Gå til innhold
  • Bli medlem

Johansen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Johansen

  1. synes du dette var mer usaklig og latterlig enn Toms stadige påstander om at han er så langt unna å være rasist som det går an å bli? Eller Sonyx' skråsikkerhet på at hans barn vil bli voldtatt og ranet av muslimer?
  2. enkelte her har vært fryktelig engstelig for at den norske kulturen skal forringes/utvannes/forsvinne, dersom det blir for mange innvandrere/muslimer... da må denne norske kulturen være en fryktelig skjør greie, dersom den ikke tåler impulser utenfra. Til dere som ustanselig hakker videre på det her med norsk kultur.. hva er det nå som er ekte norsk,da - historisk sett? Hardingfele? nei. Munnharpe? Nei. Bunad? Nei. Stavkirke? Nei. Du skal lete lenge for å finne noe som helst som er opprinneligt norsk. Nisseluen? nei, ikke den en gang - selv om den er trukket så langt ned foran øyene på enkelte at den isolerer brukeren fra omverdenen.
  3. Tom - du må gjerne lure deg sjøl til å tro at du ikke kan rammes av rasisme-begrepet , men du framstår som veldig latterlig. Din metodikk her har vært bevisst å unnlate å bruke ordet "rase" direkte, slik at ditt forsvar består i at du semantisk ikke kan rammes av den strengeste definisjonen av begrepet. Men i tanker og ord står du for holdninger som klart er rasistiske av natur. Ved f.eks. å stadig henvise til "innvandrere", generaliserer du en mengde forskjellige folkegrupper, men tillegger de eksakt samme antatt dårlige egenskaper uansett hvor de kommer fra. Så spill ditt lille spill for deg sjøl, hvis det gjør deg lykkelig.
  4. som du ser, så har det blitt sørgeligt primitivt, ja...
  5. he he!!! der har du helt rett!!! kjenner ett par mørke damer i Oslo som kan fortelle om det.. om hvordan bl.a. enkelte høyt profilerte norske menn med meget negativt syn på innvandring, plutselig ikke var SÅ negativt innstilt når de forsøkte å sjekke opp disse damene... hjemme hos en har jeg sett bilde av henne og en MEGET,MEGET kjent nordmann som er meget innvandringsfiendtlig, men...var hun var hans elskerinne allikevel i ganske mange år!! du skulle sett... han kunne være i TV-debatt og rakke ned på innvandrere ene dagen, seinere på kvelden satt han i sofaen hos en afrikansk dame og koste seg verre... så der har du ett poeng!!!
  6. i høyeste grad. Er det ingen som kan forby de å dra til fjells? Lurer på hva som er verst...å få muslimer til fjellstua som kanskje vil be, eller Asker/Bærum ungdom, som i verste fall smadrer hytta til pinneved?
  7. mest redde for? Arrogante,harry,inneslutta, snevre og engstelige nordmenn generelt er jeg mest redd for. They're among us....
  8. kan vi ikke gjøre som i Saudi-Arabia (ref. bildet som ble postet, selvfølgelig uten at konteksten framgikk)?? En fjellstue for innvandrere, og en for... gode nordmenn? Så kunne vi sitte der, trauste og lukket som nordmenn flest, og skule over på de andre, der de driver på med å naske proviant. what the heck... jeg hadde vandra over til innvandrer-fjellstua først som sist. tror det hadde vært mere liv der. håper dere mer fanatiske av DNT-folka får ha fjellstuene deres i fred. Kan dere ikke like godt bare bli værende der inne i fjellheimen for godt?
  9. huff, ble du sur fordi jeg generaliserte?
  10. jovisst. har oppdaget mange. men jeg har kanskje sett de fra flere sider enn deg på nært hold. Jeg har bl.a. sett hvor ødeleggende og demotiverende det kan være å komme fra ett annet land med høy utdannelse og masse yrkeserfaring, og gjerne ville utføre sitt yrke videre i Norge, også møte ett ufattelig tungvint, umenneskeligt og kaldt byråkrati som det noen ganger kan være her. Jeg har sett 2. generasjons innvandrerungdom som tar høyere utdanningmed beste karakterer i sine klasser, gjør alt etter boka - og ender i kassa på Rimi fordi man ikke engang blir kalt inn til intervju fordi man har feil hudfarge og navn, selv om kanskje var den best kvalifiserte søkeren. Det er noe som kan gjøre unge mennesker bitre og sinte. du som jo ikke er rasist, skjønner sikkert dette. du fokuserer på problemer. du nevner ikke med ett ord hva folk utenfra på den annen side har BIDRATT med, det høres ut på noen her som at alle som kommer hit er kriminelle utsugere. Vi kunne kasta ut alle innvandrere i morgen, så hadde bl.a. helsevesenet stoppet opp.
  11. Er det disse Asker-ungdommene (eller var det Bærum), som drar i lassevis opp til Hemsedal i helgene og terroriserer bygda? som drikker seg skitings, slåss og voldtar, endog dreper - oppfører seg ufyseligt og respektløst? og som ikke respekterer gode norske verdier... Disse ungdommene fra Asker/Bærum regner jeg med har vært utelukkende innvandrer/muslim-ungdom....
  12. hvilket problem? Potensielle problemer trenger ikke bli virkelige problemer. Det er ganske mye vi burde stoppe med da ellers, for å unngå potensielle problemer.
  13. oi, Fremmede!! ble du ikke livredd,da? godt å høre at du tross alt følte deg trygg. Tyskerne spurte ikke etter bønnerommet, da?
  14. ja det er gode verdier, allmenne verdier. Og du hevder at flertallet av innvandrere ikke verdsetter dette?? Hvilket belegg har du for å hevde dette? Jeg kan ikke komme på EN ting som dere har listet opp i negativ retning, som ikke også etniske nordmenn gjør seg skyldige i. Bruk gjerne , Tom, søppelmetaforen din engang til, ang. vårt eget søppel kontra importert søppel. Men den blir ganske dum når du generaliserer som du gjør. Selvfølgelig uten å være rasist.
  15. nei. men han er primitiv for de han tydeligvis mener at slik er alle muslimer. Skal vi snu på det? Hevder du at INGEN kristne lyver, stjeler eller dreper, for de det står jo i bibelen at det er synd? Tror du da virkelig at ALLE muslimer er slik som du og denne andre figuren her hevder? Det virker som han tror det. Det gjør ham primitiv.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.