Gå til innhold

snurrehaler

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  50
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om snurrehaler

 • Bursdag 21. nov. 1987

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Stryken

Nylige profilbesøk

710 profilvisninger
 1. Forminsking av ett bilde

  Det jeg bruker å gjøre er å åpne det i paint og så "lagre som", da blir bildestørrelsen mye mindre! Man kan også endre størrelse der inne om man vil krympe det enda mer.
 2. Hva har du kjøpt nå!

  Min belønning etter å ha jobbet som en helt mens alle de med barn på jobb har hatt sommerferie var en ny sovepose som ikke veier et tonn og som kan brukes på høsten: warmpeace viking 900, et trekk til å beskytte den fra hundeklør og en downmat 7lw. Ja, også 2 år som sponsor på siden her. Nå venter jeg på den vanskelige komboen fint vær og fri, så jeg får testet hvordan det er å henge hakket mer komfortabelt.
 3. Hunder i fjellet. Et problem?

  Problemet er jo ikke hunder på tur, men folk uten normal folkeskikk. Og da enkelte av disse folka uten folkeskikk nok også er hundeeiere så ser jeg at slike konflikter kan oppstå.
 4. Telt tur med hund?

  Jeg har to ulydige fillebikkjer som jeg ikke kan slippe løs, så jeg har i tillegg med en langline de kan stå i. Isbokser funker veldig fint som lette mat-/vannskåler, tar man med lokket kan man bruke de til å oppbevare maten i også Potesokker og førstehjelpssaker har jeg også med. Om vi sover ute så ligger de rett på bakken, i telt har jeg med et teppe de kan ligge på.
 5. Kano meg her

  Da har vi fjernet ødelagt glassfiber og pusset til vi ikke orket mer. Nå skal den få seg en grundig vask før vi tetter igjen hullene. Vi bruker masker da vi har fått med oss at glassfiberstøv ikke er så digg å ha i lungene, bildet er bare for å teste hva vi kan skrape hull med
 6. Hoggormer

  Ei venninne tok et bilde av en de møtte i Lier i helga (er så frekk at jeg tillater meg å dele det. Foto: Kamilla). Har også hatt inne huggormbitt allerede. Jeg liker vår/sommer altså, men kan ikke si jeg er så superbegeistra for huggormen. Nå bråker vi heldigvis en del når vi går, så har bare støtt på én så langt, de skygger som oftest banen lenge før vi kommer trampende.
 7. Kano meg her

  Ja, tenkte kanskje farge den rød, så den matcher utslettet XD Kjempemorsomt.
 8. Kano meg her

  Inspirert av tråden til @Jensemann tenkte jeg å lage en liten tråd om vår kano også. Denne saken fant vi på gårdsplassen til et hus vi overtok i fjor høst. Gammel og slitt med noen hull/sprekker som må fikses. Tanken er å få en kano vi kan kose oss med på Harestuavannet/Strykenvannet, så trenger ikke være noe supergode greier liksom. Nå skal den først få kose seg litt i sola så den blir tørr, så blir det en omgang sandpapir. Har vært på biltema i dag for å fikse greier til å tette sprekker med, så får vi se hvordan det blir. Så blir det en runde med ny, frisk grønnfarge til slutt. Vi har diskutert navn på "barnet" og kommet fram til at Elveblest passer fint. Så dette er vel mest for om noen har noen supre tips og slik at jeg om noen år kan sitte som gammel dame å trykke meg rundt inne på fjellforum og mimre over den gangen jeg trudde jeg kunne klare å fikse en kano.
 9. Hoggormer

  Også grusveier, de digger grusveier..
 10. Trekksele eller sporsele

  Heisann. Jeg gikk bort fra non-stop free motion da jeg innså at på alle bilder av han så var bryst-stykket sklidd ut på ene siden av brystbeinet og nærmest lå i ene armkroken. Kjøpte en regulerbar kombitrekksele fra seleverkstedet som sitter som et skudd (var først litt for lang, men det fikset han på raskt som bare det), den er super om du i tillegg vil dra minsten på rattkjelke - man kan kjøpe pinnedel i tillegg så man får et lavere trekkpunkt slik at ryggen ikke presses ned pga. det lave draget. Så jeg slenger meg på de som anbefaler deg å ta kontakt med Jan på seleverkstedet, forklar han hva du er ute etter og du får noe som sitter som støpt.
 11. Tappe vann av kano, tette hull og male

  Sånn helt basic, hva stopper man igjen med? Nvm, så det i første innlegget nå. Har ca. Samme prosjekt på gang her, minus vann på innsiden Gleder meg til bilder av prosessen din.
 12. Hvor har du vært på tur i dag?

  Nyttårsforsettet om å lage mer bål har så langt blitt holdt (nå skal det ikke så mye til å lage mer enn 0 da, men..). I dag gikk vi langs grusveien fra Stryken og opp til Mantjernet. På en høyde der lagde vi oss et bål og jeg spiste pinnebrød for første gang! Det var vind og jeg ble ganske kald i baken, men hjalp litt å å stappe fleece-greia jeg hadde rundt halsen ned i buksa. Veien er brøytet, så var veldig fint å gå uten ski. Eneste vassinga vi gjorde var da vi våget oss ut på en sommersti da sambo mente det ville sett litt rart ut å lage bål midt på veien. Både sambo og bikkjene syntes jeg var god å lage deig: På vei hjem så vi at beveren hadde spist enda mer på prosjektet sitt og at det nå var veldig lite som hindret trærne fra å falle ut i veien. Vi bestemte oss for å være snille og dyttet de ut mot vannet
 13. Flybur

  På SAS vil du ikke få fly med bur på 70cm når du har en hund på 68cm da de mener at den skal ha klaring til taket når den står med hodet rett opp. Norwegian opererer med skulderhøyde (for helt ærlig.. hvilken hund står i avlsappa modus med hodet rett opp?) og der stod jeg å krangla med en fyr som mente buret var for liten, jeg kom med "sku nesten tru du jobba i SAS!", viste seg at han nylig hadde gjort nettopp det XD Trur ikke det er nødvendig med vann og mat, men med en slik beholder hvor du har mulighet til å fylle på vann og mat om det blir nødvendig.
 14. Hvor har du vært på tur i dag?

  I dag dro jeg på aller første skitur alene med begge bikkjene (vanligvis har vi en hver, men jeg gadd ikke vente på Herr Sovelenge). Stiv og støl etter årets første skitur dagen i forveien. Gikk bare rundt Harestuavannet, men med massevis av innlagte tissepauser, så tok det ganske så lang tid det. Litt overskyet og tåke i dag, så lite folk ute, kanskje like greit så ingen så på da jeg stod hjelpeløst bak bikkjene som dro meg fra et pilkehull til det neste for å se om det var noe spennende der... full kontroll. Virker som det hadde vært greit med fisk da, for noen av hullene måtte de kna seg skikkelig godt nedi.
 15. Hvor har du vært på tur i dag?

  Vi fant en gammel spark på låven som knirker godt når man bruker den, så spørs hvor lenge den holder Fått padda den skarpe kanten foran og siden det i dag var få biler på parkeringa, så turte jeg prøve sparketur med hund. Det gikk mye fortere enn sparketur uten hund for å si det slik! Gikk fra Stryken og fulgte veien opp bak Skillingen også over isen tilbake. Over isen gikk i sneglefart, for hverken jeg eller bikkjene hadde særlig fotfeste. Er to stk. firbeinte, men den ene synes det er litt teit å jobbe for føden (bortsett fra i nedoverbakker) og fungerer som anker.
×