Thomas E

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  677
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Thomas E last won the day on November 18 2016

Thomas E had the most liked content!

Om Thomas E

 • Bursdag 26. mai 1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Stavanger

Nylige profilbesøk

1 027 profilvisninger
 1. Hilleberg Staika kan du jo også sammenligne med Helsport Reinsfjell Pro. Duken på pro-modellene til Helsport er den samme som på extrem. Bare spør om å få noen 10,25mm stenger fra service-avdelingen til Helsport (Hilleberg bruker 10mm på black label, tarptent bruker 9mm og helsport bruker 9-9,6mm på Pro) så er det et fullgodt alternativ i mine øyne.
 2. Hva har du kjøpt nå!

  Da ble det noen nye camp-sko som skal testes ut når de en gang kommer på markedet. De siste 3-4 kjøpene mine havner i kategorien "luksus", noe jeg tar meg råd til vektmessig etter å ha kuttet vekten på resten av utstyret betraktelig de siste par årene
 3. Billig-telt

  Hvem er det som gjør dette? Kan ikke huske å ha sett noen telt som ikke har plass til x * 50cm bredde i 180cm som er standard liggeunderlagstørrelse.
 4. Billig-telt

  @Terka, da mener du ekstra brede liggeunderlag? 50cm-underlag (som er "vanlig" bredde) burde gi 5 cm til overs.
 5. Exped DownMat 9 - Valg

  Godt valg det. For meg brukes dette underlaget kun om vinteren og da som oftest i pulk, så noen få hundre gram fra og til har lite å si, men jeg har tenkt å skaffe meg pakksekk-pumpe til min vanlige modell også for å si det sånn
 6. Exped DownMat 9 - Valg

  Jeg har den "vanlige" med integrert pumpe og angrer på det valget. Jeg har også et synmat hvor man bruker drybagen som pumpe og det går ekstremt mye fortere å pumpe opp på den måten. Litt vel stor den drybagen, men reiser ikke på tur uten nå. Dersom du har mye tålmodighet og helst til slippe den store drybagen så kan du gå for den vanlige. TT-versjonen er vel kanskje litt i drøyeste laget...
 7. Billig-telt

  I stedet for disse billigmodellene til f.eks. Helsport og Bergans ville jeg mye heller valgt noe billig og lettere fra Naturehike. Påstanden min der er at disse "dyrere" produsentene velger billigere materialer til sine billigmodeller enn billigmerkene. Dette pga marginkrav.
 8. Billig-telt

  Helt fint det teltet der. Går nok fint å bruke det om sommeren. Ikke vits å kjøpe noe nytt enda. Om du har begrenset budsjett kan du sjekke ut denne tråden om du vil oppgradere: Mange gode tips der.
 9. Big Agnes soveposer

  Big Agnes har patentert dette systemet, så det finnes ikke noe likt. Det finnes for øvrig mange som lager quilts som er noe lignende, men uten hood og uten noe mellom deg og liggeunderlag. Se f.eks. Enlightened Equipment.
 10. Hva har du kjøpt nå!

  Pølser og is.
 11. Fersking ønsker et Helårstelt.

  Det er ikke vits å tro en gang. Det er garantert Syns ikke du skal være så bombastisk. Det er regn i USA også. Kjenner også et par som er veldig glade i sine "innertelt først"-telt til og med her på vestlandet
 12. Fersking ønsker et Helårstelt.

  Det er absolutt et interessant telt du har fått tilbud om der og du vil helt sikkert bli fornøyd med det. Pluss Det er utrolig lett til å være 4-sesongs, selvstående og 3-manns Selvstående Billig (for deg) 2 innganger og vestibyler. Veldig praktisk når dere er 2 stk. God plass innvendig (bredere enn mange 3-mannstelt og høyere under taket) Minus Kun ventilasjon nede langs bakken. Dette er en typisk amerikansk ting å gjøre og vil ikke regnes som et minus av de fleste amerikanere. Må settes opp med innerteltet først. Også en typisk amerikansk ting. Kan være kjipt når det må settes opp i regn. Små vestibyler, ikke mulig å lage kuldegrop.
 13. Fersking ønsker et Helårstelt.

  Pro-serien til Helsport er en slik serie (ikke superlight). Jeg kommer til å kjøpe Helsport Lofoten Pro Camp selv til vinterturer. Jeg kommer ikke til å bruke det om sommeren, men vekta er absolutt ikke avskrekkende på en sommertur heller. Fjellheimen er også en god modell. Følg med i outleten til Helsport. Det lå nettopp et Svalbard High Camp der inne.
 14. Fersking ønsker et Helårstelt.

  Jeg sendte deg ett som er i outleten til Helsport. Det er et utrolig lett telt som er mer enn godt nok til 3-sesongsbruk. Ulempen er lav takhøyde.