Gå til innhold
 • Bli medlem

Thomas E

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  1 765
 • Ble med

 • Dager vunnet

  4

Thomas E vant dagen sist 9. juni 2019

Thomas E hadde mest likt innhold!

Om Thomas E

 • Bursdag 26. mai 1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Stavanger

Nylige profilbesøk

4 319 profilvisninger
 1. Det er egentlig det Lars Monsen har gjort med veldig mange produkter. Packraftene, koppene, kokeustyret i titan, liggeunderlag og primuser er andre produkter med eget merke på. Det sagt; Jeg synes ikke du skal henge deg opp i hvordan hjemmesidene ser ut. Dette er asiatiske produsenter som er seriøse nok, men som i utgangspunktet ikke har tenkte å selge direkte til forbruker og derfor ikke bruker penger på det. Lars Monsen har flott hjemmeside så derfor tar han "dobbel pris" for samme produkt, uten at selve produktet er noe annerledes.
 2. Takk for tips @Fenrisfrøya, men den er litt utenfor det jeg ser etter. Jeg skal ha en enkel og lett overtrekksbukse, Norrøna Finnskogen blir en litt for røff og tung bukse til den bruken jeg tenker.
 3. Sliter litt med å finne en ny skallbukse til turbruk. Trodde egentlig ikke det skulle være så vanskelig, men sliter med å finne en jeg er fornøyd med. Ideelt sett ser jeg etter ei bukse i Gore-Tex paclite, gjerne lommer og med god passform. Haglöfs L.I.M. Critus fra XXL var egentlig ganske midt i blinken, men ikke mulig å få tak i for tiden. Jeg har også prøvd Bergans sine alternativ på XXL, men buksebeina er rektangulære så det blir alt for posete for meg.
 4. Tenkte dette ikke trengte sin egen tråd, men finnes det noen gode tlbud på kokeapparat disse dager? Skulle hatt et gassapparat, gryte og panne til en julegave.
 5. Ganske utrolig. Kanskje det kommer frem hvem som har forlatt det der. Forhåpentligvis ikke noen flere som er savnet, men kanskje noen som har «snudd i tide» etter å ha satt opp telt ved dårlig vær?
 6. Du tenner den før du setter på skjermen, regner jeg med?
 7. Jeg er ikke så fryktelig lei meg for det egentlig, da jeg har bensinbrenner, men det hadde jo vært kjekt om den hadde den muligheten også. Ikke jeg heller. Jeg har det med å kjøpe ukjente, nisjeprodukter, da jeg ofte vet nøyaktig hva jeg vil ha. Kanskje det blir en slik en. Problemet er at den får full score på mitt viktigste punkts (varmespredning), men mangler opp-ned-mulighet og piezo-tenner. De to siste er egentlig ikke så viktige, men "kjekt å ha"
 8. Takk for de andre alternativene. Easyfuel så bra ut, litt tung, men det er ikke så veldig viktig. FMS var den jeg hadde som tok kvelden og som jeg prøver å finne en bedre arvtaker til. Å lage pannekaker på den er en prøvelse
 9. Vektkrav: Ikke så viktig da gassbrennere i denne kategorien ikke er så tunge, men rundt 200g er de jeg har sett på. Budsjett: 1000,- til 1500,- Bruksområdet er 3-sesongs-turer hvor det lages litt bedre mat, altså er det aller viktigste punktet jevn og bred spredning av varmen. Min forrige gassbrenner har tatt kvelden og jeg ser meg derfor om etter en som gir litt bedre spredning av varmen. Jeg tenker en ren gassbrenner med slange, da jeg allerede har en multifuel og en lett toppmontert brenner som dekker andre bruksområder. De jeg har sett på så langt: MSR WindPro II: Ser ut s
 10. Nå drar dette kanskje litt for offtopic, men det kan også være forskjell på stoffet som brukes i innertelt. Hvor mitt Hilleberg nesten kan føles litt som ei bomulls t-skjorte i stoffet så føles stoffet Tarptent har begynt å bruke nå nesten som et tynt yttertelt. Uten at jeg verken har testet eller erfart det, så føles sistnevnte betraktelig tettere. Liten fun fact på tampen; etter at Tarptent skiftet stoff på sine tette innertelt så er de faktisk nå lettere enn mesh-innerteltene.
 11. Strålende fornøyd. Det er blitt mitt favorittelt av alle jeg har hatt så langt. De tanker jeg har gjort meg siden sist: Det tåler mer vind enn jeg hadde turt å stole på før jeg kjøpte. Jeg har vært på høyfjellet siden sist i ganske rufsete vær og er imponert. Veldig stødig med god bardunering. Det tok lenger tid enn jeg er vant til å lære meg å sette det opp "i blinde". Jeg har stort sett hatt ulike varianter av tunneltelt som da har sittet i fingrene etter første forsøk. Har tidligere kun hatt ett kuppeltelt, men også gikk fort å lære seg da det var gode stangkanaler og merking. H
 12. Ideelt sett, ja, men det er det minst viktige punktet.
 13. Stort sett ikke. Et liggeunderlag isolerer bare mot kulde fra bakken. Mens en sovepose vil holde inne varmen som produseres fra kroppen din vil bare et liggeunderlag hindre varmetap mot bakken du sover på. I «ekstreme» tilfeller hvor det er veldig varmt i luften, men kjølig i bakken, kan det tenkes at man ville likt å sove på et kjølig underlag, men generelt har det lite å si for å regulere varmen i varme temperaturer. Et lite vindkast, god lufting, tynn sovepose o.l. vil ha mye mer å si.
 14. Ja, den tappes litt når den er avslått. Jeg har ikke vært så mange måneder på tur i strekk at det har vært et så ekstremt problem som han i forumposten påstår, men jeg har merket at det har vært litt mer enn noen andre dingser jeg stort sett har avslått.
 15. Jeg vil også bare understreke dette. Om man er i prosess for å få ned vekten er ny sekk det siste man skal kjøpe. Start med det andre først
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.