Gå til innhold
 • Bli medlem

Gullars

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  186
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei! Er det noen som har kjennskap om tilstanden i Solrenningen angående snø & is? Er det snøfritt, og isen på vannet er vekke? Jeg var oppe på slutten av Mai ifjor og da var det masse snø og fullstendig isbelagt. Veien opp hadde forøvrig fått seg en solid omgang av vinteren og vårflommer. Det var surt å måtte snu.
 2. Har du installert siste Firmware via Garmin Updateren?
 3. Hartelijk dank voor het verslag en mooie foto!
 4. Jeg foretrekker .308 , så slipper jeg bli lunch
 5. Vi får se om vaskebjørnen tåler en runde Remington!
 6. Vaskebjørn hører ikke hjemme i norsk fauna og skal elimineres deretter. På lik linje med Nord Amerikansk Mink og Mårhund!
 7. Jeg hadde håpet at Norges Kart som man får til Android, ville komme til Iphone. Men den gang ei! Får leve i håpet! Norgeskartet til android er utrolig bra!
 8. Om folk føler de trenger beskyttelse utover en samekniv så får nå folk slepe med seg en rifle eller hagle! De som må bære 3-4 kg extra! Hva bryr andre seg?! La nå folk bare slepe det med seg! Om man trenger det? Med bortsett fra bjørnetrussel i Alaska, Canada eller Svalbard. Så sant du ikke skal trakke i fjellet i nord Pakistan eller Afganistan!
 9. Jeg må innrømme at dette var noe av det værste jeg har smakt! Men nå har jeg rar smak! Personlig elsker jeg skikkelig røykt Islay whisky. Bowmore, Laproiugh, Adberg etc. MMmmm.. Problemet er glassflaske, av og til blir det lomme lerke med " en bedre whisky" , men som oftest blir det Famous Grouse på plastflaske. Smaker helt supert på fjellet.
 10. I Norge, nei! En samekniv får holde! En del venner av meg i sør vest USA går ikke ofte på langtur uten våpen. Dette er pga svartbjørn, puma og narkosmugglere / ulovlige innvandrere!
 11. Lundhags V8 - 75 litern. Den pleier å være akkurat! Da henger sekk, telt og sovepose utenpå vel å merke! Ja, jeg liker å ha med meg litt ting og tang på tur! Er på tur for å kose meg!
 12. Bare en negativ erfaing med en gammel gretten bonde av en Vossing i Torfinnsheim som var litt ufin i språket. Ellers bare fine erfaringer, jo lengre det er til hytter jo triveligere blir folkene!
 13. Konsekvens av å bo i et land der våpen så og si er forbudt! Man vet ikke hvordan man bruker det!
 14. Til ting som smaker tvilsomt! Neida... Potetmos, Real Turmat, gryteretter. Mulig det bare er meg, men jeg elsker Tobasco!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.