Gå til innhold
 • Bli medlem

Thomas E

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  1 774
 • Ble med

 • Dager vunnet

  4

Thomas E vant dagen sist 9. juni 2019

Thomas E hadde mest likt innhold!

Om Thomas E

 • Bursdag 26. mai 1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Stavanger

Nylige profilbesøk

4 484 profilvisninger
 1. Beholder disse historikken selv om de ikke er koblet til mobiltelefonen? Jeg liker å ha telefonen i flymodus når jeg ikke bruker den, men en liten slik dings hadde jo vært morsom å bare ha liggende for statistikk.
 2. Har du vurdert Quilt du som er vant til å bruke jervenduken om sommern? Får ikke mye lavere pakkvolum/vekt enn med quilt. Jeg er hvertfall strålende fornøyd med dunutgaven av denne.
 3. Mulig det, ja. Hilleberg beskriver jo Black Label-teltene som "one size fits all". Selv kommer jeg aldri til å putte 5,5 kg med telt på ryggen, så Keron-en er kun et pulk/camp-telt for meg.
 4. Er nok bare en prioritering for å spare vekt. Ser det samme i Hillebergleiren hvor Keron som er et typisk vintertelt har myggnetting. Tror nok mange bruker det året rundt uansett.
 5. Thomas E

  Valg av telt

  Jeg har Big Sky Chinook til den bruken du signaliserer. Halvannen kilo er kanskje litt tungt, men om kravet er at det skal tåle vind og vær på høyfjellet i 3 sesonger så må du nesten opp i noe sånt. Jeg har laget en egen tråd om det:
 6. Jeg er ny i klokkeverden og tenkte egentlig bare høyt når jeg skrev dette. Umiddelbart tenker jeg egentlig bare at den godt kunne vist helt enkelt hvor jeg er. Om jeg følger en rute, sti eller er på vei et sted så kunne det vært nyttig med en rask kikk på klokka for å sjekke ståa.
 7. @Ivan Lé Hjelmeland Er det noen planer om å lage en enkel utgave til Apple-klokke?
 8. Sånne ting varierer bare fra land til land. I Norge er vi glad i Helsport fordi de er lokale, og Hilleberg er jo store verden over. Samme gjelder i andre kategorier: Nordisk er en dansk produsent med konkurrenter mot Helsports superpopulære Fjellheimen Superlight f.eks., men det er vel knapt noen her inne som har testet det. I 2-manns vintertelt kategorien er det mange det ikke snakkes om her på forumet. Macpac, Terra-Nova og Lightwave "comes to mind" som det heter. I Norge/Skandinavia er også tunneltelt mye mer representert enn andre steder. Jeg vanker på visse andre Europ
 9. Therm-a-rest Uberlite til rekordlav pris hos Outnorth i dag. Klarte ikke la være.
 10. Det er egentlig det Lars Monsen har gjort med veldig mange produkter. Packraftene, koppene, kokeustyret i titan, liggeunderlag og primuser er andre produkter med eget merke på. Det sagt; Jeg synes ikke du skal henge deg opp i hvordan hjemmesidene ser ut. Dette er asiatiske produsenter som er seriøse nok, men som i utgangspunktet ikke har tenkte å selge direkte til forbruker og derfor ikke bruker penger på det. Lars Monsen har flott hjemmeside så derfor tar han "dobbel pris" for samme produkt, uten at selve produktet er noe annerledes.
 11. Takk for tips @Fenrisfrøya, men den er litt utenfor det jeg ser etter. Jeg skal ha en enkel og lett overtrekksbukse, Norrøna Finnskogen blir en litt for røff og tung bukse til den bruken jeg tenker.
 12. Sliter litt med å finne en ny skallbukse til turbruk. Trodde egentlig ikke det skulle være så vanskelig, men sliter med å finne en jeg er fornøyd med. Ideelt sett ser jeg etter ei bukse i Gore-Tex paclite, gjerne lommer og med god passform. Haglöfs L.I.M. Critus fra XXL var egentlig ganske midt i blinken, men ikke mulig å få tak i for tiden. Jeg har også prøvd Bergans sine alternativ på XXL, men buksebeina er rektangulære så det blir alt for posete for meg.
 13. Tenkte dette ikke trengte sin egen tråd, men finnes det noen gode tlbud på kokeapparat disse dager? Skulle hatt et gassapparat, gryte og panne til en julegave.
 14. Ganske utrolig. Kanskje det kommer frem hvem som har forlatt det der. Forhåpentligvis ikke noen flere som er savnet, men kanskje noen som har «snudd i tide» etter å ha satt opp telt ved dårlig vær?
 15. Du tenner den før du setter på skjermen, regner jeg med?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.