Jump to content

ost

+Blogger og sponsor
 • Posts

  1,672
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

Everything posted by ost

 1. Kjøpe tørker og lage selv? Finnes flere tråder om det her inne. Knekkebrød Tørke mat
 2. Det var det jeg var redd for. Jaja, jeg kan vente. Da jeg kjøpte teltet var det med tanke på å klare meg uten solid inner.
 3. Håper Solid inner dukker opp som eget salgsobjekt i fremtiden. Gidder ikke selge min 1P v2 med myggnett bare for å kjøpe nytt nå.
 4. Har ikke sekken, men er positiv til rulletopp. Særlig det å slippe et topplokk som danser fra side til side dersom sekken ikke er stappet full tiltaler.
 5. Siste episode på podcasten til Randulf Valle er om nettopp dette... https://www.patreon.com/podkastenuteliv (Bak betalingsmur, hele 19 kr/mnd). Selv bruker jeg en gass-slangebrenner med forvarmingsrør og piezotenner, som jeg pakker i en koveagryte på ca 700 ml. Trenger jeg stekepanne tar jeg med trangiapanne i tillegg. Brenneren er uten navn så jeg aner ikke merket. Gjetter på FireMaple. Jeg ville ALDRI brukt toppmontert gassbrenner i telt. Det er alt for ustødig, og med en treåring i tillegg... Hvis du har med kvistbrennener - går det an å ta med en spritbrenner og sette inni kvistbrenneren? Eller montere en trangia gassbrenner i kvistbrenneren? Da får du vindbeskyttelse og får brukt kvistbrenneren til mer enn en ting.
 6. Mange fine tips i episoden. Hadde dere manus, eller var det fri dressur?
 7. Er du fornøyd med den? Slik at du anbefaler den til andre?
 8. Flott tur! Jeg har litt sans for sekker som stikker seg ut, hva slags sekk er den oransje som brukes her?
 9. ost

  Diskriminering?

  At det er vanskelig å se tull på nettet er jeg enig i, å skrive tull er enda vanskeligere, jeg er et levende eksempel. Jeg tuller, men med et lite snev av alvor i det også. Prisforskjellen gjelder jo også soveposer, hengekøyer, osv. På den alvorlige siden: Tilgang på utstyr når man er utenfor "normalen", det være seg ekstra liten, ekstra lang, litt ekstra bred, store føtter osv er jo mer begrenset. Og at man da må betale ekstra for å få det er betenkelig.
 10. ost

  Diskriminering?

  Flisespikkeri 😏
 11. ost

  Diskriminering?

  Som nettopp understreker poenget med diskriminering.
 12. ost

  Diskriminering?

  Som jeg skriver så skjønner jeg dette, jeg er mest opptatt av at jeg må betale mer enn det fordi jeg er høyere enn deg. Jeg får jo ikke mer lønn fordi om jeg er høyere.
 13. Jeg fikk beskjed i eposten min om at PackraftNorge har salg på MRS Microraft. Så flott tenkte jeg, det må jeg sjekke ut. Jeg klikka på lenken og tok salget i øyensyn. Hva så jeg? Størrelse small: 7999 (nedsatt fra 10999) Størrelse Large: 8499 (nedsatt fra 11499) Størrelse Xlarge: 9499 (nedsatt fra 12499) Så da må jeg, fordi jeg er 189 cm høy, lange bein og kort rygg, betale mer enn en med korte bein. Jeg skjønner at større produkter koster mer å produsere, men skal jeg straffes fordi jeg genetisk er slik at jeg er lengre enn deg? Kjenner jeg får lyst til å reagere, men samtidig vet jeg jo at mitt problem er en dråpe i havet i forhold til de som faktisk diskrimineres, men likevel???
 14. Bare kopier lenken inn i nettleseren. Ikke vanskelig i det hele tatt.
 15. Jeg så bilder av teltet ditt på Instagram, og lurte på hvordan det var i vanlig norsk fjellvær. Tenkte du noe særlig på at du har tett innertelt? Jeg har versjon 2 med myggnett, og lurer på om det vil være lurt å bestille tett innertelt når dette en vakker dag foreligger som selvstendig produkt hos Dan Durston.
 16. Kjapp køyetur ved Store Skillingen i Nordmarka fra torsdag til fredag. Meg og minstejenta Warbonnet Eldorado køye, Hammockgear UQ og TQ på meg, fungerte utmerket. OSA køye med Falkenberg UQ og vanlig sovepose på jenta, fungerte utmerket det og.
 17. Hvor får man tak i gamle kjentmannsbøker? Og hvordan vet du om du er på plassen hvis det ikke er et fysisk merke?
 18. Hei Jeg bruker i dag en Garmin Fr 235 som tracker på tur. Jeg bruker den også som treningsregistrering - løp, sykkel og styrke. Denne klokken fungerer helt greit, men jeg vurderer å skaffe ny/kjøpe ny brukt, da total tid med GPS-tracking på er teoretiske 11 timer, i sommer ga den seg etter 9 timer (fra fulladet). Hvordan er folks erfaringer når man prøver å holde seg under 2500 spenn?
 19. Sjekk ut Tyritroll på Instagram.
 20. Langt mer interessant er det om du kan fortelle oss hva de reelle volumene på Osprey-sekken er? Type topplokk x L, hovedrom y L, osv.
 21. Begrepet enkel og dobbel hengekøye er i beste fall misvisende, det burde vært forbudt. Det finnes ikke noe enkel eller dobbel i hengekøyeverden, bare bred og bredere. Egentlig er dette også litt feil - det som avgjør hvor bred køye du trenger er samtidig lengden din og lengden på køya. (Jeg forutsetter at du ligger diagonalt)
 22. Jeg hadde tatt sjansen. Bare ikke legg deg på topper, eller på vindutsatte plasser for å skaffe deg best mulig Insta-bilde. (men det vet du sikkert alt). God tur!
 23. Jeg syns du har en fornuftig pakkeliste. Jeg hadde beholdt spaden, alt for få folk som tar seg bryet med å grave ned etterlatenskapene sine - gjør du det er det prisverdig! Dersom du er som meg og har solbriller fra Oakley med styrke i glassene - da bære jeg gladelig en tung boks for å beskytte dem. Skulle jeg spart vekt hadde jeg bytta ut sekken med en lettere - nesten en halvkilo å spare hvis du erstatter din sekk med f.eks. Osprey Levity 60 eller Bergans Helium 55. (jeg nevner ikke rammeløse sekker fra utlandet, de er i en helt annen prisklasse og langt lengre leveringstid på, men da kan du spare opp mott kiloen) Ellers - Eks. thermarest z-seat veier 60 gram (mot ditt ullsitterunderlag på 121 gram). Husk å ta med slik at du koser deg på turen!
 24. Hei @tesk 90kg/189cm her. Har ingen erfaring med EE, men bruker Cumulus Taiga 480 i minusgrader, samt Hammockgear Burrow -1C long/wide ved godvær. Ingen klager på noen av dem
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy