Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Jeg er en frostpist, noen med erfaringer på denne? Pengboka tillater ikke sovepose til tusenvis av kroner, og ser det er en del tilbud på denne nå. 

Andre forslag til gode/greie varme poser til en studentvennlig pris? Må ikke ha den letteste posen, ryggen og beina tåler og liker litt arbeid. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

MTI vinter posene har vel bare en kort glidelås som ikke går ned hele lengden så da blir det kanskje litt mer knotete som dyne. Da må du ha bena inne i posen mens på overkroppen vil du kunne få litt mer dyne. MTI vinter posene er sykt varme så å bruke den selv som dyne på sommeren tror jeg fort vil føre til hetetokter 😂😬

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

  • Lignende innhold

    • Av beaska
      Valget står mellom Mammut Women's Protect Fiber Bag -21c Renaissance M og Mammut Tyin MTI 5-Season - 25 C 180 liter. Noen med erfaringer og meninger hvilken av disse som er best? Det blir mange netter under åpen himmel gjennom hele året, så dun er uaktuelt. Pga 2 bikkjer må den også tåle endel slitasje/klør etc. 
    • Av Diger Jotne
      Har et par soveposer som er en smule trange rundt. Disse er av Mammut merke. Var på sia dems men fant ikke noen slike utvidere/forlengere.
      Jeg vet det finnes, men det er kanskje ikke alle merker som fører slikt? 
    • Av Annajoh
      Hei! Jeg har bestemt meg for å investere i ny sovepose ettersom den jeg har, som er arvet etter min mor og far, visstnok er eldre enn meg😂 OG jeg fryser noe voldsomt i den. Jeg er nok litt frossen av meg, men den er nok i utgangspunktet ikke laget for kaldere temperaturer enn 5 grader.
      Jeg er ute etter en sovepose laget for damer, da jeg ofte blir veldig kald på føttene. Jeg sover gjerne med varmeflaske, to par ullsokker og varmeelement (noen ganger også tovede tøfler), og da holder jeg varmen. Men synes dette er litt tungvint og skulle gjerne kommet meg unna med ett eller to par sokker😂 Er det noen som har gode forslag til en ny sovepose til meg? Jeg skal nok ikke sove ute noe særlig på vinteren, men jeg vil gjerne ha en pose man kan sove komfortabelt i ned til -5 (helst kanskje -10 grader, da jeg som sagt fryser lett). Jeg er ute etter en som ikke koster så veldig mye mer enn 3000 kr. Fint om den er relativt lett og enkel å pakke ned. Jeg kan bruke min gamle på varme sommerdager, denne er mest til vår og høst😊 Håper på noen gode tips!
    • Av ost
      Hei
      Neste uke fyller dem minste datteren min 9 år, og sovepose står på gaveplanen. Mine to eldre barn har alle fått variasjoner (etter når de er kjøpt) over Mammut 3-sesaon MTI sovepose. Disse har ligger mellom 1,5 og 1,8 kg, syntetisk, og har en komforttemperatur rett over null. 
      Disse soveposene er greie de og jeg kunne fort ha kjøpt lik til minstejenta, men jeg irriterer meg grønn over hvor vanskelig det er å komprimere disse soveposene skikkelig, spesielt når utgangspunktet er at de skal ned i en barnesekk.
      SÅ: hva gjør dere som har barn, og hva kjøper dere? Går dere for dun for barna? Jeg er opptatt av at en sovepose for et barn ikke skal være en porselensdukke - den må kunne brukes. Samtidig vil jeg ha lav vekt, holdbarhet, god komprimering og lav pris (ja jeg vet jeg vet, pose og sekk osv). Bruken er primært telt og hengekøye. Kanskje åpen himmel etterhvert også. Jeg tenker jeg kjøper en pose nå som hun skal ha til hun a) eksploderer i vekst og må ha ny av den grunn eller b) sliter ut den hun nå får eller c) kjøper selv når hun en dag begynner å blir mer kravstor. 
      Denne kunne kanskje vært en mulighet: 
      (Logg inn for å se skjult innhold)
      ? Fjellsport har vårsalg, hva med denne: 
      (Logg inn for å se skjult innhold)
      Hekta på tur har jo denne: 
      (Logg inn for å se skjult innhold)
      Mange har også tidligere snakker om Warmpeace Viking, men holder denne på duna? Og er det verdt å kjøpe nå som det ikke er på salg?
      Hva gjør dere og hva bruker dere? 
    • Av StorHans
      Hei!. 
      Jeg planlegger tur fra Skien til Eidfjord/omegn. Og jeg skal gå over vidda. Jeg skal starte turen fra Skien i midten av August. 
      Jeg vurderer både dun og fiber. Men ettersom jeg skal sove i telt, og har mulighet til å tørke utstyr på hyttene. Så vurderer jeg sterkt og prøve ut en dunpose for første gang. 
      Jeg håpte med dette innlegget at noen kunne gi meg noen innspill til valget av sovepose. Jeg har sett meg ut 3 alternativer. 
      -Takker for alle svar!!! 
      Enten Helsport Alta. t-limit - 6.           1.6kg.

      (Logg inn for å se skjult innhold)
      Marmot never winter dun. t-limit - 1.7. 850g.

      (Logg inn for å se skjult innhold)
      Eller Mammut nordic dun. t-limit - 5. 1kg.

      (Logg inn for å se skjult innhold)
      I vedlegget under så har jeg lagt til været som var ved Sandhaug hytta midt på Hardangervidda. Fra midten av August i fjor.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.