Thomas E

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  813
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Thomas E last won the day on Juni 24

Thomas E had the most liked content!

Om Thomas E

 • Bursdag 26. mai 1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Stavanger

Nylige profilbesøk

1 147 profilvisninger
 1. Forskjellen på dyre og billige sko?

  Såkalt ankelstøtte er mildt sagt diskuterbart og kalles av flere seriøse for en stor myte. Har ikke nok erfaring til å konkludere noe selv, men argumentasjonen går blant annet slikt:
 2. Livsfarlig jallabrenner?

  En veldig interessant artikkel om bruk av gass vinterstid på BPL.
 3. Fjellheimen X-Trem Camp vs Lofoten X-Trem Camp

  Både Lofoten og Fjellheimen skrår nedover og spør du meg er det egentlig det som har mest å si på romfølelsen eller ikke. Lofoten er 80cm høyt ved den lave stanga og det er veldig lavt. Ellers er jeg veldig enig i det med å kunne åpne opp hele innerteltet i Lofoten. Jeg kjøpte nettopp dette selv for vinterbruk (Pro, 4-mannsversjon).
 4. Forskjellen på dyre og billige sko?

  Spør du meg finnes det ikke noe bedre enn å gå rundt på terrengløpesko, uansett terreng, så lenge du går på sti. Mammut Nova Mid II GTX har min bedre halvdel fått veldig sansen for da. Hvis du skal utenfor sti eller bare vil ha noe kraftigere. Super pris(vil du ha en annen farge koster de. 80 kroner mer med fjellforumrabattkoden)!
 5. Ja, jeg ville heller prøvd meg på noe sånt. Men det er fryktelig å bære noe mer enn 4-5kg over lengre perioder (5-6 timer) i sånne... Men regner med det er innafor?
 6. Jeg bruker ikke så tung sekk at jeg bryr meg med å ha en egen sekk til svippturer, men jeg kjøpte allikevel denne i et svakt "sikkert greit å ha"-øyeblikk(jeg har sluttet å kjøpe "greit å ha"-ting nå). Brukte den faktisk på en overnatting under åpen himmel en gang, men ellers har den blitt min strandsekk på sydenturer. Det som slår meg med alternativene dine så langt er at de er relativt tunge og dyre. Du skal virkelig ha stort behov for å ofre så mange hundrelapper og gram på et såpass snevert produkt. Hvilken sekk bærer du til camp/base og hvor mange turer har du hvor du setter opp base og går dagsturer fra der?
 7. Dævling på fisk

  Jeg tror fisker liker seg på land. Alle jeg har tatt opp logrer febrilsk med halen så fort de kommer opp.
 8. Jomfruturen til femundsmarka

  1. Du må rett og slett bare regne litt på hvor mye kaffe dere drikker. Jeg drikker kun pulverkaffe på tur og har dem i sånne små porsjonsposer kjøpt på eBay. Da tar jeg med 2 kopper til dagen og så har jeg et par ekstra utenom (jeg drikker bare en om morgenen og en etter middag). 2. Det er bare å kjøre helt ned til Femund, så finner du parkering der. Det var ingen betaling der jeg sto langs veien. Femundsmarka er et nydelig sted med lettgått terreng. Besøk gjerne noen av koiene til Statskog når dere trenger å tørke klær/sko.
 9. Strikk på bardunene

  DCF (tidl. cuben fiber) utvides ikke når det blir vått, nei.
 10. Røverkjøp og gode tilbud

  Dette er i forbindelse ny butikk i Sandvika, altså er det også en del andre tilbud på XXL. De fleste gjelder kun i Sandvika.
 11. Mat på selvbetjente hytter for 1,5 år gammelt barn

  Dette er under DNT Oslo og omegn? Sjekk ut menyen, så vet du hvertfall hva som finnes på hyttene.
 12. 3 mannstelt

  Når du sier 3-manns, mener du 3-manns på papiret eller et som komfortabelt kan huse 3 voksne?
 13. Liggeunderlag og pute

  GooseFeet Gear. Nevnte dem tidligere i tråden.
 14. Liggeunderlag og pute

  Den blir ganske flat, ja. Derfor har man ofte en lomme på andre sida hvor man enten putter inn klær eller en luftpute. GFG sin har det.