Gå til innhold
 • Bli medlem

RSH

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  38
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om RSH

Nylige profilbesøk

796 profilvisninger
 1. RSH

  Da var det høst..

  Herlige bilder - hvor var du?
 2. Tusen takk for alle tips og redegjørelser - det har vært lærerik lesing. Jeg landet på å kjøpe en enkel regnbukse som tas med i sekken!
 3. Hei! Samboeren og jeg har akkurat kjøpt oss et par Fjellräven KEB Trousers. Er topp fornøyd med disse så langt. Vi har til nå klart å holde oss unna det dårlige været, men når vi til sommeren skal gå over vestsiden av Hardangervidda på fisketur i 7-10 dager (i telt) kommer spørsmålet: Trenger vi å ta med regnbukser? Vi har vanntette skalljakker. KEB buksene er knall, men ikke vanntette. Spørsmålet er om det vil være meget uheldig/dumt å legge ut på tur uten noe å trekke over buksene? Vi har ikke veldig lyst til å bruke mye mer penger på utstyr i år, så et innkjøp må begrens
 4. Takk for tips og råd, @tjernivar. Det ble handel i går og jeg landet på en Beastmaster CX STC 270/300 ML med Technium 2500 FD snelle. Jeg håper dette blir bra!
 5. Jeg er på utkikk etter en ny fiskestang for 1) å ha litt variert utstyr og 2) kunne ta med madammen på fisketur. Vi fisker stort sett etter ørret i fjellet og i skogen, og da med sluker og kastewobbler i størrelsesorden 7 - 20 gram. Jeg har fra før av et sett som jeg kjøpte på XXL, bestående av en ca. 8' stang med sluktvekt på 4 - 12 gram, samt 1000-snelle. Som stang nr. 2 har jeg sett meg ut Beastmaster CX STC 270/300 ML. Denne har slukvekt på 7 - 21 gram, noe som treffer veldig godt innenfor tyngden på det jeg har i slukboksen. Planen er å sette en Shimano Exgage 2500 FB på denne.
 6. Jeg trenger et par nye fjellstøvler og har av diverse grunner sirklet meg inn på Crispi Skarven. Problemet er: De kommer ikke i halve størrelser. 44 sitter godt rundt foten og føles veldig "presise" og gode å ha på. Den ene stortåen butter imidlertid så vidt inntil fronten av skoen. 45 føles litt for store; jeg får nesten en finger ned bak i skoen, men den skipper på ingen måte når jeg går. Det er også en del plass forover i skoen. Jeg er redd for at denne bevegeligheten foran i skoen kan gi slitasjesår/gnagsår på lengre turer. Dette funker nok greit med skikkelig tykke sokker på.
 7. RSH

  Synken - Vikbekkfjell

  Moro at fler er på! Det er vel sluk og spinner som ligger i boksen. Sølvkroken spesial sluk (messing og rød); spinnere i både sølv med røde prikker, svarte med gule prikker. Hva med deg? Håper noen kan gi oss tilbakemelding på været
 8. RSH

  Synken - Vikbekkfjell

  Hei, Jeg tenker meg en helgetur til Synken og Vikbekkfjell til helgen. Ser på div. "snøkart" på nettet at det er flere bare steder innover (ikke falig å måtte gå over noe snø). Er det noen som har vært der oppe i det siste og kan si noe om forholdene? Noen som kan bekrefte at isen har gått på de aller fleste vannene rundt Reksjå o.l?
 9. Igjen, tusen takk for alle tips. Jeg går for å legge meg på den litt varmere siden. Viking Warmpeace 900 er utsolgt i kort utgave og jeg har trålet nettet for alternativer med god ytelse på varme og vekt. Jeg har kommet over Marmot Teton W's (som har kommet i ny utgave i år). Denne har en "bag temperature" (en måling Marmot gjør selv) på -8,3 / -9 for kvinner og - 15,6 for menn. Den er også EN-testet med komforttemperatur på - 11,2 for kvinner. Dunkvalitet er 650+, fyllvekt er 900 gram og dun/fjær ratio er 85/15. Totalvekt er 1340 gram. Merk at data er for årets modell (som kun komme
 10. Alle: Takk for alle tips. Sovjetunionen: Hvilken pose bruker du nå, som du selv er veldig fornøyd med?
 11. Har du fått testet 600 posen ute i kaldt vær (0 grader / -3 grader)? Jeg har til gode å oppleve kaldere enn -1 om natten på Hardangervidda sommerstid (juli/august). Er det mange som har kommet utfor -5 eller kaldere?
 12. Mulig dette er et dumt spørsmål, men hva angår oppbevaring av DownMat: Oppbevarer dere denne i trekket eller ikke? Vil dunet i liggeunderlaget sakte forringes som på en sovepose om det oppbevares sammenrullet i trekket over lang tid?
 13. Dere to er spot on i forhold det det jeg nå sliter med å konkludere på. Jeg har selv kjøpt Viking W 600 til meg selv og er veldig fornøyd. Jeg skal også kjøpe en ny 3-sesongs sovepose til samboeren og vurderer da også en 600 (bare i short) til henne. Hun fryser imidlertid lett og når de lengste turene på sommerstid vil gå i fjellet og ikke i skogen er jeg redd for at 600 kan bli knapt (det kan fort bli flere kuldegrader om natten). Jeg ser at 900 i short veier omtrent det samme som 600 i long (som jeg har selv). Jeg synes også 600 long komprimeres tilfredsstillende; 900 i short vil v
 14. Takk for oppfølgingen Larsdx. Når du sier at man ikke blir alene ved Solbergvann og/eller Bukkeberget - tenker du da på tur og skiløpere som kommer forbi, eller andre som ønsker å telte i 0 grader og sludd?
 15. RSH

  Påsketur 2016

  Det stemmer. Eventuelle moderatorer må gjerne endre overskriften
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.