Gå til innhold
 • Bli medlem

Oksen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  104
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Oksen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hvor tjukk dunpose får man plass til inni?
 2. Jeg har ikke bestilt der i fra selv, men skulle jeg kjøpt ny i dag hadde det blitt cumulus. Det finnes en video av teneqa 850 på YouTube (backpackinglight). Kvalitetsmessig går de for å være helt i toppen, men til en langt lavere pris. Hvis du ser litt på siden demmes ser du at de bruker beste dunkvalitet, og at de benytter kammerkonstruksjoner som skal forhindre kuldebroer. Til tilsvarende pris føler jeg de kjente merkevarene tar seg litt for godt betalt for kjipere design.
 3. Cumulus teneqa 850 (evt. 1000). Bestilles fra Polen, så du må legge til ca. en tusing i mva. Varme, lette og pakker lite. Forholdsvis billige også.
 4. Tusen takk! Den så skikkelig fin ut. Får den plass i ryggsekk eller?
 5. Litt off topic, men hadde vært veldig kjekt om du hadde giddet å legge ut noen bilder av alaska, gjerne sammenlignet med en av de andre, sånn at man kan gjøre seg opp et bilde av loft m.m. Synes de virker veldig snop, men er litt vanskelig å danne seg et bilde av nøyaktig hvor varm de er sammenlignet med andre 😀
 6. Jo, den må brukes som dyne hvis tempen er over 8-10 grader. Det finnes en utgave med mindre dun også, én igjen på tilbud [Hidden Content] Ellers får warmpeace viking 600 veldig mye skryt. Denne finner du på hekta på tur. Den fåes i både lang, og lang og bred. Disse posene kunne jeg nok brukt ned mot 0 grader, men registrerer at folk her inne gjerne må ha pose med tcomf 5-10 grader lavere enn utetemperaturen for å ha det behagelig. Sånn sett kan det være greit med en pose rundt 0 grader, med mindre du kun skal telte i 15-20 grader da. Da kan du i prinsippet slippe unn
 7. Ta en kikk på denne [Hidden Content] Kjøpte selv en slik på tilbud til 2700, og er kjempefornøyd. Varm og meget romslig. En av de mest komfortable posene jeg har prøvd. Er godt kjøp også til 3000 IMO.
 8. Har kjenninger som sverger til venor gamme til vinterbruk på Finnmarksvidda. Der enstangs lavvoer knekker stangen skal disse ut i fra det jeg har hørt stå fjellstøtt. Har sett de på finn inni mellom til ganske kraftige avslag. Kan være verdt å følge med
 9. Jeg ville sendt en forespørsel til cumulus hvis jeg var deg
 10. Kom umiddelbart til å tenke på Fjellreven Abisko 2 tunneltelt - enten shape eller endurance. Lette og vindstabile 4-sesongers telt som har 95cm høyde i hodeenden (men skrår mot fotenden). Sistnevnte har stort fortelt. Endurance er noe over budsjett, men disse er på tilbud inni mellom.
 11. Gitt litt fort i svingene - det var Trollveggen pro
 12. Ikke sikkert det er helt relevant for nyeste utgaven av Trollveggen pro, men forrige utgaven, som jeg hadde, var alt annet enn slitesterk. Begynte å nuppe etter kort tid, og etter et par års bruk sprakk "gummien" på sidene i glidelåsen på flere steder.
 13. Fulgte stien fra skittenelv opp på en høyde til den sluttet ved ei myr. Var noen flate og fine områder, men litt for nært stien til at vi fikk lyst til å campe der. Vet dere om det er mulig å finne teltplasser om man følger skittenelva innover i retning trollvatnet, eller er det bare myr og ulendt terreng?
 14. Vært nummen i høyre stortå i et par mnd. Fikk litt småpanikk og dro til legen, som etter noen enkle tester mente at det ikke var noe å bry seg om. Siden har jeg ikke tenkt så mye over det.
 15. Så nettopp Fjellreven abisko endurance 3 til 7500kr. Etter hva jeg har sett og hørt er dette et meget habilt 4-sesongers telt, og veier kun 3kg.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.