snurrehaler

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  43
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om snurrehaler

 • Bursdag 21. nov. 1987

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Stryken

Nylige profilbesøk

504 profilvisninger
 1. Kano meg her

  Ja, tenkte kanskje farge den rød, så den matcher utslettet XD Kjempemorsomt.
 2. Kano meg her

  Inspirert av tråden til @Jensemann tenkte jeg å lage en liten tråd om vår kano også. Denne saken fant vi på gårdsplassen til et hus vi overtok i fjor høst. Gammel og slitt med noen hull/sprekker som må fikses. Tanken er å få en kano vi kan kose oss med på Harestuavannet/Strykenvannet, så trenger ikke være noe supergode greier liksom. Nå skal den først få kose seg litt i sola så den blir tørr, så blir det en omgang sandpapir. Har vært på biltema i dag for å fikse greier til å tette sprekker med, så får vi se hvordan det blir. Så blir det en runde med ny, frisk grønnfarge til slutt. Vi har diskutert navn på "barnet" og kommet fram til at Elveblest passer fint. Så dette er vel mest for om noen har noen supre tips og slik at jeg om noen år kan sitte som gammel dame å trykke meg rundt inne på fjellforum og mimre over den gangen jeg trudde jeg kunne klare å fikse en kano.
 3. Hoggormer

  Også grusveier, de digger grusveier..
 4. Trekksele eller sporsele

  Heisann. Jeg gikk bort fra non-stop free motion da jeg innså at på alle bilder av han så var bryst-stykket sklidd ut på ene siden av brystbeinet og nærmest lå i ene armkroken. Kjøpte en regulerbar kombitrekksele fra seleverkstedet som sitter som et skudd (var først litt for lang, men det fikset han på raskt som bare det), den er super om du i tillegg vil dra minsten på rattkjelke - man kan kjøpe pinnedel i tillegg så man får et lavere trekkpunkt slik at ryggen ikke presses ned pga. det lave draget. Så jeg slenger meg på de som anbefaler deg å ta kontakt med Jan på seleverkstedet, forklar han hva du er ute etter og du får noe som sitter som støpt.
 5. Tappe vann av kano, tette hull og male

  Sånn helt basic, hva stopper man igjen med? Nvm, så det i første innlegget nå. Har ca. Samme prosjekt på gang her, minus vann på innsiden Gleder meg til bilder av prosessen din.
 6. Hvor har du vært på tur i dag?

  Nyttårsforsettet om å lage mer bål har så langt blitt holdt (nå skal det ikke så mye til å lage mer enn 0 da, men..). I dag gikk vi langs grusveien fra Stryken og opp til Mantjernet. På en høyde der lagde vi oss et bål og jeg spiste pinnebrød for første gang! Det var vind og jeg ble ganske kald i baken, men hjalp litt å å stappe fleece-greia jeg hadde rundt halsen ned i buksa. Veien er brøytet, så var veldig fint å gå uten ski. Eneste vassinga vi gjorde var da vi våget oss ut på en sommersti da sambo mente det ville sett litt rart ut å lage bål midt på veien. Både sambo og bikkjene syntes jeg var god å lage deig: På vei hjem så vi at beveren hadde spist enda mer på prosjektet sitt og at det nå var veldig lite som hindret trærne fra å falle ut i veien. Vi bestemte oss for å være snille og dyttet de ut mot vannet
 7. Flybur

  På SAS vil du ikke få fly med bur på 70cm når du har en hund på 68cm da de mener at den skal ha klaring til taket når den står med hodet rett opp. Norwegian opererer med skulderhøyde (for helt ærlig.. hvilken hund står i avlsappa modus med hodet rett opp?) og der stod jeg å krangla med en fyr som mente buret var for liten, jeg kom med "sku nesten tru du jobba i SAS!", viste seg at han nylig hadde gjort nettopp det XD Trur ikke det er nødvendig med vann og mat, men med en slik beholder hvor du har mulighet til å fylle på vann og mat om det blir nødvendig.
 8. Hvor har du vært på tur i dag?

  I dag dro jeg på aller første skitur alene med begge bikkjene (vanligvis har vi en hver, men jeg gadd ikke vente på Herr Sovelenge). Stiv og støl etter årets første skitur dagen i forveien. Gikk bare rundt Harestuavannet, men med massevis av innlagte tissepauser, så tok det ganske så lang tid det. Litt overskyet og tåke i dag, så lite folk ute, kanskje like greit så ingen så på da jeg stod hjelpeløst bak bikkjene som dro meg fra et pilkehull til det neste for å se om det var noe spennende der... full kontroll. Virker som det hadde vært greit med fisk da, for noen av hullene måtte de kna seg skikkelig godt nedi.
 9. Hvor har du vært på tur i dag?

  Vi fant en gammel spark på låven som knirker godt når man bruker den, så spørs hvor lenge den holder Fått padda den skarpe kanten foran og siden det i dag var få biler på parkeringa, så turte jeg prøve sparketur med hund. Det gikk mye fortere enn sparketur uten hund for å si det slik! Gikk fra Stryken og fulgte veien opp bak Skillingen også over isen tilbake. Over isen gikk i sneglefart, for hverken jeg eller bikkjene hadde særlig fotfeste. Er to stk. firbeinte, men den ene synes det er litt teit å jobbe for føden (bortsett fra i nedoverbakker) og fungerer som anker.
 10. Hvor har du vært på tur i dag?

  Som ventet var det TYKT av biler utenfor her i dag. Det ble fullt på stasjonen, så de parkerte langt nedover langs veien. Eneste vi så til skifolket var de par hundre meterne til vi kunne stikke ut av grusveien, inn på stien og senere ut i skogen (hærre så norsk jeg er ) I dag så jeg elg-naboen vår for første gang, så jeg er strålende fornøyd. Har tidligere bare sett spora hans. Vi fant sengene deres også og greier. Storfornøyd. Går å kvinner meg opp til å ha min første natt ute om vinteren, tenker den blir like ved så jeg kan stikke inn om jeg fryser XD
 11. Rosabloggen min

  Epic!
 12. Hvor har du vært på tur i dag?

  Jeg gikk en tur på stien og søkte skogens ro.. så fikk bikkja lukt i nesa og den ble helt koko. Gikk med ene i bånd og andre løs innover fra Stryken i Nordmarka. Første som tråkker på nysnøen Så stikker bikkja som aldri stikker av etter noen lyder inni skogen. Jeg venter i fem minutter på han, for han kommer jo alltid tilbake rimelig kjapt.. Neida. Så jeg bestemmer meg for å følge spora hans i nysnøen, med god hjelp fra den sniffemaskinen jeg har i bånd. Så vi fyker rett opp en bratt skrent og opp mot Fiskeløysåsen. Jeg er ikke så innmari stressa, for det er fine spor etter han, men etter et kvarter begynner jeg å bli rimelig sliten og irritert (og våt). Her finner vi masse spor selv om vi ikke så noen nede med stien. Elg og rådyr og whatnot, ikke rart bikkja stakk liksom. Mens han jeg har i bånd koser seg i senga til et stort dyr så får jeg en telefon fra samboer. Han lurer på hvorfor ene bikkja sitter på trappa og uler så trist.
 13. Tråd for tapt villmark

  Fy F! Men det er i år det er valg (følger ikke så mye med)? Hvem stemmer man på for å endre denne retningen da? Bare "alle andre"?
 14. 2017 - hva skal du ?

  Jeg skal lage mer bål. Og våge meg på mer enn enkeltnetter ute. Babysteps
 15. Kullos

  Sånn uten at jeg vet om dette er et tips med noe hold i (så kanskje mest tankespinn). Da jeg bodde i gass-varme land, Ungarn, så festet vi alltid gassvarsleren langs gulvet for det er der gassen havner. På samme måte vil man se at smårollinger og kjæledyr faller om først (så om du har hund med deg i teltet kan det jo være en god indikator, eventuelt du kan drasse med deg en kanarifugl). Så beste måten å få det ut av teltet på er nok kanskje ikke ventiler i taket, men heller passe på å ha en grei åpning i døra langsmed bakken.