Jump to content
IGNORED

Fredag - søndag telttur i Nordmarka


RSH
 Share

Recommended Posts

Hei!

 

Vi planlegger en telttur i Nordmarka med varighet fredag etter jobb (ca. kl. 16) til søndag ettermiddag.

 

Vi ønsker primært å komme oss ut for kosens skyld, men også for å teste noe nytt utstyr.

 

I utgangspunktet tenkte vi å ta t-banen til Frognerseteren og gå derfra til et egnet sted. Alternativet er å ta bussen til Sørkedalen Skole og gå derfra.

 

Foreløpig har jeg sett på Kobberhaugene, hvilket etter mine beregninger bør være enkelt å nå fra Sørkedalen skole før det blir mørkt på fredag. Fordelen her er nettopp at det ligger på en topp og således kan by på fin utsikt både kveld og morgen. Er det noen som vet om en av Kobberhaugene er egnede teltplasser? (har et Hilleberg Keron 4 GT, så det tar litt plass). Ulempen er kanskje at det ikke ligger ved et vann, slik at vi vil være avhengige av å ta med oss det vi trenger av dette?

 

Har dere forslag til andre steder som kan være egnet å nå en fredag etter jobb, før det blir helt mørkt? Vi ønsker oss et sted hvor vi kanskje er så heldige å ikke møte på alt for mye folk, og helst på en liten kolle eller alternativt et litt åpent og fint sted ved et vann / tjern.

 

Lørdag flytter vi gjerne på oss til en ny plass. Målet er å være tilbake i Oslo innen kl. 17 på søndag da vi har planer på kvelden.

 

Tusen takk for alle eventuelle tips og innspill.

Link to comment
Share on other sites

Hei, du kan sjekke denne tråden med mange tips om overnattingsplasser og utsiktspunkter i Nordmarka: http://www.fjellforum.no/topic/13170-teltplasser-ved-vann-og-utsiktspunkter-i-nordmarka/page-3#entry301029

Er en stund siden jeg har vært på Kopperhaugene, men er det ikke egnede teltplasser på toppen skal det visstnok være teltplasser ved Kobberhaughytta. 

Skriv gjerne en turrapport i samme tråd!

Link to comment
Share on other sites

Øyungen og Fagervann er overbefolket. Gå i tilfelle inn til Gåslungen eller Rottungen, der det er litt lenger mellom teltene.. Ved Kobberhaughytta lukter det skikkelig dritt fra utedassen. Legg deg et stykke unna.

Jeg ville tatt toget til Movann, gått opp til Ørfiske, derfra langs Langdalsvann og opp til Holmetjern eller aller helst Manntjern. Det er et stykke, men du kommer høyt og fint i marka, uten for mye folk.

Link to comment
Share on other sites

Tusen takk for tilbakemeldinger!

 

Jeg ble litt fristet av @Lompa sitt forslag om å ta toget til Movatn og gå derfra. Det blir således en mulighet til å gå tilbake til byen på søndag.

 

Ville det vært gjennomførbart å for eks. gå til Manntjern eller Glotjernskollen på fredag ettermiddag for så å gå til Bjørnsjøen og leie en kano på lørdag? Manntjern - Bjørnsjøen er jo ikke langt - så her kan det legges inn en omvei - men tenker da på muligheten for å overnatte på en av øyene i Bjørnsjøen?

 

Er det noen som kan si om Glotjernskollen egner seg for å sette opp telt?

 

Igjen - takk for svar!

Link to comment
Share on other sites

Enig i at de vanna nærmest Skar bør unngås. Har heller aldri vært alene ved Rottungen, det er greit å være der med barn, men når det bare er voksne på tur er det fint å gå lenger inn i marka. Forslaget til Lompa er fint. 

Ellers har jeg lest om folk som har campet på Kobberhaugen, altså på toppen. Så det skal være mulig. Men vet ikke om det går med stort telt. Jeg har også lest om folk som har campet på Kikuttoppen, så det går kanskje også an. I begge tilfellene må du bære med deg en del vann, ikke så ille opp fra Kobberhaughytta, litt lenger opp til Kikuttoppen. 

Ellers er det også fint å telte ved Oppkuven. Også her må du bære vann, men ikke veldig langt. Det tar ca. 3-4 timer å gå opp fra endestasjonen i Sørkedalen, hvis du ikke har for tung sekk. 

Link to comment
Share on other sites

Har teltet ved Kikuttoppen, og det er flere fine, men små teltplasser der. Men den grommeste og mest spektakulære utsikten får dere om dere fortsetter fra Kikuttoppen mot Sandungskollen. Den turen tar rundt 30-40 min fra Kikuttoppen, og utsiktsplassen er rett ved blåstien. Se bilder her: http://www.fjellforu...e-3#entry301029 Her kunne jeg altså telle fire fine teltplasser.

 

Tar dere turen til Sandungskollen anbefaler jeg blåstien fra Fyllingen som er mye slakere og hyggeligere enn blåstien fra Kikutstua. Med tung sekk er det ikke så moro å klyve på alle fire for å få feste. Husk å fylle på vann før dere begynner oppstigningen.

Fra Sandungskollen til Sørkedalen café hvor det går buss til Røa er det litt over 13 km om man følger denne ruta: 

Hidden Content

 

Jeg kan forresten ikke anbefale Holmetjern som @Lompa tipset om. Det er bratt og utilgjengelig på vestsiden av vannet og ganske vått og myrete på østsiden. Da jeg var der for noen år siden var det kun en liten flekk på østsiden som var egnet å telte på selv om det visstnok skal være flere teltplasser rundt vannet. Her er et bilde av den beste teltplassen på øststiden: 

Hidden Content

Link to comment
Share on other sites

Ellers er

Hidden Content

et greit alternativ om dere tar toget til Movatn. Var der i sommer og tok dette bildet, men har ikke teltet der selv.:

Hidden Content

 

Hidden Content

sør for Kalvsjøen tror jeg er fint om dere isteden foretrekker utsikt. Mener å ha lest at det skal være ett sted å sette opp vinylboligen der, men kan ikke gå god for det siden det er mange år siden jeg var der sist, og da brydde jeg meg ikke så mye om teltplasser...

 

På Glotjernskollen har jeg ikke vært, men kollen virker egnet for camping: 

Hidden Content

:)

Link to comment
Share on other sites

.........

Jeg kan forresten ikke anbefale Holmetjern som @Lompa tipset om. Det er bratt og utilgjengelig på østsiden av vannet og ganske vått og myrete på vestsiden. Da jeg var der for noen år siden var det kun en liten flekk på østsiden som var egnet å telte på selv om det visstnok skal være flere teltplasser rundt vannet. Her er et bilde av den beste teltplassen på øststiden: 

Hidden Content

Jeg hadde tenkt til å kommentere det selv - Holmetjern ligger nedi ei gryte med bratt og tett skog på alle kanter unntatt i sørende der hvor elva renner ut, men her kommer grusveien helt opp til vannet så det er ikke så koselig å telte her.

 

Men på "halvøya" i motsatt ende går det helt fint å telte. Er et par bålplasser her og minst en fantastisk fin teltplass, men det er mye skygge. Vi var ved Holmetjern på denne turen

Det er sikkert mye finere å ta toget til Movann og gå til Holmetjern herfra enn fra Hakadal som vi gjorde.

 

Fin plass, også for telt

 

sSSL23175_zps25e3e43b.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ikke enig ang Holmetjern. Har ligget her flere ganger, både sommer og vinter. Nå er ikke jeg en sånn som skal ha paddeflate gressletter med ferdiglagde bålplasser. På de stedene får man aldri ligge alene. Den halvøya 7homas snakker om er fin. På østsida er det ok, og bare litt til høyre for der veien ender så går det fint å ligge oppå kollen.

En annen grunn til at jeg foreslo disse vannene, er at de er gode fiskevann. Har fått fisk over kiloen i Manntjern, og tålig bra størrelse i Holmetjern også. Svarten er også OK. I fjor så jeg ei fiskeørn ta ørret der. Det var en sterk opplevelse.

Men hvis du som startet tråden gjerne vil leie kano, hvorfor ikke gå direkte til Bjørnholt på fredagen? Da kan dere padle inn et stykke og ligge på ei av øyene i Bjørnsjøen. På lørdagen kan dere padle inn Fortjern og bære det korte stykket opp til Helgeren (ca 500m? på vei). Godt fiskevann med mange fine teltplasser (i mine øyne). Helgeren har røye, så dorging med røyeblink etter kanoen er kjempegøy. Ingen problem å padle tilbake til Bjørnholt på søndagen. Veldig fint å fiske også i Lille Gørja (og i vika hvor bekken/kanalen fra Gørja kommer ut i Helgeren).

Link to comment
Share on other sites

Rottungen er som regel godt befolket på sommern, litt campingplass. SIkkert en del midnre folk nå i september. Ikke fått ørret der men det er et vann med grov abbor.

Har fått fin ørret på flue inne i Rottungsrumpa eller hva det nå heter.. Der inne er det et par fine teltplasser, og man ligger mye mer usjenert.
Link to comment
Share on other sites

Ikke enig ang Holmetjern. Har ligget her flere ganger, både sommer og vinter. Nå er ikke jeg en sånn som skal ha paddeflate gressletter med ferdiglagde bålplasser. På de stedene får man aldri ligge alene. Den halvøya 7homas snakker om er fin. På østsida er det ok, og bare litt til høyre for der veien ender så går det fint å ligge oppå kollen.

Ja, jeg er nok kresen med valg av leirplass, men gress er det sjelden jeg har luksusen å telte på, og bålplass har jeg den senere tiden ikke brydd meg noe særlig om. Om jeg ankommer sent til en leirplass prioriterer jeg heller å reise teltet og fyre opp gassbrenneren enn å bruke tid på å lete etter døde kvister/ved til bålet.

 

Nordsiden av Holmetjern skal jeg imidlertid sjekke ut om jeg er på de traktene.

Link to comment
Share on other sites

Tusen takk for alle tips og tilbakemeldinger - det settes veldig stor pris på!

 

Slik det ser ut nå, regner jeg med at vi går til Bjørnholt og leier en kano fredag kveld, for så å padle ut på en av øyene i Bjørnsjøen og ta natten der. Jeg har forstått det slik at Hammeren er nærmeste bussholdeplass, med ca. 8-10 km gange frem til Bjørnholt. Tid er en viktig faktor da vi vil nå frem og få opp teltet før det blir alt for mørkt - som i disse dager er ca. åtte - halv ni. Vi belager oss derfor på å gå grusveier, mer eller mindre som en transportetappe, for å spare tid. Vi kommer også til å ha relativt tung sekk med mye utstyr og mat.

 

Dersom vi skulle bli forsinket, eller av en annen grunn se at vi ikke når frem i tide (til å leie kano, padle, finne en egnet øy etc.) er planen å brekke av og komme seg opp på en av Kobberhaugene.

 

Dag 2 ser Sandungskollen ut som et godt alternativ. Klarvær og fin utsikt hadde virkelig vært fine greier!

Link to comment
Share on other sites

Tusen takk for alle tips og tilbakemeldinger - det settes veldig stor pris på!

 

Slik det ser ut nå, regner jeg med at vi går til Bjørnholt og leier en kano fredag kveld, for så å padle ut på en av øyene i Bjørnsjøen og ta natten der. Jeg har forstått det slik at Hammeren er nærmeste bussholdeplass, med ca. 8-10 km gange frem til Bjørnholt. Tid er en viktig faktor da vi vil nå frem og få opp teltet før det blir alt for mørkt - som i disse dager er ca. åtte - halv ni. Vi belager oss derfor på å gå grusveier, mer eller mindre som en transportetappe, for å spare tid. Vi kommer også til å ha relativt tung sekk med mye utstyr og mat.

 

Dersom vi skulle bli forsinket, eller av en annen grunn se at vi ikke når frem i tide (til å leie kano, padle, finne en egnet øy etc.) er planen å brekke av og komme seg opp på en av Kobberhaugene.

 

Dag 2 ser Sandungskollen ut som et godt alternativ. Klarvær og fin utsikt hadde virkelig vært fine greier!

Det er fullt mulig å ringe Bjørnholt på forhånd, da kan dere sikkert få lagt av kano og det dere trenger slik at dere ikke er så avhengig av tiden. 

 

@tronn og jeg lå på en øy i Bjørnsjøen på denne turen, benevnt som brannodden på noen kart, på nordspissen,  Lenger sør, på Brenteøya var det fine teltplasser i sydenden. Også på den lille øya på koordinat

 

 6666513.456, 259009.702 (UTM sone 33, hentet fra Norgeskart) 

 

var det fine plasser.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Hei @StianOslo ! Vi kom oss ikke helt frem dit, men stoppet på en høyde like før, hvor det også var spektakulær utsikt syd, vest og nordvest. Vi ville rett og slett få litt mer tid i camp før det ble mørkt; et kjapt måltid før innsamling av ved, oppsett av telt osv!

 

Alt i alt en helt fantastisk tur - og et nydelig sted å tilbringe kvelden, natten og en påfølgende morgen med lang frokost og utsikt.

Link to comment
Share on other sites

Tenkte jeg kunne legge ved et par bilder til.

Teltplassen ligger på Askehøgda, hvilket ligger mellom Kikuttoppen og Sandungskollen. Høyden er på 550 moh, som er ca. 50 m lavere enn Sandungskollen. Til gjengjeld er det meget bratt og åpent vestover, noe som gir flotte utsiktmuligheter. Det er faktisk så bratt at enkelte steder på høyden må kunne kalles et stup.

Vi har et stort telt, Hilleberg Keron 4 GT, så det å finne en stor nok og egnet teltplass er en utfordring. Teltet ble plassert rett ved kanten/stupet, men så lenge vi begge visste hvor vi ikke skulle gå i mørket var vi komfortable med plasseringen.

 

Så vidt jeg vet er det ingen vann eller bekker i nærheten, så man er avhengig av å ta med seg det man trenger av vann for oppholdet. Vi tok med alt for lite og fant fort ut at vi måtte være bestemte og nøyaktige med forbruket. Tidlig morgenen etter ble det kaffe - og da var det tomt. Tatt i betraktning at det var den varmeste septemberhelgen i manns minne hadde vi begge sandpapir i munnen da vi kom ned til nærmeste vann senere i 15-tiden. Det er selvfølgelig ingen krise, men det er langt i fra kos og komfort. Man lærer mens man lever.

 

Trykk på bildene for å forstørre.

 

Pannekaker før oppsett av telt og innsamling av ved:

Hidden ContentTelt satt opp. Delvis fjellgrunn fordrer alternative festemåter fremfor bare plugger.

Hidden ContentUtsikt vest / nordvest:

Hidden ContentFyr på bålet - risotto underveis:

Hidden ContentTakk for alle tips her i denne tråden og ellers på forumet - det settes stor pris på!

Link to comment
Share on other sites

Da campet dere på samme plass som meg :)

Fin plass! Tar gjerne turen inn dit igjen.

Hvordan er det lenger inn på Sandungskollen? Like åpen utsikt og flate steder egnet for større telt?

Kan tenke meg at man vil kunne være nokså i fred oppe på disse høydedragene om vinteren? Opp og ned fra Kikut til Kikuttoppen - de to korteste veiene - må vel være tilnærmet umulig på ski; vi måtte klyve/klatre den den bratteste veien. Stien vi gikk langs toppen var også stedvis nokså krunglete...

Link to comment
Share on other sites

Ved blåstien er det ikke noe bedre egnet sted enn der dere campet, for utifra bildene ser det ut som dere teltet noen meter unna der jeg var. Godt mulig det er et høydedrag som er like bra eller bedre, men da må man bort fra blåstien. Dere havnet nok midt i smørøyet :) Det er det beste utsiktspunktet ved blåstien, ingenting lenger nordover langs blåstien mot Sandungen kan matche det. Legger ved link til et bilde, så kan dere dobbeltsjekke at dere campet samme sted som meg: 

Hidden ContentTror ikke det akkurat er folksomt der oppe om vinteren nei. Det er uansett en fantastisk plass.

Det er klart bedre å gå blåstien fra Østre Fyllingen enn den bratte blåstien fra Kikustua. Den er ikke bratt og langt mere trivelig og åpen. 

Link to comment
Share on other sites

Så vidt jeg vet er det ingen vann eller bekker i nærheten, så man er avhengig av å ta med seg det man trenger av vann for oppholdet. Vi tok med alt for lite og fant fort ut at vi måtte være bestemte og nøyaktige med forbruket. Tidlig morgenen etter ble det kaffe - og da var det tomt. Tatt i betraktning at det var den varmeste septemberhelgen i manns minne hadde vi begge sandpapir i munnen da vi kom ned til nærmeste vann senere i 15-tiden. Det er selvfølgelig ingen krise, men det er langt i fra kos og komfort. Man lærer mens man lever.

Nærmeste bekken er nok retning Store Sandungen. Da jeg gikk blåstien mellom Store og Lille Sandungen til Sandungskollen (dvs. Askehøgda, men for meg er den klippen Sandungskollen), så passerte jeg denne bekken. Vil anslå den er ca. 1 km nord for Sandungskollen (like etter at stien deler seg i to), men den blåstien blir etterhvert kronglete fordi man må klyve over endel døde trær. Når stien deler seg er den imidlertid fin å gå på.

Hidden Content

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Similar Content

  • By Kallen
   Heisann! Kjæresten og jeg har nettopp kjøpt oss telt og turutstyr, og vi skal begi oss ut på vår første tur. I den anledning lurer vi på om det finnes noen gode (og lett tilgjengelige) teltplasser i byfjellene i Bergen? Vi har sett litt på området rundt Storevatnet ved Stoltzekleiven; og dette virker aktuelt da det ikke er i drikkevannsområdet eller i Fløyenområdet.
    
   Vi har ikke bil, og er da avhengig av beina, buss eller tog.
   Har dere andre tips til teltplass eller erfaring med telting ved Stoltzen?
    
   Takk  
  • By tklami
   Hadde en ukestur til Vikbekkfjell i ganske kaldt og litt forblåst vær. Men det la ingen demper på turgleden.
   Starta ved å kjøre inn til Synken på mandag morgen den 1. august. Målet for dagen var å komme opp til viktjønn. Betalte mine 600 kroner for å få fiske en uke og begynte å gå oppover mårshallene, Det er alltid litt lenger enn det ser ut til å komme til toppen der. Men når en kommer opp så begynner herligheten og åpenbare seg.

   Jeg gikk herifra inn til Holken og der møtte jeg på Tom42 og satte meg ned ved teltet hans og tok et par kopper kaffe før jeg gikk videre. Turen videre var grei skuring og litt over en times tid senere satt jeg opp teltet.
   Er forøvrig første gang Ringstind 2 teltet er med på fjelltur. Teltet klarte seg veldig bra, passa nå på og sette det i le så godt det gikk. Teltet hadde ihvertfall ingen problemer med været som ble servert.
   Etter etablert camp så tok jeg fram fiskestanga og heiv ut et stykke metall, og det hugga til allerede på første kast, det varma hjertet godt og kjenne den sprellende ørreten så fort.
   Møtte et par andre folk på veien til viktjønn som nevnte at fiske hadde vært veldig labert og egentlig håpløst. tenkte da på hvordan det var for et år siden, da jeg fikk en fisk på 5 dager. Fiska endel utover ettermiddag og kveld, men flere fisk ble det ikke.
   Tom42 kom etterhvert og opp til der jeg hadde satt opp campen, vi skulle så og si samme ruta, så da kunne en jo ha litt hyggelig selskap på veien.
   Dagen etter ble det spist litt frokost og stanga måtte selvfølgelig testes igjen. Etter en liten halvtime satt det jammen på en ny fin fisk, denn noe mindre enn den fra gårsdagen, men alikevel på fine 450g.
    gikk turen til melrakktjønnan, møtte et par mannfolk på veien og snakka også om veldig labert fiske. Fant en fin teltplass nokså i le og satte opp teltet og startet på lunch ganske så kort tid etterpå. Jeg ville utnytte finværet som var, og jeg hadde jo to fine fisk med meg. Tom42 kom også etter og satte opp sitt telt ikke så langt ifra hvor jeg hadde satt opp mitt.
   Han fikk den ene av fiskene mine, jeg hadde nok med å spise den ene.
   Utover ettermiddagen ble stanga funnet fram igjen og jeg endte opp med 4 fisk i løpet av en times tid alle på ca samme størrelse, veide dem aldri da jeg syns de var litt små, men fungerte fint til steking, fikk også en fisk til utpå kvelden på flua, denne hadde og nøyaktig samme størrelse. 
   Det ble ganske så kaldt utover natta og gradestokken sank til 2 grader så da ble det ganske tidlig soveposen og varmen fra den.
   Dagen etter pakket jeg sammen teltet og sekken, planen var gunvaldstjønni. Turen bort dit gikk veldig greit og var vel unnagjort på et par timer.
    Her inne var det endel vann og velge imellom, men første dagen der ble det et napp og ingen fisk. Dagen etter hadde jeg planer om å ta turen til endel av de forskjellige vannene i området og det fikk jeg også gjort og endte opp med en veldig fin fisk på 600g.
   Akkurat da syns jeg fjellivet var ganske så perfekt fram til regnet kom ved 5 tida og vedvarte ut resten av kvelden og natt, så da ble det god tid til å sitte i teltet og slappe av, fisken fikk jeg ta dagen etter og tok heller da bare en real inne i teltet.
   Fredagen kom og jeg gikk opp på en høyde for å sjekke værmld og den så ikke veldig lovende ut for verken lørdagen eller søndagen så da bestemte jeg meg for å ta turen tilbake til viktjønn og sette opp teltet der igjen slik at jeg kunne ta og gå hjem lørdagen om værmld slo til. 
   Ved adkomst viktjønn kunne jeg til min glede se at det var vakaktivitet på vannet, var både bibio og et par døgnfluer i lufta samtidig som vinden for en gangs skyld ikke var irriterende kraftig. Etter en halvtimes tid gikk en ørret etter flua men jeg fulgte selvfølgelig ikke godt nok med og klarte ikke treffe med tilslaget. 10 mintutter senere var fisken der igjen og tok flua, men denne gangen satt tilslaget som det skulle og det ble en fin 500g ørret i hoven etter en morsom liten kamp.
   Fisken ble spist så og si direkte etterpå. 
   Vinden begynte å ta seg ganske godt opp og det frista ikke til så mye mer fisking denne dagen, så ble for det meste sittende og drikke kaffe og skue over fjellet. Hørte etterhvert noen smålyder som jeg ikke kunne si hva var før jeg slengte et blikk over til en fjellside langt borte og der var det minst 100 reinstyr på vandring, synd jeg ikke hadde speilrefleksen klar da men bare mobilen. klarer så og si ikke tyde at det er dyr der engang, men jeg prøvde nå og ta noen bilder. lykke til med og se dem
   Lørdagen våknet jeg 0500 til regn og vind og bestemte meg tidlig for at dette gadd jeg ikke sitte en hel dag i teltet i, så klokka 0800 var teltet pakket i sekken og jeg tok fatt på turen tilbake til bilen.
   Alt i alt har jeg hatt en fin tur og det ble faktisk litt fisk denne gangen
    
    
    

  • By RHK
   Hei folkens. Jeg har planer om å ta med ei lite turvant dame på en to-tredagers telttur nå snart, og ønsker turtips. Jeg går selv mest toppturer, men denne gangen er det ikke snakk om det. Jeg har aldri vært på Hardangervidda før, og lurer på om det er noen skjulte perler å oppleve der? Gjerne noen fossefall eller skjulte vann hvor det er mulig å telte og ta et bad? Noen som har andre forslag til steder som bare MÅ oppleves der? Jeg er ikke låst til Hardangervidda, og kan også få andre forslag til steder med ikke for mange høydemeter. Om turen er en "trekant-rute" er det fint, men også kortere turer. Poenget er å gi henne en fin opplevelse uten for mye slit, og ikke å komme høyest eller lengst.
  • By Tur123
   Hei,
   Jeg og søsteren min har tenkt oss på en 3-6 dagers telttur. Hun bor i Stavanger og har bil, jeg bor i Oslo uten bil og har i tillegg en hund som skal være med (kan derfor ikke ta buss, men må ta tog..) Har dere noen gode turforslag hvor det er lett for oss å møtes på midten ca? Vi er fleksible i antall dager, men er ikke så erfarne, så gjerne noe som ikke er så altfor krevende. Hunden er også 12,5 år ,så vi kommer til å ta det litt rolig
   På forhånd tusen takk for gode tips, vi venter i spenning
  • By Borge_Oslo
   Hei!
   En kompis og jeg skal neste helg til Vrådal i Telemark. Har noen turtips til oss?
   Vi ser for oss å ha en basecamp og så legger vi inn to gode dagsturer til fots i området rundt Vrådalen. Varighet på dagsturene kan være 4-8 timer t-r, tenker jeg
   Takknemlig for alle tips!
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy