Gå til innhold

Thomas E

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 362
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Thomas E vant dagen sist Juni 12

Thomas E hadde mest likt innhold!

Om Thomas E

 • Bursdag 26. mai 1989

Nylige profilbesøk

2 085 profilvisninger
 1. Thomas E

  Billig vanntett hodelykt. Tips?

  Jeg har erfaring med Nitecore NU25 og jeg elsker det. "High CRI" er helt genialt og føles nesten som en revolusjon hva gjelder lys spør du meg. Det er dog vanskelig å skjønne før man har sett forskjellen i virkeligheten. Bruker High CRI-lampen inni teltet og til det meste av andre oppgaver rundt teltet på kveldstid når man ikke trenger så sterkt lys.
 2. Thomas E

  Refleks på teltet

  Jeg snubler fankern i de j*** bardunene uansett....
 3. Thomas E

  Exped Orion ii UL

  Det er klart du ikke kaster teltet. Du kontakter leverandøren og hører hva de sier. En stor og seriøs leverandør bør jo absolutt ha ekstra stenger tilgjengelig du kan kjøpe. Ellers finnes det butikker hvor man kan kjøpe stenger i de lengdene man vil selv: https://www.shelbyoutdoor.com/?cPath=403_491_493_495
 4. Om det skulle blåse såpass mye og ventilene mot formodning skulle bli flate vil jeg påstå at ventilasjonen uansett ikke vil være noe problem. I høy vind beveger teltet såpass mye på seg at det vil "pumpe" ut og inn luft uansett hvor mye man skulle tette igjen.
 5. Thomas E

  Garmin GPS 60 csx viser feil koordinater

  I storbyer med høye skyskrapere har jeg vært borti mye verre enn det du beskriver. Spørsmålet er vel mer om det er en konstant feil. Viser den f.eks. alltid 30 m lenger øst? Som nevnt, husk at du skal ha kontakt med satelitter som er flere kilometer borte. Det å treffe på meteren er relativt imponerende teknologi i seg selv spør du meg.
 6. Jeg linker der til en annen type løsning som er litt mindre inspirert av vanlige plugger og mer skreddersydd for vinter. Bruker utelukkende disse om vinteren nå, men har alltid med meg 4 stk fra Hilleberg for ro i sjelen. Det er nok helt unødvendig, men har ikke vært ute for hardt nok uvær til at jeg er trygg nok til å stole 100% på dem enda-
 7. Ja, det gjør det. Jeg bruker slik isolasjonsfilm man skal klistre på vinduer(Teva). Du får det på Clas Ohlson for en hundrelapp eller to. Det tåler ikke kjempemye, men samtidig mer enn du tror. Veier lite.
 8. Det der er som sang i mine ører Alt for mange prøver å finne ett telt som passer til alt.
 9. Hvilken modell SL Camp 2 hadde du? Det er blitt MYE større innvendig i 2018-versjonen.
 10. Thomas E

  TBE vaksine anbefales i Sør Norge

  Virker som jeg heller går for den enn 0,2% sannsynlighet per mygg for å få hjernebetennelse
 11. Thomas E

  TBE vaksine anbefales i Sør Norge

  0,2% sannsynlighet virker såpass høyt at jeg tror jeg vil ta den.
 12. Thomas E

  Bruke gass på vinteren

  Og at den er veldig effektiv og veldig lett. De håndvarmerne jeg bruker er forresten slike man kan bruke flere ganger. Jeg hadde to stk med meg på en 5-dagerstur og kokte dem opp etter bruk for å "lade" dem opp igjen.
 13. Thomas E

  Bruke gass på vinteren

  Ja, jeg testet en gang forrige sesong da jeg prøvde å kutte ut bensinbrenneren. Brukte en slik kobber-stripe. Har ikke testet nok til å si noe mer enn at jeg "følte" det var bedre og var samtidig litt ekstra forsiktig med hvor nært jeg satte stripen til flammen. Per nå er løsningen noe annet og så blir det mer testing nesten vinter. Nå bruker jeg en lett slangebrenner uten slik forvarmings-"slange" eller hva det heter så jeg kan ikke snu gassboksen. Ved raske oppkok holder det at jeg bare plasserer den i en hjemmelagd kopp av EVA-skum. Skal jeg steke/koke mat over tid så plasserer jeg en håndvarmer under gassboksen. Det hjelper også på vintergass, spesielt ved svært lave temperaturer. Og "vanlig" gass er vel ca halve prisen. For oss som er mye ute har det en del å si.
 14. Thomas E

  Kommuner som opphever totalforbudet mot åpen ild

  Det ble opphevet i Rogaland 31. juli ser jeg.
 15. Thomas E

  Vedlikehold og rengjøring av telt?

  Har det samme på mitt Keron. Fullt av sandstøv. Har tørket av et par ganger med våt klut og planlegger å ha det stående oppslått et par netter i drittvær, men foreløpig har jeg ikke greid å kvitte meg med alt.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.