Gå til innhold
 • Bli medlem

auroris

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Ja, har du prøvd sekken nå? Kan du gi en tilbakemelding?
 2. Legger til et svar jeg fikk innepå et annet forum,syntes den var informativ. Skogflåttvaksinen, som går under navnet TBE-vaksine, er ikke nødvendig hvis du bare oppholder deg i Norge. Å vaksinere seg mot skogflått blir først aktuelt dersom du skal reise til land hvor sykdommen forekommer. Vaksinen har ifølge Folkehelseinstituttet en beskyttelseseffekt på 95 prosent mot skogflåttencefalitt etter tre doser. Vaksinen har ikke effekt mot borreliose, kun mot flåttbåren encefalitt. Vaksinen anbefales til personer som skal være mye ute i skog og mark. Dette kan være orienteringsløpere, folk
 3. Kan dere være så snille og dele deres tanker for og imot vaksine mot flått? Er det noen som har tatt vaksinen? Er det noen som har vurdert det, undersøkt og latt være? Dele?? Er i utgangspunktet lite begeistret for vaksiner. Det er kjemisk og unaturlig, og alltid fare for bivirkninger, så får hver for seg måle og veie det ene oppmot det andre. Det er ofte vanskelig å gjøre seg opp en mening, informasjonen en søker er oftest motstridene, og kildene usikre. Har legemiddelindustrien og media blåst opp "ULV-alarm" for å tjene penger på godtroende, usikre eller skremte mennesker? Er
 4. Tusen takk for svar dere, skal sjekke ut noen av disse plassene. Litt anderledes camping vi begir oss ut på, da vi ser oss nødt (med gledelig lyst) til dette en periode - til vi finner oss en leilighet etter hjemkomst fra lengre utenlandsopphold. Flotte plasser i markene rundt oslo mangler det jo ikke på, men oslofolket er også gode brukere av den. Fint om vi kunne føle oss "halveis trygge" på at ting får ligge i fred når vi eks er ute på visninger. Men trenger samtidig at det er sentralt beliggende med kollektiv tilgjengelighet, da vi ikke har bil, og heller ikke sykkel, men det kan vi
 5. Lurer på om det er noen som kan anbefale et godt, noe sentralt, men tilsidesatt for den værste forbigående trafikk i nordmarka for en liten familiecamp i sommer? Må ligge i nærheten av vann. Hvis du har noen anbefalinger, gjerne legg til informasjon om ca hvor lang gange det er fra kollektiv trafikk hvis du vet.
 6. kjekt å se det er liv i tråden. Kommer til norgesnart, og da blir det mange turer i skogen. Guuuuuud som jeg dette året har savnet norsk natur!!
 7. Fan, jeg er dårlig å formulere meg.. Takk for svar Borgeren. Skulle gjerne slettet denne tråden, fant en sekk i dag. Hurra!
 8. Vi skal reise utenlands om 4 uker, og ønsker å invistere i ny sekk da andre er godt slitt etter godt bruk. Jeg har lest tester og anbefalinger her inne og andre forum, har vært på sportshuset, xxl, magasinet og Gsport, prøvd sekkene som kan være aktuelle, men ingen har klart å overbevise meg. Jeg finner det utrolig vanskelig å finne sekken som vil passe til mitt bruk. Problemet mitt er at jeg er jente på 170, og opplever at de sekkene som tilfredstiller, er litt for lange i ryggen. Det har kommet noen avanserte reguleringsmuligheter, men det øker også vekten på sekkene betraktlig. Kvali
 9. Ja, vet det er mye å få billigere i utlandet, men er desverre anti-tekno-babe, og ikke godt nok kjent på nettsider eller hvordan å rote dem frem. Det er derfor det er veldig ålright med linker som bare faller inn her. TAKK!
 10. Håper alle rakk bli våte på beina før de fanget den stakkars anden. ANyways, programmet er godt for noe. Før dette var INGEN i min omganskrets interessert i delta på jakt, mens nå vil flere delta på kurs. Holdningen er litt sånn "Klarte DE det, kan hvertfall jeg!" I den anledning. Noen som kan gå god for et jegerkurs i Oslo etter egen erfaring?
 11. Phaser, seff, ble krøll på "tunga" i farten.
 12. KULT!! Her har jeg fått svarene jeg søkte. Tusen takk til dere alle !!
 13. Gikk forbi en fjellkar i høst, som hadde et sammenbrettbart liggeunderlag. (som et trekkspill) Dette vil jeg også ha!! Flere ganger latt liggeunderlaget bli hjemme da jeg syntes det er noe drit å bære med grunnet plassen det krever. Det han hadde tok ikke stor plass, men jeg har ikke sett det før. Tips? Hvor kan jeg få kjøpt et sånn? En annen ting jeg lurer på, er hvor jeg kan få kjøpt myk presenning med kroker på?
 14. Oppdaterer. Vi vil prøve å få til et møte førstkomne helg, fortrinnsvis søndag. Hvis det er brukbart vær, vil noen av oss slå camp over helgen, og vi ønsker alle med barn velkommen for sosialt samvære og hygge, med mulighet for å stifte nye bekjenskaper med store og små for fremtidige friluftsaktiviteter.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.