Gå til innhold
 • Bli medlem

Thomas E

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  1 762
 • Ble med

 • Dager vunnet

  4

Thomas E vant dagen sist 9. juni 2019

Thomas E hadde mest likt innhold!

Om Thomas E

 • Bursdag 26. mai 1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Stavanger

Nylige profilbesøk

4 142 profilvisninger
 1. Tenkte dette ikke trengte sin egen tråd, men finnes det noen gode tlbud på kokeapparat disse dager? Skulle hatt et gassapparat, gryte og panne til en julegave.
 2. Ganske utrolig. Kanskje det kommer frem hvem som har forlatt det der. Forhåpentligvis ikke noen flere som er savnet, men kanskje noen som har «snudd i tide» etter å ha satt opp telt ved dårlig vær?
 3. Du tenner den før du setter på skjermen, regner jeg med?
 4. Jeg er ikke så fryktelig lei meg for det egentlig, da jeg har bensinbrenner, men det hadde jo vært kjekt om den hadde den muligheten også. Ikke jeg heller. Jeg har det med å kjøpe ukjente, nisjeprodukter, da jeg ofte vet nøyaktig hva jeg vil ha. Kanskje det blir en slik en. Problemet er at den får full score på mitt viktigste punkts (varmespredning), men mangler opp-ned-mulighet og piezo-tenner. De to siste er egentlig ikke så viktige, men "kjekt å ha"
 5. Takk for de andre alternativene. Easyfuel så bra ut, litt tung, men det er ikke så veldig viktig. FMS var den jeg hadde som tok kvelden og som jeg prøver å finne en bedre arvtaker til. Å lage pannekaker på den er en prøvelse
 6. Vektkrav: Ikke så viktig da gassbrennere i denne kategorien ikke er så tunge, men rundt 200g er de jeg har sett på. Budsjett: 1000,- til 1500,- Bruksområdet er 3-sesongs-turer hvor det lages litt bedre mat, altså er det aller viktigste punktet jevn og bred spredning av varmen. Min forrige gassbrenner har tatt kvelden og jeg ser meg derfor om etter en som gir litt bedre spredning av varmen. Jeg tenker en ren gassbrenner med slange, da jeg allerede har en multifuel og en lett toppmontert brenner som dekker andre bruksområder. De jeg har sett på så langt: MSR WindPro II: Ser ut s
 7. Nå drar dette kanskje litt for offtopic, men det kan også være forskjell på stoffet som brukes i innertelt. Hvor mitt Hilleberg nesten kan føles litt som ei bomulls t-skjorte i stoffet så føles stoffet Tarptent har begynt å bruke nå nesten som et tynt yttertelt. Uten at jeg verken har testet eller erfart det, så føles sistnevnte betraktelig tettere. Liten fun fact på tampen; etter at Tarptent skiftet stoff på sine tette innertelt så er de faktisk nå lettere enn mesh-innerteltene.
 8. Strålende fornøyd. Det er blitt mitt favorittelt av alle jeg har hatt så langt. De tanker jeg har gjort meg siden sist: Det tåler mer vind enn jeg hadde turt å stole på før jeg kjøpte. Jeg har vært på høyfjellet siden sist i ganske rufsete vær og er imponert. Veldig stødig med god bardunering. Det tok lenger tid enn jeg er vant til å lære meg å sette det opp "i blinde". Jeg har stort sett hatt ulike varianter av tunneltelt som da har sittet i fingrene etter første forsøk. Har tidligere kun hatt ett kuppeltelt, men også gikk fort å lære seg da det var gode stangkanaler og merking. H
 9. Ideelt sett, ja, men det er det minst viktige punktet.
 10. Stort sett ikke. Et liggeunderlag isolerer bare mot kulde fra bakken. Mens en sovepose vil holde inne varmen som produseres fra kroppen din vil bare et liggeunderlag hindre varmetap mot bakken du sover på. I «ekstreme» tilfeller hvor det er veldig varmt i luften, men kjølig i bakken, kan det tenkes at man ville likt å sove på et kjølig underlag, men generelt har det lite å si for å regulere varmen i varme temperaturer. Et lite vindkast, god lufting, tynn sovepose o.l. vil ha mye mer å si.
 11. Ja, den tappes litt når den er avslått. Jeg har ikke vært så mange måneder på tur i strekk at det har vært et så ekstremt problem som han i forumposten påstår, men jeg har merket at det har vært litt mer enn noen andre dingser jeg stort sett har avslått.
 12. Jeg vil også bare understreke dette. Om man er i prosess for å få ned vekten er ny sekk det siste man skal kjøpe. Start med det andre først
 13. Hvilken prisklasse snakker vi her? Jeg er strålende fornøyd med Hyperlite Mountain Gear 4400 NorthRim. Veier 1,1 kg, funker fett med 25-30kg. Den kan ikke åpnes i fronten, men har fine hoftelommer, sidelommer, frontlomme og funker fint med trekkspillunderlag på toppen. Du måler ryggen for å velge størrelse. Beste feature i mine øyne: Den er vanntett Fås til rundt 5000,- her: [Hidden Content] De fjernes svensk MVA når du handler til Norge, men så kommer norsk MVA i tillegg ved import.
 14. Hun unge jenta i Eventyrjenter på NRK fikk jo frastjålet «alt av verdi» fra en Gapahuk i første sesong, så det hender jo åpenbart. Ellers ble jeg litt nysgjerrig angående reiseforsikring. Jeg har DNB Best, som har blitt «best i test» flere ganger. Et eventuelt tyveri fra telt erstattes med 1500,- per pers oppad begrenset til 4000,-. Ikke akkurat mye å skryte av. I Storebrand sine vilkår fant jeg ikke noe spesifikt.
 15. Big Sky har telt som ligner. Jeg har Chinook 2P og simpelthen elsker det teltet.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.