snurrehaler

  Hvilket dyr?

  Legg det ut på "Hva er dette?" på Facebook, der får man så å si alltid svar på det man lurer på
 7. snurrehaler

  Bålforbud

  Her (Lunner) har brannvesenet sendt ut SMS til innbyggerne: "Totalforbud mot ild! Det er ikke på noen måte lov å gjøre opp ild i og nær skog og vegetasjon i Lunner og Gran kommuner. - Engangsgriller, bål og bålpanner? Nei. - Griller på badeplasser? Nei. Forbudet gjelder til annet gis beskjed om på kommunenes hjemmeside og facebookside." Flere butikker har også fjernet engangsgrillene fra display.
 8. snurrehaler

  Tips for villmarken

  Vell verdt de fire minuttene, lærte en ting eller to om fisking. Elva, her kommer jeg!
 9. snurrehaler

  Kano meg her

  Elveblest ble reparert og vi fikk noen fine turer på vannet her. Vi hadde ikke plass å gjemme han bort innendørs i vinter og han har nok ikke ligget helt flatt, så da våren kom og han dukket opp igjen fra snøen var han delt i to! Veldig trist, da alt som gjenstod var å male han spy-gul så han kunne leve opp til navnet sitt. Driver nå å prater med foreldre om å kjøpe deres sammenleggbare sak som de ikke bruker.
 10. snurrehaler

  Lite hyggelig med hundebæsj i skisporene

  Ser at det da det nå var ekstraordinær båndtvang grunnet mye snø ble delt en del på lokale (hunde)sider på Facebook. Problemet er jo at de man når fram til via de sidene er de som allerede er over gjennomsnittlig interessert i hund. Jeg TRUR jeg har sett oppslag om det i lokalavisa. Under den vanlige båndtvangen bruker det å henge et infoskilt «til hundeeiere» på en tavle alle må passere for å komme inn i skogen. Mye sau og ku her om sommeren, så veldig sjeldent jeg møter løse hunder her da (er vel egentlig ganske sjeldent jeg møter noen i det hele tatt). Problemet om vinteren er at det kommer toglass inn fra Oslo med folk som sannsynligvis ikke har slått opp lokale regler eller som gir seg blanke, fordi DERES hund gjør jo aldri noe galt.
 11. snurrehaler

  Lite hyggelig med hundebæsj i skisporene

  Ja, for de uten styrke i arma til å plukke opp dritten eller holde fast i andre enden av båndet så helt klart.
 12. snurrehaler

  Lite hyggelig med hundebæsj i skisporene

  Men altså. Jeg kan lage sinte poster om søndagskjørere og damer med alt for mye parfyme på stappfulle busser, men jeg skjønner jo at et forbud mot at eldre kjører på søndager og parfymebruk i byen vil ramme mange flere enn de få som er til plage. Samme er det med hundemøkk. De fleste plukker jo opp etter hunden sin, men de legger man jo ikke merke til - for det er ikke noe å se.
 13. snurrehaler

  Lite hyggelig med hundebæsj i skisporene

  Ja, det er helt uforståelig. Ekstra uforståelig er det når man tenker at en hundebæsj i skogen forsvinner i løpet av +/- to uker (egen erfaring). Plastikk - som de fleste bæsjeposer er laga av (de færreste gidder bruke ekstra penger på slike fancy nedbrytbare saker) blir liggende betraktelig mye lenger. Trasig er det
 14. snurrehaler

  Lite hyggelig med hundebæsj i skisporene

  Ble litt lettere oppgitt her i går. Vi bor like ved en av de større innfallsportene til Nordmarka om vinteren og det kommer bøttevis av folk i tog og bil. Akkurat der folk tar på seg skiene, i første oppoverbakken ligger en gedigen ruke MIDT i løypa. Jeg har en hund på 30kg, denne må ha tilhørt en som var minst dobbelt så stor. Koster ikke mange kaloriene å stoppe for å plukke opp heller, men neida. Viktigere å haste seg innover enn å sørge for at de etter kommer seg drittfritt fra STARTEN av turen.
 15. snurrehaler

  Lite hyggelig med hundebæsj i skisporene

  Om min driter i sporet og vi er inni skauen så tar jeg en pose, løfter opp driten og slenger den så langt jeg kan inn mellom trærne. Posen vrenges og puttes tilbake i lommen. Har prøvd litt forskjellig, bl.a. å feste posen i sekk/line, men da hender det at man ufrivillig ender opp som en av de som går under kategorien "legger igjen bæsjen i pose uti skauen", for jeg har opplevd å komme hjem uten å kunne finne bæsjeposen noe sted. Mine er alltid festet til meg i line da, så har alltid god kontroll på hvor de gjør fra seg
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.