Gå til innhold
  • Bli medlem

StianT

Passivt medlem
  • Innlegg

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av StianT

  1. Flott tur! Var dere en tur oppom Ustetind og? Ser på bilde 4
  2. Har opplevd elg som har svømt i vannet rett ved teltet i mørkeste natta. Var også aleine den gangen, så blei ikke mye søvn den natta. Men det var en artig opplevelse!
  3. Ustetind er et fint turmål, med god utsikt over vidda sørover, og utsikt mot Hallingskarvet nordover.
  4. StianT

    Øyungskollen

    Hva er enkleste rute for å bestige Øyungskollen hvis utgangspunktet er Øyungen (dammen)?
  5. Hvis det står i reklameavisa så er det jo den prisen som gjelder, ja. Passer perfekt at den er så billig, nå som jeg er på utkikk etter vinterpose!
  6. Aspiranten: Hvor fant du Ajungilak tyin 5 season til 1299,-? På nettsidene til xxl er prisen 1799,-
  7. blir provosert av at noen driver å flytter gjedda fra de råtne tjerna og vanna og opp i friske røye og ørret vann!
  8. Hallo! Tenkte å ta meg en fisketur til Mosjøen i Østmarka til helga, og lurte på hvordan man kommer seg ned til Mosjøen. Har ikke vært i området før så er usikker på rutevalg. Selv har jeg tenkt på å parkere ved Bysetermåsan og sykle grusveien forbi Igletjern og inn til Vangen. Er det noe bra fiske i Igletjern, og hvordan er tilkomsten til Mosjøen fra Vangen? Håper på noen tips her. Mvh. Stian
  9. Utrulige gode videoer av villmarksturene, er jo Lars Monsen standard på dette! Men det er en ting jeg lurte på; hvorfor holder dere fiskestanga opp ned når dere fisker?
  10. På Voss resort er det hvertfall mulighet for mye offpist! Øverst i anlegget og over tregrensa er det fine forhold for løssnøkjøring, deretter litt offpist mellom bjørkebusker/trær lengre nede, for så å ta fatt på krevende, men spennende skogsløyper i nedre del av anlegget.
  11. sykla forbi Bjørnsjøen tidligere i sommer og da så jeg livlige ørreter som hoppa høyt over vannet.
  12. StianT

    Favorittsluk

    Abu garcia reflex kropp: oransje med hvite prikker Skjei: mørk grønnfarge med noe svart på seg, sølv på undersiden Dro opp 3 fine steike fisk på en og samme kveld med denne, selv om jeg prøvde mange forskjellige sluker og spinnere var det denne jeg fikk fisk på.
  13. Ja men det var flott Takk for svar
  14. Hvordan er det å fiske i vannene/tjernene langs/i nærheten av rallarvegen? Er det noe fisk å få, og er det lov å fiske i disse vannene? Er det klønete å få fiskekort/tillatelse å fiske her?
  15. Spørs hvilken fisk som er der. Er det ørret så er det spinner og sluk på rundt 7 g som kan brukes hele tida, fikk en fin stor steike ørret i går på spinner faktisk. Dessuten funker spinner til det meste av fisk. Men hvis fisken vaker mye kan du prøve flue og dupp (ørret) eller mark og dupp (mest effektivt på abbor). Spinnermerker du burde kjøpe er Blue fox, panther martin, abu, mepps. Når det gjelder sluker er alltid sølvkrøken et bra merke. Kjøp hvertfall en blank og lys sluk/spinner og en mørkfarga spinner/sluk. Når det er mørkt så bruk mørkt og når det er lyst bruk lyst
  16. Kjøp deg en sykkelshorts med padding, og dersom det er for kaldt ute, så ha superundertøy under shortsen. Den er inntillsittende og varmer godt også.
  17. Jeg er 16 år gammel, 1. 86 høy og veier 73 kg. Jeg begynte med landeveissykling for 2 år siden og har sykla veldig mye siden da og føler jeg har veldig god sykkelkondis og styrke i beina. Men etter at jeg begynte å sykle så har jeg blitt dårligere til å løpe. Før løp jeg "lettere" og ble seinere sliten. Nå føler jeg at jeg ikke klarer å løfte beina skikkelig å det er veldig tungt å løpe, noe som gjør at jeg blir fortere sliten. Er det noen som har samma problemet eller veit noe om sykling gir dårligere løpekondis?
  18. Går nå i vg1 men om bare 2,5 år så skal jeg i militæret. Er jo glad i friluftsliv, så lange skiturer på vidda, og i skauen osv. frister. Har lest litt på nettet, hvor jeg har sett at det å tjenestegjøre som jeger innebærer mye friluftsliv. Har ikke tenkt meg noen karriere i militæret, men et år i førstegangstjeneste kan jo bli moro. Er det noen som veit noe om det å tjenestegjøre som jeger i hæren?
  19. Det er derfor bindingene på racerski er som noen murklosser.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.