Gå til innhold
  • Bli medlem

Utendørs

Aktiv medlem
  • Innlegg

    92
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Utendørs vant dagen sist 31. juli 2015

Utendørs hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

100 Excellent

Om Utendørs

Profile Information

  • Gender
    Male

Nylige profilbesøk

2 060 profilvisninger
  1. Da mener jeg at det skal være et godt stykke unna veier, hus og lignende. Men denne Tundradalen ser jo ut til å være nogenlunde "øde" så skal definitivt notere meg navnet, takk!
  2. Tusen takk for svar. Må kanskje innse at elvefiske på fjellet ikke er best på Vestlandet. Men området nord for Høyanger ser meget fint ut, det tror jeg faktisk at jeg må besøke 👍
  3. Hei, tenkte å fiske litt i midten av juli men vet ikke helt hvor. Jeg foretrekker å fiske på steder med et snev av villmarksfølelse, ikke rett ved siden av bilveier og sivilisasjon. Jeg ser etter et område med en fin elv og helst på fjellet. Kombinerer gjerne med fiske i vann også. Spørsmålet er om lignende kan finnes på Vestlandet, helst nord for Sognefjorden? Jeg holder til i Sunnfjord og kan dermed kjøre helt mot Jotunheimen også om nødvendig. Men kjekkest å oppdage noe i nærheten om mulig.
  4. Endte med å parkere ved Trondsbu og tok meg en rundtur, rundt Nordmannslågen og et godt stykke opp langs Eitro. Fin tur men litt langt å gå med tung sekk 👍
  5. Rundtur er ikke nødvendig, men fint om jeg enten kommer tilbake til bilen uten mye styr. Skal se mer på Massiv ruta, takk for tips! Hadde vært fint å parkere bilen et sted, ta toget opp og så avslutte turen mes bilen. Hvis ikke kan kanskje en rundtur fra Hjølmo være interessant!
  6. Takk for tipset. Vestvidda passer bra mtp hvor jeg bor. Får undersøke det nærmere, har lest om Kinsarvik før så det er kanskje en vanlig startated til vidda.
  7. Hei. Jeg har ekstra lang ferie i sommer og tenkte benytte muligheten til å ta min første langtur. Har tidligere vært på mange turer, men sjeldent mer enn 2-3 dager. Jeg har lyst på en lengre tur denne gangen, og ser for meg at en tur på 5-6 dager er passende. Jeg holder til på Vestlandet (Sunnfjord) og er litt usikker på hvor jeg burde dra. Jeg foretrekker mest mulig villmark men hadde vært fint med mulighet for å bunkre opp på mat og strøm midtveis på en hytte. Jeg har sett på Hardangervidda, dette er vel en go-to for slikt. Men aldri vært der før, og vet ikke om det kan bli vel folksomt? Jotunheimen er også aktuelt, såvel som Sognefjellet. Turen blir med telt, men tar gjerne en natt eller to i hytte. Ser for meg å tråkke noen timer per dag, men vil også ha god tid til fiske og avslapping. Aktuelt tidsrom er fra slutten av juli til starten av august. Om noen har tips så hører jeg gjerne. Har bil.
  8. Hei. Lurer på om det finnes hytter i Sogn og Fjordane-området der en kan gå på ski fra bil for å komme fram? Har dessverre kun langrennski så det burde enten gå skiløype dit, eller være kort unna løype/vei. Finnes det noe slikt? Vet om Birdboxen på Langeland men tenkte noe turisthytte-aktig.
  9. Spent på hvor lenge de holder ut. En snakka vel om at mange ville ryke på julaften, tror ikke noen kommer i nærheten av desember 😉
  10. Fisketur i fjæra. Fisken ville ikke bite, men bålkaffe er alltid trivelig!
  11. Hei. Ruta jeg tegnet var ikke detaljert men bare merket opp uten noe tenking. Den egentlige ruta blir nok fra veienden ved guolas (hvis veistandarden er bra nok) og så muligens mot calbmejavri, og videre til carajsvri. Ender vel nede ved saraelv-området. Planen var å dra denne uka men pga varmen ble det utsatt til neste uke, ser ut som det blir litt mer moderat temperatur da myggen er nok ikke til å unngå, men håper man slipper unna kleggen!
  12. Da ble det kjøpt inn Canon EOS M10 med tilbehør. Så får vi se om det blir noen brukbare bilder
  13. Jeg er ingen ekspert, men tror du trygt kan gå for en 2-12 stang om du sjeldent bruker høyere enn 12g sluker. Bruker du 16g oftere enn av og til, ville jeg gått opp en klasse. Selv har jeg en stang som brukes både til fjells og til sjøørret i havet, og den har fungert flott i sikkert 7-8 år nå
  14. "Trengte" ny og lettere (og varmere) sovepose, og valget falt på Warmpeace Viking 300, som har god vekt og liten størrelse. Har fra før av brukt High Colorado Megalite L+ som er liten og lett, men kun varm ned til 5 grader. Så får håpe den består en 4-dagers på vidda om litt
  15. Hei! Sitter å ser på kart over områdene rundt Kåfjord/Reisadalen/Skibotendalen. Jeg planlegger å ta en tur enten fra Kåfjord (guolasjavri) - Reisadalen, eller Signaldalen - Skibotndalen (galggo) og ønsker deretter tips til rute og eventuelt fiskevann. Foretrekker Kåfjord da det er enklere terreng. Jeg vil bruke mesteparten av turen til fisking, og helst ikke gå mer enn cirka 15km pr dag. Ser for meg at jeg kanskje kan bruke 3-4 dager på turen. Her er et alternativ jeg har laga uten særlig planlegging, vil noen si at den ruta ser brukbar ut? Eller er det bedre å komme ned på sørsiden av buntadalen?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.