Gå til innhold

Thomas E

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 669
 • Ble med

 • Dager vunnet

  4

Thomas E vant dagen sist 9. juni 2019

Thomas E hadde mest likt innhold!

Om Thomas E

 • Bursdag 26. mai 1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Stavanger

Nylige profilbesøk

3 440 profilvisninger
 1. Det oppblåsbare alene vil bli alt for kaldt. Sammen med et bamse og reinskinn holder det deg varm.
 2. Hehe, se der, ja. Listen er blitt oppdatert akkurat ihht planene jeg skisserte. Helsport Lofoten er skiftet ut med Keron 4 GT og Big Sky Chinook er handlet inn.
 3. Vet du noe om når sesong 2 kommer? Det ble jo (hvertfall delvis) spilt inn i 2018 og planlagt å komme i 2019, men det kom vel ikke i fjor?
 4. Ryanair er jo kjent for å ha den strategien. “Treat customers like shit” skal visst sjefen der ha uttalt en gang for å vise poenget sitt. De kommer tilbake så lenge de er billige nok.
 5. Det er jo det andre problemet med standarder igjen De må være forståelige nok til at folk flest forstår det. De aller fleste av oss ser jo kun på ett av tallene, nemlig lumen. Kanskje vi drar det ett hakk videre og tar med batteritiden også. Tja, kommer jo an på hva du mener. Standarden krever 30-120 sek etter den er påslått. Runtime har en CUT-off på når du når 10% under original lumen-verdi da målt etter minst 30sek. Det den viser litt dårlig er jo hvordan kurven går mellom der, men den vil jo samtidig variere veldig. Det er forskjell på 40 minus og lab-testing. Det vil være forskjell på batteriet som brukes. Batterier trives vel best rundt romtemperatur mens selve LED-en må kjøles ned på max styrke. Ordentlig kraftige lykter har jo faktisk aktiv kjøling med vifte.
 6. Ja, de er jo rate-et til 180 vs 320 lumen på høy styrke, så forskjell vil det jo være. I tillegg har de jo helt ulik profil. Mens Silva-en har distanse på 60m har NU30 distanse på 75m selv om den har lavere styrke. Det betyr at NU30 har en mye mer konsentrert stråle. Muligens et bevisst valg siden NU30 også har 2 «flood lights» i tillegg.
 7. Det er akkurat samme standarden Nitecore bruker forresten, så det stemmer ikke.
 8. Var svært så harde ord mot Nitecore. De er en seriøs leverandør de. Handler du fra utlandet må du levere tilbake til utlandet skulle noe skje. Sånn er det med stort sett alt.
 9. Tror nok alle kan takle det, men det er vel et ganske grunnleggende karaktertrekk i de aller aller fleste personlighetstester det med om man får energi av å være alene eller ikke.
 10. Det er jo veldig personlighetsavhengig det der med å være alene. Jeg føler meg aldri ensom på tur, men jeg har opplevd kjedsomhet. Jeg liker ikke å fiske og på vanlige helgeturer rekker liksom ikke roen å komme, så kjas og mas fra dagliglivet med TV, mobil og underholdning lett tilgjengelig har gjort at jeg ikke alltid får tida til å gå. Redningen for helgeturene mine var tidligere å ta med lesestoff. Nå har jeg fått meg hund, så nå går virkelig tida, men vil ikke anbefale hund som noe løsning. Det krever mye i hverdagen.
 11. Det er nok relativt lite sannsynlig med noe opphørssalg for oss dødelige. Dette lukter oppkjøp lang vei.
 12. Til andre som eventuelt skulle se på samme ting. Jeg har glemt at jeg må ha noe å feste sekken til packraften med. Har en del barduntråd liggende, men hva bruker dere andre med packraft?
 13. Skal prøve å få veid det senere i dag.
 14. Det eneste jeg kan komme på er at Android-portene støtter Quick Charge. Litt misvisende å dele opp i Android og Apple, da langt fra alle Android-telefoner støtter Quick Charge.
 15. Takk for tips, legger inn vanntette votter. Tror jeg dropper å kjøpe inn noe nytt foreløpig da jeg har noen tynne, vanntette eVent-votter jeg kan ha utenpå hanskene. Veier nesten ingenting, rundt 30 g Jeg må ha lagt inn feil type ser jeg. Jeg har nok Style CS for det er definitivt kniv på min.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.