Thomas E

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  907
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Thomas E vant dagen sist November 18 2016

Thomas E hadde mest likt innhold!

Om Thomas E

 • Bursdag 26. mai 1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Stavanger

Nylige profilbesøk

1 406 profilvisninger
 1. Sy dunskjørt?

  Hva er egentlig fordelen kontra dunbukse tenker du? Jeg har regnskjørt, men det er pga lufting. Spør du meg er det ganske likt designmessig om man går for skjørt eller å se ut som michelinmannen
 2. Friluftsentusiast som lever drømmen ut

  Dette har gått meg hus forbi. Gleder meg til å se det. Er ikke mange dagene siden jeg fikk årets beste nyhet fra dama. Hun skal jobbe kveld på nyttårsaften og sa at jeg kunne stikke til skogs om jeg ville!
 3. Gassbrenner, vinter og forvarming

  Det finnes en veldig bra artikkel på hvordan man kan bruke gass relativt trygt på vinterturer: https://backpackinglight.com/canister-stove-fuel-warming-techniques/
 4. Tips til nytt lett kokekar

  Titan scorer egentlig best på alle punkter utenom pris. Veier lite, tåler mye, ingen farlige stoffer osv. Finnes nok på flere butikker i nærområdet og ellers flust av dem på nettet.
 5. Nytt telt. Hilleberg Enan

  Det er jo en luksussituasjon Jo mer jeg leser, jo mer usikker blir jeg.
 6. Sovepose

  Jeg er ikke særlig glad i Helsport sine soveposer, da jeg synes de blir utkonkurrert av konkurrentene på totalpakken. De bruker gjennomgående ganske lav dunkvalitet(vekt-til-varme-forhold) og de er veldig stort nedpakket. Dette synes jeg ikke prisen gjenspeiler. Jeg klarer ikke finne Austfjord noe sted forresten? Tempelfjord er veldig tung. 4kg for sovepose er veldig tungt å ha i sekken. Ikke mange hundrelappene ekstra for denne: http://www.helsport.no/polheim-3591 og den er halve vekten. Solitare tenkte jeg også på. Den er dog akkurat i grenseland hva gjelder komforttemp (-20c).
 7. Sovepose

  Hvis plass og vekt er viktig så er dun overlegent. Jeg har pose fra www.roberts.pl og er fornøyd med de. De er billige i forhold til kvaliteten på dunet.
 8. Therm-a-Rest XLite mot XTherm

  Tusen takk for gode bilder. Jeg har begge pumpesekkene selv, men når vi er på tur begge to her i huset hadde det vært fint å slippe unna med en av de
 9. Therm-a-Rest XLite mot XTherm

  Hmm. Jeg må visst sjekke mine produkter. Jeg var skråsikker på at Schnozzlebagen var for stor og ikke for liten til XThermen.
 10. Handle utstyr i Polen

  Jeg har handla direkte fra roberts.pl selv i Polen. Det må bestilles lenge i forkant derfra da.
 11. Therm-a-Rest XLite mot XTherm

  Hvordan fikk du det til? Schnozzle-bagen er vel for stor for Xtherm.
 12. Chair kit / stol - verdt å dra på?

  Har de sluttet med den faktisk? Glad jeg fikk kjøpt inn 2 stk. Et av mine bedre kjøp.
 13. Ett lite intimt spørsmål!

  Jeg kan nå bekrefte at dette begynner å skje med mine også. Det går også fort hull i sømmen i skrittet helt underst (under skrukken)
 14. Exped Winterlite erfaringer?

  WinterLite M hadde heller ikke i de to ytterste i bredden(altså en på hver side manglet isolasjon). Therm-a-rest NeoAir Xlite mangler i de nederste og øverste kanalene (de er små da, helt naturlig at de mangler).
 15. Glatt Exped og chairkit

  Jeg har compack 20 og hadde ikke noe problemer med å putte en Exped Downmat 9 M nedi, så jeg vil tro MW går nedi 25-modellen, ja. Jeg bruker det alltid som lenestol slik som på bildet til Espen. Jeg har ikke testet å sove med den på. Jeg tar den bare av. Jeg er fan av latskap i leir, men akkurat det skal jeg overleve. Bildet til Tessatroll ser greit ut i mine øyne. Litt usikker på hva du er nervøs for der? For meg var valget veldig enkelt. Det var mye dyrere(der jeg kjøpte hvertfall) og tyngre å gå for Exped sitt. Jeg har uansett med et tynt skumunderlag på 80 gram som gir beskyttelse ned mot bakken når jeg bruker det. Vekta gjør at det blir med på de fleste turer.