Gå til innhold

Tom

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  3 368
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tom

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tom

  Skjult bruker

  En av grunnene til at jeg spør er nemlig relevant i forhold til den andre tråden. Når man er vanlig bruker kan det ofte være en fordel å se hvilke av moderatorene som er pålogget. Det kan være tilfeller der man vil gjøre moderator oppmerksom på noe eller stille et spørsmål. Da er det synd at moderatorene står som "skjult", slik at man må gjette på hvem som faktisk er der og ikke er der. For min del hadde jeg ikke i min villeste fantasi kommet opp med at det var noe provoserende å se at en moderator var pålogget. Tvert imot, da ville jeg følt en trygghet. Moderator er nemlig usedvanlig dyktig til å passe på meg, og beskytte meg mot alle farer som måtte vake.
 2. Tom

  Skjult bruker

  Men når man har full anledning til å ha et kallenavn som ikke røper noen identitet, hva er da vitsen med å ha en tilleggsfunksjon som gjør at man står som "skjult"?
 3. Tom

  FNs klimapanel og rapport

  Jeg tar meg den frihet å gjøre en omskrivning fra sedvanlig sosialistisk tåkeprat og til ordentlig, ærlig tale: "Kjære Svein. Takk for ditt spørsmål. Vi på venstresiden ønsker å rettferdiggjøre overgrep mot enkeltmennesket, slik at vi kan skatte- og avgiftsbelegge dem halvt ihjel og forfølge dem fra vugge til grav. Dette er fordi sosialismens grunnprinsipp er "vi vet best hva som er rett for alle andre". Derfor er det for oss svært viktig at det ikke forskes frem noen slik sammenheng som du her påpeker. Målet med vår forskning er at klimaendringene skal være menneskeskapte. Vi har så absolutt funnet en sammenheng av den karakter du snakker om, men vil ikke gå videre med en slik teori. Offisielt pleier vi å si at vi "så langt ikke kan se en åpenbar sammenheng". Fordelen for oss er at menneskeheten i stor grad er en brekende saueflokk som liker å bli styrt og herset med, og som hater selvstendig tankegang som strider mot flokkens overbevisninger. Derfor er det intet problem for godt betalte forskere som oss å hjernevaske disse til å tro at klimaendringene er menneskeskapte, til tross for at det til alle tider har vært naturskapte endringer i klimaet som har vært klin like de vi opplever i dag. Dersom noen bestrider våre påstander har vi et smart knep. vi stempler dem som "konspirasjonsteoretikere", "Bush-fanatikere" og "egoister". Egentlig skulle vi ønske at vi kunne gjøre som Pol Pot, for vi har tradisjon for å støtte diktatoriske holdninger Vennlig hilsen Professor Madness"
 4. Tom

  Skjult bruker

  Hva i huleste er poenget med det? Kanskje jeg skal begynne å være skjult. Bare vake rundt i all hemmelighet og spionere på de andre brukerne Tøft ass!
 5. Tom

  Skjult bruker

  Jeg har lenge lurt litt på hensikten med oppdelingen av hvem som er pålogget, angitt i oversikten nede på siden. Der står det hvilke medlemmer som er pålogget, og hvor mange gjester som er på besøk. Det er greit nok. Men så har vi kategorien "skjult". Såvidt jeg har forstått er dette en slags "storebror ser deg"-funksjon som moderatorene kan gjemme seg bak. Vi vanlige dødelige brukere skal altså ikke få lov til å se når en moderator er pålogget. Er det paranoia som er bakgrunnen for kategorien "skjult" eller finnes det rasjonelle forklaringer?
 6. Tom

  FNs klimapanel og rapport

  Nå er det som regel ikke slik at etikk utformes med smarthet som det høyeste mål. Derfor er ikke en tankegang som går ut på å la de syke dø akseptert i Vesten. Hvis menneskeheten dør ut blir det slutt på både islam og sosialismen, så det er absolutt verdt det. Håper det går fort. Alternativt kan vi utrydde islam og sosialismen, og leve videre som siviliserte folk.
 7. Tom

  FNs klimapanel og rapport

  Blå er en fin farge.
 8. Tom

  FNs klimapanel og rapport

  Skammens mann skrev: Ja, der har vi det klassiske sosialistforsvar. All kritikk av sosialismen er selvsagt sinnssvak konspirasjonsteoretisering. Det er akkurat det samme som i innvandringsdebatt, der alle kritikere er rasist, i skattedebatt der alle kritikere er egoister osv. osv.
 9. Tom

  FNs klimapanel og rapport

  Tok "møteplageren" seg den frihet å tenke selvstendig? Kanskje det ikke passet inn i A4-klubben ellers rundt møtebordet? Skuffende at du snakker så nedsettende om Svein i denne debatten, ods. Du burde heller applaudere at det finnes folk som ikke tar alle "vedtatte sannheter" som en selvfølge.
 10. Tom

  FNs klimapanel og rapport

  Tenk å kalle Svein, som er helt utrolig i denne debatten og har en masse å fare med, for "UFO-forsker". Snakker om å tviholde på et syn på sannheten. Jeg tror nok at uansett hva man hadde kommet med av bevis og argumenter, så hadde ikke kjiver gått vekk fra at mennesket alene skaper klimaendringene, og at bilister som følge av det må avgiftsbelegges nærmest til døde. Blir nesten som en fanatisk Elvis-fan som fortsatt nekter å innse at Kongen er død.
 11. Mail dit blir nok bare forkastet av hennes sekretær.
 12. Tom

  FNs klimapanel og rapport

  I denne tråden har Kong Svein virkelig overgått seg selv. Han har formidlet store kunnskaper, og har lett frem en rekke meget interessante kritiske kilder. Kort oppsummert har Svein satt saueflokken på plass som en gjeterhund i fjellet. Ekstremistene som hevder at de sitter på sannheten om fremtiden i denne saken viser fanatisk muslimsk mentalitet, og taper så det synger mot Sveins glimrende argumentasjon og fornuft. Jeg tar av meg hatten for Kong Svein, som makter og gidder å bruke tid, slik at han står fjellstøtt opp mot stormen av politisk korrekte fjols som ikke forstår hva de skal gjøre nå som de konfronteres med selvstendig tankegang.
 13. Tom

  Fiske i Fora?

  http://www.fordalen.no/index.php?side=0 Vet ikke om denne hjelper deg noe.
 14. Tom

  FNs klimapanel og rapport

  Så nettopp ufyselige Hallgeir Langeland på Redaksjon EN nå. Det er slike rasshøl sosialistene anser som "troverdige" i klimadebatten. Jeg vil heller at jorden skal forsvinne inn i solen enn å følge ordre fra idiotene i SV og AP.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.