Gå til innhold
  • Bli medlem

Innvandrer på Fjelltur ?


Gjest Anonymous

Anbefalte innlegg

De fleste av voldtektene blir begått av mennesker med massive traumer, og ikke minst et helt anna kvinnesyn hvor mannen blir sett på som overordnet. Skikkelig oppfølging ville hjulpet betraktelig på dette problemet.

Det ville også hjulpet betraktelig på dette problemet å ikke slippe inn mennesker med massive traumer og et helt annet kvinnesyn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
Det ville også hjulpet betraktelig på dette problemet å ikke slippe inn mennesker med massive traumer og et helt annet kvinnesyn.

Det er ikke alle som kommer hit bare fordi de vil, veit du. Det finnes noe som heter humanitært grunnlag, det finnes en del mennesker som må komme seg vekk. Skulle vi kun feie utafor vår egen dør kunne vi ikke forvente å få mange venner i internasjonal sammenheng, men det er kanskje ikke så viktig så lenge vi kan dra nisselua nedover øra, gjemme oss bort og fortsette å se nøyaktig >-

Var det ikke en her som hadde no sånt i signaturen som at "om alle døde, ville verden vært trygg"?

Edit:

60 000 elever ut av vgs i fjor; 30 000 jenter.16 000 voldtekter over 3 år=5 333 pr år. Dvs 5,3/30=17% av jenter opplever voldtekt. Ja, det kan jeg se for meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skulle vi kun feie utafor vår egen dør kunne vi ikke forvente å få mange venner i internasjonal sammenheng, men det er kanskje ikke så viktig så lenge vi kan dra nisselua nedover øra, gjemme oss bort og fortsette å se nøyaktig >-

"Venner i internasjonal sammenheng". Hva mener du konkret med dette? Dersom det er en forutsetning for å få "venner" at man lar egen nasjon gå til grunne, så kan jeg utmerket godt klare meg uten så mange venner.

Og "nisselua nedover ørene" er vel heller et problem for dem som stikker hodet i sanden for alle problemer, og fortsatt fantaserer (hallusinerer?) om et lykkelig "fargerikt fellesskap". Thomas Hylland Eriksen er et godt eksempel på en person med en gedigen nisselue som sperrer for både syn og hørsel.

Jeg vet selvsagt at en del mennesker kommer til Norge fordi det er problematiske forhold i deres hjemland, men jeg ser ikke at Norge har et ansvar for å løse allverdens problemer eller hjelpe allverdens menneskeskjebner. Et minstekrav burde være å oppføre seg pent når man får sjansen i et nytt land. Dessverre er det altfor mange som ikke vil/klarer dette, og følgelig er norsk kultur og norsk velferdsstat sterkt truet. Allerede nå er problemene gedigne, men små i forhold til hva som vil komme.

Så tidlig som på 80-tallet advarte Carl I Hagen mot de problemene vi i dag har fått, men han ble latterliggjort, stemplet og demonisert. Hadde han helt rett? Ja. Utviklingen er nå kommet så langt at den er svært vanskelig å stoppe. Dersom ikke innvandringspolitikken endres drastisk umiddelbart, er det overhodet intet håp. Muslimer lar seg ikke integrere, det er bare å innse. Ethvert sted hvor muslimer møter vestlig kultur blir det bråk. Dette kunne vi unngått dersom vi hadde ført en fornuftig politikk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Venner i internasjonal sammenheng ville vi hatt med strengere innvandringspolitikk også. Danskene er smartere enn oss og har skrudd igjen krana mye mer enn det vi har gjort, enda ble Anders Fogh Rasmussen NATO`s nye generalsekretær. Å gi alle innvandrere med problemer oppfølging og behandling vil være praktisk umulig (noe vi har sett beviser på de siste tiårene) Det er også svært kostbart og ressusjkrevende, resussjer vi kunne overført til andre formål som skole helsevesen osv. Skal vi den norske stat betale milliarder for import av store trygdegrupperinger og potensielle ustabile og farlige mennesker?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er ikke alle som kommer hit bare fordi de vil, veit du. Det finnes noe som heter humanitært grunnlag, det finnes en del mennesker som må komme seg vekk.

Jeg tror de som klarer å komme seg helt til Norge vil og ønsker dette svært sterkt. Det finnes da mange land mellom Afganistan og Norge der man ikke ville vært i livsfare. Det er også kostbart å komme seg hit, så det er vel ikke uten grunn at det er flest menn som på ett eller annet mystisk vis klarer å skaffe pengene til dette. Gikk jo en dokumentarer i vinter om innvandrere som har greid å komme til Europa, men som søker seg målrettet videre mot Norge. I et interjuv med innvandrere svarte de at ALLE visste om Norge og at det var det mest attraktive landet å komme til, og det på grunn av snill innvandringspolitikk, trygdeytelser osv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei vi må for all del sørge for at folk ikke oppfatter Norge som et rikt og gavmildt land! La de få vite at vi er inngrodde og egoistiske rompenisser som hater alle som vil praktisere annen kultur enn norsk-amerikansk.

Jeg har vel akkurat nok belegg til å kunne kalle meg "kven" om jeg vil. Selv om jeg kan veldig lite om "kvensk kultur" så vurderer jeg om det vil være bedre enn å være "norsk" bare for å ikke assosieres med tidligere nevnte. Da skulle jeg svært gjerne tatt med meg (andre) innvandrere på tur og delt min kultur med de sånn at de vet litt om hvem jeg er og får se hva jeg er stolt av.

Pleh..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du får vel heller finne fram ignore-funksjonen da.

Jeg kan jo forsøke å formulere det liksom-diplomatisk, litt sånn som når de jeg generaliserer og kaller for egoistiske rompenisser drar alle "innvandrere" under en kam og kaller de for kvinnefiendtlige:

"Jeg er skuffet over at de som i dag står som forsvarere av norsk kultur først og fremst representerer en tankegang om at det er en isolasjonsvilje, drevet av en kunstig frykt, som er det fremste elementet i kulturen. På denne annen side finner jeg det paradoksalt at i de samme kretsene, med unntak selvfølgelig - jeg vil jo ikke generalisere, er svært villige til å adoptere elementer fra andre kulturer. Elementer som er nesten minst like inkompatible. Eksempelvis katolske tradisjoner i et protestantisk land"

Bedre nå?

Men fattet enda kortere: praksis av kultur > hat av kultur.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jo.

Og helt fram til noen greier å formulere seg på noe som tyder på innsikt eller vilje til det, så er det bortkastet tid å dille rundt. Det er få til ingen som er så genuint dumme at de ikke evner det, og informasjonen er tilgjengelig, så det finnes pent liten grunn til å ikke skulle være klar på at ignoranse er selvforskyldt og bare negativt.

Jeg skulle gjerne sett noen vurdere om det er effektivt å enten stenge ut en hel gruppe for å fjerne den statistiske sannsynligheten for at enkeltindivider som tyr til makt/vil tilegne seg makt på måẗer som ikke er akseptert i vårt samfunn kontra det å heller slippe flere inn for å prøve å sørge for at grobunnen til disse virkemidlene ikke er til stede.

Men de som ikke gidder dette, men heller tyr til for eksempel tullestatistikk av typen: "Hvis fem millioner arabere kommer til norge så kommer sannsynligvis over halvparten av alle som bor i Norge til å være muslimer!" - de er rompenisser som fortjener å få høre det, uansett hvilken form man presenterer det i og hvor raffinert mediet er.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dine innlegg er av en karakter som gjør dem verdiløse som grunnlag for kommentarer. En smørje av mange ord, men intet innhold av substans. Ditt barnslige vokabular taler for øvrig for seg selv, så det er ingen grunn til å bryte nettiketen ved å konkludere angående dine personlige egenskaper/ferdigheter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vinteren 06 - 07 var det 6 voldtekter i området nedre Grunerløkka/Akerselva. Mener og huske at alle gjerningsmennene var somaliere. Sånt har man jo hørt før men det var da lederen for "somalisk forening" uttalte seg på TV at jeg reagerte. I et intervju på flere minutter om denne saken så antydet han ikke en eneste gang at han tok avstand ifra eller på andre måter avskydde ugjerningene som var begått av hans landsmenn. Ingen medlidenhet med ofrene, ingen ydmykhet. Lett og skjønne at de praktiserer ingen integrering i det norske

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du kunne jo prøvd å demonstrere manglene mine.

Vokabularet mitt er ikke barnslig. Bruken av begrepet "rompenisse" er det. Mangel på substans burde du helst påvise ved argumentasjon. Du er tydelig uenig med meg i at substans er viktigere enn form, men setningen "En smørje av mange ord, men intet innhold av substans gir vel ikke mye mening?

For det første skulle jo et "men" antyde et motsetningsforhold mellom min form og substansen, vel? Men med "smørje" antyder du jo også at formen jeg bruker også er dårlig. Jaja. Litt slurv da. Men kunne du forresten ikke hold deg til enten "innhold" eller "substans" i neste vending? Det ville jo betydd nært nok det samme, men språket ditt ville jo blitt mindre smørjete.

Mine personlige egenskaper må du gjerne trekke i tvil: jeg kan selv innrømme at jeg generelt kan gå med på en karakterisering som en "folkefiende". Men hva vilje til engasjement og viten angår så kan du bare påvise det ved å prøve meg.

Eller så har du jo prøvd deg på samme taktikk som meg: å overse eller stakkarsliggjøre de som man oppfatter som noenlunde ute å kjøre. Det må jeg jo ta som et kompliment eller bekreftelse. Tar jeg på meg skylapper så kan jeg jo tilogmed konkludere med at bruken av begrepet "rompenisse" dermed har vært høyst vellykket.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du vil altså insistere på egen smørjing? De to siste innleggene dine har vært en unødvendig rotetet måte å si at du mener jeg både bruker mange ord på å si ingenting. Du antyder også at det lille som måtte være å finne av substans kan kritiseres, men at vil holde det hemmelig for meg siden det er folk jeg vil kalle for rompenisse.

Jeg legger for øvrig merke til at du ikke er fremmed for å ty til barnslig retorikk, bl.a i karakteristikken av T. H. Eriksen? Kan jeg få bytte ut rompenisse med nisselue hvis jeg også kommer med en kjekk liten analogi - som forøvrig er en grei illustrasjon men ikke tilegner noe begrep noen sannhetsgehalt overhodet.

Jeg er litt skuffa. Du er ikke spesielt sporty. Eller konsekvent.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kritiserer ikke deg som person. Dine innlegg taler som nevnt for seg, med barnslig vokabular og manglende substans som gjør dem uaktuelle å kommentere.

Du, derimot, har nå begitt deg inn på ren persondebatt. Da er det på tide å overlate deg til deg selv. Du har spilt deg selv ut over sidelinjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan jeg henstille om at man holder seg til topic? For eksempel: Hvor mange innvandrere har voldtatt noen i fjellet? Er dette noe man bør være redd for?

At det ennå ikke er tilfella av voldtekt på fjellet må vet tilskrives at fjellet p.t. ikke har innvandrere sin interesse; men der er vel spørs om hvor lenge?

Og når det skjer er det spørs om DNT sitt system overlever?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

At det ennå ikke er tilfella av voldtekt på fjellet må vet tilskrives at fjellet p.t. ikke har innvandrere sin interesse; men der er vel spørs om hvor lenge?

Og når det skjer er det spørs om DNT sitt system overlever?

Hva er faren her da? Hvordan kan man identifisere om det eventuelt er et problem? Den største andelen av innvandrere til Norge er Katolikker.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva er faren her da? Hvordan kan man identifisere om det eventuelt er et problem? Den største andelen av innvandrere til Norge er Katolikker.

Det er vanlig ikke Katolikker det er problemer med, men derimot muslimer.

Også i Danmark, har vi hatt mange voldtekter, begått av muslimer, og muslimske ungdomsbander er blitt et problem med våpen og narko.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Erling:

Men når du bare tilfeldigvis finer det for passende å i to-tre setninger umyndiggjøre T. H. Eriksen ved litt hendig bruk av nisseluer så er det ikke verken kritikk av personer verken spesifikt eller generelt? Nisselua vil jo aldri være langt unna i din retorikk hvis noen skulle prøve å forsvare Eriksen.

Joda, det er en gradforskjell mellom nisselue og rompenisse men din vilje til å kritisere og være nedsettende er minst like stor som hos meg. Derfor gir din kritikk av meg rimelig liten mening! Hvis alt du hadde sagt var at du helst så at jeg brukte mindre obskøne begreper så hadde det vært noe annet.

Jeg er skuffet fordi du ikke skjønner at jeg MÅ ta for meg de få argumentene dine og påpeke at du er usammenhengende i retorikken din. Videre er det usporty av deg å prøve å slippe unna med at "Du tar feil, men du får ikke vite hva før du oppfører deg slik jeg vil".

Du kommer ingen steder verken med å prøve på en ovenfra-og-ned vinkling eller ved å prøve å gjenta en påstand uten noen begrunnelse mange nok ganger i håp om at det skal bli fakta. Dette blir på siden av tema, definitivt, men mitt første innlegg mener nå jeg selv var innenfor tema. Responsen på det innlegget har vært både utenfor tema og dårlig begrunnet. Jeg vil ikke la det stå som siste ord før det kommer noe mer gjennomtenkt fra den kanten.

Forøvrig: Hvorfor antas det at de innvandrerne som kunne tenkes å befinne seg på fjellet er de samme menneskene med de samme mål og motiver som de som begår ugjerninger ved Akerselva? Jeg skulle tro at de som fristes til å kjøpe seg fjellstøvler er de best integrerte og vårt beste kort for å nettopp introdusere de til norsk natur. Jeg vet ikke om det faktisk er meningen, men det ligger en klam antydning til at hvis man først er somalier så har man en evig tilbøyelighet til å selge dop og voldta selv om man er såpass godt integrert at man drar på fjelltur.

Videre vil jeg gjerne se at noen kommer med en god vurdering av om det er en mer effektiv strategi å isolere seg for å minske risikoen for at en og annen luguber person sniker seg inn blant et flertall av folk med bedre motiver. Dette kontra den andre parts tanke om at det mest effektive er å slippe alle inn, men sørge for at ugjerningene ikke får grobunn.

Og tanker som er tatt ut av løse luften av typen "Morlille er en sten", vel... Håper dere er mer ansvarlige og gjennomtenkte når dere deltar i demokratiske prosesser. Friheter dikterer strengt et symmetrisk ansvar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når man snakker om problemer tilknyttet innvandringspolitikken er det omtrent utelukkende innvandring fra ikke-vestlige land det er tale om. Særlig er det enorme problemer med muslimer, som er svært lite villige til å integreres i vestlig kultur. Jeg tror nok Kjiver forstår hva slags folkegrupper det snakkes om, så avsporende prat om katolikker er helt unødvendig.

For fjellets del er det, til forskjell fra i lavlandet, ingen problemer med innvandrere. Dette er fordi de få innvandrere som går i fjellet kommer fra vestlige land, og følgelig evner å opptre verdig og i henhold til norsk kultur og sogar menneskerettigheter. Muslimer finner generelt fjellet totalt uinteressant, og de få unntak som eksisterer er de samme unntak som har valgt å integrere seg i det norske samfunn til både deres eget og samfunnets beste. All honør til disse, selvsagt, selv om de sporenstreks burde konvertere bort fra deres religion.

Siden store innvandrergrupper mangler kultur og atferd en moderne sivilisasjon verdig, vil de aldri bli savnet i fjellet av mennesker som omfavner nettopp slik kultur og atferd. Tvert imot blir fjellets verdi som muslimfri sone større og større ettersom kaoset tar fullstendig overhånd i lavereliggende bebygde strøk. Kontrasten mellom fjellet og livet i byen er økende.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.