Gå til innhold
  • Bli medlem

David92

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om David92

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei. Ønsker tips til varme i telt. Kikker på helsport lavo ovn og Corona parafinovn til innendørs bruk. Kikker også på isolerte isfiske telt, Robens Klondike polycotton telt. Helsport finnmarka telt. Helsport varanger telt med innertelt og innsydd bunnduk. Ser også at det finnes kuppeltelt som brukes fyring inni. Tenkte i utgangspunktet å ha som reisetelt baki bilen, men allsidighet er jo selfølgelig + Har også sett på diesel brennere med pipe og eksos, men ser styrete ut at man må ha batteri. Dessuten har jeg god tilgang på gratis tørr gran ved fra sagbruk Hvilke erfaringer har folk med slik? Hva er de beste løsningene?
  2. Jeg skjønner, men når jeg bruker med quilt/dyne eller bruker under oppblåsbart liggeunderlag så blir effekten av dette minimalt. Jeg bare stusser på at r verdien kan være så forskjellig
  3. Hei. Noen som har testet foldbart liggeunderlag mot opprullet liggeunderlag? Da tenker jeg spesifikt på exped flexpad plus mot bergans extreme. Begge har omtrent samme mål og vekt, men R verdi på flexmat er 2.2 og extreme er 3.5. Hvordan kan dette stemme? Jeg har lyst på flexmat men gidder ikke hvis jeg taper så mye varme. Har sjekket tilsvarende modeller fra andre leverandører og ser ut til at foldbare gir mindre isolasjon.
  4. Hei. Ble det noe mer utav dette prosjektet? 🙂 Veldig interessert🙂
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.