Thomas E

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  896
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Thomas E vant dagen sist November 18 2016

Thomas E hadde mest likt innhold!

Om Thomas E

 • Bursdag 26. mai 1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Stavanger

Nylige profilbesøk

1 338 profilvisninger
 1. Hilleberg nallo 2GT

  Hvilke ekstra lange plugger? Er det snø-/sandplugger?
 2. Chair kit / stol - verdt å dra på?

  Har de sluttet med den faktisk? Glad jeg fikk kjøpt inn 2 stk. Et av mine bedre kjøp.
 3. Ett lite intimt spørsmål!

  Jeg kan nå bekrefte at dette begynner å skje med mine også. Det går også fort hull i sømmen i skrittet helt underst (under skrukken)
 4. Exped Winterlite erfaringer?

  WinterLite M hadde heller ikke i de to ytterste i bredden(altså en på hver side manglet isolasjon). Therm-a-rest NeoAir Xlite mangler i de nederste og øverste kanalene (de er små da, helt naturlig at de mangler).
 5. Glatt Exped og chairkit

  Jeg har compack 20 og hadde ikke noe problemer med å putte en Exped Downmat 9 M nedi, så jeg vil tro MW går nedi 25-modellen, ja. Jeg bruker det alltid som lenestol slik som på bildet til Espen. Jeg har ikke testet å sove med den på. Jeg tar den bare av. Jeg er fan av latskap i leir, men akkurat det skal jeg overleve. Bildet til Tessatroll ser greit ut i mine øyne. Litt usikker på hva du er nervøs for der? For meg var valget veldig enkelt. Det var mye dyrere(der jeg kjøpte hvertfall) og tyngre å gå for Exped sitt. Jeg har uansett med et tynt skumunderlag på 80 gram som gir beskyttelse ned mot bakken når jeg bruker det. Vekta gjør at det blir med på de fleste turer.
 6. Valg av telt: Orion eller Reinsfjell?

  Ekstremt dårlig er å ta litt hardt i. Ved vanlig bruk anslås 0.51 å holde rundt 150 netter, eller 10 år ved 15 overnattingsdøgn i året.
 7. DNTs partitest

  Tjaa... Har du sett på gamle debattprogrammer? De har definitivt ikke blitt verre hvertfall.
 8. DNTs partitest

  Jeg har ikke satt meg veldig inn i kåringen, men det er vel ikke alle friluftsfolk som er så veldig enig i hvordan DNT opererer. Det er jo et lite paradoks i det å få flere ut i naturen, men samtidig beskytte villmark. Ellers er jeg ikke helt enig i tankegangen om å holde seg borte fra politikk. Jeg synes det er bra at organisasjoner står opp for det de tror på for det første og for det andre synes jeg det de gjør er samfunnsnyttig opplysning.
 9. Valg av telt: Orion eller Reinsfjell?

  Hadde det bare vært en magisk grense for "trygt" og "utrygt" Som @Mareng så fint sier så handler det nok for de fleste å føle seg trygg. Det å bruke lettere produkter er noe som krever erfaring, kanskje spesielt med telt. Man må vite hva som passer til hvilke forhold.
 10. Ett lite intimt spørsmål!

  Sverger til de jeg også. Superbehagelige og luktresistente, men tåler lite. Har ikke hatt så mye problemer med at de mister formen, men det går fort hull i dem.
 11. Trenger tips om lett sovepose

  Cumulus? Nei, de selges nok bare direkte fra produsenten, så det er jo ulempen da. Ja, det er det. Og vanskeligere blir det jo flere tips du spør om
 12. Arc'teryx Atom LT - med eller uten hette?

  Jeg har en tynn dunjakke uten hette og angrer på det. Neste gang blir det hette, men egentlig er det veldig lett å slenge på seg en lue Et alternativ jeg har lyst på Patagonia Nano-Air Hoody. Grunnen er at både stoff og isolasjon har stretch.
 13. Trenger tips om lett sovepose

  Den har T-Comf på -10 1200 gram dun er veldig mye, men kvaliteten på dunet er ikke like bra som de dyre.
 14. Trenger tips om lett sovepose

  Kommer an på preferanse og økonomi det Mitt drømmeoppsett er to quilt og en pose(foretrekker quilt om sommer/vår/høst da jeg syns det er mer behagelig, men pose funker det og). En tynn syntetquilt (ca 0-5*C), en 3-sesongsquilt(ca -10-14) og en vinterpose (ca -30). Om vinteren ville jeg da hatt med både posen og syntetquilten. Vinterpose? http://sleepingbags-cumulus.eu/uk/categories/sleeping-bags/excuistic-1400?gid=4&vid=6 f.eks. Mulig vi tenker på litt ulike vintertemperaturer, men for meg betyr det at jeg får ned mot 30 kalde og verre også på sjeldne dager. I lavlandet når det er meldt ålreite temperaturer(ikke så mange minusgradene) så funker en varm 3-sesongs veldig godt: http://sleepingbags-cumulus.eu/uk/categories/sleeping-bags/down-sleeping-bags/teneqa-700?gid=58&vid=6 PS: cumulus-posene kan fåes med hydrofobisk dun om du spør etter det:
 15. Trenger tips om lett sovepose

  Hmm, mulig det går i surr her, men en 10F-pose er da varmere enn 20F. Samtidig 10F er kaldere enn 20F Og Viking 600 er vel også varmere enn 300, men har en kaldere komforttemp(ikke noe tips til pose for øvrig - disse er nok litt kalde til vinterbruk i mine øyne).